-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Hozzám vágtak egy fullHD monitort egy kis időre (nem mondom, hogy nem szebb, mint 1680x1050-ben ), de ennek már tényleg kevés az 512MB VRAM.
Erre tipp?
A hibát okozó alkalmazás neve: fsx.exe, verzió: 10.0.61637.0, időbélyeg: 0x46fadb14
A hibát okozó modul neve: d3d9.dll, verzió: 0.0.0.0, időbélyeg: 0x4b926eb5
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x0000160a
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x16a8
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01ceb238073e9f2e
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: F:\FSX\fsx.exe
A hibát okozó modul elérési útja: F:\FSX\d3d9.dllszerk: #12000
[ Szerkesztve ]
-
Cypresss
senior tag
válasz wd.taz #11995 üzenetére
Marha jók a képek.
Az az igazság, hogy két ilyen szintű kiegészítővel én nem is repülnék nappal. Sőt, ha jobban belegondolok kb két hónapja csak cargot repülök, más azt sem tudom néhány reptérről, hogy milyen napfényben. D
De nem sajnálom egy cseppet sem, hangulatos és megnyugtató dolog tök sötében repkedni és ilyenkor tényleg műszeres repülést hajt végre a fotel pilóta is.(#11997) Korcsii: Ígéretesnek tűnik, és nagyon jó irányban haladnak a javításokkal is. Nekem videók alapján a multicrewxp nem tetszik, egy dologban viszont nagyon jó, hogy bármilyen géppel együtt tudod használni. FS2CREW-nál persze nem jobb. Ja igen, felraktam az első alpha hotfixet a 777-eshez. Na mivel akadt össze azonnal? Persze, hogy az AXE-val.
(#11998) Jorus: : És milyen így repülni? Élménybeszámolót kérünk!
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
nagyúr
válasz Cypresss #11968 üzenetére
A gond az volt, hogy a CH saját szoftverében kerestem a bonyolultabbnál bonyolultabb megoldásokat, de aztán drummer0330 gyors és hathatós telefonos segítségének köszönhetően egy csapásra megoldódott minden, és műxik rendesen a 4 gázkar, a spoiler és a flaps is a 6 karra konfigolva. FS alatt kellett csak kiosztani rájuk a megfelelő axis-okat, illetve leszedni az automatikus assignmenteket.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Korcsii
őstag
AXE 1.15 elég durva frissítés lesz. pdf: fórum
[ Szerkesztve ]
-
uRSul
tag
válasz Korcsii #11983 üzenetére
Valóban nagyon szép lett, szerencsére én egy hibával sem találkoztam (igaz nincs is túl sok kiegészítőm).
Nem mondom, hogy megközelítem az 50-60 FPS-t a reptéren, de annyira nem is rossz a helyzet!
Az esti fények valóban nagyon szépek, de a főépület ablakainak tükröződése is jól mutat, ahogy változik a napsugarak beesési szöge!Szóval szép munka, még sok ilyet!
-
wd.taz
aktív tag
válasz Cypresss #11994 üzenetére
Sziasztok!
Én is beszereztem LHBP-t és LHPR-t, hazahoztam a masinát is, igaz MALÉV festéssel (HA-LON)
Le a kalappal a "srácok" előtt. Szép és jól optimalizált lett "Liszt" Ferihegy. Köszönjük
13R
Tazi
Well, á sün apró Enimel.../ „if it’s not a Boeing, I am not going" /
-
Cypresss
senior tag
válasz Korcsii #11993 üzenetére
Azt nem tudom mi lehetett az eredeti. Csak annyit tettem, hogy a dll teljes tartalmát kimásoltam, majd beleraktam egy excelbe táblába, azt elmentettem xml formátumba, majd a mentett fájl tartalmát visszaraktam az eredeti dll-be. Voila!
Első blikkre: A FÉNYEK!
Másodikra: A FÉNYEK!
-
Korcsii
őstag
válasz Cypresss #11989 üzenetére
Szerintem nálad is az lesz, mint ami nálam előjött az utolsó build-ban. dll.xml-ben próbáld meg kicsit átmozgatni az LHBP_objectplacer.dll-es részt. Elvileg a telepítő random el tudja rontani a karakterkódolását. Nálam egy ctrl+c ctrl+v segített (Notepad++, és beraktam kb a közepére).
ui: GSX is eltünteti az objecteket, de lesz rá frissítés (FSDreamteam részéről). Vicces, mert az ő Scenery-jeiken is valószínűleg ez lehet, legalábbis le van tiltva az összes funkciója, ami ezt okozhatja. Ugyanez a helyzet Instant repaly-nél, de hát erre van az FSRecorder.
[ Szerkesztve ]
-
Cypresss
senior tag
Tetszik az új LHBP, bár mintha az előzőn egy picit több épület lett volna.
(Telepítés során hibaüzenetet nem kaptam, aktivátor rendben lefutott. Megcsináltam már a manuális bejegyzés törlést és visszakopizást is. Most várom, hogy mondjon valamit a support.)
-
-
Cypresss
senior tag
Akkor gyakorlati kérdések LHBP kapcsán:
- érdemes előbb leszedni a Kozma-félét mielőtt felrakom az újat, vagy csak simán vegyem ki scenery libraryből
- a várost mindenképpen szeretném megtartani. Mi a tapsztalat? Szeretik egymást az új sceneryvel, vagy nem?
- van már rá AES-támogatás?A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
-
djfules
tag
Tapasztalat? ISZONYAT JÓÓÓ! Tegnap este vettem meg alig bírtam aludni 2-őig iskola kőröztem mindenféle típussal :-) Az FPS értéke eszméletlen jó, bármelyik géppel mentem rá nálam semmi lag nem volt...
Én már nagyon vártam és megéri az árát, nagyon szépen kidolgozott, jól optimalizált! -
wd.taz
aktív tag
Szia!
Most a 6-700-ast vettem meg a 8-900 mellé, az pedig $25.
A 6-7-8-900 egybe pack kerül $69.99 (mai közép árfolyamon: 15.940HUF)
Nem tudom hol nézted, 25K-ért....
-
uRSul
tag
Sziasztok!
Na, valaki hozzájutott már az LHSimulations féle LHBP-hez?
Esetleg valamilyen tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
A beígért képek.
[link],,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
djfules
tag
ahhh... Müködik tisztára bepánikoltam már... ha valaki egyszer hasonlóba ütközik: a probléma okozója az OCGURU nevezetű program összeveszett az FSX renderelő motorjával ezért volt ez a jelenség itt találtam rá megoldást (3 napig tartott...): http://www.flightsim.com/vbfs/showthread.php?267117-FSX-problem
Azért köszi!
-
djfules
tag
Ez a Bajom enkem is látom másnál is előjött ezt a videót találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=Os7G7fpRyFc
-
djfules
tag
Helló! Újra telepítettem a gépem és újra fel is raktam az FSX-et, de... Teljesen tiszta telepítés és semmi error csak amikor betölt minden akkor a gépek villognak és pattog vibrál nem tudom hugy írjam le az FSX Flight modellje teljesen működésképtelen a gépek nem repülnek magyarán, 2D cocpitban legalább az nem villog de semmi mükösés...
Teljesen tanácstalan vagyok , így használhatatlan a program!!Help me!!!
-
Cypresss
senior tag
válasz wd.taz #11960 üzenetére
Így már értem. Az zavart meg, hogy 500-asnak fogod hívni, és egy olyan kép élt bennem, hogy valamilyen házi barkács során a PMDG külső kap egy 500-as cockpit belsőt.
(#11962) Jorus:: a mellékelt kliensprogram nem segít? Mi pontosan a gond?
#11963) Geryson : Először jönnek a javítások , ezután még idén a 300-as változat. A DASH és a 747 V2 egymástól függetlenül, párhuzamosan készül, külön csapattal. Ezzel elvileg rövidül a fejlesztési idő. A DASH a Classic sorozatnak lesz a tagja és az év eleji route plan szerint a 777 után Ő jön.
A mikorra nincs válaszom.A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
Geryson
addikt
válasz Korcsii #11964 üzenetére
Én is imádom a 747-esemet, de azért örülnék neki, hogy ha olyan VC-je lenne mint az NGX-nek, vagy a 777-nek. Szóval már ráférne a rehab, csak kíváncsi lennék, hogy egyáltalán tervezve van-e.
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
nagyúr
válasz Korcsii #11964 üzenetére
FSUIPC-nél gazdagabb a beállítási lehetőségek köre, épp ebbe tört bele tegnap a bicskám. Majd szombaton lesz egy kis időm, aztán nekiállok bogarászni.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Korcsii
őstag
Nem volt még ehhez szerencsém, de végső soron az FSUIPC is biztos tud segíteni. Ott meg lehet adni, hogy melyik axis legyen a throttle 1-4, illetve akár még reverser-t is (vagy reverser zone-t).
Geryson: 2011-ben vettem meg a 747-est, és eddig még nem bántam meg, hogy nem vártam (igaz pont utána jelentették be)
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz wd.taz #11958 üzenetére
Jaaaa, tényleg, Neked a 8-900 volt meg eddig! Hát akkor gratula, jó hazaérkezést majd! És persze egy jó kis disznótorosra ne felejts el meghívni engem is!
Cypresss: Nem tudom tudsz-e ilyen insider dolgokat, de most a 777 utána akkor jön először a 777-300-as csomag, utána a Dash és utána a 747v2? Vagy mi az elképzelés?
Most néztem egy videót, a 777-est 2011-re tervezték...
[ Szerkesztve ]
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
nagyúr
Megjött a CH Throttle Quadrant, nagyon szép darab. Ellenben kicsit elvesztem a konfig panelekben. Használ vki CH TQ-t? Jól jönne némi instrukció a beállításokhoz.
-
-
Cypresss
senior tag
válasz wd.taz #11953 üzenetére
De kell: [link]
(#11955) Korcsii: nem nincsenek adataim, annyit tudok csak, hogy az egyidejű letöltések száma 3000 felett volt valamivel, de ebben benne vannak a liveryt töltők is. Elsősorban az új szolgáltatás (Operation Center) miatt "robbant" fel a szerver, mindenki rácuppant és ezt akarta.
(#11956) Geryson: Lesz majd 777-300ER+777-200ER/LR, ha az szimpatikusabb.
(#11958) wd.taz: Mármint az analóg műszereket? Nekem arra nem áll rá az agyam, próbáltam de nem ment, megfájdul a fejem a nagy koncentrálásban.
[ Szerkesztve ]
-
wd.taz
aktív tag
válasz Geryson #11957 üzenetére
Szia Geryson!
PMDG-től érkezett a nagyok (8-900) mellé (25 dodo-ért)
A képen, LOWI G5-ön áll.... várja, hogy legyen LHBP (LHSim) és akkor hazahozom, lesz minden, "vízkereszt" disznótor, új kenyér, busójárás, fűszoknyás lányok, öröm ét bódogtág....
Korcsii: Apróságokkal nem foglalkozunk, a nagy meg nem számít. Ha rámegy a festés (már ha rámegy) én 500-nak fogom hívni. "Cinquecento" , meg amúgy is ezeket a műszereket már megszoktam
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
-
-
Cypresss
senior tag
-
Cypresss
senior tag
-
Cypresss
senior tag
válasz Korcsii #11942 üzenetére
Azért ezt kevesen szúrják ki. ENB-t használok.
LHBP: alig két órája az oldalon el is indult a visszaszámláló.
Sajnos én ilyet nem tudok prezentálni: a PMDG-nél John Carmack "when it done" filozófiáját követik.
-
Korcsii
őstag
Cypresss... ezt sasold, végén beelőzünk
-
MrPetya19
addikt
Hali
Asszem újra kéne raknom a simet, egyre többször csinál furcsa dolgokat. Most már csak crackkel lehet feltenni mi?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
wd.taz
aktív tag
-
Cypresss
senior tag
válasz Korcsii #11939 üzenetére
Nos igen, ez a scenery szerintem az utóbbi két év legjobbja, félelmetes a FlyTampa mit tud kihozni az optimálisnak éppen nem mondható FSX-ből.
Ja igen: vághatjátok a centit. Véglegesítik az SDK-t és jön a gép is.
[ Szerkesztve ]
-
RCH663
aktív tag
válasz Airbus2 #11931 üzenetére
Nem kioktatni akartalak, azért írtam le egy bejegyzésben mert ezeket sokszor átrágtuk darabjaiban itt a topicban, és tapasztalatok vannak összesítve benne, és azért többször érdemes elolvasni, mert a cikken belül egymásra épülő, oda-vissza ható dolgok is vannak, ami elsőre-másodikra is elkerülheti az ember figyelmét.
A cikkben ott a válasz is kérdésedre: "A tapasztalat azt mutatja hogy win7 alatt jobban teljesít az FSX"
Aztán ha neked mégsem, akkor jön ide a poszt, hogy felraktad, újratelepítetted, de nem megy ez, nem megy az és gyalázatos az fps és mi lehet a gond.
Azért tettem ide a cikket, mert a topic mérete miatt tényleg bonyás 1-2-3 évet vissza keresni hogy miről volt szó ebben a kérdésben.
Szerintem mindenki nagyon szívesen segít mindenkinek itt ezen a fórumon. Kérlek tisztelettel fogadd el hogy ha kérdezel, akkor nem kioktatni, hanem oktatni szeretnénk. Az FSX-re nincs instant megoldás.
-
uRSul
tag
válasz cintula187 #11930 üzenetére
Nekem ez megoldotta, esetleg ebből a sun.bmp-t cseréld ki az antalia texture mappában is.
-
uRSul
tag
Nekem elég lenne a TEXTURE mappából egy eredeti sun.bmp fájl, de ha a Antalia LTAI mappában ezt felülírod az eredetivel lehet, hogy az is megoldja.
Akár privátban hadd kérjek egy ilyen eredeti fájlt! Köszi!
-
Korcsii
őstag
REX / ActiveSky nem tudja felülírni azt a textúrát?
Lehet úgy lenne a legegyszerűbb javítani. -
uRSul
tag
válasz cintula187 #11916 üzenetére
Nálam is ugyanez van, nekem az oka, hogy egy free scenery-ből a sun.(nem emlékszem kiterjesztésre) nevű fájlt rossz helyre tettem és így felülírtam az alapértelmezett nap textúrát.
Nekem ezt az Antalya textúra okozta, lehet, hogy neked egy másik!Szóval egy ilyen fájlra nekem is szükségem lenne, mert persze mentést nem csináltam belőle, igaz nem is az alap fájlt akartam felülírni, csak így sikerült!
-
MrPetya19
addikt
válasz cintula187 #11923 üzenetére
Az pozitív, ha a helyén van.
-
ha1265
tag
válasz cintula187 #11918 üzenetére
Szándékosan nem használsz, vagy nem tudod hogy lehet élsimítást beállítani?
-
MrPetya19
addikt
válasz cintula187 #11918 üzenetére
Hogy irattad ki a dolgokat a bal felső sarokba?
-
fatal`
titán
válasz cintula187 #11916 üzenetére
Bugos textúra
-
cintula187
addikt
Ez mégis mi a franc akar lenni az égen?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
MrPetya19
addikt
Az fsx nagy mérete okozhat instabilítást?
Ja valaki megnézné, hogy a Vancouver int-en a 26-os pályákon megy e neki az ils?,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
MrPetya19
addikt
Ma láttam egy AN 124-est, amint készül leszállni. Hatalmas egy gép, és jó alacsonyan ment.
-
Korcsii
őstag
[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
[link]
Mai szerzeményem.
Tervezek egy fsx-es albumot a g+-omra, ami publikus lesz.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
RCH663
aktív tag
válasz Neil Watts #11900 üzenetére
Szia!
5770 full hd-ben elég egy monitoron, amíg az AA mértékét nem emeled magasra felhős időben. Shader modell mod telepítését sebességben meghálálja, de bizonyos gépeknél és textúráknál gondokat okozhat.
-
veterán
-
wd.taz
aktív tag
válasz Neil Watts #11897 üzenetére
Szia!
Nekem a jelenlegi konfig előtt AMD PhII x6 1090T BE volt, ami lényegében ua. mint a 955 BE csak + két maggal.
Meg kell húzni, 4-4,2GHz-ig, ha van megfelelő hűtőd (valami nagy és hatékony).
Az alap FSX-el el fog boldogulni, de amennyiben teszel fel kiegészítőket, scenery-t, gépet pl. PMDG NGX, REX akkor el is kezd vérezni..... Tweak-elni kell így is úgy is, alacsonyra kell állítani mindent.Nekem az x6 1090T-n az 5-6-os mag le lett kapcsolva, mert nem lehetett lehűteni. Így gyakorlatilag ua. volt a procim mint a tiéd.
Az összes energiagazdálkodási lehetőséget ki kell iktatni és fix tuningot kell alkalmazni, se C&Q, se speed step, se semmi.
BIOS-ban létrehozol egy profilt mondjuk FSX néven, beállítod a tuningot, teszteled és ha tényleg stabil (Linx, Prime95 stb.) akkor mehet a dolog.Tweak-hez segédlet
Tazi
-
fatal`
titán
válasz Neil Watts #11900 üzenetére
Meg kell próbálni. A VGA-t nem nagyon terheli a játék, de 1GB VRAM erősen ajánlott, főleg fullhdhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla