- Le Mans Ultimate
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hell Let Loose
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- DOOM - The Dark Ages
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
válasz weinmaker #15696 üzenetére
Én pont ezért tértem át az eredeti oldalra, elegem lett az egészből, meg amúgyis szeretem ha eredetiben van meg minden. Eleinte én is ORBX-et leszedegettem innen onnan, de aztán most úgy vagyok vele, hogy elegem van, minden ami kell azt megveszem ha várok, akkor várok, de utána legalább, ha valami nem megy, kérhetek hivatalos támogatást.
-
cintula187
addikt
válasz weinmaker #15672 üzenetére
Ez azért nem ilyen, hogy nyomd ezt meg ezt az fmc- ben aztán menni fog...
Kicsit ezért több ezt, mint a default gépen ctrl-e és beindul a hajtómű.
FMC-t programozni, súlyt, üzemanyagot kalkulálni művészet.Ajánlom a gép manualját, YT videókat pl.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Korcsii
őstag
válasz weinmaker #15670 üzenetére
Az elég szenvedős, mert totál másfele visz ki a SID, mint amerre hozna a STAR. Nem erre tervezték, inkább repülj kézzel/hdg alapján, a végén választva STAR nélkül egy sima megközelítést.
Várost nézni pl GILEP, végigrepülőd vagy a Dunánál megszakítod, és érkezőben pl egy ANEXA vagy RUTOL, illetve ezeknek az elejét kitörölgetve.
-
RCH663
aktív tag
válasz weinmaker #15619 üzenetére
Nyugi ez nem az a vérpistike topik, hogy bármi kérdésért bárki bárkit kinevetne. Ha esetleg lenne ilyen tagunk, az sem hiszem hogy sokáig nevetne...
Nyugodtan tedd kérdezz ha valami nem megy vagy gubanc van. Nem kell kínosan feszengeni. Repülésben garantáltan igaz, aki kérdez az max 5 percig hülye, aki nem, az örökre az marad!
Jó szárnypróbálgatást, mind így kezdjük!
-
Cypresss
senior tag
válasz weinmaker #15619 üzenetére
Igen, ugyanazt az ICAO kódot kell beállítani. Aztán ha már megadtad az összes szükséges adatot (tömeg, hőmérséklet, CG érték) válassz ki egy indulási eljárást (SID) és egy megközelítésit (STAR). Nem tudom mivel repülsz (Boeing vagy Busz), de mindkettő FMC-jén ki lehet szedni a töréseket (route discontinuity).
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
dareal
tag
válasz weinmaker #15608 üzenetére
frissítsd az xplanet, hvfr-es lhbp-nek legalább 11.25 kell.
HTC Desire Amoled: rooted/AlphaRev 1.8 S-OFF HBOOT 0.93.001 - MIUI-Ekre (based on MIUI_Au) | Galaxy Tab: rooted stock 2.2 rom | iPhone4 / iPad2: JB 4.3.3 | Xperia x1i: own custom rom | Several WinCE systems
-
dareal
tag
válasz weinmaker #15588 üzenetére
előnye, hogy annyi meghajtóra szóród szét, amennyire akarod
nekem is úgy van fent, hogy 512-es ssd-n, a sceneryk meg szétszórva még 3db 1-1tb-s vinyón
megéri, ezért a látványért!
Esős napnyugta Budapest felettHTC Desire Amoled: rooted/AlphaRev 1.8 S-OFF HBOOT 0.93.001 - MIUI-Ekre (based on MIUI_Au) | Galaxy Tab: rooted stock 2.2 rom | iPhone4 / iPad2: JB 4.3.3 | Xperia x1i: own custom rom | Several WinCE systems
-
dareal
tag
válasz weinmaker #15586 üzenetére
world scenery, az ennyi
de ha csak hazánk felett repkedtek, akkor nem kell az egész föld, elég csak EU.
az új HVFR ortho csomag önmaga is ~45GB leszHTC Desire Amoled: rooted/AlphaRev 1.8 S-OFF HBOOT 0.93.001 - MIUI-Ekre (based on MIUI_Au) | Galaxy Tab: rooted stock 2.2 rom | iPhone4 / iPad2: JB 4.3.3 | Xperia x1i: own custom rom | Several WinCE systems
-
Korcsii
őstag
válasz weinmaker #15582 üzenetére
Szerintem az alap régiót hiányolja. Alapból talán csak a demo area-t szedi le, a világ többi része majdnem csak víz meg némi szárazföld. Steam-en free DLC-ként töltsd le Európát, vagy "dobozosnál" az X-Plane 11 installer.exe-vel add töltsd le a régiót.
[ Szerkesztve ]
-
dareal
tag
válasz weinmaker #15580 üzenetére
arra azért készülj, hogy a HVFR Budapest felett (konkrétan a belváros) iszonyatosan megizzasztja a gépeket.
ez annak köszönhető, hogy irdatlan mennyiségű 3d elem renderelődik, általában azt szoktam javasolni, hogy world objects a beállítások alatt akkor legyen maxon, ha tényleg a nasa adja a gépet
world object mediumon, high-on is brutális, ez leginkább cpu-t terhelő folyamat.
valószínűleg az lesz, hogy 2 külön autogent adunk ki, az egyik a jelenlegivel nagyjából megegyező extrándurván gépet megcibáló, illetve egy light verzió, ami azért jelentősebb jobb fps tekintetében (cserébe persze jóval pontatlanabb, jóval kevesebb 3d épülettel, bár még így is ultra brutál).kis összehasonlítás, a durván felskálázott autogen belváros felett 25 fps, ugyanott a light verzió 40 fps.
light verzióból sok minden hiányzik, plázák stb, épületek pontatlanabbak (pl margit-híd pesti hídfőjénél panelházakat rak be, nem generálódik 3d facade modell, helyette obj fájlt rak be)HTC Desire Amoled: rooted/AlphaRev 1.8 S-OFF HBOOT 0.93.001 - MIUI-Ekre (based on MIUI_Au) | Galaxy Tab: rooted stock 2.2 rom | iPhone4 / iPad2: JB 4.3.3 | Xperia x1i: own custom rom | Several WinCE systems
-
sqpp
őstag
válasz weinmaker #15570 üzenetére
Prepar3D vagy FSX SE vagy FSX-et használsz?
Ha az első, akkor nem tudom melyik verzió? 4.x felettinél ezt az útmutatót javaslom:
[link]Képekből szerintem elég lesz neked, az a lényeg, hogy megkeresed ahol a Budapest mappája van, azon belul lesz egy scenery és/vagy texture mappa.
Itt fontos, hogy a Budapest mappát tallózd, ha több ilyesféle van, akkor nyilván azokat is. Aztán ha minden sima, akkor újratölti a dolgokat a P3D és meg is vagy.
Megmutatnám szívesen, de sajnos nincs fent most, én várok egy újabb ORBX leárazásra, mert a múlthétvégét lekéstem.
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest