-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
atys25
csendes tag
válasz Gizmo94 #7913 üzenetére
Szerintem az Ifly 737 nagyon rossz FSX alatt.Nekem legalábbis össze vissza működik. ILS repülésnél FMC-ben 4000-nél 250-et ír és a gépem 9000 lábon van,mikor már 4000-nél kellene lennie.Ebből az következik,hogy nem tud leszállni a gépem.
Máskor meg ugyanezekkel az eljárásokkal, ugyanannál a runwaynél a runway előtt kb 1 mérföldel földetérek.
Na ez miért lehet?Érdekes,hogy PMDG 747-nél és Captain Sim 767-nél nincsenek ilyen problémáim.
De pl a Captain Sim 757 és a Qualitywings 757 ugyanazt csinálja mint az Ifly,hogy vagy nem száll le a gépem,vagy runway előtt landolok.Szerintetek miért?
Másik kérdés: Tud valaki Airbust vezetni? Ugyanis nem tudom kezelni és szeretném megismerni azt is,hátha annak a kezelése jobban tetszene.
-
GrooveHero
addikt
válasz Gizmo94 #7913 üzenetére
Jó lenne nekem is ez a kis 737-es, de kéne rá nekem egy jó kis malévos festés, az fspassengers már megvan, a malévos szövegekkel együtt. Csak Bécs velé menet Gigor és Pesat között mindíg sikerül elbacnom, és nem tudom törölni a pontokat, hogy menjen tovább, ne forgolásszon ott össze vissza. Hát kicsit utána kéne nézni az fmc-nek, mert a felprogramozás megy, a többi már nem. Vagy még esetleg megoldás lehetne a direkt pontra repülés. De még ezzel sem szarakodtam.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Parfüm topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mercedes topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- AliExpress tapasztalatok
- Temu
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest