-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
Eleve ez coopra van kitalálva, igy a DZ is élvezetesebb ha többen mentek. Vegyél fel ismerősöket aztán megnyitod a térképet és jelezni fogja narancs körökkel ha ismerős van a helyszínen, rákattintasz majd join-olsz rá és máris egy csapatban vagytok aztán megettek együtt gyakni
A DZ azért jó mert szinte állandóan kis távokon belül találsz erős npc-ket akiktől lootolhatsz, másrészt a megszerzett fertőzött cuccott ugye helikopterrel kell kimenekíteni a jezett leszállópontokon ahol összegyülik a sok player így kialakulhatnak pvp harcok, rablások és ez izgalmassá teszi. Meg ugye a teljes játékban több értelme is lesz mert ha a DZ-ből kicsit feltápolod a karaktered akkor a single player küldetések is jobban fognak menni.Ha meg olyan szeróra tesz be amin trollkodnak akkor menj ki az egyik dz belépőpontra majd menj vissza és valszeg új szerverre tesz. Azért szerencsére nem sok rogue huszár van de annak is megvan a hangulata.
Később pedig belekerül a játékba egy Survival mód (dlc) amiben hullámokban érkező ellenfeeket kell lenyomni, itt se mindegy milyen a fegyvered, karaktered és lesznek Raidek is
Illetve ha kicsit átbogarászod a karakter menüt akkor azért lesznek benne bőven dolgok mint pl a talentek, képességek amik most zárolva vannak illetve az alkatrészekből való fegyverkészítés. Vagy ott van az is hogy ha hosszan nyomva tartod az első segélyt adó gombot (az az első segély amiből 3 van) akkor megjelenik egy kőr amiben konzervek, víz, speciális lőszer stb van, ezek is komoly pluszt adnak egy egy harcban (pl robbanó lőszer, extra sebzés). Magyarán van benne bőven rpg elem csak ki kell használni.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
csongi
veterán
Értem. Csak nekem így hamar unalmassá válik, és sok el laposodik a dz. Mit kezdjek a jobb eszközökkel ha majd botok ellen kell majd használnom. Mivel a sok rouge meg tdm-et varázsol a zónából.
Egyenlőre nem kaptam el a fonalat. Nekem ez a Dz zóna egyenlőre Dm zóna inkább A béta küldit megcsináltam, nem érzek késztetést, hogy vissza mennyek játszani a Dz zónába, ha vissza is mentem meguntam fél óra alatt. Lehet csak az azárt mert nem értem, egyenlőre vagy nem látom meg benne a koncepciót. -
ForRedGlory
félisten
válasz Sebestyen01 #4993 üzenetére
MSI Afterburnerben csináltam a képernyőmentéseket. Mondjuk véletlenül pont F12-re állítottam, mint az Ubi soft dedikált gombja, de nem hiszem, hogy ez számítana
Igen, elég jól megy a videokártya. Meg is lepődtem rajta, hogy szinten mindenhol megvan a 60 fps. Egyedül a főbázis előtti téren megy le 52-55 körülire. Az már zavaró, mert nekem kell a v-sync. (Jah ezek nem a max fps-ek, v-sync korlátoz, de ennél lényegesen többet úgysem tudna. Majd megnézem egyszer)
-
mettek
addikt
A Dz-ben is alapvetően npc-k ellen kell harcolni. Vannak a térképen azok a türkizzel jelölt, fényképezőgép ikonos helyek, na ott termelődnek ujra mindig az ellenfelek akiket legyaksz és összeszedheted a lootot. Itt sokkal komolyabb, értékesebb cuccokat lehet összeszedni mint DZ-n kívül. A pvp pedig csak egy kis plusz izgalom és lehetőség a zónában, nem az a játék célja hogy TDM vagy free for all legyen.
-
ForRedGlory
félisten
válasz Sebestyen01 #4989 üzenetére
-
-
nagyúr
a dz egy PvPvE domain. nincs struktúrált formája a pvpnek, az egyetlen játékszabály, hogy mikor és mitől leszel rouge, és meddig tart.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
D.Orion
veterán
Tegnap sikerült nekem is játszanom kicsit. Találtunk is egy csapat manhunt díjast. Az egyik kijutási ponttól pár 10métwrre jobbra van egy zsákutca sikátor, végén egy létrával. Ha felmész a létrán, akkor egy beton placcra jutsz fel melyet 3fal veaz körül és nincs másik út se le se fel. 12en mentünk fel egyszerre a létrán, de mire végetért az animáció mikor leszállsz a létráról, addigra mind halottak voltunk. 4Rogue-nak tökéletes camp hely, gránát nem jut fel, csak az ammora kell figyelni.
Gonosz egy játék ez. -
csongi
veterán
Elsőre a játék tetszik.
Grafika olyan amilyen, erős fps dropp, de még finomítom folyamatosan.
Legalább a szerver pingek rendben vannak, elég stabilnak tűník.
Sok minden van amit nem értek egyenlőre.
Ebbe a DZ zónába azon kívül, hogy le lehet lőni a másikat és elvenni a cuccait lehet mást is csinálni? Mert nekem ez így egy TDM
Vajon mekkora lesz a valós tartalom? Lehet küldetés csinálni más csapatok ellen?
PL: mindkettőnek ugyan az a feladat vagy a mondjuk valamit meg kell védenie a másiknak meg elfoglalni.
Valóban lesz Magyar felirat? -
Edem05
őstag
ja ez low/med keverék szerencsétlen 970-em nagyon izzad alatta, referencia hűtős cucc. 80 fokig lazán felmegy miközben a hűtő meg olyan hangos mint egy traktor. tomb raider-t is így nyomtam és az is megfőzte a kártyát
Dave: azért tényleg látszik a különbség
[ Szerkesztve ]
-
Ditoo0225
aktív tag
Rengeted kérdés merült fel bennem a hétvégén.
- Ha valakinek sok ideje van játszani az ugyebár elhúz szintben és felszerelésben is a többiektől. Ha single részben van egy 30as karakter az fog tudni együtt játszani pl egy lvl 10essel ? És a mobokat a legnagyobb szintű playerhez állítja vagy ahhoz aki elindította a missiont?
- DZ-n belül hogy fognak alakulni ezek a szintbeli különbségek? Példa, hogy mindenki értse mire gondolok:
1-8 , 9-15, 16-22 , 23-29, 30
- Ha sz..rá lövök egy roguet de nem én ölöm meg 30-40 kreditet kapok. Ha bele se lövök de én megölöm a végén 8-10szeresét. Ha valaki úgy, hogy nem vagyok rogue megöl bukok 3-4száz kreditet. Hol itt a fer ?
Ha valaki tud erre választ és segít azt köszönöm előre is !
-
Sebestyen01
őstag
Mennyen mindenki bfet tolni! Fejezd már be tulkapod te is mint sok más egyén itt a topikban! Majd ha elszaporodnak annyira mint az általad magasított játékban aggódunk, addig meg aki visszamondta annak viszlát! Mindig van mire fogni mindent! A PB meg kalap szar ez is tény, és ide nem kell admin, minek, fele game single Coop.
Komoly rendszer a kiszuresukre, elhiszem hogy reggel van ezt be tudom annak!
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz Sebestyen01 #4979 üzenetére
Persze,hogy ott is vannak csalók,csak épp ott komoly rendszer van a kiszűrésükre,normálisan tudod jelenteni őket,valamint a szerveradminok játék közben is ki tudják vágni őket mint macskát sz*rni.
A tevékenységük a saját nézőpontjukból ráadásul felvehető,ahol egyből ki lehet szórni amikor az aimbot rárántja a célra a fegyvert-ez bizonyítékként felhasználható a végleges kitiltáshoz (nem a szerverről,hanem az egész játékból)
Itt ki fog rendet rakni,és mennyi idő alatt?Órák,napok,hetek? Hányszor fogod lenyelni,hogy amikor leülsz este a tizenvalahányezres játékod elé,épp nem tudsz játszani,mert pistike aimbot estét tart?EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Fegyvernél nem a dpst kell nézni.
A 3 számnál az első mutató az,hogy mennyit sebez egy kilőtt golyó.Ez sniper puskáknál illetve shotgunnál szép nagy.
A 2. a tűzgyorsaságot mutatja (rounds per minute)
A 3. meg a tár nagyságát míg újra kell tölteni.A fejlövés nyilván akkor fog nagyot sebezni,ha magának a golyónak minél magasabb a sebzése.
A többi puskának is meg van a maga helye testre tunkolásnál.
Én most egy military SCAR-H-t használok 15x optikával,közelharcra meg esett egy brutál m249-b 20% accuracy talenttel.Nézte valaki esetleg,hogy a Playonos játéknál milyen fegyókat raktak ki?
Pár viszonylag jó moddal most 3200 környékén jár az egyik ha inventoryban nézem,de nem hiszem,hogy versenyképes a DZ vendoros narancsokkal,nem tudom érdemes-e vesződni vele.EA: It's in the crate!
-
Edem05
őstag
Olyan jó kabátot kukáztam egy járókelőtől (Dave meg beleállt a képbe ) Meg azt figyeltem meg, hogy nem mindegy milyen ruha van rajtad mert ezek is bónusz életet adnak.
-
duvi
nagyúr
válasz cyberkind #4973 üzenetére
DZ-ben csak korlátozott számú (jelen esetben kb. 20-24 fő lehet a limit?) játékos lehet egyszerre a mapon. Ezért amikor betelik egy instance, akkor automatikusan újat nyit a játék a következő játékosoknak. Kb. úgy képzeld el, mintha párhuzamos idősíkok futnának végtelen számban. Ha csalókba futsz/futtok, elég ha kijössz/jöttök az adott instából, mindenki elhagyja a partyt és újra összeálltok. Ezután ha visszamentek DZ-be, akkor jó eséllyel másik instába sorol a játék és máris nincsenek ott az előbbi csalók.
-
VGNGR
senior tag
A kórházas missiont kétszer vittük végig random playerekkel hardon. Jó móka volt! A dz-ben kicsit frusztrál, hogy kétszer is rogue lettem egy tűzvonalba berohangáló pistike miatt. Viszont ilyenkor 15-20 mp-es koponyát ad, nem másfél perceset. Az egyiket sikerült is kibekkelni. Most egy 2500 körüli karabélyt használok és npc-ket egy headshottal leszedi. Nagyobb dps-es automata fegyvernél meg másfél tár. Ki érti ezt? :-) Frisitettem az nvidia drivert (kettővel ezelőttit használtam) a legújabbra és optimalizáltabb lett a game. Med-high értékekkel fix 60. Proceszzor sem 100-on pörög, csak 80 körül. Ezekkel a beállításokkal is nagyon szép a grafika. A fény-árnyék kombók zseniálisak. Nekem egyelőre nagyon bejön.
-
demmer123
őstag
A teljes verziót újra kell kezdeni?Mármint a karakter megmarad?Eléggé sok extra cuccot szereztem meg.
-
veterán
-
vitya81
tag
Hali! Biztos csak én nem jövök rá, de hogy lehet felszerelést eldobni, pl. csapattársnak átadni? Vagy nincs rá lehetőség? Fura lenne.....
-
Anfänger
őstag
Sziasztok!
Én is toltam tegnap este pár órát a játékba,volt is egy csaló. Nem lehetett lelöni,teleportált,mindenen keresztül lött. Szóval én ezt is kihagyom,mint a Battlefrontot. Megvárom a bf5. részét,addig tolom a bf4-et.
Annak aki megveszi,jó szórakozást és cheater mentes szervereket kívánok.Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
duvi
nagyúr
A solo játék kimaxolása után megvolt az első DZ partym, amit ezúton is köszönök Ditoo0225, Zolix64 és Tonhalsex kollégáknak! Teljesen más élmény, mint a PvE játék és nagyon jó móka Annak ellenére, hogy belefutottunk egy 3 fős "halhatatlan" rogue csapatba. Pár próbálkozás után instát cseréltünk és onnantól nem volt gondunk a csalókkal.
-
törölt tag
Érdekes de jóval több mocsok játékosra számítottam, szinte üdítő színfolt bele botlani egy rouge-ba. Általában a semmiből összeverődik az instance fele hogy leszámoljon vele(ük). Vadul ordibáló ruszki kölkökbe is bele futottam, azt hittem szó nélkül agyon lőnek, intettek és az NPC kill után mentek tovább az útjukon.
-
Xorith
tag
Holnap 13:00-ig van az open beta ugye?
szerk.: pc-n?
[ Szerkesztve ]
-
Csabee86
senior tag
Kinek milyen statjai vannak?
-
Sebestyen01
őstag
Kihoztam 5060 dps-t egy nyomorult police m4-bol, az ugy jo nem? Elegge szeli a mobokat, es a playereket, extended maggal 38 skulot kop ki rekord ido alatt! Kiserletezgetni jo ez a beta, ezt mondjuk a hp rovasara hoztam ossze nemileg
-
mettek
addikt
Én nem tudom néha kikkel vagyok egy szerón de most volt 2 rogue arc akik az utcán rohangáltak és leszedtek mindenkit, lőttem őket egy 3400 dps-es fegyóval, meg se érezték. Én kaptam fél tárat, meghaltam...ezt beadták 3szor amikor visszamentem
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
ha unlockolod a bázison a medical winges fejlesztéseket, akkor 3. kettőt lehet unlockolni, de most fejből meg nem mondom, melyik adja a +1 medkites perket.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Titanone
tag
Valaki találkozott ,ilyennel? Megvettem a játékot Uplay Shopon keresztül, mára eltűnt a játék a könyvtáramból.
Csak a beta van ott. Nem, nincs a hidden fülön.A kártyám 100% jó mer egy millió dolgot rendeltem neten keresztül. Ez is meg van már 2 hete kb.[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Még anny,i én nagyon elégedett vagyok a játékkal sok barátkérést kaptam amit el is fogadtam,csináltam sok macsmékinget(macskabaszást),azt sem tudom kivel toltam..de nagyon jó meccsek voltak,nekem bejön én megvettem 2-szer,mert veszek egy TI-t az tuti....
-
RaZroX
addikt
-
kola99
tag
üdv , hát dark zónában is lehet egyedül játszani .helikopter leszálópályáknál . én lvl 7-es , a dark lvl8. de lvl5-6-os 4 fős kezdő rogues bandát leszedtem többször is.
fedezéket használva , mögül előre rohanva Shotgunnal 2 lövés közelről/fő . mikor mászik , használni a puskatust.más : medkit 2 lehet egyszerre csak nálam ? vagy én vagyok zokni ?
[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
Ezt egyedül játszani lehetetlen dark zoneba csakis csapattal lehet.
-
NomadND1
senior tag
válasz birorichard #4940 üzenetére
FX6100,16GB+7970 1920x1080p high beállítás mellett 40-50FPS (steam). Beltéren stabil 60.
Akadással nem találkoztam. A napszakok valami csodálatosak. Az éjszakai hóvihartól kicsit leesett az állam -
birorichard
őstag
4690K+8GB RAM+960 4GB-tal 1360*768-ban (ilyen a TV-m még sajna), minden maxon kültéren ~40 (30<-45) FPS, végig 99% GPU-val, ~70% CPU használattal, RAM-ból még enne, az érezhető, akadás nincs, beltéren 60 FPS, nyilván ott a legjobb. FHD-n az nvidiás árnyék kivételével maxon, úgy 30 FPS cap-pel tartja, majd még próbálgatom ,FHD-n, akár low-on is, de kicsikarható-e a ~40, ne adj Isten 60 FPS. Amúgy nagyon szép, főleg az esti párás, havas időben, nekem nagyon tetszik, jó kis game lett.
Este vagy holnap letesztelem a laposon is.[ Szerkesztve ]
-
NomadND1
senior tag
Sziasztok!
A Fansite szolgáltatói hiba miatt nem elérhető.
Hétfő délutánra/estére várható a javítás.8-as szintem kezd kicsit Falloutos lenni
#4935: Ő ilyen. Béke
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez nagyon vicces, mikor a DZ-ben tüc-tüc-tüc zenei aláfestéssel száguldoznak az agent-ek. De az se rossz mikor magyarok kitárgyalnak és fogalmuk sincs hogy hallom és értem. Az se semmi mikor egy benga nigró 6 éves kölökhangon vísítozik
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz Sebestyen01 #4908 üzenetére
Én nem vagyok tisztában vele..
A maintenance-t viszont ismerem, azt jelenti, hogy karbantartás...
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Dave567
addikt
Mért van az srácok, hogy az elején egyből bug van?
Lent kezdek a felszín alatt egy vízben, elkezdek sétálni, és egyszer csak le esek semmibe? -
lofagi
addikt
válasz Sebestyen01 #4874 üzenetére
Én is ezzel értek egyet, sajnálatos módon ez a PC's létnek a sarkalatos pontja. De pontosan ahogy említetted, az egér+billentyűzet kombináció és a nem zárolt fpseket sokat dobnak még mindig azon,hogy ezen tolja inkább az ember. S sajnos az is nagyon igaz,hogy pcn a multis játékokban mindig is voltak és sajnos lesznek is csalók. Azok a gyenge emberek akik képtelenek eredményeket elérni és így inkább elrontják mások játékát is,hogy nekik jó legyen. Durva, de ez megy a való életben is, de ebbe ne menjünk bele.
Nincs olyan játék amihez ne írnának csítet, sajnos ez alól még a beta sem lehet kivétel. Ebbe bele kell törődni, mérgelődik az ember, aztán kilép, mert semmi értelme egy csaló ellen.
- más -
Amúgy nem tudom,hogy emberek itt nem játszottak még MMORPG-el? Nincs egylövéses halál meg nincs normális nehézség, nincs AI. Egy MMORPG-ben az szint nagyon függ a felszerelésedtől. Ha neked van egy lvl15ös fegyvered és bemész egy lvl10es zónába akkor ne csodálkozzon senki,hogy hullanak az enemyk, mint a legyek. Egy mmorpgben a grind szokott lenni a legfontosabb, ott a lényeg az,hogy minél többen jöjjenek, hogy minél nagyobb legyen az esélyed arra, hogy jobb loot essen. Nem foglalkoznak a készítők azzal,hogy olyan mesterséges inteligenciát rakjanak be a játékba, hogy egy 5 fős csapatot 10 perc legyen legyakni. Ez nem az a játék. Aki erre vár az eltévedt.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
pzstm
titán
válasz Csabee86 #4931 üzenetére
Rogue dolgos számlálónak ez a lényege...vagyis ez is......onnantól ha ők jók, akkor mindketten neutralok vagytok ugyebár....full pszichológia és kókemény stratégia, taktika az egész DZ
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Csabee86
senior tag
válasz aerosmith #4930 üzenetére
Vagy esetleg büntetés.
Én tegnap úgy jártam, hogy két srác engem vett üldözőbe. Első szintű Rogue-ok voltak. Futottam, futottam és mire visszalőttem már letelt számlálójuk és én lettem Rogue. Ez egy kicsit idegesítő volt. Ilyenkor miért nem lehet gond nélkül lelőni az ilyeneket például? -
pohár
félisten
én egy 3v10-es harcban voltam benne, csak úgy repültek a gránátok, de az istennek nem sikerült leszedni őket, de még csak egyet sem... aztán hirtelen eltűnt mind a három, és odalett a móka
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pzstm
titán
jó hát egyszer csináltuk csak...amúgy rohangálós volt a taktika vagy jól bevédhető hely....
ettől sokkal gusztustalanabb, ha rogue valaki és üldözzük, és fogja és kilép teljes játékból
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
azt megtaláltuk tegnap mi is...9-en voltunk 5 300-as Manhunt ellen........kettőt én nyírtam ki végül.....nem kis harc volt ott...túl jól bevédhető az a tetőrész
-
pohár
félisten
ezzel csak az a baj, hogy a teljes játékban nem lesz ez ott
az egyik checkpointál (talán a délinél) van egy csomó konténer, és jobbra egy contaminated zone egy létrával és ládával, ott egy igazi állóháborút lehet kirobbantani rogue-ként
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pzstm
titán
Tegnap 4-en összeálltunk a megvásárolt új, legjobb fegyverrel, 5500 körüli DPS-el és 4000 feletti health-el. Rogue teljesen új értelmet nyert, pláne miután sikerült megtalálnunk ilyen helyet, amit egy amerikai srác mutatott meg.
-
kinghaxor
senior tag
Egyedül nem nagy kunszt hardon. Sőt ketten meg hárman se volt nagyon nehéz. Négyen viszont már van benne kihívás. Ha nem figyelnek egymásra a tagok akkor könnyű meghalni. Az viszont igaz, hogy az utcán kószáló ellenfeleket nagyon könnyű lelőni. Az lehetne nehezebb ha már egyszer úgyis kevesen vannak.
-
veterán
4-en kemény, próbáljátok ki! mondjuk én voltam egyedül tapasztalt a játékban, többiek akkor kezdték, mondom nyomjuk hardon, gyorsabban fejlődtök meg jobb cuccok esnek. hát így durva volt, meg rohantak előre, nem értették a játékot, nagyjából ketten hoztuk le az egészet az egyik sráccal, ő kicsit okosabban játszott.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Drenadar #4914 üzenetére
én is ezzel szoptam tegnap, de csak abban a pillanatban jött elő, ahogy a DZ-be mentünk, előtte, a PVE részen semmi baja nem volt... párszor újraindítottam a gépet, a böngészőt inkább kilőttem, gondoltam már throttlingra is, de olyan fél óra szopás után megjavult egyszer
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Még egy - személyes - vélemény a closed és az open béta alapján:
- A játék hangulata és a városrészek kidolgozottsága, látványvilága, részemről csillagos ötös.
- Tegnap szándékosan csak szólóban játszottam, hogy lássam mekkora a kihívás és játékélmény egyedül. Normál fokozaton "átsétáltam" az ellenfeleken, kivéve az új metrós küldetésnél. Érezhetően nehezebb volt a kórházasnál, amiből arra következtetek, hogy előrehaladva a történetben, egyre keményebb ellenfeleket és küldetéseket kapunk.
- A lvl8-as szinthatár eléréséhez végigcsináltam az összes küldetést +1x hardon a kórházat.
- A closed bétához képet kb. 10 fps csökkenést tapasztaltam full ultra beállításnál. Cserébe mintha kicsit szebb lenne a látványvilág? Gyakorlatilag 40 - 75 között ugrált az fps, de akadást vagy belassulást nem tapasztaltam, ergo a számok nem sokat számítottak. A closed béta alapján DZ-ben ez az érték még romlani fog, de a maxos grafikából beáldozhatok pár jelentéktelen opciót, amivel ez kompenzálható lesz. Remélhetőleg ma délután ezt is kipróbálhatom, immár csapattársakkal.
- Az eddig tapasztaltak alapján nekem nagyon bejött a Division és nem bántam meg, hogy a gold csomagot rendeltem elő. Több játékstílust kevertek össze és a végeredmény valami új és egyedi lett. Szerintem megfelelő support és fejlesztés esetén hatalmas siker lehet a játékból. Ha valaki nem szeretne részt venni a DZ féle PvP-ben , annak is ajánlom, mivel a mostani bétában kb. 4óra játékidő volt lvl4-ről lvl 8-ra eljutni. Ebből következtetve sok-sok játékóra vár ránk lvl 30-ig ami már így is jóval több, mint a manapság megszokott 5-10 óra. -
Drenadar
veterán
más is tapasztal olyat, hogy a játék egy idő után elkezd szaggatni?
(memória nem telt be) és van mikor 2-3 másodpercenként beakad egy másodpercre.egyedül nem tapasztaltam ilyet, 1 óra játék után sem.
partyban kb 20 perc után előjön, játék restart után jó újabb 20 percig...
-
demmer123
őstag
Szerintem is egy idő után unalmassá válik ez a rendszer.Van más is aki nem veszi meg?Optimizálásról meg ne is beszéljünk egy 980 kártya sem képes ultran a 60fps-re.Már manapság mindenhez 980 ti kell?Remélem a pascalnál más lesz.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
10-13-ig van karbantartás, azt írta az ubi
-
.LnB
titán
Akkor mi abban a ráció, hogy nekem egyedül és hárman könnyű volt (hardon), de daveoff azt mondja 4en szenvedtek?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Infernohun
tag
válasz Titanone #4896 üzenetére
A diablo feeling nálam nincs meg,100+ óra sztem meg egy online játéknál kevés.Fogadni mernék hogy 1 hét alatt ki lehet maxolni a karakter.Ugyan azokat a küldetéseket meg nem nyomod le 20x,abban is biztos vagyok.
Lapos az egész ahogy van,lehetnének a városban portyázó éhező farkasok akik élelem miatt jöttek a városba,vagy az állatkertből kiszökött vadak vagy támadó madár rajokat...stb rengeteg mindent lehetne bele tenni...Lehetne úgy mond klánokat csinálni,a klánok meg elfoglalhatnának bázis féléket(persze több bázis is volna),ami 2-3 napig az övék lenne és az ott áruló npcktől befolyt adóbol lehet ne fejleszteni a klánt. -
törölt tag
válasz Sebestyen01 #4901 üzenetére
Szerintem is nézi a számosságot, mert egyedül tényleg könnyű.
-
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!