Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
6000. hsz...
Live-Die-Respawn
-
birorichard
őstag
Próbáld másik böngészőből, nekem IE-n már a frisset mutatta.
Egyébként egy igazi semmitmondó, önajnározó AMA lett, na mindegy.
A legérdekesebb kérdés:
"ray2608 asks: The Division is often compared to Destiny. In my opinion Destiny suffered from doing the same missions /strikes over and over again. What are you going to do to keep players entertained and feel rewarded for the amount of hours they are playing?One of the best things about the Darkzone is just how unpredictable it is. Human behavior is never the same twice and that keeps the Darkzone experience fresh. For the missions outside the Darkzone we offer several difficulty modes (something you haven't seen in the Beta) with varying rewards. And, finally, we are naturally looking to continuously add fresh content for players to tackle. - Magnus Jansen, Creative Director"
Endgame=DZ.
Van egy gold előrendelésem az 576-ból, ha esetleg érdekel valakit, dobjon egy pm-t.
-
nagyúr
szerencsére nem tolták fullba'. a hbao+ és pcss hiánya kibírható, phsyx viszont frankón tönkrevágta volna a játékot.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
daveoff
veterán
-
.LnB
titán
UPDATE: The developers have chosen and answered your questions! See below.
Most lett frissítve. Olvasd a kommenteket is.
Egy ideje nyomogattam az F5-öt azon a honlapon. Szerintetek belinkelném ha nem most lett volna frissítve?!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
birorichard
őstag
-
.LnB
titán
IGN Válaszok: [link] <- Ez nem más mint egy nagy rakás sz...
Raid, Missions, Clans, kérdések mind figyelmen kívül hagyva. Gondolom nem véletlenül.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz daveoff #5980 üzenetére
Igen ezek benne voltak. Azt hittem lesznek plusz effektek. Külön jelölve mint mondjuk az Arkham Knight-ban. De szerencsére nem. Bár akkor se jó jel soha egyetlen NV logo sem a játékokban. (nem?)
(#5981) RECSKA Ó hát nem nagy cucc a kódsorban átírni pár nullát egyesre. És már be is vannak kapcsolva a végleges verzióba az esetlegesen "nem kívánt" dolgok.
Más:
Ign-es dologhoz: Én kajak el tudom képzelni, hogy jövő hét hétfőre lesz csak cikk. Akkor kiadják aztán akkor már csak nem mondják vissza a pre-ordert az emberek. Már kint vannak a 7 órás hírek is ign.us-sen
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Bétában is benne volt minden gameworks effekt....
Egyébként mondom, a gameworks-szel semmi baj, csak nem kell használni, és minden happy....
Csak a teljesítményt húzza le, cserébe nem kapsz semmit, hát tegyék csak bele a játékokba, ha akarják....[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
.LnB
titán
Érdekes, hogy eddig semmi féle Gameworks-ről nem volt szó (vagyis én nem tudtam róla). A beta kliensben sem volt külön bekapcsolható ilyen effekt. Ez baromi rossz hír nekem AMD tulajnak így előzetesen. Az a mocsok GW sose jó jel.
Mondjuk a videót látva sok dologról nincs szó, főleg egyik se nélkülözhetetlen.(#5978) daveoff Ha jól emlékszem az a festékdobozos trükk benne van. Bár meg nem esküdnék rá.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Gameworks cuccokkal egy a lényeg, ki kell őket kapcsolni, vagyis nem szabad őket bekapcsolni!
Én azért örültem volna ha ezt a grafikát, és fizikát kapjuk....
4K Video Game Trailer
Amikor szétlövi a festékes dobozt...[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
killer095
őstag
válasz Sebestyen01 #5971 üzenetére
Ja....hogy ti még nem toljátok,azthittem ma mindenkinek felold
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
.LnB
titán
-
Gordon32
tag
Ez a este hat kezdes ez mar tuti?
Üdv! Gordon
-
ada19
senior tag
válasz daveoff #5958 üzenetére
Ez 100%? Feb. 5.-én adtam le 2-re, vagy 2 héttel utána lett lezárva a dolog, ennek ellenére ma azt a választ kaptam, idézem:
"ha az előrendelést sikerült leadnia akkor elvileg minden rendben van, azt sajnos mi sem tudjuk előre, hogy a tényleges mennyiséget a megjelenés napján a forgalmazó tudja e majd prezentálni vagy sem
megértését köszönjük"Mégsenem
-
nagyúr
mert dobozon nehezebb hozzáférni a játék filejaihoz, mint pc-n. elég sok mindent ki lehet húzni csak a fileokat túrva.
fanmade division websorozat teaser és 1. epizód.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz velizare #5959 üzenetére
Mondjuk ezt a rendszert nem értem. Hetek óta van preload PS-re meg nálunk Xbox-ra is, Steam-es meg uPlay-es preloadot miért nem lövik fel ugyanakkor.
Na elvileg negyed óra és jönnek az infók.
(#5961) RazoR8402
szerintem kb itt fejezem be a témát, ez már nagyon KO nekem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
daveoff
veterán
válasz NomadND1 #5955 üzenetére
Nem hasra ütésből dolgoznak, egyelőre 200db goldot kapnak, ennyit lehetett előrendelni, de lehet, hogy több érkezik, ez csak megjelenéskor derül ki, akkor majd megnyitják megint a rendelést. A 200 az tuti, szóval aki le tudta adni a rendelést, az megkapja. Pont azon vannak, hogy aki leadta a rendelést, az biztosan kapjon is belőle.
-
-
RazoR
veterán
Új hintek a contenthez...
-
kinghaxor
senior tag
Arról lehet tudni valamit, hogy van e preload? Ha én reggel nyitáskor átveszem a játékot akkor este 6-ig előtölthetem?
-
pohár
félisten
válasz Gordon32 #5940 üzenetére
ha a digitálist is 19k körül szerezted, akkor tényleg mindegy, hogy melyiket adod tovább, bár a sapka-póló is pénzzé tehető, ott még vissza tudsz hozni 3-4k-t, ha számít
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
válasz vegitossj7 #5942 üzenetére
meghalt mátyás, oda az igazság.
-
.LnB
titán
Mikorra várható a Ign-es end content cikk?
-
Edem05
őstag
válasz Gordon32 #5940 üzenetére
nem tévedsz, én is egy fórumtársnak adtam át a rendelésem az 576-ból, módosítottam a címet és kész. megjelenéskor meg majd küld az 576 egy sms-t hogy mehetsz érte de a másik vevőnek megmondod a neved amivel ő majd át tudja venni ha személyes átvétellel kérni valamelyik 576 üzletben
-
NomadND1
senior tag
Érdekes dolog történt. Uninstalláltam uplay alól, de itt hagyta az ikont, hogy download.
Nálam zakkant meg az uplay, vagy ez normális?#5938: szerintem a digitális verziót add tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Gordon32
tag
Sziasztok! Rendeltem egy Gold-ot 576-ról meg is erositették mailben na de az van hogy kozbe lett egy digital-om is szvl felesleges lett az előrendelésem ha vkit érdekel akk irjon pm-et!
További szépnapot!Üdv! Gordon
-
nagyúr
nem maradnak meg a szintek. eleve nem az elejéről kezdted a játékot.
nem marad meg a felszerelés.
nem marad meg a karakter sem. nem is volt túl részletes karaktergenerálás, volt vagy 8 random fej, közülük tudtál választani.
mindenkinek újra létre kell hoznia a karakterét, és előről (a bétánál előbbről) kell kezdenie a játékot.négy dolog marad meg:
- ha részt vettél az alfában, akkor az érte kapott reward;
- ha részt vettél a zárt bétában, akkor az érte kapott reward;
- ha részt vettél a nyílt bétában, akkor az érte kapott reward;
- amit az uplayen látsz játékhoz kötődő reward, és kiváltottad.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Mondtam már, hogy a játék elején a még épp NY-ba tudunk majd kószálni. Rendelhetünk pizzát mikrótranzakcióval, és ilyenek
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
Természetesen LVL1ről kezdesz, csak a bétában nem akarták lelőni a kezdőtörténetet emiatt már a helikopteren kezdesz 4esként.
PCsek akkor hányadikán és hány órakor kezdenek?
P2W törtnétehez annyit hogy UBI unitot (U) csak játszással tudsz szerezni vagy shopból játékok megvételével. Pénzért sehogyse és csak kozmetikai cuccokra költheted.
Ingame creditet és DZ creditet csak ingame farmolással szerezhetsz ezekből tudsz csak fegyóhoz gearhez jutni.
Phoenix creditet pénzért tudsz venni de azzal csak kozmetikai cuccokra tudod költeni, fegyverre, gearre nem. -
nagyúr
hogy mi lesz az, azt konkrétan még nem közölték. a béta eléggé "in mathias rex" kezdődött, én azt várom, hogy az első 4 szintben megtudjuk, hogyan kerültünk arra a helikopterre, és miért kellett antropint beadni a karakternek.
-
grHawk
aktív tag
Ubi szavahihetőség ide vagy oda, az egy dolog, ha valaki hisz a nem hivatalos marhaságoknak, de az egy marha, aki utána tudatlanul, saját hiedelmeire hagyatkozva hülyeségeket terjeszt. Az meg már csak hab a tortán, ha még erősködik is, és továbbra is bizonyítékok hiányában tényként közli véleményét. Csak mondom.
Amúgy, hogy ne csak offoljak: A béta elején 4-es szintről indulunk és már valahonnan éppen kimenekítve. Volt valami közlemény arról, hogy az éles játék első szintről indul-e, lesz-e valami előzmény küldetés, vagy akármi? Én tök tudatlan vagyok az ügyben, haverom hívta fel a figyelmemet erre is. Észre se vettem, hogy 4-es szintről indultunk...
-
nagyúr
ma várható kommuniké az ubisofttól, hogy mi a helyzet ezzel a phoenix credittel. bírjátok már ki.
-
NomadND1
senior tag
Látom megy a pánikolás rendesen a mikrotranzakcióval kapcsolatban, annak ellenére,hogy azt írta az Ubi nem lesz p2w a játék. :-)
-
warcat
veterán
Amúgy aki kuponra vadászik,egészen ahhoz hasonló áron van a g2a ebayos üzletében Division preorder.
25.5 angol font, 10100Ft környéke banki váltástól függően,megjelenés napján küldik a kódot.EA: It's in the crate!
-
addikt
Egy dolgot tisztázzunk: Ubisoft unitot (u) kétféleképpen lehet szerezni:
- játszol és kapsz a játékoknál bizonyos szintek elérésekor (mint Steam achievements)
- vásárolsz más játékokat a Store-ból
Máshogy ilyet nem tudsz venni valódi pénzért! Ez egy megszerzett virtuális kuponpont amit skinekre, hátterekre, Uplay Store kedvezményre, stb. válthatsz be.A Divisionben kétféle fizetőeszköz van, egyik PvE-ben, másik a Dark Zone-ban, a kettő nem egyenértékű, de lesz az egymás közötti átváltásra lehetőség egy bizonyos árfolyamon a játékon belül. Ezen kívül nincs szó valódi pénz akár (u)-ra, akár erre a két virtuális fizetőeszközre való átváltásáról (P2W) sehol. Ezt keverik/beszélik bele sokan tévesen.
Tehát ha a (u) beváltását haszontalan skinekre mikrotranzakciónak (MT) vesszük, akkor lesz a játékban, érdemi tulajdonságot nem befolyásolva, egyébként csak jutalomként felfogható az egész.
-
pohár
félisten
válasz kiezTe90 #5907 üzenetére
én meg lehet, hogy pont ekkora állok munkába, ha így lesz, érdekes hetek/hónapok elé nézek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kiezTe90
senior tag
Fasza kis videó.
Ja tuti hosszú lesz a hét, de hála pont éjszakás vagyok (jobban szeretem mint bármelyik műszakot).
Jövőhéten délutános, szoval nyitáskor már ott fogok az 576 előtt állni!
Csak kárhogy nemfogok ráérni utána játszani. De kitudja, lehet beteg leszek.Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
daveoff
veterán
Hol lehet uplay creditet venni rendes pénzért? Szerintem nem lehet, azt azért kapod, ha játszol, és különböző eredményeket érsz el a játékban. A Siege az teljesem más tészta, ott se uplay creditet veszel....
-
sagem
addikt
válasz Sebestyen01 #5899 üzenetére
Ez két külön dolog..Mondom, a pénzért vett token nem egyenlő az Uplayes pontokkal, utóbbit CSAK azokra tudod elkölteni, amit a kliensben látsz. Igen, mindkettőn skineket vehetsz majd, ebben igazad van, csak abban nincs, hogy ha neked xy skin kell, mert gyűjtő vagy/szerelmes vagy bele/ mittomén, akkor muszáj leszel pénzért megvenni, ennyi, ezért van köze a játékhoz Ha nem hiszed, nézz Siegés gameplayt, ahol mutatják az ingame shopot, ez így működik, a régi játékokban még nem volt külön ingame shop, most már van.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest