Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
válasz
mobilizmo #5861 üzenetére
Sajnos már nem jön rá új build, ezért írtam a támogatottság hiányát. Elméletileg fel lehet rá tenni a HyperOs 1.0-át , de a 2.0-át már nem (vagy legalábbis nem tudok róla).
De az 1.0 HyperOs is úgyanúgy "halott" mint a Xiaomi.eu romok.
Esetleg majd nézek rá valami custom romot, de inkább hajlok egy új xiaomi telefon felé.
Nem tetszenek az egyéb custom romok, rootolás, és az egyéb bajok miatt a banki appokkal.Poco F3
-
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
skyrush7 #5856 üzenetére
Én egy éve rakattam bele új akksit mert az eredeti púposodott. Fogalmam sincs milyet raktak bele, de teljesen jól működik, már teljesítette amit eredetileg vártam tőle (még egy évig használom a telefont). Már 4 éves a készülék és kezdenek jelentkezni a hardver korlátai. Használom amíg relatív kényelmesen lehet, de szerintem lassan nézegetni kell az utódot.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
skyrush7
aktív tag
Poco F3 esetében nincs tapasztalatom, de anno 2 régebbi Redmi Note-ba és Honor 8-ba én NoHon akksit rendeltem. Azok jól szolgáltak.
Redditen még a Swark BM53-ról írnak jókat, német amazonon elérhető, de az értékelések megosztóak. Gyári állapotot biztosan nem fogsz tudni elérni, azonban a degradáltnál jobbat igen.
[ Szerkesztve ]
-
-
fdisk
őstag
Nyilván nem tudom leellenőrizni, hogy gyári-e. Haver rendelte meg nekem. Szlovák oldalról.
De sanszos hogy nem az. Ez most kb akkora kapacitású, mint a gyári 4 év után. 😁
3 hete van benne, és mértem már egy bő hetet az accubatteryvel is. És olyan 37xx mAh számolt. Ennél még a gyári is több volt.skyrush7 Tudsz ilyen gyártót mondani?
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
nfsu17
veterán
Az accubattery app elég jól megsaccolja, pontosabban inkább kiméri használat alapján.
Azaz felteszed az appot és használod a telót, ahogy eddig.
Majd lemerül kb 15-20%-ra, feltöltöd 80-90-100%-ra, ahogy jól esik.
Mondjuk ezt 1 hétig csinálod és a végén a használat fülön kiír egy értéket.
Gyári?
Nem akarok kötözködni, de vajmi esély van rá, hogy gyári.Neten kb nem is találni. Persze rá lehet mindenre írni, hogy gyári...a cetli mindent elbír.
Na mindegy...tegyük fel gyári...akkor is időnek kell eltelnie (sok töltés>merülés), hogy valósabb adatot kapjál.
Azon se kell meglepődni, ha a vatta új akku nem 100%-ot fog írni, hanem akár csak 95-öt.exDigi
-
fdisk
őstag
Lenne egy kérdésem.
Nemrég lett cserélve akku a teloba. Haver csinálta.
Gyári ment bele. Gyári os, volt egy fr utána. Majd szépen újra belaktam.
Féltettem már pár akku stat appot, de mindegyik kivétel nélkül olyan 3500mAh saccolja az akku kapacitásást.
Mennyire kezeljem fenntartásokkal ezt az értéket?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
kokopo
aktív tag
válasz
Petikeje #5846 üzenetére
Bluetooth-on egeszsegugyi okok miatt, figyelmeztet a nagy hangerore (O nemtudja hogy tws vagy radio) ezert feltetelezi hogy fulhalgato, es vedeni akarja a dophartyad
Ha nem akarod max-ra tolni a hangerot, nem fog megjelenni, vagy egyszeruen leOKezod, es tolod tovabb a hangerot -
Petikeje
tag
Sziasztok,
Ezt az értesítést hogy lehet kikapcsolni?
[kép]
Amikor a telefon kapcsolódik az autó kihangosítójához, az esetek 80%ban feljon, de csak ujrainditassal lehet eltüntetni.
Thx! -
fdisk
őstag
Skacok, a game turbó funkciót hol találom meg a telón?
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
mckangi
senior tag
Kedves srácok!
@niklebi
@user26
@jonnyjoker01Köszi a segítségeteket és tippeket, írom a megoldást hátha valaki még úgy jár mint én.
Ebben a sorrendben:
1. Google Wallet adatok és cache törlése.(majd visszarakom a kártyáimat)
2. Google Play Áruház adatok és cache törlése
3. Google Play szolgáltatások -adatok és cache törlése
4. Google Szolgáltatások keretrendszer adatok és cache törlése
5. ÚjraindításPoco F3
-
mckangi
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #5841 üzenetére
Köszi a segítséget, végigcsináltam amit írtál, de sajnos nem működik.
Poco F3
-
gazsintaor
csendes tag
Sziasztok!
Újraindulás után elfelejti az ujjlenyomatomat, mi lehet a gond? Derpfeset rom.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
mckangi #5839 üzenetére
Ez azt mutatja, hogy az integrity rendben van. A ROM amit letöltöttél tavaly februárban már a javított verzió.
Szerintem csak nem frissítette magát az app, hogy most már valid a telefonod és mehet a fizetés. Töröld a Google Wallet és Play áruház cache-ét a beállításokban, továbbá a rendszeralkalmazások között keresd ki a "Google Services Framework" nevű appot és töröld az adatait. Ezután egy reboot és működnie kéne.
Üdv. Johnny
-
-
niklebi
senior tag
válasz
mckangi #5836 üzenetére
A telepítés után újra indítottad a telefont? Legacy Checks kikapcsolva zöldre vált a Meet_Device is. A legjobb ha így ellenőrzöd: Ha a Play Store-od már frissült (34.7.10-21 körültől) akkor magában a Play Store-ban is elő lehet hozni a Play Integrity API check ellenőrzés értékét amit maga a Play Store csinál:
Nyisd meg a Play Store-t -> jobb felső sarkok saját profil fotó -> Beállítások -> Névjegy -> Play Store verziót nyomkodni 8..10x amíg be nem lép a fejlesztői módba -> Általános -> Fejlesztői beállítások -> Integritás ellenőrzése -> Tesztelni fogja és kiírja az eredményeket. Ez lényegesen kisebb eséllyel fog "kimerülni" tokenek miatt de ez is előfordul hogy a regionális szerverek leterhelődnek a rengeteg kérés miatt.. Ha ebben zöld mindkettő akkor mennie kell a fizetésnek. -
mckangi
senior tag
Sziasztok!
Egy kis infóra, segítségre lenne szükségem!
A telefonon egy Xiaomi.eu rom van fent, a legutolsó14.0.8.0 TKHCNXM verzióFeltelepítettem az utolsó XiaomiEU module progit, hogy NFC-vel is tudjak fizetni. 2025.01.26 legutolsó patchet.
De sajna nem működik! Valakinek van valami ötlete, hogyan lehetne az NFC-t újra működésre bírni?
Poco F3
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
phoenix1989 #5832 üzenetére
Én értem a magyart, te nem érted, hogy nincs miért váltanod az egyel újabb buildre. Ennyit arról, hogy olyat írtam amit nem kérdeztél. De semmi probléma.
-
Brogyi
őstag
válasz
phoenix1989 #5832 üzenetére
Úgy látom van új, de nincs hozzá OTA. Tehát szerintem aki nem profi az lemarad az utolsó friss változatról. Csak így a biztonsági frissítés is lemarad. Ha rosszul látom akkor bocsi.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
phoenix1989 #5830 üzenetére
Legalább elolvastam, sőt írtam is egy választ amiben benne volt a lényeg. Ha ez neked fáj, bocsánatot kívánok. Egyébként írhatnál kicsit szebben érthetőbben, megkönnyítenéd azok dolgát akiktől segítséget kérsz.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz
mobilizmo #5829 üzenetére
nem egy random keresgélek a neten aztán szétbarmolok mindent amit lehet mert nem értek semmihez . de ott a neve direkt le is írtam, ahol híreket dobál be ott adta ki hogy ezzel meg tudod nézni van e frissítés stb stb, ezért leszedtem a xiaomi oldalára dobál át onnan szeded le nem egy kamu szar oldalról. legalább olvasnád el amit az ember ír vagy néznél rá. azt sem mondtam hogy meg kell táltosodnia semmi ilyen kérdés nem merült fel, egyébként se lesz erősebb mert a hardwer még nem változik , jöhet bármilyen frissítés. a kezdeti miui után a hyper szuper ostől se lett se jobb se rosszabb, pont ugyan olyan.
[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
phoenix1989 #5828 üzenetére
"találtam egy appot"
Egy ilyen régi telefonnál nem várhatod, hogy az újabb rendszertől majd megtáltosodik, nem igazán érdemes ennyire sietni. Valamilyen appot találni ami azt állítja, hogy van frissítésed, végképp meggondolatlanság.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
phoenix1989
őstag
hello, nekem is 1.0.2.0 tkheuxm van fenn és nem is talál újat , azt írja nincs új viszont ma találtam egy appot (memeCS Enhancer) amivel megnéztem és ott írja de nem tudom hogy kellene telepíteni. van egyáltalán értelme? plusz saját maga miért nem dobja fel hogy van új?
-
skyrush7
aktív tag
válasz
kusza80 #5826 üzenetére
Nem teljesen értem a kérdést. A legutolsó .eu verzió nincs még 1 éves.
Viszont: A Revolut egyáltalán nem működik root nélkül és nyitott bootloaderrel már, múlt héten dobott ki az app engem is. Nem nagy probléma, mert a cégesen tudom addig használni. Úgy néz ki nem fogom megúszni a Magisk használatát. -
user26
senior tag
Üdv! Álltalánosságban írok, kérdezek. Vannak itt a csoportban olyanok még, akik szeretnek egyedi rendszereket telepíteni, és azok naprakészek, vagy legalábbis novemberi az android biztonsági szint benne. (lényegében utóbbi mindegy...) Azt figyeltem meg, hogy a híres kínai alkalmazás (Tiktok) nem hajlandó el indulni. Képet, videót, hibanaplót is csináltam róla, amit az illetékesnek mutattam, de hiba nincs állítólag, hanem valami régió problémára utalnak. Vegyesnek tűnik a dolog, valakinek ugyan úgy nem megy, valakinek pedig igen, kölönböző országokból. (TG csoport, adott modell) Maga a tiktok ennyit ír ki bejelentkezésnél: "Elérted a próbálkozások maximális számát. Próbálkozz újra később". Szöveg szerint érteném, ha kismilliószór próbálkoztam volna, de elsőre ezt írja. Más kínai alkalmazást nem szoktam használni, de állítólag másokkal is előfordul. Valaki azt javasolta, hogy VPN megoldja. Én próbáltam, de nem sikerült, lehet rosszul. Nem fontos, nem életbevágó, csak például ezt megfigyeltem az aktuális utolsó rendszer frissítés óta. Viszont itthon ("nálunk") nem nagyon láttam erről panaszt, vagy bármi megjegyzést, ezért nem tudom, hogy egyedi-e a gond, vagy valami mozgolódás van esetleg a google -nél. Ahogy írtam nem, nem fontos csak érdekelne, hátha más is belefutott ilyenbe.
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
skyrush7
aktív tag
válasz
kusza80 #5823 üzenetére
Én másfél éve használom, szerintem jobb mint a gyári.
Hátrányok: változó, volt hogy 3 naponta, mostanában 2-3 hetente le kell tölteni egy apk-t, ami a Google Pay működéséhez kell. Enyém nincs nincs rootolva, semmi sincs rajta, de a Telekom TVGO ennek ellenére se fut a mobilon. OTP, Simple, Revolut gond nélkül működik, bankolással még sosem volt gondom.[ Szerkesztve ]
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Nyitott Poco F3 ra melyik HyperOS megy fel? Itt már neveket ír és nem akarok mellé lőni vele?
Köszönöm a segítségeteket! -
kokopo
aktív tag
Szia
En innen tettem fel a taiwani-t (Taiwan HyperOS 1.0.1.0.TKHTWXM ) es nekem "strong" -
mobilizmo
Topikgazda
Ne kérj elnézést, nincs miért.
Őszintén én sem tudom megmondani ez mennyire számít gyárinak. Alapból én abból indulok ki, hogy megveszel egy telefont és ami OTA-n jön rá 2 max. 3 évig az gyári. Annál tovább nem nagyon lesz kivéve, néhány nagyon prémium darabnál ahol gyártó már kicsit hosszabb support időt ígérni.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
user26
senior tag
válasz
mobilizmo #5814 üzenetére
Szia, mindegy enged el... rosszul mondta nekem is, és így már érthető.
Xiaomi MiFlash -al gyári HyperOS v0.3 (alioth_eea_global_images_OS1.0.3.0.TKHEUXM_20240731.0000.00_13.0_eea_7607f7b235.tgz) telepített, és az az opció volt be állítva, hogy "clean all and lock", álítása szerint, ennek ellenére a Play Integrity API Checker -n az ellenőrzésből, csak "base" ment átt, és az furcsa, mert jónak kell lenni mindennek, ha zárt a rendszer.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki MiFlash -al rendszert telepít, és állítása szerint "clean all and lock" opciót választja, a telefon mégse megy átt a tanúsításon, PocoF3, HyperOS v0.3
Kértem képet egyenlőr nem kaptam semmit, nekem ez furcsa így.
Valaki ilyesmiről hallott, látott valamit ?Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
mobilizmo
Topikgazda
Összemostál két dolgot. A bankok és egyéb szolgáltatók appjai nem feltétlen a (Google) DI állapotának megfelelően engedik (vagy nem) használni az appot. A Wallet viszont nyilván (a Google) minimum Device Integrity-t követel meg.
Ezen kívül a STRONG feltétele nem csak a zárt bootloader, hanem még sok minden más is lehet (én sem tudom, de crok megírta már) amit a ROM-ban kell implementálni és ez nem mindig van meg még a "gyári"-ban sem.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
user26
senior tag
Szia, tudod van a google "mizéria"... van három dolog, (device, base, strong), amit lehet ellenőrizni különböző módon, hogy jó értéket ad vissza, vagy rosszat. Ha jó, nyilván rendben minden, ha nem, akkor probléma adódik, pl banki appok, nfc fizetés, stb. nem megy. A mai napig tök mindegy milyen rendszer, nyitott vagy zárt bl mellett a device, és base megfelelőssége kell minimum, hogy a fenti dolgok működjenek úgy tudom...
Ami meglepett, hogy ha zárt a rendszer, teljesen "tiszta", akkor a három említett dolog rendben van, rendben kellene lennie, na de amivel szembesültem, hogy csak a base állapot jó. Gondolom régi, és ezért nem jó a device állapot, frissíteni kell, és akkor jó lesz. Na de a strongot nem értem, mivel az a bl állapotot nézi. Ezért kérdeztem, ha a rendszer régi, azaz olyan értelembe, hogy annál van frissebb verzió, akkor device érték már bukó is?Na de a strong miért? :/[ Szerkesztve ]
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
Üdv! Itt még mindig "zajlik" az élet...
Hogy is van az a dolog, hogy ha teljesen gyári a rendszer, semmi piszka nincsen, és csak a base jó, az intergitásnál ?
A rendszer OS1.0.2.0.TKHEUXM.
Igen, láttam van frissebb verzió is, ha sikerül letölteni, telepíteni zárt környzetben, akkor nyilván ott is ellenőrizni fogjuk. Ha gyári a rendszer, és nincs frissítve, akkor ott is érvényesül az ami a nyitott + custom rom világba ? Device -t még érteném is, de a Strongot nem :/Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
gazsintaor
csendes tag
Sziasztok!
A14 Derpfest rom, OTP app tökéletesen működik de nem kapok értesítéseket.
"Az alkalmazás értesítések beállításai jelenleg nem elérhetőek", pedig minden engedélyezve van.Valakinek esetleg ötlet?
-
mckangi
senior tag
Na hát ez elég érdekes!
Mivel megtört a gyári kábelem, ezért Aliexpress-ről vásároltam egy 120W-os kábelt. Ez persze hogy nem támogatta a speckó Xiaomi Turbo Chege-t, így muszáj volt vennem egy eredeti kábelt (szintén Ali-ról).
Na ez a másodjára vásárolt kábel már rendesen vitte a Turbó töltést, viszont pont ez a kábel képtelen az adatátvitelre.
A röhej meg az,hogy az első kábel nem viszi a Turbo Charge-t, viszont adatátvitelre tökéletes.Ez komolyan mondom: röhej. Nem tudom sírjak vagy nevessek..........
Amúgy KÖSZÖNÖM SZÉPEN srácok a tippeket!
Poco F3
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
mckangi #5800 üzenetére
Nekem is volt ilyen jelenség, kábel volt nálam a ludas. Megróbálnám másik kábellel/másik usb porton/másik géppel a csatlakoztatást.
Még arra tudok gondolni, hogy lehet be van alapértelmezettként állíva valamelyik opció és azért nem ugrik fel az ablak, de akkor is látszódnia kéne az állapotsávban az értesítésnek, hogy csatlakoztatva van a telefon a géphez.
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcshardvert és topkijelzőt hozott a Poco a középkategóriába, kompromisszumokkal.