-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Full alapról indítást hogy lehet az Aerosoft Airbus X-en? próbáltam már mindent.. csak mert így alapból az Akku, APU el van indítva.. nekem meg nem kéne..
-
aviator
tag
válasz Cypresss #13996 üzenetére
"Oldalszélben ilyen szépen letenni egy ekkor dögöt atom nehéz lehet"
Bizony, nagy respekt az ilyeneknek, mert ha EZEN a jól kitaposott ösvényen halad tovább az ágazat, akkor vagy tilos lesz repülni oldalszélben, vagy egy idő után a robot képzettebb lesz és jobban old meg ilyen helyzeteket.
Az én véleményem szerint elég nagy szégyen, hogy ebből is üzlet lett, de ma már semmin nem szabad csodálkozni. -
Korcsii
őstag
válasz Kbhont #13994 üzenetére
Ja, jó... gondoltam végignézem az összes FTX repteret... csak nem gondoltam, hogy már ennyi van! De az árulkodó jelek azért megint segítenek.
Anno a British Ariways Virtual-nal volt Guess the Airport/Aircraft/Airline topik is. Ott általában a nyertes tehette fel a következő feladványt - csak talán pont ezért is halt ki mindig, mert nem volt új feladvány.
[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
-
senior tag
válasz LWhite #13986 üzenetére
Yongai "reptéről" jöttem ide, ezt viszonylag könnyen megtaláltam, de Yongai-t kb 8x repültem rá, mire egyáltalán megtaláltam a dzsungelben...Az adatok alapján pont felette voltam és egyáltalán nem látszik fentről...
Baromi izgalmas, de Crasht ki kellett kapcsolni sajnos, mert ha semmihez nem érsz hozzá, akkor is előfordul, hogy aktiválódik!
Bátran ajánlom minden kaszkadőr pilótának! -
titán
válasz czakof1946 #13982 üzenetére
A 8-ast is lehet frissíteni 10-re gond nélkül, ezért ne vegyél 7-est.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
senior tag
-
LWhite
tag
válasz czakof1946 #13982 üzenetére
Ha kifizetted a Win7 árát, akkor biztosan hivatalos lesz, egyébként nem hiszem!
Egyébként én használtam minden platformon (win7, win8, win8.1, win10), nem volt gond sem dobozossal, sem az SE változattal. De jó próba lesz a win7, legalább a hardver hibát kizárja (esélyét csökkenti, mert lehet, hogy a memóriahasználat win 8-10 esetében másképp történik win7-nél és ott pont nem fog előjönni a hiba).
-
czakof1946
tag
válasz Cypresss #13981 üzenetére
Kösz!
Már megbeszéltem, hogy a win 7-et teszik fel. A win10-re simán lehet frissíteni? Szervízben teszik fel a win7-et, gondolom az hivatalos program. Mert nehogy valami tíltást kapjak. De hát akkor kérhetném, hogy közvetlen a win10-et tegyék fel???
Semmiképen nem lesz win8. -
Cypresss
senior tag
válasz czakof1946 #13972 üzenetére
Szia,
Így már OK. A következőket javasolnám; tegyél fel egy szűz WIN7-est. Majd frissíts WIN10-re, ezután kezdd el az FSX installt. WIN8-at pedig kukázd nyugodtan, sok szempontból megbízhatatlan.
Ha mégis WIN8 mellett döntesz, akkor az FSX-et "clean boottal" érdemes felrakni.
Ennek menete:
1. Windows gomb+R
2. Felugró ablakba írd be hogy MSCONFIG majd OK.
3. Általános fülnél, szokásos indítás kijelölése, majd OK.
4. Lépj ki, majd restart.(#13977) Kbhont: Mobilon néztem meg a képet, és komolyan azt hittem, hogy valós.
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
senior tag
-
czakof1946
tag
válasz Cypresss #13971 üzenetére
Szia!
Ezt arra írtam, hogy kisérlet képen feltettem a FS9-et. Rendesen feltelepült, az asztalon megjelent az ikonja. Rákattintottam és nem történt semmi. Nem tudom, hogy miért nem. Hisz a win8-as laptopomon és a win7-es régi asztali gépemen rendesen fut. De most már nem foglalkozom vele, mert az új gépem a szervizben van.
-
senior tag
válasz czakof1946 #13974 üzenetére
Az ősrégi FSX és a nem túl öreg szoftver-hardver kombó közöttre gondoltam...
De természetesen megértettem a gondodat, már mint hogy "nem indul" és majd a szevízben megoldják, csak segíteni próbáltam, mert néha alapvető primitív dolgokon hasal el az ember!
Mérget rá, hogy ez is ilyen lesz, de részemről lezártnak tekintem a dolgot... -
czakof1946
tag
válasz Kbhont #13973 üzenetére
Mik közötti kompatibilitási problémákra gondolsz? A gép és a lemez? A gépen belüli egységek? Vagy én és a gép közötti
Máskülönben is most adtam le a gépet, elmondtam, hogy mi a gondom. Ezt a gépet csak a szimulátorra akarom használni.
Ha win öskort teszik fel rá, de működik vele, az is jó nekem. Vicc voltDe ezzel a szimulátorral kezdek úgy lenni, mintha egy Ferrari motort tennénk egy Trabantba és repüljön.
Egyre több olyan hírdetést látok, hogy lanyhuló érdeklődés következtében eladják teljes cuccukat.
Itt még nem tartok.
2 évig gyújtögettem, hogy meglegyen ez a gép[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz czakof1946 #13972 üzenetére
Kompatibilitási problémák megoldását próbáltad?
-
czakof1946
tag
válasz Cypresss #13971 üzenetére
Szia!
Igazad van, hogy eléggé elnagyoltan írtam le a problemát. De a 10-en valahány éves múltra visszatekintve, olyan még nem fordult elő, hogy ne tudtam volna felinstallálni a szimulátort. Legyen az virágbolti, vagy most már dobozos.
Amikor betettem az 1.sz lemezt, általában elszokott indulni a telepítés, most nem. Bementem a TC-be és a Setup.exe-vel indítottam. Kiírta, hogy a gyártó ismeretlen, elindítom-e annak ellenére. Már ez gyanus volt. Majd a jobb felső sarokban elkezdtek a kék négyzetek megjelenni, az 5. után megállt , vártam...... nem történt semmi. Kivettem a lemezt. Ekkor megjelent a képernyőn a fsx indító képe, amin az install lehetősége volt, de a lemez már nem volt bennt.
Kikapcsoltam a gépet újra indítottam. Végigcsináltam újbol ezeket. Eredmény ugyan az.
Elővettem a dobozból a mellékelt soknyelvű telepítési utmutatót. Ebben azt írja: ha nem indul automatikusan el, akkor indítsam redszergazdaként, ha úgy sem, akkor a meghajtóra kattintsak és úgy próbáljam, ha úgy sem akkor forduljak a gyártó képviseletéhez.
Erre abbahagytam, vagyis a Gudival abbahagytuk.
Felhívtam a szervízes kollegát, akik egyedileg rakták össze a gépet, kiélezve a szimulátorra, velem megbeszélve.
Most viszem a gépet, meg a lemezt,
De közben nézelődtem a neten a Win8.1 és a FSX kapcsolatáról. Nem sok jót olvastam.
Nálam az XP-n, win7-alatt, és ahogy írtam megpróbáltuk a családon belül egy win8-al is simán működik.
Sajnos képet nem csináltam, jelenleg meg már össze van csomagolva a cucc.
Majd beszámolok az eredményről.Köszönöm a segítő szándékot!!!
-
Cypresss
senior tag
válasz czakof1946 #13956 üzenetére
Szia,
Mindenféle figyelmeztetéseket ír ki...
Pontosabban? Néhány képernyőmentés sem ártana.Az felment, de nem indult el.
Kiderült, hogy miért nem? Talán előbbre jutunk a megoldást illetően.(#13955) Korcsii:
Köszi szépen, két szívemnek fontos részt sajnos ki kellett hagyni, mert így is hosszú lett az anyag, és félő volt hogy egyébként sem érdekelne senkit.
-
senior tag
válasz czakof1946 #13969 üzenetére
Elkezdi telepíteni a programot és az állapotjelző megakad és dob egy hibaüzenetet?
Rendszergazdaként telepíted? -
senior tag
válasz czakof1946 #13967 üzenetére
Én 8.1-el használtam majdnem egy évig!
Teljesen rendben ment minden! Semmi hiba nem volt!
Nálad valami hiányzik szerintem, ha hardverileg minden rendben... -
czakof1946
tag
válasz schawo #13964 üzenetére
Most feltettem én is a családon belül egy win8.as gépre. Arra felment nekem is. Csak a win8.1-re nem megy fel.
Mivel a gépem teljesen új, minden egységére él a garancia, nem lesz gond a szervizeléssel. Vagyok olyan kapcsolatban a szervízzel. hogy segítenek a problema megoldásában. -
wd.taz
aktív tag
Well, á sün apró Enimel.../ „if it’s not a Boeing, I am not going" /
-
senior tag
válasz schawo #13964 üzenetére
Szerintem ott valami fatalis hiba lesz...!
Olyan nincs, hogy valamelyik OP-val ne menjen!
Én az utolsó telepítésnél RAM hiba miatt szívtam!
Soha semmi gondom nem volt RAM ügyileg, de mikor P3Dv3 akartam felrakni, kb 20 kisérletig mindig valami hibára hivatkozva kilépet. (hozzáteszem, mindig más hibával)
Aztán pont Clidey adta a tippet, hogy ez RAM hiba lesz! Megküldtem Aida64-el egyesével a modulokat és az egyik 5 másodperc után hibázott!
Szóval én a hardver hibát sem zárnám ki...! -
titán
válasz czakof1946 #13963 üzenetére
Simát nagyon rég nem raktam fel. SE megy Win8 és Win10 alatt is. Csinálhatod azt, hogy elviszed egy PC szervizbe, ahol megfizeted a munkaerőt, ők megpróbálják felerőltetni, de többe fog kerülni, mint az SE és még mindig nem biztos, hogy menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
czakof1946
tag
Akkor úgy kérdezem, hogy kinek megy az fsx win8.1 alatt?
Win7 alatt nekem is megy. A win10-ről sincs infóm. Valakinek van? -
titán
-
czakof1946
tag
Köszönöm a segítséget, de nem vagyok jártas az informatikában. Egyszerű felhasználó vagyok, aki beteszi a lemezt a cd-meghajtóba, install és működjön
Nekem a visual++,stb. kinaiul van. A 2 link is érdekes lehet.De ha valaki vállalja hogyha odaadom a gépet és a lemezeket, felinstallálja, .........??
Kösz
-
pcnet
addikt
Szia!
Nem vagyok szakértő, de egyik szimulátoros ismerősöm ezt ajánlotta, hátha segít:
1: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8483
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
senior tag
Én is W10 raktam volna akkor már!
De 8.1 -en is tökéletesen kell, hogy menjen!
Amit én megnéznék:
Visual C++
Sim Connect
DX9-10-11 -
Korcsii
őstag
Esetleg akkor már a win10-et is meg lehet próbálni, rosszabb már nem lehet, de legalább ha megvan a megoldás, akkor az már egy jó ideig marad is. Esetleg meg lehet próbálni a Steam-es verziót is, ha épp megint 70/80%-os akció lesz (most volt, szóval még várni kell egy darabig szerintem).
Én még win7-en ragadtam, mert a win10 frissítést biztos nem élné túl a sok kiegészítő, reinstallálni meg nincs kedvem, 2012 óta nem volt semmi reinstall, elszoktam már a kínlódástól. Viszont itt is lesz hamarosan új gép, akkor már win10-zel (meg lehet inkább Prepar3D vagy FS11?). Mindenesetre emiatt sajnos túl sok infóm nincs az újabb rendszerek és az FSX viszonyáról.
-
czakof1946
tag
Üdv!
Tanácsot kérek!
Végre elkészűlt a számomra szupergép. i7, 16gb,ram, 250 SSD, 1TbHDD stb. De...nem megy fel a most kicsomagolt, originált dobozos FSX Gold Edition.
Mindenféle figyelmeztetéseket ír ki, koppintsak a képernyőre, stb
Én, amikor megterveztük a gépet, Win7-et kértem, de a fiúk win8.1-et tették fel, hogy örömet szerezzenek.
Tegnap este Skypen, Gudival szenvedtünk, de nem ment fel. Erre elővettem a virágbolti FSX-et, az is ott állt le, ahol a dobozos.
Erre kisérletet tettem a dobozos fs9 felrakásával. Az felment, de nem indult el.
NÉzelődtem a neten és több magyar és külföldi fórumon írták, hogy a Win8.1 alatt csak bonyolult szoftverbe turkálás után lehet talán feltenni az fsx-et.
Most van egy jó gépem, meg egy legális szoftverem, meg vöröslik a fejem a méregtől.
Rakassam fel a win7-et,? mert az alatt simán megy az fsx az öreg, 10 éves gépemen.Kösz
-
Korcsii
őstag
Ismét egy tartalmas írás a kolléga úrtól: [link]
Jut eszembe, ha jól tudom egy ideje már tesztelik a május végén bevezetésre kerülő új eljárásokat, ahol LHBP-nél is lesznek új műszeres megközelítési procedúrák. [link] 31-es irányt néztem, ott első ránézésre olyan túl sok minden azért nem változik, csak a STAR-nak korábban van vége, és onnan átkerült approach-ba. Meg az approach kapott két merőleges opciót, aminek a belépőpontját viszont máshol nem találtam. Gyanúsan az eddigi shortcut gyakorlat standardizált változata lenne, csak épp STAR-ban nem találok erre utalást. Ha esetleg van valakinek bővebb információja az egész változás hátteréről, azt szívesen olvasnám.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
wolruf
őstag
válasz schawo #13951 üzenetére
... vagy megvenném fillérekért valamelyik Steam akcióban, annyit bőőőőven megér. Bár nekem is dobozos az eredeti X-em, de az SE-t a belengetett optimalizáltság és további támogatás miatt megvettem az egyik csoki-árú akcióban Bőven megérte, főleg, hogy azóta el sem indítottam semmit
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
titán
Várd meg az idén megjelenő Dovetail változatot. A legfrissebb infók szerint ugyanis kieg szempontjából sajnos nem lesz kompatibilis semmivel. De 64 bit, és DX11. Néhány héten belül (április elején) itt a fizetős demo (), annak az lesz a neve, hogy Flight School. Ebben nem működik semmilyen kieg, nem is fog, csak néhány repülővel lehet repkedni, de az egész világ és az új motor lesz benne. Ha pedig vannak nélkülözhetetlen kiegészítőid, amik általában kompatibilisek, akkor Prepar3d a helyes irány. Az FSX-et én már kihagynám.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én ugyan még mindig FS9-cel nyomom, főleg azért, mert minden kiegem ehhez van megvásárolva, plusz nekem inkább a szakmai rész érdekes, nem annyira a látvány, de mivel most cserélem a konfigot, ezért érdeklődöm, hogy erre már érdemes-e ápgrédelni az FS9-et X-re, és hogy milyen VGA legyen mellé.
Ami eddig megvan:
- ASUS Sabertooth Z97 Mark 1
- Zalman CNPS14x
- Intel i7-4790K
- Corsair Dominator Platinum 1866 MHZ, 32 GB
SSD marad az 512-es Crucial M4.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
senior tag
Lapozófájl szemszögéből ki mekkorát használ?
Mekkorára érdemes beállítani szerintetek?
Ma megjött a 2400Mhz Dominator csomagom! El kell hogy szomorítsam azokat, akik úgy gondolják, hogy a RAM -ra nem igazán érzékeny a P3D!
Lényegesen simább a magasabb frekvencián működő ram-mal! Nem bántam meg a cserét![ Szerkesztve ]
-
Cypresss
senior tag
válasz LWhite #13932 üzenetére
Jaj, megláttam ezt a képet, és eszembe jutott milyen k...a hideg volt. Mire megérkezett a gép, addigra elfagyott Korcsii orra.
(#13935) Kbhont: FlyTampa, what else? Próbáld ki Dubait, az a scenery termeli az FPS-t.
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
ChipKng
aktív tag
válasz frici-ke #13919 üzenetére
Jelold ki a "Default communication device"-nak azt az eszkozt amin hallani szeretned. (Playback device settings) Ket fele helyen tudja kitolni a hangot az FSX: a default sound device - hangeffektek egyebek es a communication ahol a beszed megy. Ez arra jo, hogy pl nagy hangszorokon tolod a motorhangot es fulesen meg a radiot az olyan erzes mintha repuloben ulnel.
2B OR NOT 2B that is FF
-
senior tag
válasz LWhite #13932 üzenetére
Az öbölben van fent egy FS Pass verzió P3D-re!
Fokozott körültekintéssel, mert 5 órám bánta az éjjel, mire meg bírtam állítani az ebolát...
Ami feltűnő, hogy a mappában lévő PDF a gépről nyit meg egy PDF-t!
Kb 8 db szoftvert fel szórt pár pillanat alatt és volt közöttük egy jó képességű kinai vírusvédő "Tencent", ami picit beszopatott, de Unlocker-rel sikerült kigyomlálni![ Szerkesztve ]
-
Korcsii
őstag
válasz wolruf #13930 üzenetére
Kiss X4... te jó ég, milyen műveletlen vagyok... azt hittem a Rabel T2i az egyetlen álneve az 550D-nek. Amúgy az obi akkor ugyan az volt, csak ez nyári verőfényes napsütés volt valamikor kora délután. Fotóboltot nem lehet megkerülni, expozícióval meg a görbékkel sokat lehet játszani, no meg egy kis élesítés.
-
wolruf
őstag
válasz Kbhont #13929 üzenetére
Canon Kiss X4 (imádom Japánt, mondtam már? ), 55-250-es IS kitobival. Meg némi fotóbolttal, de csak csínnyán
A projektor... nos, egy 3,5 és egy fél éves okom (avagy akadályom ) van nem kipróbálni az elképzeléseimet. Ha előrébb jutok vele, akkor már közel leszek az évekkel ezelőtt említett, Saitek panelemhez is. Szándékomban áll egy GA ,,műszerfalat'' összerakni, bevonni szövettel a paneleim számára. Van ugye egy-egy radio, switch, multi panel és egy instrument kijelző, emellett 2 throttle quadrant, yoke és a pedálok. Na ezt akarnám valami szép bigyóba rittyenteni, hogy egyben lehessen ide-oda pakolni[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Cypresss
senior tag
válasz Korcsii #13923 üzenetére
Ez a tavaly bővített flotta egyik vadiúj tagja, azt hiszem egyiknél sincs a vezérsíkon festés, mert még nem sikerült kitalálni, hogy melyik nemzeti hős kerüljön fel.
Így fognak majd kinézni a végleges festéssel:
[ Szerkesztve ]
-
frici-ke
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy problémám.Az atc-m megnémult.Minden más hang működik csak az atc nem.Már amit tudtam kipróbáltam ,de nem javult meg.Valakinek valami ötlete lenne azt szívesen fogadnám. Köszönöm!
-
senior tag
válasz cintula187 #13917 üzenetére
Az a Venetubo volt, de október óta nem működik!
Helyette RCH663 topiktársunk remek tanácsait használjuk, amit [ITT találsz]
Vagy esetleg [Kosta's] oldala van még! -
cintula187
addikt
Melyik volt az az oldal, ahova a fsx.cfg -t fel lehetett tölteni illetve voltak is itt kollegák, akik ránéztek, hogy mi az ami el van benne rontva? A cikkes leírás szerint írtam bele sorokat, de röhely fps -eket kapok ezen a konfigon.
Előre is köszi.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
senior tag
-
titán
válasz cintula187 #13913 üzenetére
Alapvetően igen, de nekem sikerült bedrótozni az FSX változatot is P3D alá.
-
cintula187
addikt
válasz cintula187 #13910 üzenetére
Bár ahogy látom ahol ez írja a registryben nem is találom microsoft games -et. Akkor itt az ideje váltani p3d re?
Amik vannak PMDG gépjeim fsx alá, p3d re inkompatibilisek lesznek?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Szia!
Nem hallottam még itt a köreinkben, hogy bár ki megvette volna otthoni használatra a 200 dodos verziót...
Szerintem a többség a 60$-t használja!
Egyébként már csak azért sem venném meg, mert a nemrégiben kiadott v3 verziót is újra meg kellett venni, annak aki v2-ről akart váltani.
Most v3.2 kettőnél járunk de nem kizárt, hogy (ősszel mikorra várható a v4.0) azt megint meg kell majd venni...
Szintén a saját véleményem! - én az FSX-t soha nem szerettem, mert ahhoz hogy használható legyen egy basic tanfolyamot kellett kijárni!
P3D-t felszóród , rá az addonok és már használhatod is! Nekem nagyon tetszik! Bátran ajánlom! -
Acor
aktív tag
Sziasztok,
most csöppentem ismét ide
Látom ezt a Prepar 3d szimulátor programot, valakinek van már tapasztalata?
Ez egy külön álló szoftware?
Érdemes megvenni a 200dolláros verziót?
Köszi a választ!
I7 12900K + Tody féle extrém blokk még mindig Király!! (www.pcvizhutes.hu)
-
cintula187
addikt
Új gépemre win10 alá próbálnám FSX alapot felrakni, de ezt a hibát kapom. Az itt leírt eljárás tényleg tovább engedi az installt?
köszi
-
czakof1946
tag
Segítséget kérek vásárláshoz!
Szerintetek, mi a különbség a két gép között. Áruk azonos.http://www.amazon.co.uk/Aerosoft-AER-747400-400X-PMDG-747-400X/dp/B00U8SP48W/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1458385878&sr=8-3&keywords=pmdg
és a
http://www.amazon.co.uk/Queen-Skies-747-400X-Add--FSX/dp/B000MRVPWI/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1458385878&sr=8-7&keywords=pmdg
Melyik a jobb?
Kösz -
senior tag
LHSim-es kollegák ugorjatok be a forumra, mert feladat van!
Köszi! -
Cypresss
senior tag
válasz Kbhont #13897 üzenetére
Undorító, nem is értem emberek hogy képesek így repülni.
(#13899) Kbhont: Öööö..., ki az Clidey???
(#13902) wolruf: Tengerentúli vagy Ázsiából származó küldeményekre én mindig ráíratom, hogy gift vagy personal gift. Általában beválik. Ha esetleg mégis úgy döntesz, hogy lesz palást, akkor érdemes belőni a field of viewt, nagymértékben hozzátesz az imerzióhoz. Egyébként gratula.
Ja, Navigraph Charts a Google Playen: [link]
[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
válasz Kbhont #13903 üzenetére
Nemnemnem, nem így értem a torzulást alapjaiban, hanem brutálisan homályosodik a vetített kép. A fókuszpont már picike mozgástól is elmászik (gondolom nem csilliárd dolláros optika van benne ). A szoftveres korrigálás biztosan jó, csak a szélén homály lenne. Van ebben a csoda projektorban max 15 fokos geometria korrekciós lehetőség, ha lentről-fentről vetítesz, a baj csak az, hogy abban a pillanatba, hogy állítasz rajta, a kép alja/teteje homályos lesz (nagyon ). Hát, ez a játék ennyit tud Egy normális projektorral valószínűleg jobb eredmény érhető el, ezzel sajna nem.
De köszönöm a linket, ha mégis csinálnék egy palástot, akkor lehet hogy... na jó, bilibe lóg a kezem(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
senior tag
Van Trial verzió is, ki is próbálhatod...Ha jól emlékszek, 14 napos!
Én is ezzel csesztetem az agysejtjeimet, csak ami nekem jó lenne projector, az még mindig 180k és képtelen vagyok össze sporolni rá a pénzt.
Egyébként volt valahol egy projektor kiválasztó oldal, rögtön keresem azt is.
Be lehet állítani a felbontást, kép méretet, vetítési távolságot és kiválasztja a lehető legjobbat a feladatra. -
wolruf
őstag
válasz Kbhont #13901 üzenetére
Komoly a cucc, kb. 2 méterről már ugyanekkora képet vetít (és meglepően szépen!!! ). Amúgy Unic UC46 a neve ennek a varázscuccnak, ami jó áron is van, ha nem kapsz a nyakadba vámot, áfát, öreganyád lóháton... Én mindent megkaptam, így már nem volt best buy, de a képe tényleg szép Szóval kb. 2 méterre kinyomott 800x480-as kép (de képes nagyobb felbontást lebutítani és szépen teszi! Tájnak, hogy ott legyen, szerintem tök jó lehet. Egyelőre falon néztem képpel és videóval, félek, ha nagyon palástot csinálok, ott már nagyon torzulna, elmenne az élesség is (ha elfordítom, hamar homályos lesz a széle/alja). Megdöbbentő egyébként, hogy hol tart már a technika, hogy ez a LEDes noname kacat ilyen képet ad
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc