Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerettem a Twittert, kár, hogy így szét lett cseszve.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Akelaus
senior tag
Én az Fb-ről nem tudok "elmenekülni" mert vannak általam követett zenekarok akik már nem tartanak weboldalt, hanem oda megy ki minden infó. Hiába létezik nekik egy alkalmazás, de még a "nagy" magyar zenekarok sincsenek ott rajta, és jó pár külföldi sem használja.
Az engem érdeklő zenei oldalak szerencsére még rendelkeznek weboldallal, így én is az általad írt nyugdíjas megoldással, könyvjelzőből nyitogatom meg őket. Ugyanígy a híroldalak esetében is, na őket az Fb-n elkerülöm a kommentek miatt. -
Narxis
nagyúr
Én Musk előtt se értettem miért olyan jó a twitter. Most ha engem releváns hírek érdekelnek akkor az azzal a témával foglalkozó oldalakat könyvjelzőbe teszem és kész. Ez mai szemmel nézve ilyen nyugdíjas megoldásnak tűnik de úgy gondolom korunk egyik legnagyobb problémája a mentális egészségünk szempontjából a túl sok információ. A twitter nem sokban különbözik számomra a tiktok-tól, de tiktokon legalább látok nem stresszelő tartalmat is.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
kilua
senior tag
Igen, egy valaki ott is.
Így nem lesz a blusky vagy mi a Twitter előtt mert ki néz egy ismeretlen mikroblogot csak őmiattuk? Ez van ha kialakul a monopólium a tech világban csinálhat amit akar a Twitter lesz az első.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az X riválisán is megjelent az Európai Központi Bank.
- Piacon a Galaxy S25 család
- Tesla topik
- CNC topik
- NBA és kosárlabda topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AliExpress tapasztalatok
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s 8.Gen! IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme gyári Magyar vil-bill.
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest