Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco
aktív tag
válasz marquuard #18480 üzenetére
Gépfegyvernél szerintem mindenképpen. PVP nem is kérdés, minél nagyobb rmp annál jobb vagy az 1vs1 szembenálltok és ki lövi le hamarabb a másikat verzióban.
Ha csak pve-re, szerintem akkor is, 30%-al kisebbet lősz crit esetén, de 30%-al gyorsabban lősz, a sebzésed kicsit csökken, de a gyorsabb tüzelés miatt hamarabb ölsz meg mindent még így is. -
-
Anonymus23
veterán
válasz marquuard #17860 üzenetére
Mert előtte valaki már belépett a küldetésbe és az elindult, és utána már nem tud belépni...
Teljesen újra kell indítani a küldetést.(#17856) VGNGR
Mert biztosan nagyon pro a gyerek, te meg lehúztad a FLS-ét (Friend List Score)
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz marquuard #17501 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Köszönöm az infot.
Ma reggel megcsináltam két napit és egy-egy 191GS Lone Star esett tényleg kevés.
Itt vannak az aktuális HVT-k, így most már értem hogy Castro miért csak skint adott.Daily
• Starman - 5 Intel - 15 PxC
• Marconi- 5 Intel - 15 PxC
• Cinderella - 10 Intel - 20 PxC
• Bluebird- 10 Intel - 20 PxC
• Cpt. Daniels - 15 Intel - 25 PxC
• Brock Finster - 15 Intel - 25 PxC
Weekly
• Castro - 21 Intel - 40 PxC - 1 Skin
• Cpt. Bruce - 28 Intel - 50 PxC - 1 Skin
• Cmd. Kyros- 30 Intel - Glove Gear Set
• Fallon - 40 Intel - Knee Pad Gear SetMa nincsenek napi küldetések. Reggel egy intel gyűjtés 3 részénél kidobott és utána visszarakott, de fektetve.
A fekete árnyékok tegnap esete és ma is voltak.
200 alatti DZ nagyon csendes volt és a Bossokkal még ott most sincs gond.
Supply droppnál már vigyázni kell.A bázison a Centurion 204GS pisztoly 727343 credit, de hátha dob.
Szerintem este Kyros és Fallon-t megnézem.Starman-nál érdemes a tetőről leszedni.
Cinderellánál vigyázni kell a bérházak között, mert folyamatosan dobálják a gránátokat és a terület kicsi.
Castronál pedig rárontani az első két hullámra és akkor a harmadik előtt van egy kis idő és ha jön Castro a bandával jobbról a snipereseket leszedni majd őt.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
marilllyo
veterán
válasz marquuard #16510 üzenetére
Fogj egy pakknyi DZ-ből kihozott cuccot és mindegyikből forgasd ki, hogy adjon extra tapasztalati pontot. Nekem most úgy ad, hogy 290(dz1), 299(dz3), 308(dz5-6). Módosítókkal tudnék még rajta emelni de... az ilyeneket eddig mindig be szoktam törni.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz marquuard #12938 üzenetére
Nekem a hétvége az majdnem mindig meló. Ha nem meló akkor meg a párom nyünnyög, hogy nyánye kockulás.
Hétfőn egész nap leszek.(#12940) pzstm: Nem örülök. Erről lecsúsztam akkor.
(#12942) Csabee86: Nem tudom megmondani hányat nyitottam már ki ezzel a singature skillel berohanok kinyitom és...kirohanok technikával. 8-at biztos. A legértékesebb cucc amit adott az arany divtech volt. Egyébként csak lila.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
vegitossj7
addikt
válasz marquuard #12919 üzenetére
Ezt is jól megcsinálták:
Mégis van weekly rewardEzek megölik a játékot, megjelenés óta sikerült ripityára zúzniuk a játékot.
Szerintem ezt nem a Massive csinálta, hanem a Red Storm és a Montrèal. A Massive-nak fingja sincs, hogy mit csinál, ide BF szintű fejlesztőcsoportváltás kell, hogy fejlődjön a játék...Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
nagyúr
válasz marquuard #12639 üzenetére
hát ez azért nem ugyanaz. ahogy nézem a videót, most azzal exploitolnak, hogy amikor kirakod a pajzsot, akkor mintha lenne egy kezdeti pillanat, amikor bárhová beteheted (default érték?). ha ebben a pillanatban te még a fal innenső, de shield a túlsó oldalán van, ÉS oda tudsz bújni, akkor átmentél.
az eddigi glitcheknél simán bele tudtad rakni az ajtóba, és átugrani, vagy akár pajzs nélkül is átugrani.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
kovimester
aktív tag
válasz marquuard #11046 üzenetére
Na 30 as szintü vagyok 36 vagyok DZben.
" napja ilyen tájt kb csak az van DZben hogy 2 csoport néha 3 is azaz 8 vagy 12 emeber szét lootolja DZ plusz mindenkit megölnek aki az utjukba kerül mivel kb DZben a 8 v 12 már tömeg föleg ugy hogy csak hiper modern felszereléseik vannak. Az az semmi értelme nicns játszani mert hozájuk képest szar vagy!. -
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz marquuard #10416 üzenetére
Lehet hogy az ubisoft-os szerver számolja dps-t,és nehéz összeadnia a 3+2-t. Ma újrakalibráltam pár darabot a gear-ből,de ott is kellett neki egy újra bejelentkezés hogy a valós értékeket mutassa.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
warcat
veterán
válasz marquuard #10280 üzenetére
Játékban megnyomod az Esc-t,középen fent az Intel ablak mellett van a group management.
Ide belépve az F betű megnyomásával állítható a Privacy.
Van open group, friends only és private group lehetőség;alapeset a középső,és mindegyikhez oda van írva mit tud A fentebb emlegetett módszerhez az open group kell,csak előtte indítsd el a megfelelő küldetést és lépj is be a területre,hogy a matchmaking megfelelő játékosokat rakjon be,ne free roamingra vagy egyébre vágyakozókat.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
-
Allien
veterán
válasz marquuard #8901 üzenetére
Egy láma kérdés. A fegyverek mellett van két ikon hely. Azokat hogy a lótúróba lehet felhelyezni? Van olyan fegyóm, melyen "gyárilag" van már, de nem jöttem rá, hogyan lehet lecserélni/bővíteni.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Hunner
senior tag
válasz marquuard #8820 üzenetére
0% scavenginggel is dobhat bármit a játék. A scavenging a random drop esélyét növeli, de akkor sem lesz minden sakon high end ha felviszed 160%-ra, mert random a drop továbbra is. És igen, minden mob dobhat mindent, most már biztos rájöttél...Random
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
-
-
grHawk
aktív tag
válasz marquuard #6176 üzenetére
Ha kimész DZ checkpointon a cuccal a hátsódon, akkor elveszik, csak mondom előre, nehogy meglepetés érjen.
Amúgy visszatérve a zsákmányra, általában kilehet fogni, hogy kinél van jó cucc. Nekünk ez volt a meglátásunk, haverokkal:
A tapasztaltabb játékos csak értékes cuccokat vesz föl, nem pazarolja a helyet zöld, fehér itemekre. Ezért csak azt kellett kideríteni ki kezdő és ki nem. A kezdők vagy szar lootot hordozó tapasztaltak nem féltik a cuccaikat vagy nincs mit félteni. Olyan játékost kellett keresni aki 1. Nincs egyedül (egyedül a DZ túl kockázatos a tudatos gyüjtögetés szempontjából) 2. Van loot a hátfelén (különben minek megölni...) 3. Kerülik a többi playert (rád néz és nem indul meg feléd, hanem elfut, elmászik, vagy csak figyel).
Ez alapján mi csak olyan playert lőttünk, aki legalább kinézeti holmit vagy kék cuccott hordoztak és/vagy lila tárgyakat is. Oh meg DZ kulcs minden mennyiségben. Az sem árt ha containment zonák körül mozgókat figyeled, mert az ott található ládákból szar nem esik, így azok is értékes célpontok.
-
-
pohár
félisten
válasz marquuard #5857 üzenetére
de még csak nem is hasonlít a kettő
az egyiket meg tudod venni 20 akármicsodáért, a másik meg exkluzív cucc, csak azoknak, akik igénylik az oldalon, amit linkeltél
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest