-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
FSX-et visszaveszi magához a M$.
Kezdenek észhez térni? -
sqpp
őstag
válasz Hedgehog9780 #15798 üzenetére
Nyilván nem közben kell, hanem amíg nincs elindítva a repülés a ProATC-ben. Utána már tudod azt használni, amit szeretnél.
Igen, szimplán a Soundban kinyomod a Voice pipát, illetve a Generalsnál a menüt, hogy ne jöjjön elő automatikusan.
Egyébként ezzel nekem is bajok voltak, sosem engedett leszálni sajnos az adott pályára amit kinéztem
[ Szerkesztve ]
-
Hedgehog9780
tag
Repülés közben nem enged az options menübe.
Most volt első utam Pro Atc-vel.EDDF-LHBP. Alapjába véve tetszett, de érdekes volt, amikor a Final-ra fordultam, akkor el akart vinni teljesen más headingre.
Hát én meg inkább landoltam.
P3D eredeti ATC-jét valahol ki lehet kapcsolni. Sajnos fut a kettő egyszerre. -
sqpp
őstag
válasz Hedgehog9780 #15796 üzenetére
Én ezt átraktam másra és jó lett
-
Hedgehog9780
tag
Csak még egy kérdés: A manual-ban írt 0 gomb nyomására nekem nem jön be a PRO ATC-X menüje. Csak az 1-es nyomva tartásával működik. Ez valami ismert bug ami javítható?
Időközben látom, hogy másnál is. Tehát ismert bug.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz Hedgehog9780 #15793 üzenetére
-
sqpp
őstag
válasz Hedgehog9780 #15791 üzenetére
Hát igen, az FSX terén az ATC mindig jobb volt (P3D is ugye, mivel FSX64bit), reméljük azért az SDK is jobb lesz így..
-
-
sqpp
őstag
válasz Hedgehog9780 #15789 üzenetére
Sosem lesz tökéletes sajnos, én is megakartam oldani, hogy figyelje a live AI forgalmat az ATC, sajnos azt nem lehet. Pedig ha az ATC is úgy kommunikálna a Live AI-val, stb, akkor nagyon adná..
-
Hedgehog9780
tag
válasz Freiherr #15788 üzenetére
@sqpp
@Freiherr
Köszönöm mindkettőtöknek a választ. A live AI forgalom miatt kérdeztem, hogy megadható-e a simnek, hogy mely pálya élő.
Bár már IVAO-n is jártam úgy, hogy a Flight Radar 24-en láott és élőben használt pályával totál a szembe oldalon szállított le a center és twr. -
Freiherr
őstag
válasz Hedgehog9780 #15786 üzenetére
Lekéred a METAR-t ,aztán szépen leszállsz az aktív pályára, függetlenül az ATC-től. Amúgy sem takarítja el előled az AI forgalmat, ha meg az sincs, akkor pláne nem számít.
Back to the future
-
sqpp
őstag
válasz Hedgehog9780 #15786 üzenetére
A legközelebbi amit tudsz használni a ProATC-X de azon kívül tudtommal nincs "élő" ilyen addon.
Élő traffic-ot rakhatsz be, de a ProATC sajnos nem kezeli ezeket, így sosem teljes az élmény.
-
Hedgehog9780
tag
Létezik olyan ATC addon, amely offline repülésnél a LIVE-ban használt kifutókra irányít? Pl látom Flight Radar 24-ben, hogy EDDF-nél rwy 25C és rwy 18 a departure és az addon is arra adjon akkor engedélyt.
-
Hedgehog9780
tag
Tényleg ez volt a probléma. De miért kapcsolódott ez ki?
Na mindegy. A lényeg, hogy most működik.
Tegnap este LLBG-n a B7 kapuból hátratolás után a cockpit computerből a következőt hallottam: TOO LOW! FLAPS! És erre elkezdett pattogni a groundon a QW789.
Csak sim restart oldotta meg. Na ez vajon miért volt? -
sqpp
őstag
válasz Hedgehog9780 #15783 üzenetére
Ezt jelöld be a beállításokban, így megfog jelenni a kezdőképernyő és többet nem fog egyből oda ugrani a szim.
-
Hedgehog9780
tag
Valamiért mostanában úgy tölt be a P3D, hogy egyből ugrik az alap reptérre a vadászgéppel. Vajon miért?
-
Hedgehog9780
tag
Köszönöm a segítséged. Örülök, hogy az Active Sky is tartalmaz ilyen lehetőséget és nem kell másik applikációt vennem.
Külön köszönet a screenshootér. Este kipróbálom (miközben beállítom a tegnap javasolt Chaseplane-t).
Eddig én is valós weather alapján repültem, csak még nem volt szerencsém kipróbálni a vihart. Miután kipróbáltam visszakapcsolom valósra. -
sqpp
őstag
válasz Hedgehog9780 #15780 üzenetére
Van eső az Active Sky-ban is persze, az ASCA csak textúra egyébként.
Attól függ, milyen viszonyok közt repülsz. A lényeg annyi, hogy az időjárást a szimben tedd a következőre: Active Sky weather theme, aztán pedig válaszd ki, hogy Élő időjárást akarsz, korábbi dátum szerintit, vagy egyedit.
Na most ez alakulhat úgy, hogy épp vihar van kint (élő időjárás), akkor mákod van.. Ha nem, akkor pedig menj egy korábbi dátummal, esetleg egyedivel.
Add a New Custom Weather Area, majd a Set a METAR-nál használhatod akár a Presetet is
3. [link]
A továbbiakban megadhatsz turbulenciát, végül csak tovább lépsz mindig és végül OK, ekkor látni fogsz egy nagyobb elipszist, ami jelzi az adott területet, ahol eső lesz (A Liszt Ferenctől elér majd nagyjából Siófokig)
Ezután már megnézheted milyen, de a legtöbb ember itt vagy VATSIM által adott időjárás által repül vagy valós idő szerintit.
-
Hedgehog9780
tag
Tegnap este szerettem volna esős körülmények között repülni, de azt vettem észre, hogy az Active Sky P3D4-hez +ASCA nem ad ilyen időjárást. Amikor kikapcsoltam a fent nevezett progikat és újraindítottam a szimet, akkor pl orbx időjárással volt eső, de viszont úgy nézett ki, mintha közben sütött volna a nap.
Az ilyen esős szitura a REX5 kell?
Ha igen akkor azt lehet, vagy kell Active Sky + ASCA kombinációval használni? -
sqpp
őstag
válasz Hedgehog9780 #15777 üzenetére
Szia!
ChasePlane-hez van replay lehetőség, ott tudsz újra felvenni olyan szögből ahogyan akarsz. Emellé pedig NVIDIA GeForce Experience (ShadowPlay) vagy OBS, vagy Fraps.. Amit szeretnél
[ Szerkesztve ]
-
Hedgehog9780
tag
Sziasztok!
P3D 4.5-ben szeretnék videót rögzíteni. Milyen alkalmazás szükséges hozzá? Még soha nem csináltam ilyet és jó lenne úgy csinálni, hogy a visszajátszást több kamera állásából tudjam válogatni.
Előre is köszi. -
sqpp
őstag
Azéééért..
-
weinmaker
őstag
válasz Korcsii #15774 üzenetére
Hozzád csatlakozva nekem is van egy tökéletes, mondhatni újszerű Saitek Cyborg 3d joy (tolóerőszabálytós, meg programozható gombos), ha valakit érdekel. Én tudás hiányában kiszálltam (igazából bele sem tudtam csöppenni ). Privátban írjatok nyugodtan.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
Korcsii
őstag
válasz wolruf #15773 üzenetére
Félig off, két joystick-es setuphoz jól jöhet:
Ha valakinek kéne egy jobb/bal kezes joystick, akkor van itthon egy felesleges Saitek Cyborg Evo. Mióta megvan az utóda (7 éve?), azóta nem használtam, de ha jól rémlik működött rendesen. Viszont a nyelén az a felső műanyag réteg nálam is megfolyt, tiszta ragacs - elvileg alkohollal leszedhető. -
wolruf
őstag
Engem még mindig az Elite Dangerous szippant... Amikor azt hiszem, hogy jó, most elég egy picit, találok valamit, amivel elütök újra úgy... hááát... 1-2-3 (HETET)
Várom az új FS-t, hátha visszaköveteli a szabad perceimet(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
haky
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam beköszönök. Én is leálltam (mint valami narkós), ettől függetlenül olvasom a topikot, viszont az új rész érdekes lesz, tehát nagyon várom.
Jó látni 1-2 régi "motorost" itt, akivel még 2007-ben kezdtük ezt az egészet. Jesszusom annak már 12 éve annak.[ Szerkesztve ]
Aki másnak retyvetyutyu...
-
Razor18
tag
VR támogatásról esett bármi szó?
-
Korcsii
őstag
Microsoft Flight Simulatir 2020
Hoppá.
De mielőtt még nagyon örülnétek, xbox only?! -
Hedgehog9780
tag
válasz Hedgehog9780 #15762 üzenetére
Hurrá! Feloldva az account.
-
sqpp
őstag
Én meg egyre többet tanulok Már tudom kezelni az autópilótát és leszállni is a legtöbb esetben (korábban a pályára való beállásnál is baj volt, most már az is szépen megy már). A checklistek is sokkal inkább rugalmasabbak Lassan kell az a Thrustmaster Hotas már meg a 3 monitor is.
MCDU és FMC-t is már szépen kezelem "mindkét" gépen.
Itt van pár kép az utóbbi pár hetből.
Itt az új V4.5ös esti fényeket lehet megcsodálni, szerintem sokkal szebbek mint voltak.
Ezt pont ma éjjel vettem munka után: (KMIA) bár van pár bug, amit majd javítanom kell
Ez az első ócán feletti repülésem (nagyon nehezen mertem belekezdeni, főleg azért is, mert 747-essel nagyon keveset repültem eddig)
Ha a helyesírásom nem az igazi, akkor bocsi! Most megyek aludni épp!
[ Szerkesztve ]
-
Cypresss
senior tag
Sziasztok,
De rég jártam erre, magyarázhatatlan a topikgazdától, de ez van.
Egyszerűen nem jut elég időm mindenre.
A 787-es szim egy nagy nulla volt, nem volt OH, és rádiópanel sem, az FMC-hez pedig nem volt billentyűzet.
Bár az is igaz, hogy én kicsit más aspektusból nézem az ilyen cuccokat. Nekem inkább tűnt okos dummynak, mint fixed base szimnek.Más: milyen fantasztikus érzés lehet az utasoknak, amikor a kapitány telefonos segítséget kér közvetlenül az indulás előtt: [link]
(egyébként ez a sorozat baromi jó ötlet)
[ Szerkesztve ]
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
Hedgehog9780
tag
válasz wolruf #15760 üzenetére
Minden tiszteletem a tiétek. Sokszor kapják az üsz. emberek az ívet.
Nekem konkrétan az auto answerben írta a Lockheed, hogy jeleznek két napon belül. Van még pár óra, de számomra az a furcsa, hogy egy account reset (ami 1-2 klikk) az miért tart ennyi ideig? Na de nem akarom szét offolni a topikot, csak már nagyon szeretnék repülni az új vasra telepített szimulátorral. -
sqpp
őstag
válasz Hedgehog9780 #15759 üzenetére
Szombaton nem minden cég dolgozik, sőt még vasárnap sem, ez külföldön elég jellemző sok helyen. Nem mindenhol van 365 napos ügyfélszolgálat ám.
Még nincs vége a munkanapnak, főleg, hogy amcsi cégről van szó, ha jól tudom, ott meg még a fél nap sem telt el
De mint lejjebb is írták nem minden ügyfélszolgálatnál várj azonnali választ.
[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
válasz Hedgehog9780 #15759 üzenetére
Ügyfélszolgálaton dolgozom, pont most volt ordító ügyfél (nem cégünkhöz tartozó problémával, amin még így is próbáltam segíteni), hogy mi az, hogy nem válaszoltam neki 1 órán belül (előtte volt 5 levélváltás, melyek között 10-15 perc telt el)... No comment Revolut 2 napig nem válaszolt, az egyik fejlesztő, akivel meg nekem van gondom, még válaszra sem méltatott. Nem minden support ugyanolyan
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
sqpp
őstag
válasz Hedgehog9780 #15757 üzenetére
Azért nem hiszem hogy minden cég válaszol 24 órán belül, van ahol 2-3 nap.
-
Hedgehog9780
tag
válasz Hedgehog9780 #15751 üzenetére
Sziasztok!
Erre a problémára van valami javaslatotok?
Lockheedék nem akarnak válaszolni a leveleimre. -
Korcsii
őstag
válasz cintula187 #15753 üzenetére
BUD tette közzé, csak nem átverés. Elvileg a LOT promóz így. Meg közben láttam a Blikk-en képeket (a legnagyobb repülésszakmai oldal). Mondjuk a képek alapján tényleg csak inkább promo, pl overhead nincs..
Csak nem volt annyira beharangozva előre - lehet azért, hogy aki tud róla, az többet repülhessen, kisebb legyen a kereslet rá.
[ Szerkesztve ]
-
Korcsii
őstag
He? 787 sim T1-n?
-
Hedgehog9780
tag
Ehh! Úgy jártam, hogy összeraktuk az új vasat, majd amikor aktiválni akartam a P3D-t, akkor azt írta, hogy nincs több aktíválási lehetőség, mivel az előző verzió nem volt uninstalálva. Naná, hogy nem mivel formáztam az ssd-t.
Látom a P3D faq-ban, hogy ez azért van mert jelentős hardware változás történt.
Ti már voltatok ilyen szituban? Mennyi időn belül válaszolt nektek a support? -
Hedgehog9780
tag
válasz LWhite #15749 üzenetére
Igen. Futattam és letöltöttem. Én úgy tudom, hogy ha a livery nincs éppen letöltve, akkor csak fehér gépet ad be. Vagy rosszul tudom? Eddig minden gépnél ezt tette. Airbus és Boing festéseket töltöttem le.
Vasárnap totál re-install. Remélem majd megoldja a problémát. Egyébként az MTL-t csak és kizárólag a sim könyvtárjába lehet tenni? Mert amennyiben teljes ún. "Recommended" telepítést választanék, akkor jól emlékszem, hogy kb 50GB helyet foglal?[ Szerkesztve ]
-
LWhite
tag
válasz Hedgehog9780 #15747 üzenetére
Az IVAO MTL installer-t futtattad? Letöltötted a gépeket, livery-ket?
Több gépnél is ezt csinálja? Lehet, hogy nincs meg minden gép vagy festés. -
sqpp
őstag
válasz Hedgehog9780 #15747 üzenetére
Mert az nem repülőgép, hanem azonosítatlan repülő tárgy.
[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
válasz Hedgehog9780 #15743 üzenetére
Nekem vannak ezek (is) Meg az összes panel Jópofa cuccok, Airbus esetén kevésbé reális
De nost már van Thrustmaster T16000m fcs-em is, az jó lesz buszozni (most Elite-hez jó )(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
sqpp
őstag
Ilyen nincs valakinek veletlenul?
-
Korcsii
őstag
válasz Hedgehog9780 #15740 üzenetére
Miután betölt a sim, én végig szoktam mozgatni minden potit: joystick, gátkar, pedálok, trim stb, akkor általában rendbe rakja a tartományokat (ha nincs hw gond). Mondjuk ez G940, lehet másak a szenzorok, más a driver, stb.
-
Razor18
tag
válasz Hedgehog9780 #15740 üzenetére
Melyik Saitek csomag?
-
Hedgehog9780
tag
válasz Korcsii #15738 üzenetére
Majdnem tele szoktam "pakolni". A lejtést kizárnám, mert minden reptéren így tolja. Van olyan, hogy cld&drk után a gázkar 33%on áll. Még szerencse, hogy a hajtómű nem megy. Ahogy fentebb írva, valszeg valami kalibrációs probléma lehet. Sokat panaszkodom erre a joystickra. Tudom, 5000 Forintért ne várjak csodát. Remélem a Saitek csomag megoldja ezeket a problémákat!
-
Korcsii
őstag
válasz Hedgehog9780 #15736 üzenetére
Mennyire volt tele a gép? Full üresen (pax+fuel) lehet a valóságban se bír magával.
Ha X-Plane akkor meg lehet lejt a talaj.Szerk: QW[ Szerkesztve ]
-
Razor18
tag
válasz Hedgehog9780 #15736 üzenetére
Annyira nem vagyok benne könyékig a polgári szimekben, pláne adott géptípusban, hogy tudnám, normális-e a jelenség, de ha ki akarod zárni a hardver gondot (gázkar kalibrációja), akkor esetleg megnézheted, hogy az alapra húzott gázkarnak 0-t mutat-e a saját „kimenete”, illetve a gépen a hajtómű teljesítmény % alapjáratot mutat-e? Bocs, ha netán félreértettem a kérdést...
-
Hedgehog9780
tag
válasz Hedgehog9780 #15730 üzenetére
A 3. kérdésre tudja valaki a választ? Miért gurul zéró gáznál 30 csomóval?
-
sqpp
őstag
válasz Hedgehog9780 #15733 üzenetére
FSLabs A320-X-nek van egy helyi hálózaton futó webszervere, ahol az MCDU-t megtudod nyitni böngészőben és használni, illetve van egy Fuel panel is, de azt nem használom itt.
[ Szerkesztve ]
-
Hedgehog9780
tag
Három kérdés:
1; Jól látom, hogy ár-érték arányban a Logitech Yoke ami a legjobban megéri? Minőségileg rendben van?
2;Érdemes a rudderrel együtt venni?
3; QW 787-nél csont alap tolóerőn (tehát zéró gáz a karon) 30 kts-val gurulok. Ezt hol állíthatom, hogy a zéró az zéró legyen? -
LWhite
tag
válasz Hedgehog9780 #15728 üzenetére
Valóban csak a levegőben lévő gépet mutatja, de ha van Flight Plan, akkor a Webeye az induló és érkező reptereket már jelöli (az azonosító adatokkal együtt).
-
Korcsii
őstag
válasz Hedgehog9780 #15726 üzenetére
Lehet csak a levegőben mutat, már nem rémlik.
-
Hedgehog9780
tag
válasz Korcsii #15725 üzenetére
Thx. Akkor nem csak én szenvedek vele.
Gondoltam kipróbálom az IVAO-t. Feltettem az IVAP-ot de nem látom magam az online térképen. Pedeig a "kis" rádió ablakban online-nak mutat és Flight Plant is töltöttem és elküldtem. Miért nem lát a live map engem illetve miért nem vagyok rajt? -
Korcsii
őstag
válasz Hedgehog9780 #15724 üzenetére
Hát igen, a jelenlegi (10+ éves) hangcodec minőségét sokan kritizálják - elvileg már egy hónapja megy a szélesebb körű bétateszt az új codec-kel, hamarosan talán jön.
Mondanám, hogy a valóságban is torzít a rádió, de talán nem ennyire, néha én is küzdöttem vele, főleg az elején, amikor még nem vágtam annyira, hogy épp mit is akar majd mondani az irányító, melyik részére figyeljek különösen. -
Hedgehog9780
tag
válasz Korcsii #15723 üzenetére
Vpilot P3D V4.4
Azt hiszem megtaláltam. FLAi a neve.
Múltkor írtad, hogy ritkán repülsz online.
Ma kipróbáltam a VATSIM repülést és az irányítókat alig értettem. Rossz volt a hang minősége, recsegett, mintha zacskóba beszéltek volna. Ez ilyen lenne?
Muszájból kérnem kellett írásban is az utasításokat mert egy kukkot nem értettem a rossz minőség miatt. Voltak olyan irányítók akik nálam még laggoltak is. -
Korcsii
őstag
válasz Hedgehog9780 #15722 üzenetére
Melyik klienst használod, melyik szimulátorban?
-
Hedgehog9780
tag
VATSIM esetébnen is létezik olyan sw mint IVAO esetében, hogy az online pilóták által repült gép livery-jét helyesen jeleníti meg?
-
nagyúr
válasz Hedgehog9780 #15720 üzenetére
SOP-tól függ, de általában rányomsz a Master Caution mellett a SAP-re, és megnézed, hogy minden hiba jelzés - ha volt - kialudt-e. A Master Caution-nel leokézott hibajelzéseket hozza vissza egyébként.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Hedgehog9780
tag
Látom a before take off és landing checklistben a Recall-t. Ez mi? Milyen gyakorlati teendőt von maga után?
-
Hedgehog9780
tag
Látom a YT videókban, hogy sokan használnak PTA vagy Tomato Shader-t. Mindkettőt kell használni, vagy csak az egyiket. Ha használjátok, akkor van tippetek, hogy mire érdemes figyelni a beállításoknál?
-
Korcsii
őstag
válasz Hedgehog9780 #15717 üzenetére
STAR:
Szerintem amint tudod, hogy melyiket fogod használni. Induláskor még felesleges, mert útközben úgyis lesz időd (legalább is mindig sietek felszállni, hogy mielőbb letudjam).Süllyedés megkezdésének a helyét (főleg irányítás hiányában) viszont csak a STAR beállítása után tudod pontosan meghatározni (mondjuk itt nem árt tudni, hogy egyes reptereken, pl LHBP-n borzasztó hosszú a STAR, általában rövidítik ha a forgalom engedi, és a belépőpontokra ennek megfelelően kialakult egy ATC által kért alacsonyabb magasság). Online vagy rákérdezel az irányítóra (nem feltétlen az aktuális), vagy ATIS adás alapján próbálod kitalálni, vagy szokás, előtted lévő gépek, fr24, stb.
Régen kifejezetten ellenezték Európában, ma már a legtöbb flight plan is tartalmazza a STAR-t, de tudtommal ez inkább csak tájékoztató jellegű, mind a pilótának (robot) mind az irányítónak (radar), hogy jobban lehessen tervezni. Az ATC meg a szélirány/pálya váltás felülírhatja. LHBP-n ugye 1/3 L/R/B/J pálya függvényében, de megint csak EGLL-lel példálozva, itthonról repülve LOGAN-ra érkezve lehet LAM3 és BIG1E is forgalom függvényében (ott a pályákat már transition-ben [via] különítik csak el, a STAR része ugyanaz).
Irányítás:
vroute-nak van egy ilyen feature-je, hogy meg lehet nézni, hogy az adott reptéren/útvnolra eső FIR-ekben melyik időpontban milyen sűrűn szokott irányítás lenni (VATSIM).
De mindkét hálózatnak van térképe, ahol meg lehet nézni az éppen fent lévő irányítókat:
VATSIM map [IVAO WebEye]
Illetve korábban voltak training esték n(em tudom van-e még ilyen), ahova kifejezetten az új pilótákat várták (nyilván normál forgalom mellett). -
Korcsii
őstag
válasz Hedgehog9780 #15715 üzenetére
[flightradar24] ha egyszerűen akarsz valósághűt...
Nyilván szél határozza meg az irányt, de több pályánál a legtöbb reptéren van erre valamilyen rend, csak utána kell nézni egyesével.
LHBP-n pl ha minden igaz még mindig 5kt hátszél komponensig 31-es irány a használatos [HC várható irány]. A futópályák eltolt bajonett rendszerű elhelyezkedése miatt pedig nyilván a taxi út minimalizálása a döntő a két pálya közt (van még jó pár ilyen reptér).
EGLL-en pl egymás mellett van a két pálya, ott egyrészt van A-B hét, másrészt napon belül váltogatják fix időpontban [EGLL runway alternation]
És akkor ebbe még beleszólnak a pályalezárások (karbantartás stb), amit NOTAM-oknból lehet megtudni. [LHBP NOTAM]
-
Hedgehog9780
tag
válasz Hedgehog9780 #15709 üzenetére
Én viszont in hülyeséget írtam, mert arrival-ra kérdezném.
-
weinmaker
őstag
Igen, néztem egy lépésről-lépésre videót ( [link] ), ahol mindent be kell kapcsolni és állítani a gépen. Ennek az elejét próbáltam ki. Nagyon király, csak el is fáradtam a sok jegyzetelésben, mert sajnos nem mindig látszik jól, hogy mit hol kapcsol, hiába van feliratozva. De sebaj, majd folytatom.
[ Szerkesztve ]
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
weinmaker
őstag
válasz Hedgehog9780 #15711 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
weinmaker
őstag
Hogy lehet elindítani a p3d-t úgy, hogy ne működjön semmi a gépen, és nekem kelljen bekapcsolni?
-
Hedgehog9780
tag
Arra létezik valamilyen mód offlineban, hogy előre tudjam melyik pálya aktív departure-re?
-
dareal
tag
válasz Korcsii #15707 üzenetére
igen, a házak textúrája eléggé alacsony felbontású, köv verzióban cserélem (lib-ből lettek bepakolva, pár NZ jellegű viskó már van )
ami nagyon jó lenne, ha végre cserélnék a jelenlegi vegetációs rendszert, na az még xpl7 vagy 8 óta jön velünk
HTC Desire Amoled: rooted/AlphaRev 1.8 S-OFF HBOOT 0.93.001 - MIUI-Ekre (based on MIUI_Au) | Galaxy Tab: rooted stock 2.2 rom | iPhone4 / iPad2: JB 4.3.3 | Xperia x1i: own custom rom | Several WinCE systems
-
dareal
tag
picit távolabbi vizekre eveztem, Új Zélandon felfrissítettem egy régi Heli Training scenery-t.
elgurult a gyógyszer, sok-sok (nagyon sok apró részlet került be.HTC Desire Amoled: rooted/AlphaRev 1.8 S-OFF HBOOT 0.93.001 - MIUI-Ekre (based on MIUI_Au) | Galaxy Tab: rooted stock 2.2 rom | iPhone4 / iPad2: JB 4.3.3 | Xperia x1i: own custom rom | Several WinCE systems
-
weinmaker
őstag
Valaki használ FSX Steam Edition-t? Mi a francért nem hozza létre telepítéskor az appdatában a megfelelő könyvtárakat, és nincs fsx.cfg se fsx_se.cfg fájl. Pedig próbáltam már sokféle módon. Nem hinném, hogy a tört verzió miatt van, mert a telepítő az elvileg az eredeti (vagy tévedek?). Vagy itt mindenki kizárólag eredeti verziót használ, és ott szépen létrejönnek a könyvtárak. Csak, hogy tudjam, hogy kínlódjak vele, hagy hagyjam a francba.
-
Hedgehog9780
tag
LHBP-n PMDG 737-tel és 747-tel is úgy jártam egymás után 2x, hogy landolás után A6 A5 csomópontban gurulás közben crash-sel a szimulátor és azt mutatja, hogy szikráznak a hajtóművek és a pilótafülke teteje. Mi van?
Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest