Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz spendor #52827 üzenetére
Cserélni csak azzal tudsz aki ott volt amikor az adott cucc esett és akkor is csak 1 órád van arra, hogy cseréljetek. Másrészt az összes classified eshet bárhol, csak picit többet kell farmolni érte mint egy event alatt és ennyi (ajánlott a legendary küldetések farmolása mivel ott 20% eséllyel dob a boss classified-ot).
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #52510 üzenetére
Semmi extra, csak elővettem a Destiny 2-t megint aztán meg jött a kieg és farmolok, de már nem sok hiányzik a max powerhez így jut időm talán a Divisionre megint
Mondjuk a PVP-t ott is rühellem, mert bár ugyan csalók nagyon nincsenek, de a netcode művel érdekes dolgokat és a balance is igen csak felborult a 2.0-val.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz p3l9uph #52504 üzenetére
A gond azzal, hogy nem nagyon mutatja, hogy meghal csak annyi, hogy meglehetősen hamis képet tud festeni a tudásáról amit a rajongói készséggel benyelnek. Rögtön más lenne a helyzet ha látszódna, hogy hányszor csukták össze, azaz látni lehetne, hogy mekkora a különbség amikor éppen okosság nélkül lő és/vagy rosszul mérte föl a helyzetét.
Talán az se került bele a videóiba amikor régebben összeakadt Szatyorékkal akik lerakták őket (mert, hogy ráadásul akkor nem is volt egyedül) majd talán a 2-3. ilyen után amikor kijöttek úgy törölték ki Szatyorékat mintha ott se lettek volna. -
-
aktív tag
válasz TommyS_27 #51968 üzenetére
A macro a legkényelmesebb és legegyszerűbb módja attól, hogy egyesek begyakorolják még nem teszi semmissé azt a tényt, hogy ez exploit vagy szerinted ez nem bug/glitch hanem feature csak mert nem javították ki eddig (hiszen ki ne akarna olyan mozgásrendszert/animációt a játékába amit teljesen szétveri a hitreget)?
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #51894 üzenetére
Mondta, hogy több accountja van, és EMPERIA-CHEATS-el a BSE_CYBORG nevű accountjával játszott együtt amikor meg összefutottunk vele akkor talán a BSE_CYBORG2 nevűvel.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #51892 üzenetére
Azért elég fura, hogy állítása szerint már tisztán játszik mert amikor összefutottunk vele (ugye te voltál ott meg Szatyor) akkor mondta, hogy már megvan minden cheatje.
A ráadás: amikor beraktad EMPERIA-CHEATS-ről a videót akkor gyorsan rákerestem YT-on a nevére és valaki pont pár órával a tiéd előtt töltött fel egy videót róla, tippelhetsz, hogy ki volt vele egy csapatban. Igen jól tippeltél BSE_CYBORG. Ameddig én néztem a videót ott még csak a háttérből szemlélte, hogy mit művel a padawanja. -
aktív tag
válasz FireKeeper #51821 üzenetére
Örülj legalább annak, hogy az 1.8.2-ben végre megcsinálták, hogy a legnagyobb heal nyer így nem blokkolják a reclaimer ládáját a vacak 88k skillpoweres immunizerükkel.
-
aktív tag
válasz qukesz #51690 üzenetére
Röviden: nem, nem jól érted.
Marad a 100-as stack viszont DZ/Last Stand/Skirmish-ben nem kapod meg az extra 1%-ot classifieddal azaz 100 találat kell a full stackhez és nem 50 és nem csak heal nem lesz EMP hatása alatt hanem extra sebzés sem. Ezen felül nem csak befagyasztja a stacket hanem az szépen ketyegni fog lefelé.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #51684 üzenetére
Felezik: [link] plusz EMP hatása alatt nincs heal.
-
aktív tag
válasz #59036672 #51682 üzenetére
Na akkor most lesz csak igazán sírás ha előveszem az emp sticky+pred kombóm
@Anonymus23: Szerintem nem erős annyira ez a nerf, max a DZ/last stand/skirmish-nél 50-re limitáltam volna a stacket, hogy ne rinyáljanak annyira a striker hero-k az összes többi része teljesen rendben van.
-
aktív tag
válasz Edem05 #51652 üzenetére
Nem csal látványosan azonban pár videójában látszik ahogy ráránt célpontra az aimbot. Az neked nem gyanús, hogy amikor full auto-n lő akkor meg sem mozdul a célkereszt, mert hát az indoklása szerint húzza lefelé az egeret, mindig pontosan annyival amekkorát a fegyver rándulna, ugye ? Amiben az a vicces, hogy pár hete rakott ki egy videót amin veszi, hogy mit csinál a keze és hát meg se mozdította lefelé az egeret mégis a célkeresztje úgy viselkedett mintha odaszögelték volna a célponthoz persze csak az első 1-2 percben mutatta utána kivette .
-
aktív tag
válasz qukesz #51593 üzenetére
Tegnap nem volt olyan szerver ahol ne lettek volna pedig szerintem minimum 10x váltottunk (aztán visszakerültünk oda ahonnan 1-1,5 órával korábban elindultunk). Mondjuk Tony raDJa-t lelőttük 2x, a második alkalommal nyomtak rá egy zöldet majd fél perc múlva meg felkelt magától (1-2 mp alatt) amikor harmadjára is a földre került
-
aktív tag
válasz #59036672 #51572 üzenetére
Nem augusztusban szoktak lenni a pótvizsgák? Szóval nem venném még olyan biztosra
A tegnapi egyik szuperhős: [link] Először pillanatok alatt összecsuklott ahogy az ember várná egy 18xx pontos játékostól majd amikor visszajött kitörölte G-t nagyjából 1, max 2mp alatt miközben ketten lőttük és nekem se sok hiányzott talán, hogy összeessek amikor sikerült lerakni végre. Visszajött megint, akkor már 50 méterről akkorát lőtt rám stack nélkül, hogy 2 max 3 lövésből lement 1 szegmens Ezután amikor megkérdeztük, hogy ez mi volt barátom akkor nekiállt bizonygatni, hogy nem kell 2 év ahhoz, hogy valaki jó legyen és elmondása szerint 2 hónapja játszik... Minden bizonnyal a tegnap még 140 óra játékideje elég volt ahhoz, hogy összerakjon egy maxos strikert és megtanuljon úgy játszani mint a profik Persze tegnap 140 óra mellett volt 88 rugó killje ma már 145 órája van 114 rugó killel, az őstehetség (gondolom eltanulta widdztől az aimbot/no recoil kombót is)
A ReliableMedkit nevű csókára még mindig hibát dob a tracker, ő egymaga törölte ki a szervert...[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz #59036672 #51560 üzenetére
Na, sikerült a mai striker szuperhős adatait lekérni végre a trackertről: http://divisiontracker.com/profile/uplay/ifistdonkeys szűk 28 nap játékidő, de már van 2216 rogue killje (javarészt tavaly október óta)
A jelek szerint viszont az ilyen egyszerű striker+aimbot hősök ellen megvan a legjobb ellenszer: EMP sticky. Már a második ilyen gyanúsan játszó játékos/csapat szívja meg, egyszerűen valamiért annyira meglepi őket, hogy medkitet is elfelejtenek nyomni és pillanatok alatt fekszenek. Múlt héten a CREW szívta meg, illetve a legjobban a nyilvánvalóan csaló CREW_neky123 (aka CREW_Clara) és 3 másik balfék CREW tag akik egy ilyen EMP után átlag 10-15 mp-el halottak voltak pedig neky123 előtte Showstopperrel lőtte halomra az embereket 10-20 méterekről.
-
aktív tag
válasz #59036672 #51524 üzenetére
Ja, és milyen büszke volt rá, hogy ő mekkora pro. Meg ugye ott a DZ2 baloldalán lévő átjárónál is simán facetankolt minimum 2 strikert
Persze aztán előkerült a WolvikCitrone45 nevű twitch szuperhős aki egymaga kitörölte azt a 3-mas rugóbandát akiket Fathival nem bírtunk lelőni mert annyira lagoltak, persze az egyik "véletlenül" mindig akkor kezdett el helyben futni amikor már csak kevés élete volt és amikor újra mozgásba lendült akkor meg már kényelmesen teljes életerőn volt... Meg ugye a DZ5-ös safehouseból kijőve is már akkorát lőtt mintha teljes stackje lett volna. Aztán később ott nyomta süket szövegét, hogy 21k az alapsebzése, ja nekem is csak nekem valahogy mégsem akar akkorát lőni alapból a 6k striker mint neki -
aktív tag
A mai cheater bullshit verseny nyertese: DeadeyeOtto aki 1 max 2 lövéssel kilőtt m700-zal! bárkit sőt checkpoint előtt közvetlen közelről, quickscope-pal mozgás közben is max 2 lövés voltam csak neki A díjnyertes magyarázat pedig a következő: Tobii Eye trackert használ (ami elvileg PVP-ben nem működik).
Természetesen még videó is van róla nem is olyan régről: [link] -
aktív tag
válasz VikMorroHun #51519 üzenetére
Az event-ek tier 5-re vannak kitalálva, csak ott ad értékelhető mennyiségű GE creditet (már amennyiben a megfelelő küldetéseket vagy legendary-kat csinálod), semmi értelme farmolni alacsonyabb szinten ráadásul egyes commendation-ök eleve tier 5-höz vannak kötve.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #51448 üzenetére
A másik halt meg mert amire mentettem az teljesen jó szerencsére és se az alaplappal, se a kábellel mert az ugyan azokkal a kábelekkel megy gond nélkül. Mechanikai hibás lehet mert hangosan ciripel amikor elindul/leáll vagy amikor a windows megpróbál hozzányúlni és ugyan látja, hogy ott egy 6 TB-os disk de I/O hibával elszáll az inicializálásnál.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz #59036672 #51444 üzenetére
Azért a legszebb mégis az volt, hogy próbálta bizonygatni, hogy márpedig ő skilles!!! játékos. El nem tudom képzelni, hogy mekkora skill kell a WASD nyomogatásához amikor az aktuális cheat programja megoldja helyette a célzást és életben is tartja
Határozottan klinikai eset, ha nem zárták volna be Lipótmezőt akkor szereznék neki beutalót oda mert nagyon durva tévképzetei vannak. -
aktív tag
Napi színes: http://divisiontracker.com/profile/uplay/Public.V0id
Hátulról 20m-ről house-zal úgy lőtt le egyedül mintha négyen lőttek volna, majd amikor mondja, hogy csak jobb mint mi és felhozom, hogy de 1025 pontod van öreg és normál esetben egyedül 4 ilyet eltakarítok akkor annyit válaszolt, hogy ő nem olyan farmer mint mi 53 óra játékidő, de már 88 rogue killje van a kötelező maxos strikerrel -
aktív tag
válasz #59036672 #51422 üzenetére
Ja leszek (1/2 7-7 től megint), habár most 19-re húzok lapot mert tegnap az egyik 3 TB-osom eldobta a kanalat (a HD Sentinel szerint 5 nap üzemidő maradt benne és 2000+ bad sector keletkezett rajta ráadásul egyszerre ) a másik 3 TB-os amin a steam/origin/uplay könyvtáraim vannak meg összeszedett 8 bad sectort és holnap ér ide legkorábban az utánpótlás (na meg minimum fél nap a formázás és 5TB-nyi adat átmásolása )
-
aktív tag
válasz #59036672 #51420 üzenetére
Valami okosság jól jött volna mert összeakadtunk egy twitch streamerrel és társaival és legalább 8 ember kellett, hogy letudjuk lőni őket . Érdekes módon amikor benyomták az egyiket majdnem a földre küldtem pedig ketten lőttek, utána meg egyszerűen meg alig lehetett sebezni őket majd amikor én elnyomtam a kéket ők is nyomtak egyet majd talán még egyet (jól láttam Anonymus, hogy bőven az után is volt rajtuk kék miután a miénk lejárt pedig 1-2 mp-el utánunk nyomták el?). Persze elhasználtak minimum 1 zöldet és 1 kéket (bár lehet dupla kék volt, cooldown nélkül) is amíg a DZ9-es kimentésnél lent harcoltunk majd nagy nehezen 3 meghalt a 4. elfutott majd az üldözés során még legalább 3 ultit elnyomtak a safehouse-ból frissen kijött haverjai akik 1 mobot nem lőttek.
A legszebb az egészben a magyarázat volt, az egyik azt mondta, de hát a streamben látszódna ha valaki csalna majd miután otthagyuk őket a másik meg azt mondta, hogy ittak egy szódát! (nem, az nem hat az ulti cooldown-jára).[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz #59036672 #51382 üzenetére
5k crit, nyilvánvalóan szar a builded, megmondták ők is, nem? mondjuk nem annyira szar mint az enyém a 3,8k crithez a D3-mas hősön. Amúgy múlt héten pénteken is a kis 5-ös kimentésnél az egyik D3-mat használó csókára 2,4-et (nem crit) sebeztem testre a tetőről (a kötéltől állt nem messze) és pár és látszólag semmilyen buff nem volt rajta, pusztán csak egy immunizerben állt. Csak, hogy legyen ellenpélda: a német nagypofájú banda egyik tagja (5k pontja volt) talán 2-3 mp-ig bírta a predatorom ellen amikor mögé kerültem (mondjuk azért jár a plecsni Gabinak is a healer FM miatt ami csúnya meglepetés volt a srácoknak ).
u.i.: 1/2 7-7 körül leszek megint szerintem, van még 4x kulcsom amit bukhatok még
-
aktív tag
Na megvan a ma este fénypontja is: a reclaimer aki facetankol 1 predator+ 1 striker kombót miközben nagyot is lő. Később egy banshee+pred kombót tankolt ki, biztosan tisztán játszik
-
aktív tag
válasz #59036672 #51229 üzenetére
Azért a legjobb még is csak az volt, hogy milyen durván lagoltak a szerverek megint... Pixellel fejenként legalább 2 tárat tunkoltunk bele 2 játékosba is közvetlen közelről mire hajlandó volt összeesni (a D3-at használó Dragonra meg valami 3,8k-t criteltem hátulról a house-zal és nem volt rajta látszólag semmilyen buff).
-
aktív tag
válasz Prodac67 #51194 üzenetére
Az egyáltalán nem baj, hogy nem mentetted át mert akkor legalább az kizárható, hogy valami olyan grafikai beállítás lenne a configban amitől eldobja magát viszont van egy logs könyvtár a játékon belül és ott 2 txt amibe lehet nem ártana belenézni.
Mondjuk a konfigodról viszont egy árva szót nem említettél mert még az is lehet, hogy ott van valami közismert probléma (HW vagy SW kombináció)... Nem utolsó sorban a Ubisoft supporttal sem ártana felvenni a kapcsolatot. Illetve itt sem ártana körülnézni: [link] mert előfordulhat, hogy van megoldás a problémádra.@FaTHI: senkinek nem megy, dolgoznak rajta egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Prodac67 #51180 üzenetére
Ennél egy picit több infóra lenne szükség mint amit leírtál... Átmentetted az előző config beállításokat az előző installból? Csak mert előfordulhat, hogy van olyan beállítás benne amiért W10-en valamiért nem szeret és ezért dob egy hátast.
Érdemes lenne kezdésnek átállítani borderless-re ha előtte full screen volt a beállítás ([így]) vagy letörölni a config filet és újratelepíteni vagy tolni rá egy javítást mert akkor újraépíti ezt a filet (egy uninstall ezt még ott hagyja neked és ezért okozhat problémákat bárhova is rakod), de akár az egész könyvtárat is elmozgathatod onnan legfeljebb a bill. kiosztást kell megcsinálnod újra.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Elméletileg jónak, csak éppenséggel az ajánlott gépigény az inkább a minimális és te azt leginkább csak a CPU-val ugrod meg és a RAM is éppen csak eléri a szükségeset. A 1050Ti egy kicsivel lassabb mint az ajánlott GTX970, a 8GB RAM is éppen csak elég. Nálam a játék 5-6GB RAM-ot eszik (a 32-ből) ami nálad pl kivitelezhetetlen mert csak 2-3 GB elmegy a rendszernek (nálam pl 4GB RAM-ot elvisz a rendszer és az a pár program ami állandóan fut) és az alap programoknak amiket futtatsz.
Ha használható FPS-t akarsz elérni akkor butítanod kell még a grafikából (vagy veszel még minimum 8GB RAM-ot meg egy combosabb VGA-t több VRAM-mal) mert ha néhány ügynök miatt ilyen durva FPS dropjaid vannak akkor messze túllőtted a beállításokat azon mint amire a vas képes lenne egy legalább stabil 30 de inkább 60 FPS elérésére. -
aktív tag
válasz pendre54 #51089 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy a Ubisofttól jött? Nem arra gondolok, hogy a küldőnél a Ubisoft szerepel hanem a forrásban is a ubi szerverei vannak és a mailben szereplő linkek is a Ubisoft domainekre mutatnak vagy csak valami nagyon hasonlóra (gmail-ben a válasz gomb melleti lenyíló menüben az "eredeti megjelenítése" opció és ott a received mezőt megnézni)? Csak mert e-mailhez olyan küldőt állítok be amilyet akarok és eleve furcsának találnám, hogy a gyanús tevékenység miatt resetelik a jelszavam amikor másoknak meg simán feltörik a fiókját (természetesen leginkább azokét akik nem alkalmaznak 2 faktoros azonosítást)
-
aktív tag
válasz qukesz #51076 üzenetére
Csak az a "novella" meg kicsit ellentmond annak a chatlognak mit akoska07 rakott ki (de leginkább a vele szemben tapasztaltaknak), ráadásul ha jól emlékszem az Aimware-nél amit említett az egyik funkció az, hogy tiszta screenshotokat/videót generál azaz ha streamelné se látszódna semmi az ESP-ből (a kocka amit ő emleget), az csak kizárólag a használó képernyőjén jelenik meg ha csak nem akarja szándékosan megmutatni mint pl. ahogy reklámozzák az ahhoz hasonló szemetet.
Én speciel kicsit nehezen hiszem el, hogy ha valaki jól játszik akkor van olyan ostoba, hogy azzal henceg vagy akár csak viccelődik, hogy az xy csalást használja miközben a csalókat univerzálisan rühellik.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #50680 üzenetére
Este biztos leszek mert letolnám én is legalább az új legendary-ket.
-
aktív tag
válasz #75376384 #50666 üzenetére
Jobb ha hozzászoksz, az új legendary-k vonzzák a hülyéket. Én csütörtökön próbáltam 1x, estek kelltek, ráadásul az egyik csapattárs 4100 pont feletti volt, de az alap first aid skill volt berakva neki! A végén meg wipe-oltunk mert folyamatosan előrementek ráadásul a leadernek (17xx pont) se negyediknek (11xx pontos) nem volt se DPS-e se supporthoz elektronikája...
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #50611 üzenetére
Az egyik legszebb pillanat az volt amikor az az ostoba cheater kilőtte g-t és ment volna leütni de kikaptam mielőtt odaért volna mert ahhoz is hülye volt, hogy healelje magát mielőtt kisasszézik az utca közepére 1 szegmensnyi élettel, majd amikor odaértem, hogy leüssem és felszedjem g-t akkor odaért a haverja is és elkezdte felszedni! miközben ott voltam mellette, így az egyet fizet kettőt kap akció keretében ő is össze lett csukva
-
aktív tag
válasz #59036672 #50477 üzenetére
Lemaradtál az est fénypontjáról. Miután leléptél még ott ugatott a nagypofájú román banda egy darabig és végül berugóztak, majd búcsúzóul 3v4-ben leraktuk őket a checkpointról kijőve mivel azt campelték Majd ezután összefutottunk egy Xer-essel aki berugózott mögöttünk, de végül leraktuk (meg kellett küzdenie azért, hogy engem lerakjon ). Na ezután nem sokkal előkerült a tegnap látott Skill4h is és innen kezdődtek a gondok mert nem tudtuk lelőni pedig volt ott még 1-2 játékos rajtunk kívül... de lett még jobb is mert előkerült 2 LaG-os is és összeálltak, bár az egyik instant földre került mert elbambult és csúnyán benyalta a predator vérzést majd még sikerült megfektetni 2 Xer-est (lehettünk vagy hatan-heten már ott akkor). Na amint újra kijöttek azután már nem lehetett lelőni őket, az egyiken pl. ott volt a pred vérzés jele és meg se mozdult az élete
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz TommyS_27 #50439 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem fasza mert csökkentik a build diversity-t ezzel. A predatorral annyi gond volt csak, hogy a medkit immunity nem működött rendesen ezt kellett volna csak megcsinálni ehelyett hallgattak a sok rinyára csak mert ki kellett menniük az immunizerből meg vissza... Ennyi erővel nerfelhették volna a D3-at is, hogy az csapatban ne adjon damage resistance meg heal buffokat mindenkinek, max a használójának és kijavíthatnák a glitchet amiért nem lehet egyes D3 használókat oldalról sem sebezni vagy ha már így belelendültek akkor nerfelhetnék a strikert is, hogy shoti használata esetén 1 lövés az 1% stackben és nem sörétenként.
Szikével kellett volna hozzányúlni ehelyett a baltát vették elő megint -
aktív tag
válasz tamasas0913 #50428 üzenetére
Ennyi ráfordítással teljesen felesleges megvenni a játékot mert csak kidobott pénz. Hónapokig tartana neked már csak az is, hogy elérd a 30-as szintet ahol az igazi grind kezdődik a classified felszerelésekért, addigra meg már a Division 2 is kijön...
Arról nem is beszélve, hogy az end game content az csoportra van tervezve és ebbe az időkeretbe szinte 1 legendary se férne bele (legfeljebb egy amherst speedrun de ahhoz felszerelés kellene és 3 másik ember)... -
aktív tag
válasz Anonymus23 #50382 üzenetére
Most hétvégén én is összeakadtam egy ilyesmi okostojással (2000 feletti volt commendation score-ja ráadásul), csak UG-ban. 3 fázis 5 módosító, emberünk elindítja amikor csak ketten vagyunk, mondom ok, semmi gond, 2 taktikus simán megoldja. Ekkor láttam, hogy a basic sticky van berakva neki és megkérdeztem, hogy akkor ezt most így hogyan gondolta. Erre fel nekiáll magyarázni, hogy de hát 1,5m-t sebez és 10 másodpercenként tudja lőni, erre csak annyit mondtam neki, hogy ezt az enyém is tudja (BFE sticky), csak éppen stack meg sticky performance modok nélkül ettől elhallgatott és szépen csendben átrakta ő is BFE-re mert hát végre nyilvánvalóvá vált számára, hogy a BFE ~30%-kal többet sebez ráadásul nagyobb területen
-
aktív tag
válasz Dancorleone #50378 üzenetére
Felesleges a roaming bossokat farmolnod mert:
1. 4 óránként respawnolnak csak (és maximum fél óráig tart amíg végigrohansz)
2. mindössze 6% (ha jól emlékszem) az exotic/classified drop chanceSokkal hatékonyabb ha a legendary küldetéseket farmolod mert:
1. 20% a classified drop chance mint mission reward és ha mázlid van akkor akár kettőt is kaphatsz
2. 350 PXC küldetésenként és 2500-ból vehetsz classified cache-t
3. Amennyiben az amherst-et vagy grand centralt csinálod úgy a végén van hunter is ami garantált exo drop (feltéve ha nem wipe-ol a csapat közben)De a legendary farmoláshoz jobb csapatot keresni, mert mostanában rengeteg a balfék (felpumpált gs, de se dps-ük nincs, se elektronikájuk a supporthoz), főleg amherst-en.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
"Messziről puffogtatáshoz" a Tenebrae nem a legjobb választás mivel a sniperek közül a rosszabbak közé tartozik ráadásul a 3. talentje sok esetben elvesztegetett sebzés potenciál, sokkal jobb pl. egy m700 carbon (amiből ma még lehet egy olyat kapni amiből relatíve használhatót lehet faragni) vagy egy custom m44.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #50311 üzenetére
Inkább fordított a helyzet szvsz, pont azért béna mert sose tanult meg játszani mivel mindig is "okosságot" használt, nem volt rákényszerítve hiszen egy golden rhino-val is képes volt olyan gyorsan lőni mint a másik 23 játékos együttesen az aimbot meg elvégezte helyette a célzást a többi csalás miatt meg halhatatlan volt.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #50305 üzenetére
Egy ilyen komment után és a statisztikáját nézve inkább azt mondanám, hogy egy rendkívül ostoba csaló a csóka. Szerintem már mindannyian láttunk csalókat akik a DZ-n kívül estek-keltek a küldetésekben mert azt se tudták merre az arra mert volt kapcsolva a cheat.
Amúgy még PVP gear sem olyan nagy hátrány az event alatt a módosítók miatt (főkarakteren az event alatt rendszeresen a PVP striker buildemmel játszottam), pusztán csak olyan ostobának kell lenni mint ennek az idótának, hogy kínlódjon valaki (főleg, hogy rögtön az elején az arcába tolta a játék az event lényegét). -
aktív tag
válasz atikom #50293 üzenetére
Ha csak néha sikerül akkor ott a csapattal van a gond vagy te nem figyelsz, hogy mikor kapsz smart ammo-t (a HUD-on megjelenik egy halálfejes ikon ha elérhető). Odafigyelés nélkül egy warrengate legendary-n a minimumom 6-7 tár smart ammo volt (igen ez a halálfejes), de ez amúgy is farmolós achievement szóval kell neki néhány kör mire összejön. A leggyorsabban úgy farmolható ha amint megvan a smart ammo akkor tárazol (1 lőszert minimum ki kell lőni mert teli tár smart ammo-nál nem enged tárazni), amint kitárazol ugye akkor cooldown-ra kerül és amíg az le nem jár nem kapsz újabb tárat.
A smarty pants (aka Okostojás) a legegyszerűbb, minél több ellenfelet kell meglőni (nem kell megölni, elég csak meglőni) smart ammo-val, gyakorlatilag pár küldetéssel letudható, ráadásul ha másik fegyverre váltasz és úgy veszel fel a ládából lőszert akkor újratölti a smart ammo-t a másikban. -
aktív tag
válasz Anonymus23 #50189 üzenetére
Végülis megpróbálhatjuk, de brutalon szerintem még gyorsabb lenne mert elég nagy dmg boostot ad az a módosító, még ha folyamatosan újra is kell tárazni hozzá
Amúgy csak azért vettem észre, hogy ilyen jól adja mert úgy döntöttem, hogy D3-mal megcsinálom a pisztolyos achievementet és ha jól emlékszem 120-ról indultam és a végén 251 rikers killem lett (jó régen csináltam már WG-et a hagyományos felállásban ).
-
aktív tag
válasz Sityu1990 #50185 üzenetére
Ott lesz a feje fölött, hogy melyik a gyengesége, értelemszerűen a többire immunis. A boss-oknál viszont ilyen nincs azaz csak a normál sebzés van és az extra 3 sebzéstípus csak minimálisan sebez. Az immunitás/gyengeség meg csak az onslaught playlisten szereplő küldetéseknél működik amennyiben severe/brutal van beállítva.
@Anonymus23: Amúgy az 500 riker kill sem nehéz: warrengate challenge módban 100+ rikert jelentett soloban.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Mondjuk egy screenshot sokat segített volna... Pedig nem nehéz, nálam a 9k stamina a predatorhoz úgy jön össze, hogy 4 item staminára és 1 firearmsra van kalibrálva plusz a holster és 5 260+-os stamina mod van bent így van 9076 staminám és 4157 firearms-om.
Másrészt biztosan csak classified darabokból építkezel? Az 5. és 6. bónusz csak akkor jár ha az adott setből mind az 5 vagy 6 darab classified.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #49945 üzenetére
Akkor úgy tűnik itt az ideje, hogy beállítsd windows update-ben az aktív órákat és akkor nem csinál ilyet Mondjuk az experience-ben is be van állítva nekem, hogy max értesítsen a frissítésről és majd én eldöntöm, hogy mikor töltöm le és telepítem
-
aktív tag
válasz Prodac67 #49936 üzenetére
Ezt tudom a figyelmedbe ajánlani: [link] (csak mert 50/50 az esélye, hogy Anonymous mellett players111 is ott lesz)
Szerintem tapasztalt csapathoz ezzel a builddel PVP-re még ne nagyon akarj csatlakozni mert sok sikerélményben nem lesz részed (és a csapat is szívni fog amiért te esel/kelsz folyamatosan) amikor szinte mindenki maxolt CF buildekkel rohangál.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #49884 üzenetére
Mi ezt tegnap 10-15 perc alatt elértük Szatyorral Mivel ugye ti már tele voltatok így az az ötlete támadt, hogy matchmakinggel szerezzünk 2 randomot és indulhat a móka, de végül csak 1 játékos jött. Először leadtunk egy hármas manhuntot (muszáj volt futni mert már hatan voltak mi meg csak hárman ) majd próbáltunk még egy embert hívni de mindenki kilépett, köztük egy BRAVO404 nevű csóka is.
Na innentől kezdődtek a furcsaságok, mert futottam Szatyor felé mivel a checkpointon voltam a matchmaking miatt és egyszer csak megjelent ez a BRAVO404 nevű csóka, odafut Szatyorhoz, megnézi majd instant rugó lesz (nem ment körbe a rugójel), max 4 lövéssel showstopperből kinyírja (nem volt rajta stack) én lövöm de alig sebződik (9k strikerrel), alám vág egy gránátot amitől az életem 2/3-a eltűnik majd 2-3 lövés és fekszem. Ezek után simán kitankolta amikor ketten lőttük egyszerre (pred+striker) és simán lerakott minket. Végül úgy sikerült lelőni, hogy hatan! lőttük egyszerre de még úgyis elég sokáig tartott. A második alkalommal relatíve gyorsan összeesett pedig csak hárman lőttük, majd harmadjára megint eljátszotta a god mode trükköt és akkor már talán heten vagy nyolcan is ott voltunk mire sikerült nagy nehezen kinyírni. -
aktív tag
válasz xyvalaki #49810 üzenetére
Az általános tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyen 1000 pont körüli játékosok már attól összecsuklanak ha melléjük lősz (players111™) mivel nem is kell nagyon ráhajtani, hogy 1000+ pontot érj el. Én se hajtottam semmiért mégis van most közel 3900 pontom csak mert a kezdetek óta játszok minden nap egy keveset.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #49798 üzenetére
A legszebb az volt, hogy ott pattogott, hogy hogyan lőjük mi le a 9k stamináját persze miután megtalálta a szupererejét akkor a D3-mal úgy lőtte le a predator buildem, hogy szerintem 1 szegmenst nem lőttem le róla, plusz még vérezni se vérzett vagy strikerrel is 1 tárat lőttem bele hátulról mire hajlandó volt összeesni (és akkor még ti is lőttetek bele szerintem) a TDF-es haverjából meg fél/1 tárral 1mm életet ha sikerült lelőnöm
@FaTHI miután leléptetek már közel sem volt annyira jó mert előkertültek a szuperhősök, ugye Benitezék kezdték majd jött egy 3 fős strikeres banda akik kb 5 golyóból leraktak és a végén szerintem heten vagy nyolcan kellettünk ahhoz, hogy levigyük őket mert nem/alig sebződtek de akkorát lőttek, hogy a fal adta a másikat, majd végül volt egy lengyel csapat akiket először 3v3-ban majd 3v4-ben többször leraktunk majd azok is szuperemberekké váltak mert a D3-mas emberüket oldalról nem nagyon tudtam sebezni/véreztetni.
-
-
aktív tag
válasz paltom #49774 üzenetére
Véletlenül nem úgy mentél stolen signalra először, hogy rögtön heroicra? Csak mert az pont az az incursion amit ha nem ismersz akkor csúnya szívatás lehet a vége (a három stúdiónál 2-nél többszöri wipe vagy hosszú szenvedés) és azért ott már szerintem alap elvárás, hogy tudd, hogy mi merre. Alapvetően pont a stolen signal az az ahol erősen ajánlott az első 1-2 alkalommal premade csapattal (lehetőleg ismerősökkel a kommunikáció miatt) menni, hogy megtanuld.
Speciel én az elmúlt kb. 2 napban vagy tucat alkalommal hagytam ott idiótákat az Amherst legendary-n mert hiába mondom, hogy melyik harc skipelhető részben/egészben vagy nem érti (mert még annyit sem ért angolul, hogy "run") vagy csak szarik bele hiába írom chaten/mondom nekik voice-on angolul... A másik kedvencem az amikor bejön legendary-t csinálni valaki és csak az alap support station van berakva neki (nem, nem reclaimerben van) mert vagy tényleg ennyire hülye a játékhoz vagy a módosítók még nincsenek neki unlockolva, de gear score-ját azért felpumpálta 280 fölé és hiába mondom neki, hogy rakja át valami hasznosabbra (life support vagy immunizer) nem történik semmi, vagy éppenséggel a classified reclaimerem ládjának hatókörébe dobálja ki a saját vackát aminél az alap health regenem is erősebb (nem viccelek, tényleg találkoztam olyan support stationnel ami kevesebbet gyógyított mint az alap health regen) és hiába mondom neki, hogy ne tegye mert blokkolja a healt, nem érti és újra és újra megcsinálja, mert nem veszi észre a 2 státusz ikont alul meg, hogy mp-enként közel fél szegmenst gyógyul.@GAbre: Nekem speciel 277 a GS az összes DPS karaketeremen mivel van egy 163-as pisztoly a coolheaded miatt, minden más felszerelés maxolva.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #49635 üzenetére
Valamit nagyon elkeféltek a srácok, az overcharge commendationhöz már nekem is hiányzik a falcon, sőt ha elindítom heroicban akkor még az exo ládát is mutatja a jutalmak között...
-
aktív tag
Volt egyáltalán karbantartás vagy csak viccből írták ki (amikor kivág deltával továbbra is ott az üzenet, hogy karbantartás 4-től ), csak mert bementem alttal a DZ-be a hetihez farmolni és 5 percenként deltával vágott ki...
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #49615 üzenetére
Nekünk se, csak sajnos nem éppen a legjobb értelemben.
3x vagy 4x váltottunk szervert de mindenhol volt minimum 1 vagy több strikeres szuperember aki 2-3 ember sebzését is röhögve kitankolta és a predator vérzést opcionálisnak tartotta és mellé akkorát lőtt, hogy csak pislogtunk. Az i-re a pontot ez a Jim.Carry nevű idióta tette fel aki még elkezdte a szokásos shittalkot, hogy szar gear-ünk stb. (lehet nincs még maxolva a crit dmg a predatoromon de ha valakibe beletolok 10+ golyót az vérzik, persze volt amelyik fél tár után se volt hajlandó), de szinte egymaga lerakott mindannyiunkat és szinte mindig volt ultija, még akkor is amikor még mobokat se volt ideje lőni és előtte lelőttük -nagy nehezen- és az előző halálánál is elment az ultija. -
aktív tag
válasz akoska07 #49585 üzenetére
A legjobbról lemaradtál. Miután leléptél 2 csóka elkezdett keménykedni, a strikeres ofc stack nélkül olyat lőtt a house-al, hogy gombot nyomni nem volt időnk és már a földön voltam. Hívtak egy kimentést amire persze odamentünk és lekaptuk őket, persze a predatoros barátja meg szintén akkorát lőtt, hogy pislogtam mint hal a szatyorban, majd ezután megint berugóztak amikor már hárman voltunk és amikor lelőtték Anonymus-t kaptak egy taclinket és bedaráltuk őket nagyon csúnyán, na onnantól elgurult a gyógyszere az egyiknek és habzó szájjal nyomta a trashtalk-ot chaten és voltunk mindenek, predator noobok (mert mind a hárman épp predatorban voltunk a hecc kedvéért ), simán csak noobok meg a helyzetünket követelte, hogy majd ő odajön és szétcsesz minket
Ezek az amerikai szerverek nagyon gázak, az ott játszó emberek minimum 80-90%-a komoly mentális problémákkal küzd és kényszergyógykezelés alatt kellene álljon.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #49580 üzenetére
Mondjuk annál a négyes csapatnál ahol először azt hittük, hogy csak hárman vannak sokat nem számított, szegények nagyon gyorsan összeestek
Azt azért tegyük, hozzá, hogy azt a minimum gyanúsan játszó négyes bandát (legalábbis a Silent.Bob vagy hogy hívták volt superman a strikerével) úgy küldtük a padlóra, hogy masszívan campelték a checkpointot Mondjuk azok annyira lelki szegények voltak, hogy hosszú percekig campelték a bejáratot még azután is, hogy nem mentünk már ki. -
aktív tag
válasz Anonymus23 #49459 üzenetére
Mi tegnap nem nagyon vettük észre, hogy sokkal táposabbak lennének a bossok/hunterek, azonban a szűk helyek és a rengeteg mob és a shotis rushok megkeserítették kicsit az életünket. Persze Szatyor rögtön 2 CF-et zsákmányolt az amhersten míg nekem meg nullát dobott A grand central másik felét meg a korábbi striker+predator felállás helyett 2 taktikus felállással nyomtuk végig, a legfurább az volt, hogy amint lelőttük a 3. bosst az összes mob, beleértve a 4. bosst despawnolt... Mondjuk az is vicces volt, hogy amherstnél amikor a lakásban álltam ahol a bizonyítékot kell felvenni a normál küldetésnél, spawnolt a 4 shotis és simán elrohantak mellettem
-
aktív tag
válasz atikom #49223 üzenetére
Az eventes ládákból esett cuccokat nem tudod megosztani. Csak azt tudod megosztani ami az open world részen esik (LZ/DZ) a normál tevékenységek során, de azt is _csak_ azokkal akikkel éppen egy csapatban voltál amikor esett és csak 1 óráig lehet megosztani (a modoknál annyi megkötés is van ezen felül, hogy nem szabad berakni se különben bukik a megosztás lehetősége, de erre figyelmeztet is a rendszer).
-
aktív tag
válasz Sub-ZeRo #49200 üzenetére
7-8 ládától vársz csodát? A predator/nomad szettemhez szerintem legalább 60-70 db 1500-as ládát kellett kinyitnom (és ahhoz, hogy legalább 1 set összeálljon az eventek alatt, átlagban 30 ládát kellett kinyitnom) és pl. a legjobb mellény ami esett az 17xx armoros volt, a többi darabbal egy fokkal több szerencsém volt.
Nyáron majd úgyis lesz ismétlés és az nem ilyen 1-2 napos vagy hétvégés lesz hanem rendes, teljes hét, addig meg játssz csapatban hátha valakinek kidobja a hiányzó darabot/darabokat. -
aktív tag
válasz Anonymus23 #49096 üzenetére
Reggel ránéztem, 11387 lett a vége (közel 1000 ponttal teljesítettük túl a legmagasabb tier 2-es pontszámot).
-
aktív tag
válasz Sub-ZeRo #49069 üzenetére
A probléma az az, hogy kezdésnek meg kellene értened, hogy hogyan működik a gear a divisionben mert a jelek szerint ez meg nem megy, ezért dobtál fel jóformán minden slotba másik gear setet. Attól, hogy szinte mindent staminára pörgetsz és mindenből berakod a legmagasabb armorral rendelkezőt nem jutsz sehova mert az armor nerf óta a minimum és maximum armor alig pár százalék plusz védelmet jelent ami semmi.
Kezdésnek döntsd el végre, hogy milyen szerepet szeretnél játszani elsőnek és szedd össze az ahhoz legjobban illő setből 4 darabot, hogy kitudd használni a gear setben rejlő potenciált különben még golyófogónak se leszel jó.p.s.: A Liberator az LVOA-C egzotikus verziója és nem az M4-é, ráadásul az exo fegyvereken nem lehet a harmadik ingyenes talentet átpörgetni másra.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Ha 34-es minden mob az azt jelenti, hogy tier 5-ben vagy ami nem túl egészséges 30-as szint alatt, nem véletlenül van minden mob feje felett halálfej (azt, hogy milyen tierben vagy mutatja a képernyő bal felső sarkában). Válts vissza tier 1-re (térképed nyisd meg és a bal felső sarokban ott lesz az opció).
-
aktív tag
válasz Viasz Hun #48649 üzenetére
A játékon belüli mikrofon-hangerő állítás kevés lehet (nekem is halk lenne csak azt használva). Windows-ban van opció extra erősítésre (nem hangkártya függő). Win 10 alatt csak bemész a beállításokba (lehet a magyar verzióban vezérlőpult), a kereséshez bepötyögöd, hogy hang és a listából kiválasztod a találatot (lehet a magyar verzióban itt is hangeszköznek van fordítva mint win7 alatt, de lehet, hogy csak hang), Win7 alatt vezérlőpult->hardver és hang->hangeszközök kezelése útvonalon jutsz el, a panel innentől ugyan az. Majd megkeresed és kiválasztod a felvétel menüpont alatt a bemeneti eszközöd:
Majd ott megkeresed az erősítés opcióját és bepipálod. Nálad valószínűleg ez nem aktív míg a haverodnak meg ellenkezőleg, aktív és ezért recseg, torz és nagyon hangos. Engedélyezés után ne felejtsd majd el visszavenni játékon belül a mikrofon hangerejét (mikrofon hangerő növelése a magyarban, pont ezt az opciót nem sikerült kiraknod ide) hacsak nem akarsz tartós halláskárosodást okozni a többieknek. -
aktív tag
válasz Anonymus23 #48618 üzenetére
Overwatchnál alkalmazza a Blizzard és ment is a sírás mert egyes csalók próbálkoztak azzal, hogy kicseréltek 1-2 alkatrészt a gépben, de úgyis maradt a ban (másik accounttal se ment), csak komplett gépcsere oldotta meg
@Lifer092: lásd fentebb, a Blizzard így bánik el a csalókkal.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz #35434496 #48615 üzenetére
Már nem azért, de a szolgáltatók többsége dinamikus IP-t oszt, fix IP-t leginkább csak külön pénzért kapsz. Az IP ban az összes közül a leghaszontalanabb. De még ha statikus is lenne az IP akkor sem kell új ingatlan, új szolgáltatóval hanem csak másik szolgáltató és problem solved mivel minden szolgáltató külön IP tartománnyal rendelkezik.
-
aktív tag
válasz xyvalaki #48510 üzenetére
Egy szóval sem állítottam, hogy a Division jól van optimalizálva... Amíg a cégeknél balfék fejlesztőket alkalmaznak és fontosabb a határidő (mert különben borul az EPS) mint a minőségi munka addig mindig is lesznek pocsékul megtervezett és pocsékul kivitelezett játékok, de még a rutinos csapatok is beleszaladnak ilyen pofonokba (Bioware, Bungie, DICE csak hogy párat említsek az elmúlt évekből).
-
aktív tag
válasz Krisz0418 #48507 üzenetére
Építettél/vettél egy effektíve budget gaming PC-t amire rászabadítottál egy relatíve friss (2 éves) és erőforrásigényes játékot és lám, csodák csodájára a játék szarul lőtte be a beállításokat amitől a játék rosszul fut. Nem kell csodát várni a játék automatikus beállításaitól mert én még nem láttam olyat ami jól lőtte volna be mert vagy gyengébb minőséget állít be mint amire képes a HW vagy magasabbat. Ha rosszul fut akkor lejjebb kell venni, ennyi.
Azért a 2 konfig nem egészen azonos, 2x8GB az pont a duplája a te 1x8GB-odnak annyi RAM-mal már nem kell veszettül swapelnie a windowsnak (ez egy pici többletmunkát jelent a CPU-nak is) amikor elkezd betelni a RAM. Továbbá a 6600 egy hajszálnyival gyorsabb mint a 6500, mind alap órajelben, mind pedig turbó órajelben ami csökkenti a CPU bottlenecket ami nálad fennáll.
A PUBG-t én nem mondanám szebbnek, legfeljebb újabbnak főleg, hogy az Unreal 4 engine-t használ ami nem annyira friss, de remekül optimalizált, akárcsak a GTA 5 engine-je így nem csoda, hogy jobban futnak és alacsonyabb CPU terhelés közben. És nem csak a te procidat terheli le ennyire hanem annál erősebbeket is. -
aktív tag
válasz Krisz0418 #48504 üzenetére
Ha a tech wingnél feloldáshoz azt írja, hogy csináld meg a subway morgue küldetést és a térképen a küldetésnél az van, hogy még nem teljesítetted akkor értelemszerűen oda kell menni és meg kell csinálni Kijelölöd a térképen és odavezet a GPS, csak előtte nem árt megnézni, hogy elég magas a szinted hozzá. 30. szint alatt minden kerületben más szintű ellenfelek vannak és a küldetések is ehhez igazodnak azaz nem jó ötlet mondjuk odamenni egy ilyen helyre ha csak mondjuk 5. szintű vagy de minimum 13-as ellenfelek vannak mert akkor instant halsz.
A konfigoddal 2 gond is van:
1. 8GB RAM az édeskevés manapság (ezt mutatja, hogy a játék nálad megeszik 6-6,5GB-ot azaz semmi másnak nem marad mert a windows alapból kihasítana magának minimum 2GB-ot), 16 az ajánlott minimum manapság, plusz 2 modullal eleve dual channelben működne a RAM ami nem feltétlen hátrány.
2. A VGA-d mindössze 3GB-os ami ma már szintén kevés ezért csökkentened kellene a részletességet (pl. az árnyékokon vagy object detailen lehet spórolni) vagy minimum a látótávolságot. -
aktív tag
válasz Bedepi #48363 üzenetére
Itt egy részlet az EULA-ból:
1.2 You shall not, directly or indirectly (i) sell, rent out, lease, license, distribute, market, exploit the Product or any of its parts commercially, (ii) reverse engineer, decompile, disassemble, adapt, reproduce, or create derivate works of this Product (except if the Product enable You through a specific feature to create, generate or submit User Generated Content and for which You will need to create an Account and comply Terms of Use), in whole or in part; (iii) create, use and/or distribute “auto”, “trainer”, “script” or “macro” computer programs or other “cheat” or “hack” programs or software applications for this Product (whether in an online multiplayer game or in a single player game over the internet or in local area network); (iv) remove, alter, disable or circumvent any copyright and trademark indications or other authorship and origin information, notices or labels contained on or within this Product and (v) export or re-export this Product or any copy of adaptation in violation of any applicable laws or regulations.
Bár ugyan a cheat engine-t nem használtad a divisionben, de alkalmas rá így akár ez alapján simán kivághatnak a fenébe (még ha az még feszegeti is a határait az EULA-ban lefektetett feltételeknek). Persze erre mondhatnád, hogy ártatlanság vélelme, stb., de igazából egyik fél se tudja feltétlen hitelt érdemlően bizonyítani az ártatlanságát. Az meg korábban tisztázva lett, hogy a törvény (ez esetben az EULA, amit el is fogadtál ráadásul) nem ismerete nem mentesít a következmények alól. Az egyetlen dolog amivel visszaszerezhetnéd az accountod az az ha hitelt érdemlően tudnád bizonyítani, hogy az adott cheat engine program nem volt alkalmas a division vagy bármelyik ubisoft játék manipulációjára minden egyéb esetben felesleges próbálkoznod.
Lépj túl rajta, mást nem tehetsz, mi úgyis maximum a vállunkat vonogathatjuk, hogy IJ mert hülyeséget csináltál. Avagy mondhatnám úgyis, hogy tipikus "Az elején még jó ötletnek tűnt" szituáció.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Bedepi #48361 üzenetére
Egyáltalán nem erős az azonnali kitiltás, pont azért lett szigorítva mert tömve volt a játék csalókkal és a legelvetemültebbek is csak max 14 napot kaptak elsőre, majd miután lejárt folytatták tovább mintha mi sem történt volna.
Egyébként meg ha játszottál bármilyen online játékkal amiben kicsit is komolyabb anti-cheat van mint a division-ben (pl.: PB, FairFight, BattleEye) amíg fent volt a cheat engine akkor ne lepődj meg ha azokban is bannolják az accountodat az elkövetkezendő hetekben/hónapokban (itt sem a karakteredet bannolták hanem a division accountodat azaz max új Uplay fiókkal megvásárolva tudnál a Divisionnel játszani). Továbbá van egy rossz hírem, W10-be az őszi frissítéssel érkezett egy anti-cheat is (egyelőre a saját játékaikat védendően) szóval már az OS is figyel. -
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #48025 üzenetére
Az még hagyján, hogy a pajzsuk jól bírja, de úgy tűnik, hogy a D3 teljes, 360 fokos védelmet nyújt az ilyeneknek mert oldalról vagy éppen hátulról is alig sebződnek és 1 tárból szinte sose tudom lelőni az ilyeneket. Pár hete pl. a belénk kötő nomád használót meg 1 tárból 3x lőttem le strikerrel 0-ról indulva...
-
aktív tag
Engedélyt kérek kiröhögni téged Még, hogy ügyesebb a controlleres célzás jézusom... bármelyik konzolos division-ös videót láttam eddig egyszerűen fájdalmas volt nézni ahogy próbálkoztok ott a célzással (azaz bármikor amikor nem az aim assistra építve quickscope-oltok), gyakorlatilag egy jó ideig nem lehetett mással érvényesülni mint quickscope shotival mert különben képtelenek voltak eltalálni a célpontot az aim assist nélkül
Meg kell hagynom eléggé magasra tetted ezzel a troll mércét, nehéz lesz überelni a következő marhasággal amit kitalálsz. -
aktív tag
válasz #92704512 #47335 üzenetére
Szerintem nem érted az intense talentet meg a sorszámokat Az első golyó ez esetben mindig a teli tárnál a legelső golyót jelenti vagy ha olyan fegyvert használsz amit lőszerenként töltesz akkor a legelső amit betöltesz a fegyverbe. Hatékonyan ezt csak úgy tudod kihasználni ha olyan fegyvert használsz amit lőszerenként töltesz és minden egyes lövés után csak 1 lőszert töltesz be a fegyverbe majd megszakítod a folyamatot.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Miert77 #47171 üzenetére
Az exotic fegyverek talentjével nem működik az Alpha négyes bónusza. A Caduceus bónusza elméletben jó gyakorlatban viszont semmit nem ér mert a fegyver maga egy hulladék azaz nagyon szór és nem a visszarúgása a nagy hanem szimplán pontatlan még akkor is ha teletömöd módosítókkal amik accuracy-t adnak. Ha supportot akarsz játszani akkor inkább próbálj egy reclaimer classified-ot összerakni mert köröket ver a taktikusra a suppport stationnel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest