-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #53118 üzenetére
Van benne DZ 25 Landmark takarítás és ennyi. Az UG szórakoztató. A Túlélés 5 óra hamar elillan, meg az 5 Hunter. Ellenállásból pedig elég egyet megcsinálni a háromból és nem kell végig a 15 Hullámot, csak induljon el. A 7 Legendás sem okoz gondot. 3000 pontod szerintem meg is van. Exotikus 31 item begyűjtése, 3 CF szett kell. az Utolsó meg 290 GS.
Egyébként amit a 12 pajzs teljesítésért kapsz majd a D2-ben egy fostalicska szerintem.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #53118 üzenetére
Semmi extra, van ami automatikusan meglesz, mivel ponthoz, vagy CF gearhez kötött.
Összefoglalóban benne van az Aktuális résznél mindnek a leírása, egy csomót meg fogsz kapni azonnal belépésnél, persze vannak olyanok, amikért játszani kell, a leghosszabb talán a Túléléses, de a többi gyerekjáték.
Nincs benne PvP semmi.Ma megjött az új alaplap, ha ezzel beindul a gép, akkor wintelepítés, de szerintem már nem rakom vissza a divisönt, eléggé pofáncsapásnak érzem, hogy sok aktív játékost simán leszartak a D2 alphanál.
;) - The Power of the Light Side
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz #75376384 #50994 üzenetére
egy bizonyos ajtóról van szó, egy infected részben, még nagyon az elején. többi lockpickes ajtó kinyílt hiba nélkül.
cain: volt valami peccs?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #50766 üzenetére
Azért kértem a screent, ha kérdezel se hiszek neked
Én is kétkedve fogadtam, mivel minimum egy videó kellene róla legalább, de megnéztem korábban a screent, és ha kamu, akkor elég ügyesen megcsinálta a retusálást...
Ha meg nem kamu, akkor elég nagy a gáz a játékkal az eddig ismerteken túl is.;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
-
nagyúr
válasz #75376384 #50721 üzenetére
magától ritkán szokott bármi is megjavulni. tessék basztatni az uplay/division supportot, ez az ő dolguk.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #50721 üzenetére
Más meg a Uplay elindításáig sem jut el, nemrég írták nekem pm-ben, a Uplay azt mondja,hogy először lépjen ki, addig nem engedi törölni vagy újratelepíteni, de közben meg elvileg nincs belépve (vagy ki tudja ).
Mondjuk az igaz, hogy nekem ki volt kapcsolva, hogy a Uplay automatikusan induljon a winnel együtt, errefel a legutolsó frissítés óta persze mindig elindul a winnel együtt...Szóval vannak furcsaságok rendesen, de nálad szerintem szimplán az a hiba, hogy nem szeret téged a Uplay, mert túl nagy a negatív kisugárzásod és túl sokat panaszkodtál a Division-re
-
pottyoske197
tag
válasz #75376384 #50692 üzenetére
Az siman meglehet 1 kor alatt is
csak idoben fogj neki es hivd a heliket
voplt nekem mar 6 hunter killem is egy bemenes alatt, a legalso kimenesi pontnal 4 huntert hagytak nekem nem tudom milyen jatekosok, valszinu kezdok
szep sorban leszedtem majd fent meg hivtam 2 huntert a vegeig.
nemi szerencsevel 1 kor alatt is meg tud lenni[ Szerkesztve ]
pottyoske
-
Anonymus23
veterán
Szerintem meg az 5 órát tolták túl egy picit, így legalább 3x be kell menni.
Az 5 hunter kill, ha nincs tolvaj játékos a közeledben, akkor 2 kör alatt meglehet, mert elmégy mind a 3 kimentésre és 2 kör alatt meg is van az 5 hunter kill.
Remélem retroactive lesz, akiknek a kapcsolódó achik megvannak már...
Engem inkább a Delták sokasága zavar a Survivalben, mert nem lehet Delta nélkül normálisan végigjátszani.;) - The Power of the Light Side
-
Gubu0101
veterán
Hát én múltkor kimentésig eljutottam,igaz nem voltam fullos szettbe,így kb 2perc alatt kiszedett a vadász.
Azóta vissza se tértem,elvitte a kedvem Hátha most a shield majd vissza hozza,bár az még kicsit odébb lesz.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
addikt
válasz #75376384 #50687 üzenetére
Na jó, ez eddig rendben, de ehhez a meglévő régiek nem lesznek jók? Én semmilyen megkülönböztető jelzést nem láttam, a most kapott exo cuccokon, ami eltérne a régiektől, ezért nem értem.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
aktív tag
válasz #75376384 #50666 üzenetére
Jobb ha hozzászoksz, az új legendary-k vonzzák a hülyéket. Én csütörtökön próbáltam 1x, estek kelltek, ráadásul az egyik csapattárs 4100 pont feletti volt, de az alap first aid skill volt berakva neki! A végén meg wipe-oltunk mert folyamatosan előrementek ráadásul a leadernek (17xx pont) se negyediknek (11xx pontos) nem volt se DPS-e se supporthoz elektronikája...
-
dvd24
senior tag
válasz #75376384 #50650 üzenetére
4 shield láda jött a 4 teljesített shield után és azon kívül 6 másik láda amit a reward vendortól vehettem át: 3 set láda(d3, Nomad,és Sentry ha jól emlékszem, és ezekben volt egy egy normál darab minden slotra az adott sethez) egy sárga fegyveres, egy sárga fegyver modos és egy sárga páncél modos láda. Ezeket kaptam tegnap. Persze a shieldeseket meg kellett csinálni előbb, de a másik hat az csak úgy, mert (jófejek!?)
-
Nightfall75
tag
válasz #75376384 #50635 üzenetére
Hát én viszont remélem, hogy visszamenőlegesen fogja nézni, mert pl. a 24 exotic fegyverből jó ha van 5 ami használható valamire, a többi csak a helyet foglalja. Mert ha nem visszamenőleges, és ezek a feltételek tényleg így maradnak, akkor ezt a shield-et csak januártól lehet megszerezni, tehát lesz kb 2 hónap a teljesítéshez. Ismerve a játékban az RNG-t, pont azt a hiányzó exotic-ot nem fogja majd dobni, ami még hiányozni fog.
-
Micsurin
nagyúr
válasz #75376384 #50627 üzenetére
Pálya betöltés -> hiányos textúrák, Loading felirat kötelező séta.
Többet "sírtam" itt talán mint bárki... ezek miatt.Notiról is sírtam anno, a végén már az asztalin a 1060-nal is, itt vált nagyon büdössé a dolog, hogy ez nem feltétlen normális. Visszavágtam egy Win7 SP1 Prof.-ot a gépre, teljes bucsút vettem a Spydows 10-től, asztali - noti tehát mindkettőn és láss csodát normálisan fut a játék, nem csak ez... a For Honorban is abba maradtak a hirtelen droppok. Egy próbát (7 / 8.1 de szerintem nyugodtan mehet a 7-es már ha van, egyáltalán bármelyik.) megérhet neked is!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Nightfall75
tag
válasz #75376384 #50627 üzenetére
Nálam működik a játék probléma nélkül. Régebben volt többször crash, de azt megoldotta, hogy kikapcsoltam a DX12-t a játékon belül. Mondjuk nálam a Windows update manuálisan frissül csak. Május 25-én tettem fel a 1803-as verziót, azóta nem frissítettem. Nvidia 397.93-as driver van fent.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #75376384 #50371 üzenetére
A tapasztalat eddig nagyon rossz az ilyen fegyvert használókkal kapcsolatban. Álltalában 25-40m-ről is pillanatok alatt kiszednek a ruszkik (no recoil hack) . FAMAS nagyon pontatlan ha javítod kiegészítőkkel akkor meg bukod a sebzést. Szerintem a famas+vx és omega 5m belül jó valamire.
Lehet, hogy pve szett vagy csak szimplán famas függő de dz-ben ez nem egy életbiztosítás. -
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #50315 üzenetére
Így van, téma lezárva
Mától úgyis megcsappan az online játékosok listája is...
A nagy Divtech grindnek is vége igazából, mivel én is már "kínomban", hogy ne szaladjon túl a divtech, már olyan fegyvereket maxolok ki, amiket lehet soha az életben nem fogok használni.Ha minden jól megy, akkor hétvégén már lehet kipróbálom végre a Destiny 2-t...
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #50304 üzenetére
Mondjuk mi lett volna egy elite-s pályán, ahol még a +58% elitesebzés is érvényesült volna, akkor szerintem személyesen vitte volna be a videót Montreálba
Egy percig nem lovagolnék rajta, ha egy pár napos kezdő ír ilyet, de a gyereknek 111,5 napja és 5880!!! rugó killje van a játékban. Na mármost ha ennyire pro, akkor tudnia kellene, hogy mi a játék mechanikája, vagy csak simán cheatel, és azért gondolta, hogy ezért lövöm le a mobokat annyira gyorsan (már amikor helyes lőszerrel vagy okos lőszerrel lőttem őket), mint ahogy ő szokta a játékosokat az okosított gearrel.Mindig is bosszantott az emberek ilyen jellegű ostobasága, de amikor az még rosszindulattal is párosul az akkor végzetes tud lenni a valós életben...
Képes volt percekig követni és videózni, mert annyira hülye, hogy fogalma sincs a PvE részéről ennek a játéknak... Nah mindegyMindenkitől bocs itt a fórumban, hogy ezzel terheltelek benneteket, csak ez nagyon felhúzott tegnap este!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #75376384 #50091 üzenetére
Ha valaki esetleg hasonló hibába futna itt a megoldás. legalábbis annak tűnik cirka fél óra játék után.
Miután lefuttattam minden létező ellenőrzést ssd-re és a gépet is újra raktam ugyanúgy megmaradt a pár méter séta utáni folyamatos “loading” és az azzal járó hibás pálya, séta stbstb.
Kipróbáltam a játékot wi-fi stickkel és mobilnettel is. Előbbi ugyanúgy rossz volt, utóbbi be se töltötte a játékot.
Wildlands az egyetlen amivel mostanság játszottam. Ott is a vége fele elkezdtem tapasztalni egyfajta akadást és fps droppot, amit semmi se indokolt. Amúgy semmivel se volt gond (office, chrome, programok sulihoz), ezért is volt fura az egész.
Végezetül a megoldást a lehető legegyszerűbb dolog nyújtotta. Ki kellett takarítani a gépet.
Bár nem volt kiugróan piszkos, valószínű egy porszem mégis a lehető legrosszabb helyen volt.
Köszönet mégegyszer Anonymus kollégának a segítséget és a türelmet. Sry, ha off volt.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #50092 üzenetére
Én megnézném azt az SSD-t, mert ott nem oké valami. Esetleg drivert frissíteni a gépen meg ilyenek.
Nem a játékkal van a baj, hanem nálad lesz valami ott hardveresen szerintem.Nettel minden rendben van? router/modem újraindítás, kábelek csatlakozás csekkolni meg ilyenek.
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #49147 üzenetére
Na ja, mivel a casual gamerek nagy része amikor bemegy DZ/LS/Skirmish, akkor igazából préda, mint amikor mi összekerülünk Mr Strange csapatával.
És ahhoz, hogy ki legyen minden farmolva, és fel is legyen húzva maxra, plusz még megfelelő fegyver a jó tálentekkel, az bizony nem egyszerű, sok idő kell, és az meg nincs senkinek sem.Pl nekem is vagy 2-3 hete esett 1-1 LVOA-C amin volt fogékony/kérlelhetetlen/Kompetens a Strikerhez, és Kérlelhetetlen/Halálos/Kompetens Ragadozóhoz, de ide meg jobb lenne a 3. helyen a fogékony, de az első helyet kellett pörgetni, és így sem rossz igazából.
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #49137 üzenetére
Nem teljesen, mert itt alapvetően így is el voltak tolva az arányok a DZ felé, mint ahogy most is, nem feltétlenül GE-ről beszélek, ott egy WarrenGate+CS speedrunnal már a legfelső szinten tudsz lenni.
Ehhez képest, ha emelnének az Underground GE token-en, legalább annyira, hogy egyenlő legyen, vagy mondjuk 10-20%-al meghaladja a Hudson/Lexi farmot, akkor már jó lenne, de most gyakorlatilag büntetve van, aki UG-t szeretne játszani.De te merre vagy? Még csak online sem látlak
-
nagyúr
válasz #75376384 #49128 üzenetére
Hívtad őket,vagy írtál nekik ?
Én angolnak írtam.#49130 Anonymus23 :
Az vagy te.
Asszem tudom igazolni.
De nem csak egy játék van az account-on.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
용 Bob
senior tag
válasz #75376384 #49048 üzenetére
CHC:3%; CHD:54%; Head DMG:110%; Elite:22%; Armor:22%; skillhaste:45%
Főleg legendary és GE mission-re használnám. A képen az invitive táskával van összerakva, de lenegnady-n érezhetően többször fekszem. A fegyvereket csak nagyon távolról tudom használni, mert hamar leszednek.
Lehet megy vissza a +5% dmg heal.LVOA-c tervem van szerencsére, próbálok még egy healeres fegyót pörgetni, csak az nem egyszerű. Ma 10milla főnix creditet pörgettem el egy elektrós reclaimer táska 1370-ről való húzásához. Ebből egyszer dobott nagyobbat
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
-
Elims
veterán
válasz #75376384 #47430 üzenetére
Arnikusz: "Predatornál alap a 9000 stamina/életerő.
A DPS nem mérvadó, a képen látható kimaxolt szett eseténben a fő érték életerőre/staminára kalibrált.
E mellett a mellényen és térdvédőn 16674 keménység, a hátizsákon 13339 és én a tokra is raktam 8334 keménységet. Valamint a maszkon is van 10033 képzettség.
Bal oldalon lévő módosító helyeken 4 db 265 tűzerő 1% chc mód a zsákon pedig 266 életerő 1% chc.
Viszont most a Sniperére tekintve ez utóbbi lehet kijön és bemegy egy 267 elektronika 1% chc.
Jobb oldalon pedig 4 db 2% chd pulse mód van bent.
A Predator esetén chc-re és chd-re kell gyúrni a cél a 60% chc és 110% feletti chd."Köszi!!
Anonymus:
Ellopott jel:
"Egy kis javaslat Stolen Signal hibátlan küldetésre:
Gyakorlatilag minden körben használható, de leginkább a két nehezebb körben, ahol bujkál a boss:
Diszkó: amikor kijön a boss, akkor egy sticky és egy tactikal linkkel le lehet küldeni mielőtt még felmenne, így nem fog tudni gránátozni.
Az asztal alatti túsznál a snipert kiszedni úgyancsak sticky + tactical link, bár itt csak biztonságért, de gyakorlatilag 1 kör jött ki oldalt, mert nem volt többre idő, ahogy megjött a boss, ment fedezékbe kapta a sticky-t és már lőttük is le.
A robbantós résznél csak sticky is elég, úgyis a páncélt kell róla leszedni először, amikor kijön meg 1 sec alatt le lehet darálni F2F.
A legvégén amikor megjelenik a főboss, akkor egy tactical linkkel fullra kinyírtuk, kék ultizni sem volt ideje.
Kb 20-25 perc alatt megvolt a küldetés, kicsit volt hosszab mint GE alatt. A végét is elsőre megcsináltuk, 2 D3 volt, az egyik feldobta a mobil fedezéket a hátsó túszhoz, a többit bevédték, mi meg 2 Striker lőttük a mobokat."[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #47547 üzenetére
Hát mondjuk ilyet se láttam még, ami tegnap történt:
Az egyik körben amikor védjük a túszokat (asszem talán ez már a 3. körös védés volt), az egyik gránátos mob alám vágott egy gránátot, amikor ott álltam a túsz előtt, felrobbant és abba halt bele a túsz
Az, hogy keresztül lő a pajzson, és megfekszik a túsz, meg minden, az már mindennek a legalja.Ha valaki tudna konkrét videót a dupla fedezék mikéntjéről, az ossza már meg! Feldobni fel tudom a helyére, de az életereje az kevéske, éppen csak kibírja a lövést, és ennek a HP emeléséről kellene valami plusz infó.
Vagy csak simán adjak hozzá elektro-t?;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #47437 üzenetére
Én átpörgettem a térdvédőn és a hátizsákon a HP-t skillpowerre és ennyi.
Maszkon maradt 8% EAD.
Nem gondolom, hogy az a pár % pajzs HP ment meg, vagy lesz vízválasztó, ami különbség lehet, így is 2M felett van bőven a pajzs HP-ja, és egy ragadozó tálentes fegyverrel pedig folyamatosan "gyógyul" a pajzs is, mivel az overheal ugye megy a pajzsra. Van hozzá egy Ház Ragadozó/Pusztító.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #47387 üzenetére
Hát igen, ha már magyarokkal játszott, akkor legalább érdeklődött volna, hogy ki mennyit tolta már, és akkor nem égett volna be ennyire...
Nekem sincs bajom azzal, hogy emberek mindenféle skill és teljesítmény nélkül akarnak hírnevet és/vagy keresetet szerezni...Ettől még lehet normális a gyerek, de sajnos ha tviccser vagy jútuber vagy, akkor kell valami különlegesség, és a méretes arc az többnyire alap, mivel ha "normális" vagy, akkor nem vagy különleges, és csak teljesítményt ma már nem lehet eladni, kell hozzá a körítés, ami számomra többnyire visszataszító.
Vagy pl mint az ilyen widdzt/macro féle figurák, akik nyilvánvalóan csalnak, de akkor is eladják magukat, mert egy eső-kelő ügynököt nem lehet eladni közvetítésben, és ott már van a teljesítési kényszer.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #46734 üzenetére
Rákerestem, ugyan úgy semmit sem találtam, mint amit te belinkeltél abban sincs semmi érdemleges...
(#46735) LucentTwo
Kösz, szóval bugos, akkor nem érdekes a dolog(#46736) arnikusz
Nem, a rugó killeket nekem mindig hozzáadja, a Uplay-t kell csak frissíteni (bezárod és újra megnyitod, akkor frissül)[ Szerkesztve ]
-
-
Lifer092
senior tag
válasz #75376384 #46524 üzenetére
Hagyd, nem veszi észre hogy akárhányszor ideböfög valamit, azzal csak a feszültséget kelti nonstop.
Igazából múltkor megmutatta az értelmes oldalát mikor azzal a bizonyos klánnal volt, nekem annyi elég is volt belőle. Ha összetudsz úgy tenni egymást követően 5 összefüggő mondatot, amiben nincs benne a "seggfej, any.d" és társai akkor talán beszélhetünk, addig csak egy vagy a sok kis frusztrált .... közül.
Jaj, DZ-ben remélem nem fogtok lelőni?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #46428 üzenetére
Nem értek veled egyet, mert pl akkor nem az lenne az emot neve, hogy gúnyolódás.
egyébként pedig, azt piszkálják, aki hagyja. azon felhúznia magát az embernek, hogy mit csinált a másik a legnagyobb hülyeség. komolyan ennyire számít, hogy egy utolsó játék pvp részében mit mondott/tett egy számodra jelentéktelen ember karaktere?
Akkor én vagyok a legnagyobb hülye, evvan, köszönöm! Azért ez is valami, hogy az normális, hogy valaki pszichopataként viselkedik, de ha ez nekem nem tetszik, akkor én vagyok a hülye
Egyébként nem a karakter csinálja, hanem a mögötte lévő személy, az, hogy ez neki mekkora kielégülést okoz, az az ő baja, de hogy én ezt milyen módon rendezem le magamban vagy vele, az hadd maradjon már meg az én saját döntésem, és ne legyek már miatta a legnagyobb hülye... Köszi!;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #46367 üzenetére
DZ-ben mostanában az újak közül csak Nomádot, D3-at, meg a régieket dobálja. House is csak kettő esett 1.8 elején. Hétvégén tervezek megint ilyen Pier 93 farmot, mert a Legendaryk-Hősik az átlag 33 Divvel és használhatatlan régi Exokkal nem csábítanak a randomokról nem is szólva.
Milyen Házat adott Anonymus?
Tudjuk szuvenyiru nyihuhu ne kukucsku protkuju.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #46304 üzenetére
Kár hogy a D3 PVP-ben már nem megy úgy mint régen LS-n, mert Houssal lehetne jó móka.
Kedvencem még amikor pajzzsal ütöm a böhömöket és rendre 200. ezer felett sebez.
Viszont inkább az 5% sebzésellenállási módok, mint a 7.5% pajzs életerő módok.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #46294 üzenetére
UG 3 fázis 5 nehezítéssel most már csak D3 egyedül simán megy és Hunterek tentikélnek .
Predator 4000 tűz, 9000 stamina 3000 elektro. 60% chc és min 80-90% chd, módoknál nálam 265 tűz 1% chc van bent 5 db, meg pulse chd-t adó a jobboldalon.
House halálos- gonosz, jobb mint a halálos -kérlelhetelen.
még Lvoa-C gonosz-kérlelhetetlen-halálos.
Predatort a héten fogom majd kmaxolni. Ez még korábbi állapot és más Lvoa-C van benne.
Ja igen sajna a löszer kevés rajta, arra esetleg érdemes figyelni.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #46294 üzenetére
Miért szívatod magad UG-ban randomokkal?
2 nehezítéssel (a feltöltődés gyorsítás + stabilitás/kevesebb lőszer) 3 fázis (függően, hogy melyik küldetéseket dobja be) 20-30 perc max és pont 2 UG ládát ad. 3 fázisonként 1x, maximum 2x jönnek hunterek.
Az ellen is sokkal gyengébb, és nem bosszantja fel magát az ember, amikor pl a D3 állandóan beáll mindenki elé, vagy rátolja a 360000 képzettséges pulse-odra a saját 80000 pulse-át.Én nem csinálok több heti küldetés sem UG-ban, Damascusnál jobbat eddig nem kaptam
Ez a láda dolog érdekes, mert a játék is becsapja az embereket, mivel mind a két ládához oda vagy "kötve" a kis vonallal, és aki nem olvasott utána, vagy nézett YT elemzést erről, annak az jöhet le, hogy mindkét (adott esetben volt már 3 láda is lerakva) ládából kapod a jóságot.
Én amennyire lehet kerülöm a randomokkal való játékot, persze heti küldetésnél ez nem működik, de egyre ritkábban vannak olyanok, akik full lámák. A ládán már fenn se akadok, inkább én szoktam vinni más képzettségeket.
Nekem a kedvencem, Sólyom, amikor nálam van a bomba, és mint a pincsikutya jönnek oda mind, és nyomkodja nekem a gombot. Kérem, hogy ne segítsen, mert csak akadályoz, de ő ott akar lenni
Vagy Dragonon a végén, lerakom a reclaimer ládámat, és látom, hogy a 2 terület között ugrál ki a ládából, mert nem ismeri az immunizert.
Az is szép, amikor 500-1000 ponttal elkezdi magyarázni, hogy mit is kellene csinálni az adott küldetésen.Én azzal szoktam kezdeni, hogy megnézem a pontszámot és a DZ rangot, többet elárul mint bármilyen GS, de minimum annyit, hogy csinálta-e már "párszor" az adott küldetést.
-
malystryx
senior tag
válasz #75376384 #46246 üzenetére
Ha visszaolvasnál, nem anyáztam meg semmi sókiöntés, csak tanácsot kértem, de már tegnap is hogy hova kellene menni és mit csinálni. Csak pont nem az a személy válaszolt aki eddig segített.
Amúgy engem az összes játék így utál, a diabloban is van több ezer órám, folyamatosan játszok vele, sz*rt se dobál. Ugyanez a haver bejön, mert kedve lett másfél év után. 6 perc alatt felhúzom 70-re 1 óra alatt kiesik neki minden, és sokkal jobb cuccok mint nekem. De minden játékban így van, ő már előre röhög... Itt sincs másképp. Szóval nekem ez a stigmám.
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #45757 üzenetére
Rákontrázok.
Csatorna ellenállás 18. hullám és berakja a laptopot 3500-as lejáróhoz és nem volt pénz.
Holnap kéne egy csapat ide, hogy meglegyen az a secret mission.
A csikos Hunter maszkhoz 100- at kell leölni?A Nomádból már csak a térdvédőt kell maxolni.
[ Szerkesztve ]
-
Over567
aktív tag
válasz #75376384 #45751 üzenetére
Ammo annyira nem szükséges szerintem mert a Mellényemen is az van. Igen a tűzerő maradhat max átrakok valami mást, mert így az elektronika menne le annyira hogy nem lenne 2 fegyveren 2 talent meg. Köszönöm a segítséget. Valószínű hogy mellékpálya lesz sajnos pedig nagyon fájt rá a fogam mióta tudok róla hogy létezik
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
Over567
aktív tag
válasz #75376384 #45702 üzenetére
Ugyan ilyen dilemmával vagyok a Big Al-al. Tetszik nagyon de 2 talentja van amin nem tudok eligazodni hogy melyiket lehetne lecserélni vagy érdemes e bénázni vele.... Urban MDR-em már szerencsére maxos most azzal bénáztam hogy felhúzzam.
-
Over567
aktív tag
válasz #75376384 #45700 üzenetére
Nekem semmiben. Pedig szerintem jó a karmám mert tegnap esett egy Ördög UG-ben és egy random gyerek arrol áradozott hogy meg van neki a Sarok egy hete farmolja és nem esik....szóval neki adtam nekem úgysem kell Hol a Házam? Játék....hahó? Hol a Házam
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #45628 üzenetére
Pl, Nomádból kaptam 32-t, amiből 21-et minden szívfájdalom nélkül összetörtem, mert olyan gyalázatos volt (ezt tudom, mert még egyelőre ezzel végeztem, de a többi sem ígérkezik sokkal jobbnak), de magyarázhatom én neked, amikor ez alapvetően nem csak objektív, hanem szubjektív is, mivel nagyságrendekkel rosszabb volt a loot mint az előző GE alatt.
A megmaradt 11 cuccos sincs még csak a maxos közelében sem többnyire, de az első szűrőn ennyi azonnal kiesett... (pl. 12 tokból 9 azonnal kuka volt rossz páncél rossz statok, 1 kérdéses volt, de aztán betörtem, nem hiszem, hogy kettőnél több Nomád buildem lesz, már ha lesz annyi is egyáltalán).;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #45579 üzenetére
Nálam esélytelen, folyamatosan 1-2 sec akadásaim vannak szombat óta és nem az internem/wifi az oka.
A másik uborkás játék az AC Origins simán megy öcsémnek.A secret room commendationt kéne megcsinálni a héten.
Meg a többi fekvés nélkülit is sima időszakban csináltuk meg
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #45462 üzenetére
Úgy vagyok vele legyen meg és majd elválik.
Még egy tanács, ha úgy gondolod nem vadászol tovább 10.000 GE tokent tárazz be a következő esem3nyre.
Ma még megyek 2 négyaltos kört veszek 12 ládát és remélem a hianyzóPredator tok és Nomád kesztyű kiesik.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
-=Jam=-
őstag
válasz #75376384 #45397 üzenetére
Komolyan nem értem, hogy neked minek kell beszólogatni... Hadd legyek már dühös egy kicsit, amiért ilyen rossz elosztásban kapom a lootot. Kit érdekel a magas drop rate, ha valamiből már 5-öt dobott, feleslegesen érted... Valakinek 10 ládából kiesett egy komplett szett, rohadtul nem a drop rate számít, hanem az eloszlás. De még egyszer leírom, nem a játékot szídom, tudom, hogy ez ilyen, de ettől függetlenül kicsit dühítő. Peace.
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #45332 üzenetére
Kompetens maradjon 3.-ént.
Most a slágerek Gonosz, Kérlelhetelen, Ragadozó, Halálos amiket láttam írásokban, videókban.
Lvoa-C-en marad a fogékony -halálos-kompetens.
A DPS House most halálos-gonosz critesre akarom majd gyúrni a Predatort.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #45330 üzenetére
Strikernél most 4000 tűzerő-9000 stamina amivel zúznak.
Predatornál is javallot a 9000 stamina, látod tegnap DVD-mit mutatott, de szerintem a játékstílusodtól is függ meg hogy hova szánod.Mit szóltok ehhez a kiszavazásos eltávolításhoz?
Tdegnap kétszer csöppentem ilyenbe, hogy 1-1 randomot a másik két Agent megunta, hogy tököl- leáll stb. és a csopvez feltette szavazásra.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #45317 üzenetére
Berambózol a mobok közzé, lehetőleg úgy, hogy nem sok életük van (1mm), és amikor robbansz (mert lőnek ám), akkor sebezve őket kinyírod.
T5 hardon kell, viszont ehhez ugye kell a nehezítés, szóval a GE küldik lesznek jók hozzá.
Érdemes egy jó heal ládával csinálni, kispisztollyal szinte nullára lelőni a mobokról az életet és nagyon közel lenni hozzájuk.
Jó erre a WG és a Lexi is, max kezded elölről, itt közel vannak a mobok az indulásnál.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bundle topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Mozilla Firefox
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- Eredeti játékok OFF topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...