-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vén
csendes tag
válasz Korcsii #14960 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segitséget. Végülis megvettem, egész jó. Kicsit rövid a kábel nem lehet teljesen a billentyűzetet berakni közéjük, de egy kis barkácsolással megoldom. Nekem előnyösebb a bal stick, ugyan jobbkezes vagyok, de a szimulátorban én bal oldalon szeretek ülni, így azt kell megszoknom itthon is.
Igy azért más érzés rátolni a TOGA-t. -
vén
csendes tag
Sziasztok!
Nem találok sehol megfizethető áron olyan játékvezérlőt ahol bal oldalon van a joy, és jobb oldalon a tolóerő szabályzó. Airbushoz kellene. Ez szétszedhető, áthelyezhető, határeset szerintem, nem fog jól kézre állni. Van valakinek tapasztalata erről?
https://www.mall.hu/jatekvezerlo/thrustmaster-t-flight-hotas-x-pc-ps3-joystick?utm_source=arukereso.hu&utm_medium=cse&utm_campaign=EG&utm_content=EG079&utm_term=697213 -
vén
csendes tag
Szisztok!
Win 10, 64 Bitre telepítettem dobozos FSX Stem Edition-t. Pedig dobozos, mégis a Steam-ről akarta leszedni, meg regisztrálni is kellet hozzá, így a Steam mappába települt, de végül mégis a DVD-ről telepítettette.( valamit csináltam, már nem emlkszem Megy is szépen, igaz csak pár percig próbáltam.
Kérédseim: van egy Aerosoft Airbus kiegészítőm.Melyik mappába kell telepíteni?
FSUIPC -t kell telepíteni?
Nem lesz gond a Win 10 miatt? Van valami okosság hozzá?
Előre is kösznöm.
[ Szerkesztve ]
-
vén
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Windows 10 64 bit-en elmegy az FSX Steam Edition?
Köszönöm. -
vén
csendes tag
válasz Korcsii #13745 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom inkább a gázkarra gyanakszom( joystik),.
Viszont már van nagyobb bajom is. Eddig azt hittem minden jó, de ahogy próbálgatom, úgy jönnek elő újabb hibák.A rudder nem jó: jobbra csak remeg az oldalkormány ha a Num Entert nyomom, balra meg az FMCU panel ugrik elő mikor a Num nullát nyomom.Az orrfutó sem fordul. Így első ránézésre is van még olyan billentyű ami nem működik...
FSX-SE, Aerosoft A320
Szerintetek?
-
vén
csendes tag
válasz LWhite #13741 üzenetére
Sikerült. Működik, vannak műszereim, és a kormányok is jó, bár jobbra kicsit nehezen fordul. A kalibrálás jó, de
a fedélzeti kijelzőn is látni, hogy egyik irányba nem teljesen nyílik ki a csűrőlap.Az FSUIPC-t az FSX.exe-be (!) raktam, ilyet se láttam még, de oda engedte. A modulesbe is vannak cuccok.
De igazából csak akkor lett jó, mikor mind a 3 SimConnectet feltelepítettem.Nagyon köszönöm a segítséget!
Így most már repülős kérdéseim lesznek
Az első ami feltűnt, hogy a tolóerőszabályzó sokszor bekapcsol a lehető legrosszabb pillanatban( leszálláskor is) pedig ki van kapcsolva. Ez mért lehet?
-
vén
csendes tag
válasz LWhite #13739 üzenetére
Köszi, de nem tudom feltelepíteni sehova, és Modules mappa sincs.
Találtam itt egy kérdést ugyanezzel a problémával, de nem igazán értem mit kell csinálni.http://forum.simflight.com/topic/78427-fsx-se-install-error-simconnect/
Steam mappa sincs, meg nem találom a SimConnekteket sem
Lécci úgy magyarázátok el, hogy értsem)
Bocs a bénázásért -
vén
csendes tag
válasz cintula187 #13710 üzenetére
Sziasztok!
Ha minden igaz, szerintem azért nem jól működik az Aerosoft A320, az FSX: SE-n, mert nincs föltelepítve
az SFUIPC.( Nem működnek a panelek, meg a kormány) Legalábbis én azt gondolom. Letöltöttem a 4.949-est, de nem települ föl.
Először is nem találja az FSX mappát. ( a "C"-n van). Ha odatallózom,(programjájlok(x86),Dovotail Games, FSX SE,) Ide kell ugye?) akkor meg ezt írja:" Your FSX-SE installation is incorrect! The version of SimConnect installed will not run FSUIPC4.
You may need to repair the installation to rectify this first."Ilyenkor mit kell csinálni? Köszönöm a válaszokat.
-
vén
csendes tag
válasz cintula187 #13707 üzenetére
Köszi. Tehát az 1-es kapcsoló jól működteti az A képernyőt.
A 2-es kapcsolót lehet fogatni, a külső és belső részét is, de nem történik semmi
A 3-as kapcsoló inkatív, nem lehet tekerni. Ennek kéne a B képernyőt működtetni?
Köszi mégegyszer, nem gondoltam volna, hogy már ez elején elakadok.
(neten talált kép)[ Szerkesztve ]
-
vén
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. FSX-en, Aerosoft Airbus Extended X v1.15, A320-nál nem tudom életre kelteni a navigációs panelt. A bal oldali képernyőt be tudom kapcsolni, de az alatta lévő tekerő gomb inaktív, nem lehet tekerni.( egyik oldalon sem) Gondolom azzal kellene. Illetve ezen kapcsolócsoport jobb felső "dupla" tekerentyűje, mozog ugyan de nem csinál látszólag semmit. Az mit állít?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
vén
csendes tag
Igen, gyári. De hallom be lehet szerezni kiegészítőket, le lehet tölteni valahonnan?
-
vén
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, ha még egyáltalán működik ez a topik
FSX-ben A321-est "hajtok", de van 1-2 dolog ami még nem világos:
- hiába állítom be a sebességet a AP nem tartja, nem tudom bekapcsolni
- leszálláskor nem mondja be a magasságot
-néha teljesen magától bekapcsol a tolóerő szabályzó, de ki se lehet kapcsolni, csak akkor ha átváltok AP-re.
-mivel tudom a földön kormányozni, mert az enterrel fordul jobbra, de a (nem jut eszembe) gombbal nem fordul balra.
- néha úgy kapom meg a gépet, hogy egyből full gázon van, és elkezd gurulni.....( játékvezérlőhoz, billhez nem nyúlok)Egyelő ennyi, de van még sok kérdésem, köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla