Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Steam topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
oneal1
senior tag
ez vicc
nekem bejött aerosmith leírása, úgyanis abszolút nem személyeskedve írt hanem beleélve magát a játékba.
Akár tetszik akár nem, ez igenis élősködés
Amit elítélni nem lehet amúgy, tehát félreértés ne essék!
Mindenkinek szíve joga úgy játszani ahogy akar és tud, de azért ezen besértődni ember.... -
.LnB
titán
Ezt a témát kicsit kezditek: [link] túltolni!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
westlake
félisten
Kár volt. Szándékosan van a három platform egy fóruban. Legalábbis orichalcos ezt mondta.
#4097: Nem veszekszem. Pusztán rávilágítottam, hogy személyeskedni alpári dolog. Le lehet sűllyedni arra a szintre is, de én inkább nem tenném. Annál többre tartom magam. Egyébként meg egyértelműen látszik, hogy kinek, és hogy nem "viccnek" szánta.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
birorichard
őstag
válasz westlake #4094 üzenetére
Szerintem viccelt... Úgy írta, mintha a játék univerzumában kommentálná az eseményeket.
"Látom hogy aggasztóan növekszik azon élősködők száma akik mások nyomorán és elesettségén nyerészkedve próbálnak a vírus sújtotta New Yorkban fennmaradni."
Ha titeket akart volna bántani, azt írta volna, hogy a kezdők gyengeségét kihasználva, a játékélményüket tönkretéve, otthon a fotelből... Ami nyilván nem állt volna meg, hiszen nem muszáj kezdőként (meg amúgy sem) a DZ-be menni. Ha meg már játszunk, akkor elképzelve egy ilyen szituációt, tényleg mocskos dolog így elvenni más holmiját, na de ettől (is) érdekes ez a játékmód. Úgyhogy easy mindenkinek, állítólag majdnem mindenki 20<, ne veszekedjetek már ilyen sz*rságokon, majd a DZ-ben lerendezitek.
-
kinghaxor
senior tag
Kész óvoda!
-
pomk
őstag
Létrehoztam egy külön PS4 topikot is a PS4 játékosok részére. PS4 játékosokat várom szeretettel.
-
westlake
félisten
válasz NomadND1 #4092 üzenetére
A rogue (nem rouge!) melyik univerzumban jelent élősködőt? A rogue lét lényege amúgy is a többi játékos megölése. Magyarul a hangsúly nem a cuccok elszedésén van. Fogalomzavarban vagytok. A cuccai elvétele nélkül is meg lehet valakit ölni, fordítva viszont nem.
Már ne is haragudj, de én voltam az első, aki a fórumon valamiféle klánt próbált összehozni. Az összes többi meg arról szól, hogy legyenek a mi ellentéteik. Mert milyen gusztustalan is, amit csinálunk. Klánt létrehozni személyeskedés nélkül is lehet. A személyeskedést semmi nem indokolja, mivel veletek sem személyeskedett senki. Ha nem tetszik a játékstílusunk, tegyetek ellene. Szépen, csenben.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
aerosmith
őstag
válasz westlake #4084 üzenetére
Elnézést kérek tényleg rosszul fogalmaztam, ahogy erre a kislexikon is rávilágított.
"Az élősködők rendszerint nem ölik meg a gazdát."
Ebből a szempontból a rogue agentek tényleg nem élősködők mert ők megölik a gazdát.Minden más definíció szerint azonban:
"Az élősködő vagy parazita (régiesen: élősdi) egy másik faj, (a gazdafaj) egyedeinek testében vagy testfelszínén él, és annak testéből táplálkozik. A gazda testének belsejében élnek az endoparazita, a test felszínén pedig az ektoparazita fajok."Ez alapján a rogue agent egy ektoparazita aki a gazdatestek felszínén lévő sárga biohazard csomagokból él.
A gyáva jelzőt meg inkább nem reagálnám le, ha jól emléxem amikor a béta alatt kísérgettelek titeket akkor is az egyedül mászkáló emberkék lettek leölve a rogue csapat által, nem a 4-es 8-as groupok. Amikor nagy csapat jött akkor következett a futás a vörös zónába.
-
NomadND1
senior tag
válasz westlake #4090 üzenetére
De baszki (már bocsánat) nem mint személyt minősített, hanem mint játékstílust. A Rouge szabad fordításban akár azt is jelenthet, mert a többi csapatból fogtok élni.
Nem volt itt semmi rosszindulat, csak
te látsz rémeket :-)Jó látni, hogy alakulnak a csapatok, de a játékról szóljon ne a 2000 csapatról 2-2 fős személyzettel.
-
vegitossj7
addikt
A mi csapatunkban pl. szó nélkül lelőjük aki keménykedik, vagy cukkol a voice chaten.
Ha meg négynél kevesebben vannak "ellenfelek" a Extraction zone-ban, halálra vannak ítélve.
Emellé egy kis rugóvadászat, de oda kell a gear nagyon. Ez az egyetlen dolog, ami eltántorít...
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
westlake
félisten
Nézz utána, hogy mit is jelent az élősködő szó. Nem a játékstílust írta körül, hanem minket minősített.
"Látom hogy aggasztóan növekszik azon élősködők száma..."
Ha nem veszed észre a célzást, akkor amúgy sincs értelme beszélnünk róla.Egyébként meg nyilván mindenki úgy játszik, ahogy akar. Ők is. Ez még mindig egy játék.
#4088: Mondatelemzés nem megy?
#4091: Fúj.. Undorítóak vagyok. Élősködők!
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Motoxxx
tag
Tényleg kár ezen ragozni. Ez egy játék
A játékban a te mentalitásod akár hogy is szepitjuk az. Aki meg majd téged szeretne levadaszni az akkor még puhapocs. Vicces.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz westlake #4084 üzenetére
De komolyan veszed te ezt az egészet.
Ahogy a híres közmondás mondja: Chillax Chill+relax
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
westlake
félisten
válasz aerosmith #4072 üzenetére
Az élősködő jelzőt a magam és a társaim nevében visszautasítom. Én sem írtam rátok, hogy puhapöcsű bagázs vagytok, mert csak városnézni jártok a PVP területre. Csak a miheztartás végett. Legközelebb gondolkozzál már légy szíves, mielőtt másokat sértegetsz.
"Vezetnénk egy KOS (Kill On Sight) listát is azokról akik bizonyítottan rogue mentalitásúak, ezeket (ha a lehetőség adott és nincs közelben más külsős agent) megelőző methodikával akkor is megölnénk, ha épp nincs piros koponya a feje felett."
A gyáva jelzőt viszont kiérdemlitek.
#4085: Majd legközelebb használja a valamelyik szmájlit és akkor nem veszem ennyire komolyan.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Motoxxx
tag
Nekünk már van egy alakuló csapat. Akik szintén totál anti rugó mentalitásuak. Szóval ránk lehet számítani ha majd a takarítani kell az utcákon. Majd beszélgetünk privátban is. Szerintem uplayen már felvettelek mert láttam életkorban egyivasuak vagyunk. Mondjuk a még nem rugó státuszú de listás rugó levadaszasat át gondolnám helyedben. Hiszen akkor te is az leszel. És aki szembe jön nem fogja megkerdezni miért lettél az. A fél dz rád fog vadászni. Szóval elegendő csak a rugó t takarítani. Az sem lesz könnyű az elején.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
lehet egy ideig exploitolni a mechanikát. a lényeg, hogy csak attól, hogy valaki kilép a groupból, nem fog kiesni az instanceból, de a saját groupjának tagjai átmehetnek hozzá. a 24fős capig be tudtok vinni embereket a dz-be. valaki kilép a groupból, és beszáll egy másikba, onnan meg átmennek az emberek az ő instancejába.
@ada19: ubi fórumon azt írták, hogy a legközelebbi szerverhez fogsz automatikusan csatlakozni.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
ada19
senior tag
válasz Ditoo0225 #4074 üzenetére
24-en biztosan tudnak egyszerre 1 DZ-be lenni (maxot nem lehet még tudni, de ennyit már látott egy streamer) - tapasztalatom alapján instance alapú, hasonlóan mint Destinybe, így kb. teljesen random kikkel leszel együtt (a csapatodon kívül persze). Gondolom azért régiónként valahogy vannak priorizálva a játékosok, én legalábbis csak európaiakkal találkoztam (főleg németek és angolok).
Mégsenem
-
.LnB
titán
Azt tudtam, hogy a cuccok bevihetőek. Azt hittem a DZ szinttől függ valamilyen skill buff. Ami annál nagyobb, minél magasabb DZ szinted van. Ezért gondoltam a DZ szintre mint előnyre.
(#4077) cain69 Köszi az infót, ezt nem is tudtam, hogy 24fő a limit (persze biztos volt már itt írva, szóval my bad) Akkor viszont amit lentebb elmélkedtem az nehezen kivitelezhető. Bár ettől függetlenül szerintem lesznek nagyobb rogue bandák 4 főn felül is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
24 játékos fér be egy dz-be. másik sessionbe átkerülni kb. úgy lehet, hogy kilépsz a csapatból, elhagyod a dz-t és visszatérsz. de lehet, hogy elég/szükséges egy relog is.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
ada19
senior tag
válasz Sebestyen01 #4075 üzenetére
Remélem publikus lesz a listájuk, valamint sok szerencsét fenntartani egy KOS listát a random instance alapú DZ-be.
Mégsenem
-
Ditoo0225
aktív tag
Amúgy hány fős lesz egy ilyen session ? Hány ember fér majd max el 1 szerveren ? Mert nem hiszem, hogy az egész EU Division 1 DZ-be fog rohangálni aki online Márpedig ha több szerver lesz akkor nem kizárt, hogy sokan nem fognak majd tudni egymásra felcsatakozni, mert tele lesz a szerver. Viszont szervert váltani meg ugyebár nem biztos, hogy lehet majd. Tud erről valaki valamit, hogy hogyan fog működni ?
(#4073) .LnB Kint is össze fogsz tudni jó cuccokat szedni. Ha bemész azok a cuccok nálad maradnak és használhatod. Tehát nem úgy kezdesz, hogy nincs nálad semmi értelmes. A DZ szint csak a DZ fegyverek és cuccok miatt lesz fontos. De ha te kint összeszedsz egy fullos cuccot akkor igazából nincs is szükséged a DZ-sekre. Azt mondták kint is össze lehet rakni fullost nem csak DZ-ben Szóval nem kerülsz hátrányba azért, mert nem DZ-zel
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ez tök jó ötlet. Komolyan. De, lesz egy apróbb probléma az első hónapokban. És most nevezhettek táltosnak, vagy jövőbe látónak. Én azt jósolom, hogy az elején a DZ arról fog szólni, hogy 16-20 fős csoportok fognak együttműködve roguekodni. Már itt is felmerült ugye ez az ötlet. Szinte biztos vagyok, hogy lesz egy (vagy több) nagyobb csapat akik 20-an fellépnek TS-re és összehangolva 5 csoportra leosztva uralni fogják a DZ-t. És ez baromi nagy presztízst fog jelenteni, nagy lesz a harc. Mellettük meg ott lesznek még a kisebb csoportok is. Szóval egy Enforcers (tök jó ez a név) csapatnak baromi nehéz dolga lesz.
Ez egyébként is nagyon érdekel, hogy vajon a DZ-n belül vagy kívül lesz kifizetődőbb tevékenykedni. Nagyon a DZ malmára hajtja a vizet az, hogy külön szinteződés érvényes a Zónán belül, szóval aki kezdetben kerülni fogja (mint én) az később szívhat ez miatt.
Bocs, csak hangosan gondolkodtam.
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
Látom hogy aggasztóan növekszik azon élősködők száma akik mások nyomorán és elesettségén nyerészkedve próbálnak a vírus sújtotta New Yorkban fennmaradni.
Ezért megfelelő számú jelentkező esetén életre hívnám az Enforcers csapatot.
A csapat feladata célzottan a rogue agentek levadászása és megsemmisítése lenne, hogy biztonságosabb körülményeket tudjunk biztosítani azoknak, akik a DZből szeretnének cuccokat kihozni anélkül hogy az utolsó pillanatban sunyin letámadják őket és elvegyék a lootjukat.
Ez lényegében úgy történne, hogy a DZben csapatszinten bóklászva questelgetnénk de ha bármiféle genyózás látszik a mapon akkor odamennénk és lerendeznénk.
Vezetnénk egy KOS (Kill On Sight) listát is azokról akik bizonyítottan rogue mentalitásúak, ezeket (ha a lehetőség adott és nincs közelben más külsős agent) megelőző methodikával akkor is megölnénk, ha épp nincs piros koponya a feje felett.
Túl sok elvárás nincs a tagokkal szemben, legyenek aktívak, TSen beszélni is tudjanak ne csak hallgatni és képesek legyenek eltalálni egy rothadó krumpliszsák méretű rogue agentet.Akit érdekel írjon PMet vagy jelentkezzen itt a fórumon.
-
.LnB
titán
Lehet félreértem, de én úgy értem, hogy nem lehet beregisztrálni. Bár ez elég nagy ökörség így utólag belegondolva, szóval szerintem félreértettem az angol szöveget.
-
.LnB
titán
Az wtf?!
Az még kicsit odébb van. Kicsit így a gold verzió létjogosultsága csökken. Nem azt mondom, hogy értelmetlen. De akkor az SP még baromira ráér.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
"i´ve just received one email from UBISOFT teling me that the seasson pass will be activated on july 27."
Live-Die-Respawn
-
-
.LnB
titán
Nem mert az amerikaiak előrendelés és minden nélkül megkapják ezeket a cuccokat ha igényelik a kódot. Hogy csesszék meg, nem értem ezt a diszkókriminációt Oroszok is megkapják ha Exclusive Edition-t veszik. És a kínaikaik is. Csak mi szívunk ilyennel, hogy a boltok "lehet" adnak hozzá de nem garantált.
Pedig nekem kell az a rendőr ruci! És a Medic ruci!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz namenyicsavo #4058 üzenetére
Akkor rendeld meg tőlük. Ha netán mégis elfogyott volna azt írták telefonon értesítenek
-
VTom
veterán
válasz namenyicsavo #4055 üzenetére
Dehogynem lehet, legfeljebb az előrendelői ajándékcsomagok fogytak el a hazai boltokból.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz namenyicsavo #4055 üzenetére
576-nál nincs még kiírva, hogy elfogyott volna. Szerintem van még
-
VTom
veterán
válasz kinghaxor #4050 üzenetére
És amikor március 8.-án New Yorkban elszabadul 2600 rendőr, 3000 tűzoltó, 1963 mentős, meg 4 vadász, akkor tudni fogjuk, hogy ők bizony előrendelték a gold verziót.
Én meg ott nyomulok majd a puruttya cygnus pufidzsekimben, meg egy szakadt kötött sapkában, amit majd valami gyomorrontásos járókelőtől kapok, és azon gondolkodom, hogy ejjj, de trendik a többiek
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nagyúr
-
kinghaxor
senior tag
Ez így van. Legalábbis a bétában így volt. A ruha az csak skin. Külön volt sapka, kabát, pulóver, nadrág meg cipő. Gondolom a bónusz egyenruhák is ezekből fognak állni. A táska pedig már a bónuszt adó felszerelések közé tartozott ahogy írtad is. A többieknek : Akkor bővítek. Ártani biztos nem fog.
4044. Mi toltuk 4-en a kórházas küldetést innen PH-ról. Látványosan erősebbek és többen vannak az ellenfelek ha a játékos szám növekszik. Párszor sikerült is fűbe harapni. Nem is sikerült elsőre megcsinálnunk. Van benne kihívás.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
-
Ditoo0225
aktív tag
4en szerintem simán lehet hardon nyomni, úgy már nem húzós. Mi 2en csináltuk és egyszer haltunk meg a végén, mert a bézbózütős 1 ütésből levert minket Annyiba jobb hardon, hogy kicsit aktívabb a fedezék használat és taktikusabban kell, számomra izgalmasabb, jobban bele lehet élni magunkat. Normalon szinte csak rusholtunk 2en is
-
.LnB
titán
válasz Ditoo0225 #4041 üzenetére
Ezen már gondolkodtam. És ha négyen megyünk akkor Hardon kellene szerintem nyomni a küldiket. Nem tudom mennyire lesznek húzósak. Attól tartok, hogy sokan csak este tudunk majd gamelni, szóval gearekben nem leszünk túl acélosak. De majd meglátjuk, ha nem megy Hardon akkor marad a normal.
szerk.: Remélem a reward is jobb lesz hardon.
(#4044) Ditoo0225 De valószínűleg skálázódik is a nehézség minél többen kezdtek neki a küldetésnek.
[ Szerkesztve ]
-
Ditoo0225
aktív tag
-
Xorith
tag
Köszi! Így már tisztább a kép.
Klánosdiból kinőni? Azért pár Ph! taggal ki lehetne találni valami hangzatos nevet majd. Meg kitudja, lehet lesz később valami klánszerűséghez hasonló lehetőség. De mindenképpen osztom a hozzáállásod!!
Én attól tartok, hogy a sima küldik könnyűek lesznek ( főleg, hogy minden kis küldit/felszedhető tárgyat megcsinálok ). De ne így legyen! Én örülnék neki, ha az alap játék nehézségi szintjét is feljebb lehetne állítani. -
.LnB
titán
válasz Ditoo0225 #4037 üzenetére
Szerintem kellene, annak ellenére, hogy én nem tudom mennyire tudok majd esténként beszélni. De ha 30fős és lehet nem leszünk sokan mindig fent, akkor egy szoba is elég erre a célra próbaként azon a szerveren nem?
-
Ditoo0225
aktív tag
Lenne igény egy PH!-s Ts 3 szerverre ? Sokan feljárnátok rá rendszeresen, hogy könnyebb legyen összehozni az ingame játékot egymás között ? Van egy 30fős szerverem amit fel tudok ajánlani, de ha napi 1-2-3 ember akar csak feljárni inkább használom arra amire eddig
Természetesen lehet privát szobát kérni akinek kell. Ha esetleg akkora igény lenne, hogy kevés a 30 fő akkor bővíteni fogom
-
.LnB
titán
válasz kinghaxor #4033 üzenetére
National Guard Pack- Nagyobb páncélt ad.
Firefighter Pack - Nagyobb ellenállást égési sérülésekhez.
Police Pack - Nagyobb töltény tár kapacitást ad.
Paramedic Pack - Többet gyógyítasz magadon és a csapattársaidon.
Hazmat Gear Set - Ebbe nem vagyok biztos, talán ugyan az mint a Paramedic
Hunter Pack - erről nem tudom mit ad.Igazság szerint ezeket a bónuszokat mindegyik pack-ban a táskák adják.
És ha nem tévedek végig lehet nyomni egy rendőr ruhában is a játékot, mert a kinézetet és a stat bónuszokat külön szedték a fejlesztők. Vagy rosszul tudom?(#4032) MaYDaN Oké!
[ Szerkesztve ]
-
kinghaxor
senior tag
Annyiban azért más a szituáció, hogy szerintem a rendőr, tűzoltó, mentős stb. egyenruha csak úgy magában nem fog adni semmilyen bónuszt. Sima kozmetikai cuccok lesznek mint a többi ruha a játékban. Csak ugye ezeket máshogyan nem tudod megszerezni. Éppen ezért semmilyen hátrányba nem kerül az az egyén aki úgy dönt, hogy végig rendőr egyenruhában szeretne játszani. Attól még a táskát, maszkot, kesztyűt, fegyvert és az összes többi extrát adó felszerelést le lehet cserélni.
Kicsit más: Nincs közületek olyan aki monitorozta a zárt béta alatt a memória használatot? Arra lennék kíváncsi, hogy maximum grafikai részletesség mellett mennyi ramot eszik meg a játék. Nekem egyenlőre 8 GB van de szeretném 16-ra bővíteni. Pontosabban egy 16-os kit lenne a mostani 3 modul helyett. Szerintetek profitálna belőle valamit a játék?
[ Szerkesztve ]
-
MaYDaN
tag
Jelentkeznék én is a Ph! csapatba amennyire lehetséges. Felvettelek Uplay-en is. Aztán majd a többieket is, ha jöhetek.
Láttam, hogy westlake felajánlotta a tagságot korábban, amit nagyon köszönök, de először én is szeretném kipróbálni a játékot "nyugodtabb" körülmények között, ha nem probléma.
Bár tény, hogy azért majd a DZ-be is be szeretnék merészkedni később.---// Steam: m a L L o Y // Uplay: maLLoY... // Battle.net: maLLoY#2971 //---
-
Frod
addikt
Mármint a különböző előrendelői "szettekre" gondolsz? a Fireman, Police, National Guard, meg Hamzat cuccokra? Szinte kizárt, hogy bármi értelmük legyen 3 óra játék után
Sok játék csinálja ezt, hogy induláskor megdob ilyen előrendelői szettekkel (pl Darksiders 2, meg a South Pak rpg, stb) de ezek tényleg csak a játék legelején érnek valamicskét, után úgyis találsz jobb cuccot.
Ezért is nem értem, hogy sokan rápörögnek, meg csak azért mennek más boltba venni mert ott épp a nekik tetsző kozmetikai extrát kapják.Do you see the white shadow?
-
.LnB
titán
Tessék a részletek: [link]
Nem klán, csak egyszerűen így jelöltük meg magunkat akik (elsősorban) a játék pve részét fogjuk nyomni. Felvesszük egymást havernak, és aki elérhető azt inveljük majd küldetésekre.
nincs klánosdi, szerintem kinőttünk már abból.
Ha akarnak a többiek nevet akkor választanak, de ez egy kötetlen csoport.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz NomadND1 #4024 üzenetére
A mondandód első részének semmi információtartalma nincs a többiek számára. Nem is értem miért írtad le.
Igen, tudunk róla, hogy nem multi-platform a játék. Magyarul minden platform külön lesz.
#4023: Szerintem te is tudod, hogy ezt csak egyszer lehet eljátszani.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
NomadND1
senior tag
Sziasztok,
Még a zárt béta alatt előrendeltem, de kicsit tartok a csalók miatt PC-n.
Ha másra nem lesz jó, akkor marad porfogónak a poló és a sapka mellé.Ti tudtok arról valamit, hogy PC/PS/XBOX játékosok össze lesznek kötve? Mindegy milyen platformon játszol egy nagy globális felhasználói csoport lesz.
#4023: tetszik az ötlet
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Mi lenne ha beállnék kettős ügynöknek? Ph!/TT
Vagy mondok jobbat: összebeszélünk, egy időpontban összejövünk mondjuk 16-an és a négy 4 fős csapat összedolgozva lealáz mindenkit a DZ-ban?![ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz westlake #4021 üzenetére
Ezt biztos hogy nekem szántad? Ha igen nem nagyon értem, hogy ezt mire írod...Közben leesett! Igazából fel szeretnék minden listán szereplő tagot venni uplay-en, de mivel dolgozom és lakást újítok párhuzamosan, örülök ha a fórumot tudom követni... Van mikor 80 hsz-t kell visszaolvasnom, hogy ne maradjak le semmiről. Egyáltalán nem a kirekesztésről van szó!Egyébkén mi már barátok vagyunk uplay-en....a TT ellenére
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Látod, ez viszont nem korrekt. Nyilván szíved joga, de te már valamilyen szinten kirekesztesz embereket azért, mert valami olyat tesznek, ami neked nem tetszik. Nem kell velük azonosulni. Azért, mert a TT-sek a DZ "urai" akarnak lenni, már nem is lehet velük PVE küldetéseket csinálni?#4011: Nincs olyan, hogy "Ph!" klán. Valaki elindított valamit, ami nevezhető a TT ellentétének, de nevet már nem találtak ki maguknak.
Én hülye, eddig nem tudtam, hogy az a nyolc ember a hetvenötből miért fogadta el a "barátságom". De legalább most már tudom!
#4022: Akkor viszont a bocsánatodat kell kérnem.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Xorith
tag
válasz Sebestyen01 #4016 üzenetére
PVP az nagyot tud dobni igazából minden játék hangulatán, ha jól ki van találva. Nem vagyok nagy pvp-s mester, de Division-be jól kitalálták. Kellenek a rogue agentek is és a "békésebb" agentek is. Ez így kerek és így van jól.
szerk.: A listán véletlen valahogy nagyobbítottam a nevem sorát. Valaki kérem javítsa mert nem tudom, hogy kell. Köszönöm!
szerk2.: 10:10 a Total Takeover és a Ph! takok száma. Legalább nem az lesz, hogy mindenki darálni fog DarkZone-ba. ez tetszik .
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Annyiban módosult a felfogásom DZ-vel kapcsolatban, hogy be kell mennem, a betyárbecsület megkívánja, de csak egy név van a bakancslistámon westlake_san. Miután ma értetlennek nevezett, az mindegy most, hogy jogosan e vagy nem. De azt hiszem muszáj lesz egy kicsit megkeserítenem az életét.
Ez titok, de lehet bekéredzkedek hozzá egy csapatba és amikor nem figyel...majd hátulról puff. De ez titok!
[ Szerkesztve ]
-
Xorith
tag
A story-t legfőképp egyedül akarom tolni a magam lassú, sétálgatós/nézelődős tempóban. Hardon egy-egy story mission mehet, de DarkZone-ba szívesen megyek megbízható és nem rogue emberekkel!
Beta-ban nem emlékszem kikkel voltam DarkZone-ba, de jó kis csapat volt bár keveset toltuk.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
A békés brigád tagjait felvettem Uplay-en.
-
Viper26
nagyúr
Sikerült PC vonalon mindenkit felvenni a listából (rfec1), csakhogy tudjátok, nem random kattintgattam.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
westlake
félisten
válasz Sebestyen01 #3999 üzenetére
Aztán apu magyarázza ám el öcsinek, hogy a kijelzőn ugráló dzsíjádzsó feje fölött lévő koponya nem annyira rossz dolog, mint gondolja.
Play nice!
-
-
Kicsimix
őstag
válasz Sebestyen01 #3999 üzenetére
Többi infó? Itt betudjátok írni magatokat továbbra is alulra.
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
warcat
veterán
válasz underdark #3964 üzenetére
"Ezt az Uplay-t amúgy minek kellet csinálnia az Ubisoftnak? Mi értelme van vagy csak, hogy legyen, mert menő?"
Na vajon miért,pénz természetesen.Szerinted a Steam ingyen kínálja a szervereit meg a szolgáltatásait?
30% körüli jutalék(szerződésenként eltérő) jár nekik a vételárból,de ez így van a viszonteladóknál is,pl 576 ahol itt sokan veszitek.
Nyilván nagyon sok pénz van abban,ha egyenesen tőlük,digitális formában venné mindenki. (abból csak az adó megy le)
Cserében még így is jó drágán adjákA dobozos verzió nem lesz Steamen aktiválható,csakúgy mint Ubi legutóbbi fél tucat+ játéka,ha oda kell,akkor a Steam boltjában kell megvenni.
EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest