-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freiherr
őstag
Csirkék vagytok.
Egy OMDB - NZAA időgyorsítás nélkül, az már bejáratás.Back to the future
-
Freiherr
őstag
-
Freiherr
őstag
Nem tudom elképzelni, hogy ez a streaming majd zökkenőmentesen müködjön 0-24
Bár az MS- nél nagyobb koponyák dolgoznak ezen, mint én, de na.:
[ Szerkesztve ]
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Meglehet majd venni külön a Premium Deluxe gépeket egyesével is.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
-
Freiherr
őstag
Többszáz órát fogok belerakni minimum, eszembe sem jutna ügyeskedni.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
-
Freiherr
őstag
-
Freiherr
őstag
Én vennék, de csakis tőled, ha így állsz hozzá.
Egyébként én is így vagyok vele, de az emberek többsége nem hiszem. Kétszer vettem kormányt innen apróról, nem volt velük semmi gond, lehet mákom volt.
Ilyen hobbirepülgetésre én azért nem ajánlanék 60k- s HOTAS-t.Kezdjen valami olcsóval, aztán úgyis feljebb lép, ha komolyan gondolja, ha meg nem, akkor nem bukik akkorát.Back to the future
-
Freiherr
őstag
Back to the future
-
-
Freiherr
őstag
-
Freiherr
őstag
válasz energomatt #18310 üzenetére
Nincsen siklópálya, csak pályatengely műszeresen ( az alsó gyémánt az MFD-n )
Ja, inkább visual, mert PAPI- val tudod tartani a siklópályát, csak ahhoz ugye visibility is kell néhány mérföld.Back to the future
-
Freiherr
őstag
válasz cintula187 #18251 üzenetére
Biztos hogy semmi különbség nem lesz a rendszerekben.
A 736- osnak nincs teherszállító változata, szerintem azért is lesz olcsóbb.Back to the future
-
-
Freiherr
őstag
válasz Razor18 #17546 üzenetére
Igen, emlékszem hogy felvetetted már a dolgot. Az elejétől fogva nyomom, és nekem is így működött az alapbeállítással a Saitek pedálommal, mint neked.
Csak nem vagyok gépközelben, ezért kérem a türelmed.
Bal- jobb féket külön tengelyre raktad? Inverse pipa?[ Szerkesztve ]
Back to the future
-
-
Freiherr
őstag
válasz Razor18 #17420 üzenetére
Én csak és kizárólag GA gépeket repülők, ott G1000- en van ilyen funkció, FLC mod a neve.
Ott pl. beállítom C-172- n a 70 csomót, és azt tartja folyamatosan, a VS- t meg automatikusan variálja, hogy tartsa a megadott sebességet. Így tudod a legmeredekebb mászást kicsiholni a vasból, minden gépnél más ez a sebesség. Ugyanúgy tudod ebben az üzemmódban állítani a sebességet + -, mint pl. VS módban a variót.Back to the future
-
Freiherr
őstag
válasz jozsi252 #17418 üzenetére
Olyan gepu kell, ahol van autopilot.
AP gomb, aztán ALT gomb, ekkor tartja az aktuális magasságot. Vagy előre betekered, ami kell neked, aztán VS, 100 lábonként tudod változtatni a variót.
Vagy a sebességet adod fixre, és ő variál neked, én ezt csipázom emelkedésnél, a másikat meg süllyedésnél.Back to the future
-
Freiherr
őstag
válasz energomatt #17081 üzenetére
Arra voltam kíváncsi, nem okoz- e valami anomáliát az eljárás, azoktól, akik így jártak el.
Te ehelyett nagyot szóltál 0 információval, tapasztalattal.Back to the future
-
Freiherr
őstag
Gémpasszos verzióról váltanák steamesre.
Ennek mi a menete? A régit törölni kell? Nem akarom, hogy két 100 gigás cucc foglalja a helyet az SSD- n.Back to the future
-
Freiherr
őstag
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Sose értettem, mire jó az AT kikapcsolása final-en. Van akkor és ott elég dolog bőven, amire figyelni kell, fingom nincs, mire jó még ezzel is megosztani a figyelmet a kritikus fázisban.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
-
Freiherr
őstag
Kapcsold be a segítséget. Bár ezek a nagy kék nyilak, FSX- ben ízlésesebben oldottak meg.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
FPS limiter müködik valakinek? Hiába állítom 30-ra, nem érdekli.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
válasz cintula187 #16424 üzenetére
Arra gondoltam én is, de akkor ez nem az, pedig azt írja nagyjából.Back to the future
-
Freiherr
őstag
-
Freiherr
őstag
válasz cintula187 #16303 üzenetére
Mi még csak szedjük.
Egyébként hogy fut nálad? Nagyjából azonos a konfigunk.
[ Szerkesztve ]
Back to the future
-
Freiherr
őstag
100- on teker a proci, pedig még csak telepít.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Ki vette meg? Vagy mindenki gamepassból futtatja?
Back to the future
-
-
Freiherr
őstag
Egy szabad szemmel is jól látható összeget fogok rááldozni, 2K max az elképzelés, csak ne csesszék el.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
válasz Hedgehog9780 #15786 üzenetére
Lekéred a METAR-t ,aztán szépen leszállsz az aktív pályára, függetlenül az ATC-től. Amúgy sem takarítja el előled az AI forgalmat, ha meg az sincs, akkor pláne nem számít.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Üdv!
Tudnátok segíteni?Prepar 3D V4-et szeretnék frissíteni 4.2- re, de nekem zavarosnak tűnik a metódus, nem akarom elcseszni a dolgot.
Ha valaki leírná a lépéseket, köszönettel venném.Back to the future
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc