-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
válasz Snip3r_HUN #45929 üzenetére
Koszi az infot, jo cuccok.
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #45917 üzenetére
En mar most nem hasznalok semmilyen maszkot, mindenki abban van
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz Snip3r_HUN #45903 üzenetére
Az a vicces, hogy dz kulcsos ladabol egyetlen CF nem esett meg nekem, jobbara csak sarga szart ad, felvenni se szoktam.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #45837 üzenetére
Epp eleg idom megy el a farmolassal, engem ezek nem erdekelnek mar.
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #45827 üzenetére
Koszi. Ettol feltem amugy, hogy csak szemetet ad. Biztos nem fogok kinlodni a secret mission-nel.
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #45793 üzenetére
Hat ez nem keves kinlodas. Mi a jutalom pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Full lutri, mint eddig. Snipernek esik, de masnak nem Nekem egy banshee melleny esett tobb ora dz9 farm mellett, meg egy reclaimer maszk. Osszessegeben az a meglatasom 3 GE utan, hogy ha akkor nem tudod kifarmolni a szetteket, akkor utana rohadt nagy szivas.
Az uj Clinton safe houseban beszelni kell a csajjal, hogy megnyiljon a west side pier.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lefty
addikt
Na, ez a predator nagyon adja eddig, mind PvP, mind PvE eseten nekem ugyanolyan jol muzsikalt szinte.
Liberator talentek: unforgiving-vicious-predatory(porgetett)
House talentek: sustained-unforgiving-(porgetett)-card counterElite damage 16%, skill haste 30%, EAD 29,5%
Egy kis tanacsra lenne szuksegem. Az alabbi ket elemnel melyiket porgessem el masodikkent es mire szerintetek?
Es meg egy dolog. Kb. 30 perc DZ manhunt utan kb 460 divtechet kaptam. Megmondom oszinten nem vagom miert. PvE el lehet szedni vagy ha lejar a rouge statusz azert adja? Nem hittem el mennyi divtechem lett hirtelen, el is porgettem 2 perc alatt
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Kesz csoda de osszejott a CF predator nekem is...
[ Szerkesztve ]
-
-
Lefty
addikt
Hat nekem nem esik szar se, vagy 4 CF esett osszvissz kb. 20 superiorbol. De mara eleg volt, mert nagyon meguntam.
-
Lefty
addikt
Erne mar veget ez a mocsok free weekend, jatszhatatlanok a szerverek.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz Krissz1983 #45045 üzenetére
Vagy 2 CF darab van belole. Amugy a skirmish elso kor utan adott 4 ladat, abbol egy dobott Heelt is.
-
Lefty
addikt
válasz Krissz1983 #45035 üzenetére
Tegnap volt az elso alkalom, hogy kiprobaltam az 1.8-at, eddig nem volt idom. Exo/Arany cuccban mentem ra a skirmish-re, elegge piritottunk, lehet a csapatom volt jo, de ez a build meg mindig nem rossz, ferro sokszor jol jott. Optimalizalon azert rahuztam a cuccokra, kiraly ez az allomas. Vegre nem kell eladnom minden fegyvert, hanem fogom es felhuzom a statjat, ez tetszik.
Egy debil kerdesem lenne, hol tudok resistance-t inditani? Nem talalom.
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #44020 üzenetére
Meg jo, hogy engem nem erdekelnek, van eleg gondom igy is
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #44012 üzenetére
Nem onnan meri csak amikor bejott ez a commendation mizeria?
-
Lefty
addikt
.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Ez igy meg mindig nagyon ossze-vissza build. Ha DPS-re gyursz elso korben, akkor tuzfegyver 8000 felett, stamina max 3000 (de a szivossag legyen 300e korul ettol fuggetlenul), elektro pedig a maradek (de 140e korul legyen). Ezek a fegyverek nem jok, talentek sem sajnos. AK-nak alacsony az rpm-je, azt hagyd. Konnyu M4 vagy LVOAC, illetve pakhan nagy sebzessel, vagy smg-k kozul MP5, AUG. Arnikusz mar irta az erdemesebb set kombokat es fegyvertalenteket. En az arany/exo szettet preferalom a fenti iranyertekek mellett: virgonc melleny, specializalt taska, refreshed maszk, skull kesztyu, shortbow terdvedo es nimble tok.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz TommyS_27 #43857 üzenetére
Azert mar csak DZ8-9ben vagyok, mert jobb a loot azt vettem eszre (tehat a full szarhoz kepest csak siman szar). DZ6-tol lefele volt, hogy tobb napi farnolas utan az egvilagon semmi ertelmes nem esett.
Nem Tommy-nak akartam valaszolni, hanem xyvalakinek #43856
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
1 ora DZ9 farmolas 1db reclaimer CF. Miert kell ennyire nehezen adni ezt? Nem ertem.
-
Lefty
addikt
válasz Snip3r_HUN #43806 üzenetére
DZ8-9ben ma bosstol esett osszesen 2 CF. Persze h rugok elszedtek. Azota se, meg eddig sem esett egy sem.
-
Lefty
addikt
LW M4-gyen nalatok hol van a CHC altalaban? Mert tobbnyire az assaultot CHD-re pakolom de a CHC 15-20% korul van igy nem tudom mennyi ertelme van, most inkabb a tavcsot is stabilitasosra csereltem.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz Snip3r_HUN #43570 üzenetére
Sokkal jobban erzem magam
-
Lefty
addikt
válasz Snip3r_HUN #43563 üzenetére
En ugy utallak hallod, de komolyan Legalabb egyszer birnad ki, hogy nem jossz ide egybol utana az orrunk ala dorgolni
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #43441 üzenetére
Kiraly ez a supressor, en is mondani akartam. Minden AR-re ezt tettem ra.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Az jo ha 25 superior ladabol 2 reclaimer CF esett? Tragikomedia ez a lootminoseg mar nalam.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #43321 üzenetére
En elhiszem, meg latom, hogy masnak esik. El nem tudom mondani hany exo ladat nyitottam mar, nem meg semmi nem dobott. Viszont a pakhant es damascust nem gyozom bezuzni.
-
Lefty
addikt
válasz Snip3r_HUN #43318 üzenetére
Mai napig tovabbra sincs meg egyetlen MDR-em...
-
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #43276 üzenetére
Jo en vagyok a hulye, most esett le, hogy medical skill nem megengedett. A medkit az nem az akkor?
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #43271 üzenetére
Az miert lehet, hogy mar mindet megcsinaltam ezekbol GE kapcsan viszont egyik sincs bepipalva? Hogy kellene akkor megcsinalni oket?
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Sarga/exo buildet hasznal meg valaki, vagy kizarolag classira mentetek ra?
-
Lefty
addikt
válasz Snip3r_HUN #41927 üzenetére
Hihetetlen vagy Tegnap kb 4 orat farmoltunk dz-ben keresztul kasul, fertozesi esemeny, supply drop, mindent csinaltunk. Egy kis tulzassal az egvilagon minden hulladek volt megint.
-
Lefty
addikt
válasz Snip3r_HUN #41805 üzenetére
Jo de tudjuk, hogy Te mas vagy Nekem az ezer vagy hany ora alatt meg mindig nem esett peldaul MDR sem.
-
Lefty
addikt
válasz Snip3r_HUN #41787 üzenetére
Ez a maszk meno, kar, hogy nem ilyet kaptam
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...