Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz flash- #43497 üzenetére
Nem tudom nálad mi a gond, én a fentieket tapasztaltam. Nekem se volt semmi mással gondom, sőt előtte sem,
Vagy csináltak valamit és a gyengébb kapcsolatnál már eldobja, vagy mittudomén, de 2 napja, amióta megcsináltam, egyetlen deltát sem kaptam, előtte meg naponta 10.;) - The Power of the Light Side
-
flash-
veterán
válasz Anonymus23 #43495 üzenetére
ha másutt(más játék, win, torrent,stb..) nincs gond nehogy már a router legyen a baj
kicsit bosszantó, benne vagy a móka közepén és egyszer csak kidob...
legalább lenne egy két tipp mit tegyek,esetleg ami másoknak bejött, a router cserén kívül.. vagy van? én nem találtam...telekom 1000es optikai a net, patent amúgy,....
a játék szerverrel lehet gond..
van amikor last stand-ban engem már rég teleportál, kezdem a játékot, szedem az állomást, a többieket pedig akkor kezdi berakni a játék, máskor meg fordítva...[ Szerkesztve ]
-
PETEE78
senior tag
-
Anonymus23
veterán
válasz flash- #43494 üzenetére
Én is elég sokat szívtam vele, gyakorlatilag 1.7 óta állandóan ment a Delta jelenleg lecseréltem a routert és akkor abbahagyta, ha visszaraktam a régi routert a hálózatba (már csak extenderként), akkor is csinálta, fullra lereseteltem, majd újrakonfigoltam és másik kábelt is raktam a régi routerhez, és abbahagyta a deltázást.
Most még visszarakom a régi kábelt, és kipróbálom, mert ha az csinálta, akkor mm-es darabokra fogom felvágni;) - The Power of the Light Side
-
flash-
veterán
miért deltázik ez a szar folyton?????
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
csökkenteni fogják a GE kreditet, hogy máshol is játsszon a nép
Jó nagy baromság.
Mit sajnálják a kreditet ?
Így is sz@r a loot,nem még hogy nehezebb lesz összegyűjteni a kreditet amiből majd a sz@r loot esik.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
addikt
válasz #35434496 #43487 üzenetére
Rendben
Más: új konzolos PTS meghívók ma este 19:00-tól mennek ki, aki jelentkezett esetleg és még nem kapott. Aki 1.7-nél kapott, és játszott vagy nem váltotta be a kódot, az már kapott értesítést, hogy elérhető az 1.8 PTS.
Jövő hétvégén DZ Supply Drop Weekend lesz, először több cuccot ad majd a láda, aztán a második felében meg gyakrabban fog esni.
Volt még más is a SotG-ben, de azok meg mindig változnak, mert PTS és GE dolgok Beszéltek a 3 farmolós küldetésről (Lexington, Clear Sky, Amherst), hogy valóban csökkenteni fogják a GE kreditet, hogy máshol is játsszon a nép.
-
sith7
félisten
-
dvd24
senior tag
Új D3 FNC, új Striker, új Predator meg az alap stamina buff 1.8ban. Egyértelműen azt akarják, hogy a stamina újra "játékba kerüljön".
-
Anonymus23
veterán
válasz #35434496 #43482 üzenetére
Az lenne csak az igazi menszesz
(#43479) aerosmith
Nincs ilyen feltétlenül, hogy ez kell vagy az kell, mert nagyon sok minden függ a játékstílusodtól és képességeidtől.
Pl, aki jól tud célozni (nem csak önmaga szerint), az bátrabban tekerhet tűzfegyverre, mert neki előnyt fog jelenteni, de másnál lehet többet ér (jelenleg) az elektro, mert egy picivel tovább húzhatja, ha megfelelő időben healeli magát.A szettekkel kapcsolatban ugyanez a helyzet, mi az ami neked bejön, én pl játszok szívesen DPS-t is, de van jó kemper sniper buildem minimális ST+EL, vagy healer build, ahol feladat a többiek healelése.
Akkor szokott a gond jönni, amikor full elektronikás healerként nekem van a legnagyobb DPS-em is
Random csapattal sokszor előfordul.
Bejön valaki 256-os GS, 6 féle cuccos, még véletlenül sincs bónusz, rollolva sincs a cuccos, mert csak a stat adatokat nézi. Az, hogy rossz skillek vannak berakva, az már csak hab a tortán.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
aerosmith
őstag
válasz Anonymus23 #43475 üzenetére
Na pont ez lett volna a következő kérdésem hogy most milyen szettet érdemes kirakni mert majdnem mindegyik classik setből van már 2-3 darab és csak a helyet foglalja mert nem merem kidobni..
-
Krissz1983
aktív tag
Kicsit off
Jöhet bármilyen játék (halo5, Andromeda, forza 7, Deus ex) ez a rohadt division minden bajával együtt messze a legjobb.[ Szerkesztve ]
Give them nothing but take from them everything
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #43475 üzenetére
A fegyver talentesért köszi
PTS-en van már Predator Classified szett? 9K életerő felett 120% vérzés? Megint Division-öznöm kell?
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Krissz1983
aktív tag
Most a következő builden gondolkodom.
3 alpha 1 tactician 1 striker+ ninja.
Délután érek haza össze rakom kíváncsi leszek rá.Give them nothing but take from them everything
-
aerosmith
őstag
válasz Anonymus23 #43471 üzenetére
hú köszi ez nagyon jó
-
aktív tag
válasz alibiman #43469 üzenetére
Az armor funkciója nagyon egyszerű: sima fizikai ellenállás. A karakterlapon megnézheted, hogy az aktuális armor értéke mennyi ellenállást jelent %-ban. Természetesen ennek van egy elméleti maximuma (ez ideiglenesen növelhető a megfelelő skillekkel/talentekkel) ami world tier-enként változik. World tier 5-ön ~33,6% ha jól emlékszem. Az armor értéke régen fontosabb volt mert ott még lehetett major attribute-nak armort pörgetni az adott itemre és sokkal nagyobb volt a különbség emiatt az egyes tárgyak között, manapság már csak pár % a különbség az elméleti minimum és maximum között.
A staminával az a gond, hogy ezt egy korábbi patch-ben nerfelték és csak 15 HP-t kapsz minden egyes pontért (régen ez 30 volt) és 1.8-ig meglehetősen kevés értelme van a staminára fokuszálni mert a firearms/electronics sokkal hasznosabb és hatékonyabb ha a mellényre/térdvédőre/táskára életerőt tekersz (nem staminát hanem életerőt) ha minden áron a toughnessed akarod növelni mivel úgy nem kell beáldoznod a DPS-t például, de vannak buildek ahol még ez sem jó ötlet mert sokkal hasznosabb ha skillpower-t kalibrálsz.
Az electronics "egyszerű" ez határozza meg, hogy mennyi skillpowered van (minden pont elektronika 30 pontnyi skillpowert ér). A skillpower határozza meg a használható skillek fő tulajdonságait, azaz pl. mennyit healel a first aid vagy mekkorát sebez a seeker továbbá, hogy milyen alacsony lesz a cooldown-od (értelemszerűen minél magasabb annál jobb). Ehhez annyit érdemes tudni, hogy van egy ún. soft cap (ami 450000 skillpower) ameddig a skillek "ereje" nagyjából lineárisan nő, de e érték felett minden egyes skillpower egyre kevesebbet jelent ebből a szempontból. Elektronikába csak akkor érdemes fektetni, ha pl. support karaktert akarsz aki sokat és gyorsan tud healelni vagy egyfajta alternatív DPS vagy crowd control karaktert (pl. reclaimer/tactician/firecrest illetve ezek hibridjei a legnépszerűbbek). Csak egy példa: a tactician supportom ~400k skillpowerről indul, seeker damage performance modokkal megspékelve, ami azt jelenti, hogy ha fel van töltve a stackje (ami +30% SP-t jelent) a seeker 84k-t véreztet másodpercenként (+a robbanás) és a defib módosítós first aid-je több mint 400k-t gyógyít amiből a fele instant heal azaz majdnem minden karaktert 0-ról közel max életerőre ránt majd az azt követő 10 mp-ben még egyszer gyógyít ugyan ennyit a csapattársakon. És ezeket a skilleket 1x másodpercenként tudja használni a legrosszabb esetben is.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz alibiman #43469 üzenetére
Ruhák csak csicsa, a többire is majd válaszolunk, de azért javaslom, hogy olvasd el az összefoglalót, hátha egyértelműbb lesz a dolog.
Ezt is nézd meg, hogy mit hogyan érdemes, ez lehet még kicsit sok, de próbáld értelmezni:
Ja ez NEM CF cuccokról szól.
A CF-re is hasonló érvényes, csak ott a max fő érték 1401, és 2 cuccost is tudsz rollolni rajta.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #43466 üzenetére
Picit most megvilágosodtam. Nyilván, van még csomó dolog amit nem értek. Olvasgatom visszafelé a HSZeket, de egy csomó teljesen kínai a rövidítések miatt. Van valami HSZ vagy oldal, ahol megtalálom a rövidítéseket?
Az én is sejtem, hogy szetteket érdemes használni. És igazából talán már össze is tudnék valamit rakni. Amit (többek között) nem értek, hogy pl. mit jelent a gyakorlatban az "ARMOR", páncélozottság értéke. Kicsit zavarosnak tűnik nekem. Megpróbálom elmagyarázni, hogy mi a bajom, valszeg félreértek valamit. Az a bajom, hogy számtalan esetben az állóképesség (Stamina) érték nagyobb a kisebb páncélozottságú elemnél és emiatt nem tudom, hogy mikor járok jobban.
Nem találtam világos magyarázatot az "Electronics" tulajdonság gyakorlati jelentőségére. Amíg a tűzerő, meg az állóképesség kb. világos, ennek a harmadiknak nem értem a pontos szerepét, jelentőségét. Persze ezenkívül még számtalan dolgot nem értek, de majd lassan magamba szívom a tudást.
Majd csinálok screenshotot, ahogy lesz időm játszani.
Nagyon hasznos ez a fórum, örülök, hogy idetaláltam. Köszönöm, hogy válaszoltok! :-)
Ja, a ruháknak mi értelme? Csak csicsa, ugye?
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #43467 üzenetére
Ezek közül azért szedtél szépen te is min. 2 -öt, meg nekem is lett belőlük 2 kill, így elértem a 100 killt, DZ farmolóként. Ezt a Sniper féle szettet kipróbálom, de az arany exo is hozza a feelinget.
És igen nagy taktikai érzékük nem volt, az egyik simán beleszaladt mikor megkerültük, meg utána a 3 ami a kocsinál feküdt.
De ezek még kezdö csalók lehettek.
És tényleg csak mi meg az ismert fórumtársak nem használnak már csalást.Azt nem értem beadta az achit a 100 ra, de 96 ot mutat.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
tegnap este ketten rohangáltunk dz aljában, csendben div techet farmolva. már korábban is feltűnt valahol a q épület környékén két csapat akik folyamatosan lőtték egymást. egyszer csak a sportközpont "mellett", kimentés után megjelent az egyik brigád kb a semmiből, majd őket követte a másik. elkezdtek minket, majd egymást lőni. volt ott minden, 1 hit miatt fekvés max életről (ezt még mindig nem értem hogyan), huszast keresve speed hack, teleport (a srác a szemem előtt szívódott fel), mindezt egy alig 4 perces tűzharc során produkálták. szerencsére meg lehetett őket fektetni. Sniper által linkelt banshee, ninja, final build nagyon bejött.
nem vagyok egy nagy dz huszár, nálam a pvp kimerül ls-ben. mindenesetre vicces volt látni külsősként, hogy arra épült az egész csata, hogy melyik nyomorék tudja minél effektívebben használni a csalásait.
-
Anonymus23
veterán
válasz alibiman #43451 üzenetére
Fegyver/item/módosító vásárlás:
Ezeket többnyire nem éri meg megvenni, vagy esik lootként, vagy kraftolni kell (ha már fullon van, akkor már érdemes valamire elkölteni).
Ezért mindenképpen vedd meg az összes 256-os tervrajzot és lvl30/34-es módosítókat (a kisebbeket egyelőre felesleges, csak akkor, ha van felesleges Ph credited), ahogy woker is írta.Amiket megéri mégis megvenni, azokat azért szoktuk itt a fórumon is jelezni, az itemek között van egy Taktikus tok, ami használható (megítélésem szerint, illetve amiből már van CF, azokat meg se szoktam nézni ami vehető, fegyvereket úgyszintén, kivéve ha van jó LVOA-C, vagy valami sniper)
Ezeket lehet érdemes megvenni, a módosítókból többet is:Vectort szerintem nem sokan használnak, Könnyű M4 amit nagyon sokan. A Vector az még nagyon az elején volt a csúcs, manapság nem jellemző szerintem. Esetleg MP7/MP5.
Az ugye megvan, hogy 1 értéket tudsz (CF itemeken kettőt) rollolni rajta. Azért kérdezem, mert ezt kérdezted:
Aztán pl. van mellény, a az Örszem döntése, az éppen most 1957 szintü, ami kicsit több, mitn az én DeadEYE mellényem, ami 1902, de ez utóbbi tűzerőben jobb, szóval igazából nem érzem, hogy erre kéne költenem.
A szeteket nem nagyon kellene keverni, mert akkor bukod a szet bónuszt, ha elkezdel visszafelé lapozni, akkor egy csomó screen van megosztva, hogy ki milyen szeteket rakott mostanság össze, nem feltétlenül követendő példaként, hanem elvi szinten érdemes értelmezni ezeket a screeneket.
Esetleg ha bedobnál egy screent a jelenleg használt cuccaidról, az sokat elárulna.;) - The Power of the Light Side
-
xyvalaki
aktív tag
Ha van a csapatban olyan akinek magas a képzettsége, adja a pulse-t, akkor annyi CHC kell hogy azzal legyen 60% körül. A többi CHD. A CHC-nek van plafonértéke, a CHD-nek nincs. Szólóban fontos a CHC. Hisz anélkül nincs CHD. Ha én adok neked 45% CHC-t, neked meg van 30%, akkor 15% feleslegbe megy. Pl. jobban jársz az 522-es helyett egy C79-es keresővel.
dvd24: a hatos reclaimer mellöl kiszedtük a rugókat. Cseszheték a skillt[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
dvd24
senior tag
válasz #75376384 #43439 üzenetére
Az a baj, hogy igazából szerintem gearen nincs sok hely játszani a CHC - CHD párossal. Pontosabban nem éri meg.
Vegyük sorba: maszkon lehet CHC de PvE-re a legjobb oda az EAD (vagy néha skill power), PvP-re meg szerintem hasznosabb a 10k skill power mint a 4% CHC. Térdvédőn egyértelműen a 16k HP a nyerő (egy-két buildhez a 13k skill power). Hátizsákon kevés a CHD, oda igénytől függően skill power vagy HP kell (még a stability is jobb). Kesztyűn PvE-re, weapon DMG, EAD és skill haste a legjobb kombó, PvP-re meg ugyanez csak EAD helyett CHC. Fegyvertokon meg megint lehetne CHC, de ott is a skill haste a nyerő. A fegyver modok az egyetetlen ahol variálhatunk vele, de az meg fegyver típus függő (SMG-re jobb minél több CHD minden másra minél több CHC).
Ettől függetlenül szerintem az 1:3 (CHC : CHD) arány lenne jó, de szerintem csak skillekkel és weapon talentekkel lehet normálisan összehozni.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #43461 üzenetére
Várjál csak, kicsit letekerem a loot-od.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #43458 üzenetére
Vót má!
Mármint megvásárolvaDe azért kösz a többiek nevében is az emlékeztetőt
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #43458 üzenetére
Azokat raktam be a reclaimerbe .
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #43441 üzenetére
Az őszi remény rejtekhelyen van 265 elektro + 3% skill haste módosító,abból is érdemes párat beszerezni.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
SEMY
tag
Üdv !
Nekem maradt még 14 db ládám amit nem nyitottam ki ...eltegyem a következő eventre ? ...van értelme ?
Köszönöm !
Battle.net : SEMY#2518 Battlefield : SEMY_HUN Uplay : SEMY72
-
aktív tag
válasz alibiman #43451 üzenetére
Kezdjük az egyszerűbbel: A 256 amit látsz a karakterek nevénél a baloldalon az a gear score ami a jelenlegi maximum ezt a legjobb in-slot fegyver és a hat felszerelési tárgy (mellény, maszk, térdvédő, táska, kesztyű és fegyvertok) gear score-jából átlagolja a játék (a stash tartalmát is figyelembe veszi). A gear score afféle erőszám, ami mutatja, hogy milyen erős lehet az item mert a gear score határozza meg a 30. szint feletti itemeknél, hogy milyen alapértékekkel rendelkezhet (ez mindig egy tól-ig érték). Ezen felül a módosítóknál láthatsz olyat, hogy power level ami hasonló funkciót lát el és ott jelenleg a power level 34 a legmagasabb.
A másik meg a teljesített commendation-ök összpontszáma -máshol achievementként találkozhatsz vele-, amolyan e-peen. A feladatokat a menüből éred el (bal felső sarok, commendations -az angol verzióban-) mindegyiknél ott a leírás, hogy mit kell teljesíteni hozzá és van köztük olyan ami többlépéses. Amennyiben teljesíted őket akkor kaphatsz valamilyen felvarrót (ezt láthatja a többi játékos is ha rád néz miután beraktad) illetve cypher key fragmentet amiből 10-et összegyűjtve automatikusan cyper key-t készít a játék amit a hubban lévő vendornál (bal hátsó sarok) beválthatsz egy ládára amiből vanity itemeket kaphatsz (táska/fegyver festés, ruha vagy emote)
High End (avagy sárga) blueprinteket a Special Blueprint vendortól tudsz venni (az underground lejáratánál található a hubban a baloldalon) phoenix creditért. A fontosabb vendorok kínálata hetente változik (minden pénteken GMT 00:00-kor van a reset és a hátralévő időt mindegyik mutatja) szóval érdemes odafigyelni mert ha lemaradsz valami jóról akkor lehet heteket/hónapokat kell várnod mire újra megjelenik a kínálatban. Ezekből majd tudsz olyan cuccokat gyártani amihez a high end alapanyagok szükségesek, de feleslegesen ne gyárts semmit mert 1-1 tárggyal sok esetben rengeteget kell próbálkoznod mire olyat sikerül gyártani ami használható.p.s.: Ja és olvasd el a leírást/leírásokat az összefoglalóban mert jó pár hasznos infó (pl. az összes vendor aktuális kínálatát összegyűjtő weboldal linkje) van ott még akkor is ha nincs 1.7.1-re aktualizálva minden.
-
Lefty
addikt
Kiraly ez a supressor, en is mondani akartam. Minden AR-re ezt tettem ra.
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
Üdv a topiklakóknak!
Szeretném a segítségeteket kérni a játékkal kapcsolatban. Valószínüleg tudjátok a választ. :-)
Kérdéseim:
Tele vagyok sárga (arany?) alkatrészekkel, szövet, szerszám, stb. de nem igazán tudok használható cuccot kraftolni. A tárgykészítő állomáson csak max kék (meg egy-két lila) cuccot tudnék összerakni, ami sokkal alacsonyabnb szintü a meglévőknél. Hol tudom a sárga alaktrészeket felhasználni? Néztem a Terminál különleges cuccok kereskedőjénél is, ott is csak gagyibb cuccok vannak. Fegyverben van egy csomó bíbor (?) színű, de azok teljesítménye nem éri el az enyémet, ellenben mocskos drágák. Aztán pl. van mellény, a az Örszem döntése, az éppen most 1957 szintü, ami kicsit több, mitn az én DeadEYE mellényem, ami 1902, de ez utóbbi tűzerőben jobb, szóval igazából nem érzem, hogy erre kéne költenem.
Rengetek ruhát dobnak, főleg a kéregetők. Mi a rákot lehet ezekkel kezdeni? Ha valaki nem piperkőc, nem érdekli a kinézet, akkor mire jó? Csak gyűlnek...
Az mitől van, hogy nem csak összerakni, hanem vásárolni sem tudok jobb fegyvert a már meglévőknél? Pl. elsődlegesnek egy 256-os szintű könnyített M4-et használok, de sehol nem látok jobb gépkarabélyt?
Ha már fegyver, olvasgattam itt, hogy sokan használnak valamilyen Vectort. Én nem tudom, de amit látok kereskedőnél, vagy esetleg összerakható, vagy dobjáék, mind gyegébb a meglévő fegyvereimnél. Akkor mitől olyan jó a Vector?
A karakterek szintjelzésénél van egy szám, amiről nem tudom, mi és mitől nő. Pl. az én karakterem most 256-os (ezt tudom mitől van) de ez a másik szám 945, de láttam már 3000 feletti számot is. Ez mi?
Előre is köszönöm, hogy türelmesek vagytok egy zöldfülüvel!
A.
-
törölt tag
Field chest-eket is erdemes atvinni az 1.8-ra vagy csak Exotic es Super GE ladakat?
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Leghamarabb 1.8-al jöhet be. Az UG amúgy is kedvenc terepem, csak 1 achi hibádzik, az 500 fázisból 300 megvan, de így a Hunterekkel jó lesz. Hozzá a fenti bővítéssel ellesz az Agent tavaszig. Egyébként régóta tervezik, hogy hozzányúlnak az UG-hoz.
A Techno dzsi pálya is bekerül majd állandóra.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #43445 üzenetére
camper noob
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #43443 üzenetére
Akkor azt felhúzzuk az enyimé 96.
Utána meg megyek az utolsóra az csak 52 és nincs meg még a Last Stand fevés nélkül.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #43442 üzenetére
Az nem, de tegnap meglett az első is 28/28, kigyűlt a 3 milla DZ kredit úgy, hogy most is van 6-7 milla
Az utolsó karakter is 94-es már, azt még feltolom 99-ig, aztán lehet csak 1.8-ban megyek megint DZ-be, tegnap diskettáék kiverték nálam a biztosítékot...Az event alatt viszont lett 2300 shoti killem
-
arnikusz
veterán
Estére felrakom a VX-el.
Ahogy írod SMG CHC
AR CHD.SMG-s achid megvan már?
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #43439 üzenetére
Szerintem nagyon sokat számít, hogy csapatban vagy solo megy az ember.
CHC-ből viszonylag nehéz magas értéket összeszedni egy AR-nél, ami PvE preferált a páncélsebzés miatt, mígnem PvP sokat ér a CHC/CHD optimális.
A kettő viszont kevésbé üti egymást, talán a kesztyűn egyedül, a fegyvermódosítókon jól elvannak egymás mellett, ott inkább a headshot vs CHD a kérdés.Pl csapatban a fullos reclaimerem alapból tól 40/40%-ot (kereső pulse, 36/46 (sebzős pulse) CHC/CHD-t, egy kill után ez meg felmegy, 47/47%-ra (a kereső pulse-al), ha a módosítókhoz is ezt rakom be, akkor +2-től +8%-ig bármi CHD vagy CHC. Vagy akár +5 CHC a teljesítmény módosítókkal, de attól van jobb szerintem.
Egyedül inkább CHD, szerintem, de legalább egy (inkább 2 helyen legyen CHC maszk+kesztyű vagy ugye tok, ha úgy adja). +Pulse közepes, vagy nagyobb elektronikával.
Jut eszembe:
Van egy jó PvP SR7 a heti kínálatban, vegyetek belőle:;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
Érdekelne, hogy chd és chc esetében ki melyiket preferálja jobban illetve milyen arányokat érdemes tartani? Legyen mondjuk savage kesztyűvel és anélkül (bár előbbi mostanság mintha nem lenne annyira jellemző). Tudom, hogy ott a pulse is, ami szintén befolyásoló tényező, de nagy általánosságban kesztyű alap bónusza és fegyveralkatrészek esetén, ki mekkora értéket preferál? megér e annyit egy picivel nagyobb valószínűség, hogy a chd jelentősen csökkenjen? Azért mégse mindegy hogy minden 4. v 5. lövés lesz kritikus.
Vélemény? -
arnikusz
veterán
válasz Motoxxx #43436 üzenetére
Szia a maszk nem Refressed, hanem ha jól emlékszem az anglikán nevére az Enduring amely folyamatosan tölti az utolsó szegmenst.
Tok Nimble/Fürge.
Kiegészítők 5 db 267 tűzfegyver/ 3% skill haste mód. és 4 db 6% elsősegély öngyógyítás -sealf heal mód.
Amire törekszem a min. 30 % feletti skill haste -ezen 33% van.
A Virgoncot meg nem kell bemutatni.
Adottságokban az első oszlopból a kereszt és az alacsony képzettség töltödés kör van, valamint a 3. oszlop jobb legfelső pajzs és jobb legalsó lövedék.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
-
PETEE78
senior tag
válasz arnikusz #43426 üzenetére
Az az 1 szett jött össze nekem is
Nekem még mindig az 1.6-os alpha bari vagy alfa bari ninja adja a legjobban....
Mostanában nem követem annyira a kulisszatitkokat, de majd próbálgatom a variációkat.
Valahogy mindig oda lyukadok ki, hogy az alfám a favorit.You are being revived
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #43431 üzenetére
A végén a laggal kapcsolatban: Amikor a két rugót lelőttük, akkor olyan szinten laggolt, hogy elnyomtam a pulse-t, és kb 2-3 másodperc múlva adta be az effektet meg minden.
A lőszer felszedés is 2 másodperc késéssel volt az ellenörzőponton.
Kiléptem, mondom mi a franc lehet, elindítottam a speedtestet és 450 ms ping fogadott, 1 Mbit letöltés 2 Mbit feltöltésAzt ki se találnád, hogy mi volt az oka, a Uplay elkezdte letölteni (játék közben!!!!!!!!) a Wildlands frissítést....
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #43429 üzenetére
A lagot ne hagyd ki. Szerintem az rosszabb, mert amiatt a többi lelőhetetlen maki is csalónak tűnik, holott csak a levegőt lőttük sokszor, ha tippelni kéne.
Engem személy szerint ez jobban lehoz az életről, mert a cheatert ott lehet hagyni, ez viszont kísér minket egy ideje... -
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #43429 üzenetére
Mert elkapá a harci kedv Játékostársamat.
Pedig, hogy indult farmolunk.
Mindegy meglett a 96. szintem, meg utána áthoztam mára a 2 Rambot a maradék 3 szintre.
Most kivételesen Virgonc és nem Ferro maszkkal.
DZ-BEN csak ezt, meg a Csillagot használom, meg majd az Alpha CF-et.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
Tegnap este összefutottunk DZ-ben Dizketta + Stranger bandájával, komolyan nem értem még mindig magamat, hogy amikor megláttam a nevüket akkor miért nem váltottunk azonnal szervert.
Ezek a mocskos tetvek mit élveznek ebben?
Volt, hogy konkrétan 15x lőttem meg DE-al, közvetlenül közelről mire megfeküdt, persze addigra már lelőttek és felszedték.;) - The Power of the Light Side
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Anonymus23 #43422 üzenetére
Köszi. Így jobb lett.
Baker_:
Jó a hatos bónusz is. Bár a PTS verzióhoz képest gyengébb a gyógyítás.[ Szerkesztve ]
-
Csoffadalom
tag
válasz Anonymus23 #43419 üzenetére
Nagyon köszönöm. Ha egyszer nagylány leszek meghálálom.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
Krissz1983
aktív tag
Most Próbálgatom a 4 striker+Barret+specialized kombót dz-ben. Nem rossz.
Give them nothing but take from them everything
-
Anonymus23
veterán
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Anonymus23 #43419 üzenetére
Van esetleg olyan ami komplett térkép? Ezt kinyomtattam, de eléggé elmosódott, halvány. Vagy rosszul keresem, vagy csak béna vagyok, de nem találok a neten csak 1.6-ról.
-
xyvalaki
aktív tag
A Strikert, a nerfelt gyógyítás miatt, Virgonccal használom. Így nem kell akkora "Stanima" ( ha már senki nem beszél magyarul). A Reclaimer nagyon OP. Az Őrszem, pár darab kivételével ment eladásra.
Nekem nagyon nem jön be.https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
Anonymus23
veterán
válasz Csoffadalom #43418 üzenetére
Korábban linkeltem térképet a DZ-ről, abban benne van az összes hely, ahol Divtech van.
INNEN le tudjátok tölteni.
-
dvd24
senior tag
Most, hogy lecsengett a GE, kipróbáltam a seteket damage buff nélkül is és egész jól muzsikálnak. A reclaimer alap, ugyanolyan jó healre, halhatatlan a csapat egy jó reclaimer mellett (PvE). A striker sem rossz, Showstopperrel maxra töltöm hamar a buffot, utána váltás AR-re és messzire is lehet darálni, a gyógyítása szerintem jó 6000 stamina mellett (10% HP / mp), 1.8-ban csak még jobb lesz.
De ami a legjobb lett az a sentry: egy jó kis FW X-45-el és pajzzsal, másodpercek alatt maxra van jelölve minden ellenfél és a DMG se rossz, nagyon jó support / tank. Bátran próbáljátok ki így is, ne csak sniperrel vagy MDR-rel.
-
HKorn
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #43406 üzenetére
Pedig szombaton este szerintem írtam, hogy a Nomáddal bugos nem gut.
Flash a visszagyógyítást visszavették a PTS- hez képest.
Olvastam amit DVD24 írt a 6000 stamináról, volt olyan elvetemült aki 10 ezret írt.
Az enyém 5200 stamina és 7800 t7zfegyó, de megnézem Barrett Specializeddel is.[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
hát nem valami nagyszám ez a classified csapásmérő...
semmit nem gyógyít ez a "visszagyógyító" talent... -
pottyoske197
tag
válasz arnikusz #43353 üzenetére
Hat en 17/20 at csinaltam a solyom nem le tt meg sem igy sem ugy szombattol ladagyujktest sem tudtam amr rendesen csinalni, cseesze meg folyamat valami volt ha nem en akkor mas fekudt, 2-3 szor eses nelkul meglett es nem adta be, szoval akkor mar mar foladtam de sehogy sem hetfon mar csak 3 szor futottam neki, de azt annyi.
ennyit errol ha Bug van akkor emg minek kinoztassa jobb lett volna legendasak es betoreseket kinozni hibatlan kivitele4zesre azoknak most jobb eselyuk volt, voleg a kozeli instant kill az ellopott jel eseteben
de arra mar nem volt turelmem nekifogniszoval vegyes minden nallam foleg reclaimereket dobott de a masikokbol is szettre valo kigyult. hetfon 8 ladabol mar 2 classif esett csak, azaz elfaradt a randomgeneratoruk
pottyoske
-
addikt
válasz Krissz1983 #43378 üzenetére
Ha játszottál az előző PTS-en (nem csak meghívót kaptál), akkor elvileg automatikusan le tudod tölteni, legalábbis ezt mondták azon a SotG-en, ahol bejelentették az 1.8-as PTS-t először.
-
aerosmith
őstag
válasz Anonymus23 #43408 üzenetére
LOL
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #43408 üzenetére
megrendelve
-
Anonymus23
veterán
A bohóc maszkhoz csak 2010 Ft + szállítás
-
Anonymus23
veterán
válasz TommyS_27 #43402 üzenetére
Pedig nem sok híja volt, igazából valószínűleg Dani 4-es nomádja miatt nem adta akkor este be.
Az bugos volt.(#43403) sith7
Hát te hol jártál amikor az ég zengett?
Ma reggel lett vége az eventnek, nekem 4 komplett striker szett gyűlt csak össze (pedig ezt akartam a legkevésbé XD)[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
- Ma lezárult az esemény, de fekvés nélkül kellett volna a Falcon, közgyűlés, Quens tunnel, Orosz követség, Grand centrál pályaudvar.
- Igen Striker CF van- mától eshet PVE boss, DZ boss, Field láda.
- Igen a nem CF go kuka. Kivétel az exo arany kombók
- Nem mert azokat is lehet majd rolloni és nem hétköznapi értelemben vett GS emelésről beszélhetünk, hanem csúcsra pörgetésről.
- Mikor jön passz, de nov. 20-ai héten lesz black friday, ha stílusosak akrnának lenni akkor.
Konzol PTS mától és azt követően a végleges változat engedélyezése is idő majd.[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Mit kell teljesíteni ahhoz, hogy a bohóc maszk meglegyen ?
Striker cf van már ?
A mostani nem cf cuccokat ki lehet szórni ?
1.8 után a GS emelés miatt a cf – k is mennek a levesbe ?
Mikor jön az 1.8 ?/melóba vagyok, nem tudom megnézni, blokkolva vannak a game oldalak/
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #43401 üzenetére
Dani meg Dedike igen! Nekem nem volt hozzá gyomrom
Meg nem is tetszik a malacfej.https://www.twitch.tv/ltommys
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest