Hirdetés
-
GAMEPOD
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok! Bocsánat a duplázásért de visszaolvastam pár oldalt és látom, hogy vagytok itt jó páran, akik elég komolyan ismeritek az FSX világát. Az lenne a kérdésem, hogy milyen (leginkább ingyenes) programmal tudnám élethűbbé, frissebbé tenni az FSX-emet? Az ilyen alapabb dolgokat már megcsináltam illetve néhány ingyenes magyar addonnal, sceneryvel is bővítettem, de kíváncsi lennék, milyen kiegészítők vannak amikkel élethűbbé tudnám tenni a játékomat?
Köszönöm előre is a segítségeteket! -
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok!
Fel szerettem volna telepíteni az FSX-hez a debreceni repülőteret, előtte fel volt telepítve már a Library Base Pack, de hiába telepítem fel, nem jeleníti meg a repteret, csak az alap valamit. Mi lehet a probléma? Engedélyezni kellene valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest