Hirdetés
-
GAMEPOD
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
válasz
weinmaker #15696 üzenetére
Én pont ezért tértem át az eredeti oldalra, elegem lett az egészből, meg amúgyis szeretem ha eredetiben van meg minden. Eleinte én is ORBX-et leszedegettem innen onnan, de aztán most úgy vagyok vele, hogy elegem van, minden ami kell azt megveszem ha várok, akkor várok, de utána legalább, ha valami nem megy, kérhetek hivatalos támogatást.
-
-
Korcsii
őstag
válasz
weinmaker #15670 üzenetére
Az elég szenvedős, mert totál másfele visz ki a SID, mint amerre hozna a STAR. Nem erre tervezték, inkább repülj kézzel/hdg alapján, a végén választva STAR nélkül egy sima megközelítést.
Várost nézni pl GILEP, végigrepülőd vagy a Dunánál megszakítod, és érkezőben pl egy ANEXA vagy RUTOL, illetve ezeknek az elejét kitörölgetve.
-
RCH663
aktív tag
válasz
weinmaker #15619 üzenetére
Nyugi ez nem az a vérpistike topik, hogy bármi kérdésért bárki bárkit kinevetne. Ha esetleg lenne ilyen tagunk, az sem hiszem hogy sokáig nevetne...
Nyugodtan tedd kérdezz ha valami nem megy vagy gubanc van. Nem kell kínosan feszengeni. Repülésben garantáltan igaz, aki kérdez az max 5 percig hülye, aki nem, az örökre az marad!
Jó szárnypróbálgatást, mind így kezdjük!
-
Cypresss
senior tag
válasz
weinmaker #15619 üzenetére
Igen, ugyanazt az ICAO kódot kell beállítani. Aztán ha már megadtad az összes szükséges adatot (tömeg, hőmérséklet, CG érték) válassz ki egy indulási eljárást (SID) és egy megközelítésit (STAR). Nem tudom mivel repülsz (Boeing vagy Busz), de mindkettő FMC-jén ki lehet szedni a töréseket (route discontinuity).
-
dareal
tag
válasz
weinmaker #15588 üzenetére
előnye, hogy annyi meghajtóra szóród szét, amennyire akarod
nekem is úgy van fent, hogy 512-es ssd-n, a sceneryk meg szétszórva még 3db 1-1tb-s vinyón
megéri, ezért a látványért!
Esős napnyugta Budapest felett -
Korcsii
őstag
-
dareal
tag
válasz
weinmaker #15580 üzenetére
arra azért készülj, hogy a HVFR Budapest felett (konkrétan a belváros) iszonyatosan megizzasztja a gépeket.
ez annak köszönhető, hogy irdatlan mennyiségű 3d elem renderelődik, általában azt szoktam javasolni, hogy world objects a beállítások alatt akkor legyen maxon, ha tényleg a nasa adja a gépet
world object mediumon, high-on is brutális, ez leginkább cpu-t terhelő folyamat.
valószínűleg az lesz, hogy 2 külön autogent adunk ki, az egyik a jelenlegivel nagyjából megegyező extrándurván gépet megcibáló, illetve egy light verzió, ami azért jelentősebb jobb fps tekintetében (cserébe persze jóval pontatlanabb, jóval kevesebb 3d épülettel, bár még így is ultra brutál).kis összehasonlítás, a durván felskálázott autogen belváros felett 25 fps, ugyanott a light verzió 40 fps.
light verzióból sok minden hiányzik, plázák stb, épületek pontatlanabbak (pl margit-híd pesti hídfőjénél panelházakat rak be, nem generálódik 3d facade modell, helyette obj fájlt rak be) -
sqpp
őstag
válasz
weinmaker #15570 üzenetére
Prepar3D vagy FSX SE vagy FSX-et használsz?
Ha az első, akkor nem tudom melyik verzió? 4.x felettinél ezt az útmutatót javaslom:
[link]Képekből szerintem elég lesz neked, az a lényeg, hogy megkeresed ahol a Budapest mappája van, azon belul lesz egy scenery és/vagy texture mappa.
Itt fontos, hogy a Budapest mappát tallózd, ha több ilyesféle van, akkor nyilván azokat is. Aztán ha minden sima, akkor újratölti a dolgokat a P3D és meg is vagy.
Megmutatnám szívesen, de sajnos nincs fent most, én várok egy újabb ORBX leárazásra, mert a múlthétvégét lekéstem.
-
wd.taz
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest