Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Raulblanco #20627 üzenetére
Nekem is ilyen MP7 van annyi különbséggel hogy a 3. talent nem páncélrombolás,hanem fejlövés ölésenként 11.5% skill visszatöltés.
(#20664) hitvanyalak: Skilled/Képzett.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
porpol
újonc
válasz Raulblanco #20654 üzenetére
Ertem.igy mar vilagos egyebkent ennek UG-nak nincs sztorivonala mint az alapjateknak?csak mindig generalodnak ujra es ujra a kuldetesek veletlenszeru terkepen?
-
porpol
újonc
válasz Raulblanco #20651 üzenetére
Mitől függ hogy éppen Raulblanco vagy Raulblanco07 néven lépsz be és írsz?minek van 2 reged?
-
Garsza
veterán
Helló szerintem CHD SMG vel jobban jársz mint CHC vel. Mivel a CHC -nek 60% a maximum. 20 simán rá lehet rakni a fegyverre kiegészítőkkel meg a gearrel és a maradék 40% meg megadja a puls ha van egy jó taktikus. Ami mostanában akad bőven.
-
DokiBaxxi
őstag
Az szép!
Nekem sikerült annyi fegyvert újrakalibrálni, hogy maradt ~100 főnix kreditem
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
sith7
félisten
válasz Raulblanco #20572 üzenetére
Milyen szintűek voltak a mob - ok ?
lvl 35 ?Egyébként még mindig érdekes az a loot rendszer, a tegnapi napig inkább csak nehéz ug küldetéseket toltam, tegnap viszont kihívás szinten toltuk már. Utóbbi esetben a 4 küldetés alatt összesen 1 zöld esett, ami 214 -es volt, míg a nehéz küldetések dobtak 1 db 240 -es, 1 db 214 - es, és 3 db 268 -as set itemet.
-
Brownage
tag
válasz Raulblanco #20326 üzenetére
Rajtam se volt final measure Használni kell az immunizert és a smart covert, nem pedig kirohangálni belőle, de ha meg nincs, akkor időben lőni a kocsikat és prióban gyorsan kinyírni az engineereket és akkor már egész jól ment a dolog
-
bunfi
őstag
válasz Raulblanco #20276 üzenetére
Láttam olyat is, amin nem volt main stat, hanem 3 major + 2 skill. De így, hogy csak az alfa érintett, tényleg csak nagyon minor issue.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
nyamsas
aktív tag
válasz Raulblanco #19988 üzenetére
Ok, Blind fegyó egy dolog, de akk hol a remington, azt miért kellett kivenni??
Ha kicsit jobban megnézed, nem olyan sok fegyó van a játékban, sajnos.. :/
(persze még semmi se biztos, majd holnap elválik, mi lesz, vagy mi nem lesz..)[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
válasz Raulblanco #19988 üzenetére
Gondolom elfeledkeztek arról, hogy ebben a játékban van pvp (vagy valami annak csúfolt) is. Minden fejlesztővel megesik, hogy a youtuberek jobban ismerik a játékot, amit ők fejlesztettek.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Raulblanco #19983 üzenetére
Te nagyon félre értesz valamit,az a gond ha valaki kritikát fogalmaz meg a pénzéért az már "sirás".Nem olcsó az alapjáték és a DLC,komoly profitot tettek a vásárlók ismét az ubisoft zsebébe,talán nem irreleváns várni is érte valamit,ami müködik!Az,hogy neked bármit le tudnak nyomni a torkodon,nem azt jelenti hogy mindenkinek megy.Ráadásul pont ez a cég akinek igencsak igyekezni kellene,mert bicskanyitogató dolgokat művelt a múltban,had ne soroljam őket.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nyamsas
aktív tag
válasz Raulblanco #19985 üzenetére
Hát tőlem ezt nem nagyon láttad, látod...sirást..
Be lehetne rakni, max elrakja az ember a ládába, és később ha javitják, akkor majd előveszem....
De még az se biztos hogy bugos, lehet csak "túl" erős lett. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz Raulblanco #19983 üzenetére
Persze mert a pajzs+smg nem lesz OP igaz ?
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
nyamsas
aktív tag
válasz Raulblanco #19978 üzenetére
Tudod, akkor nem kéne E3-on mutogatni, hogy ezek lesznek benne az új DLC-be.....
Nem egy későbbi patch-ről volt szó, hanem az 1.3-asról, de persze nem készült el időben, hagyjuk már ezt...kit néznek hülyének? -
TTomax
félisten
Látom neked nem számít mit kapsz a pénzedért....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
kovimester
aktív tag
miért olyan nagy kérés 10ezer forintos sós perec melett , hogy amit igérnek az be is tartsák?
-
veterán
válasz Raulblanco #19937 üzenetére
Ma 4es csoport. Okosfedezek nem volt. Sracokba az m1a fejre 3e-t sebzett. Biztos a 600e szivossag meg a 75% pancel...
Volt egy srac, aki stickyzett. 500at sebzett bele az aug... Az, hogy van 400e szivossagom 75% pancel melle kb 1 tar a vectorjabol. Max... Van tankom. De hogy ezek milyen buildba vannak, jo kerdes. Kedden ugyis megszopja az osszes ilyen kis f@sz... XD
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
marilllyo
veterán
válasz Raulblanco #19868 üzenetére
Végül is jah...
Bár a nomádnál is nem a gyűjtögetés bónuszt kéne lecserélni hanem pont, hogy átírni, hogy legyen értelme a gyűjtögetés bónusznak. Kihasson a nagyobb drop-ra. Továbbmegyek... 2-3-mas set bónuszba az egész csapatra hasson. Már is elgondolkodna az ember, hogy berontsa az überdps-t a jobb loot reményében.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kiezTe90
senior tag
válasz Raulblanco #19828 üzenetére
Aha ezt jó tudni. Akkor Neked most milyen cuccok vannak a karaktereiden? Striker meg final?
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Anonymus23
veterán
válasz Raulblanco #19817 üzenetére
Hát aki pro, az még AFK is pro
Jöhet Chuck Norris...;) - The Power of the Light Side
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Raulblanco #19814 üzenetére
Próbáld meg egyedül is ne csak csapatban,reggelente többségében csak én vagyok fent,akkor meg sokat nem érek a tank hp-val ha alig sebzek. 3-4 emberrek könnyen mozogsz főleg ha valaki még heal-el is.
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
válasz Raulblanco #19814 üzenetére
TÉNYLEG! Igazad van, spontán önrobbanás/öngyilkosság végez velük. Nincs több kérdésem.
-
törölt tag
válasz Raulblanco #19804 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz Raulblanco #19809 üzenetére
De ne próbáld már úgy beállítani, mintha te lennél a nagy átlag.
Nem, az emberek többsége nem PvP-zni megy a DZ-be, hanem próbál farmolni. De mire eljutna oda, már megint annuálódott a karaktere.Igen, én rohadt sok időt belefeccöltem, és nem mondhatom, hogy nem vagyok szerencsés (semmi köze a skillhez, vagy bármihez, pusztán a random), mert hullott sok minden, szerintem átlag fölött, de akikkel szoktunk játszani, azok nagy része olyan, hogy ha rugót lát, és csapatostul jönnek, akkor inkább "váltsunk szervert", mert ez, ahogy a jelenlegi rendszer van, nagyon nem kiegyensúlyozott (ami persze egyrészről nem lenne rossz, viszont nagyságrendiek a különbségek a különböző gearek között, ami már túl van az egészséges határon).
Továbbra is azt mondom, hogy jobb lett volna külön rész, ahol aki bemegy az PvP, és olyan farmolós rész, ahol PvE mehetne. A jelenlegi coop térkép részeken nincs igazán ellenfél, ezért nem is esik normális loot, azaz farmolni nem jó, ugyanazon küldetéseket nyomni folyamatosan meg egy idő után unalmas.
A CS nem ad túl sok normális lootot ezért nem lehet vele sokra menni, Falcon challenge egyedül az ami még jó volt lootolni, de az meg nagyon sok mindenkinek Mission Impossible.;) - The Power of the Light Side
-
bunfi
őstag
válasz Raulblanco #19809 üzenetére
Azért így visszaolvasva a kommentjeidet még így a félkész kariddal is vidáman onehiteled az embereket stickyvel. Biztos nagyon élvezik és nem mérgesek, hogy megölted őket craft materialért Hiszen nincsen ezzel semmi baj, már bétában is így volt... ja várj, NEM! Kár.
-
bunfi
őstag
válasz Raulblanco #19802 üzenetére
Buktál már el olyan itemet, hogy majdnem szétbaszott az ideg, hogy elbuktad? Nem? Akkor miről beszélünk?
-
Anonymus23
veterán
válasz Raulblanco #19802 üzenetére
Mert aztán neked rohadt sok tétje van, hogy ha fekszel, nem???
Komolyan mondom olyan két kottából való olvasását vágsz le itt, hogy az szép.Mégis mit veszítesz ha lelőnek? Semmit, mert már mindenből megvan ami neked elég, de a TÖBBSÉGNEK még messze nincs meg az a gear, amivel akár csak szembe tudna szállni veled PvP-n, és nem feltétlenül azért mert nem tud olyan jól játszani mint te, csak nem annyi időt tudott belefeccölni, vagy amikor már tizedjére bukod a jobbacska lootodat akkor megunod, hogy valami "köcsög" rugó banda csak poénból lelő a fullra gearelt cuccaikkal, és elviszi a számodra fejlődést jelentő geart betörni. Grat.
Vagy bemész egy olyan karakterrel, amin se pénz, se kulcs, se XP, és lehet trollkodni azokkal, akiknek csak 1 karakterre van idejük... Hát igen sokat veszítesz...Pl az ilyen lövök mindenkit bandák többnyire már a 2-3-4. karaktert tolják felfelé lvl99-re DZ-ben, bezzeg ha buknák a saját geart is, akkro csak meggondolnád te is, hogy mit vigéckedsz ott...
;) - The Power of the Light Side
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Raulblanco #19799 üzenetére
Ja mert ha te nyomsz rá annyival korábban az ultira az nem ugyan az ? Vagy mit vársz hogy majd lő mint az állat,te meg szépen megfordulsz és egyből lelövöd... Ha úgy véled hogy csak divisionben lehet taktikázni akkor van egy rossz hírem.
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
válasz Raulblanco #19799 üzenetére
Látom nem sokat játszottál fps-ekkel, hogy ennyivel elintézed.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Raulblanco #19692 üzenetére
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Brownage
tag
válasz Raulblanco #19622 üzenetére
én úgy tudom, hogy már most az 1.2-ben is módosítottak valamit a scavengingen és ha boss dropra nincs is hatással, a sima mobból is eshet vele cucc talán? Nem tudom pontosan de volt eg reddit poszt, ahol az új %-ok voltak és a zöld drop esélyét is növelte a scavenging. Hogy most neveseknél is, vagy csak sima moboknál, azt nem tudom.
-
TTomax
félisten
válasz Raulblanco #19622 üzenetére
Igen én is így tudtam eddig,csakhogy amióta 15% az érték 97 helyett nálam nem zöld hanem sárga esik,és elég sokat...
-
Anonymus23
veterán
válasz Raulblanco #19538 üzenetére
És ezzel mit szerettél volna mondani? Ez nyilvánvaló.
Ha meg 8-an lőnek, akkor 1 másodperc, ha meg 12 noob lő, akkor meg sosem megy le.
Ez eddig is így volt 1v4-ben bukó, nem vagyok én pro, hogy mindig lehozzam 1v3-ban
Ami most már más, hogy a mobok közel sem jelentenek akkora veszélyt, lehet RambozniMás:
Van vagy 10-12 felszerelt fegyverem amik pluszban vannak a 4 karakternél használtakon túl, asszem elég sok alapanyag ki fog ezekből esni, mert nincs tovább értelme tartogatni, szanálom őket.Érdemes még a gépfegyverek közül (AK és társai) megtartani, vagy úgyis jönnek a nagyobb GS fegyverek, és biztosan esik jobb is?
;) - The Power of the Light Side
-
TommyS_27
senior tag
-
KaYaK
tag
válasz Raulblanco #19470 üzenetére
macy magyar a játék csak rosszul fogalmaztam... értelmezést akartam kérni mit jelent ez valójában
Raulblanco pont erre voltam kiváncsi ahogy leírtad Köszönöm!
élni és élni hagyni...
-
KaYaK
tag
válasz Raulblanco #19463 üzenetére
Pontosan mit ad a set bónusz a sentry-nel? szegényes az angolom sry...
élni és élni hagyni...
-
addikt
válasz Raulblanco #19359 üzenetére
@Garsza: még két hét addig, hadd vegye, akinek nincs utána sem biztos, hogy hirtelen lesz jobb blueprint, lehet, hogy csak az Undergroundban esik jobb fegyver, semmit nem tudni még
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz Raulblanco #19359 üzenetére
Nagyon jó csak nem biztos hogy érdemes rá költeni és craftolni. Mivel nemsokára jönnek az új fegyók.
-
grHawk
aktív tag
válasz Raulblanco #19210 üzenetére
Az játékosok meg csesszék meg. Community azt... beírom, hogy segítség kéne, első HVt-m, tök jóhiszeműen és szarnak a fejemre. Itt kellett volna segítséget kérjek mert az ingame community szar.
-
veterán
válasz Raulblanco #19000 üzenetére
Foleg, hogy mindenki taktikus es tank...
Nem is tudom mikor szaladtam bele legutoljara dps kariba. Mar en is levettem a dps-bol. Szivossag kell.
-
TommyS_27
senior tag
válasz Raulblanco #18855 üzenetére
Valószínű nem sok sikerélménye volt a játékban. Mondjuk azt hiszem a rugó kérdésben nem túl jártas.
https://www.twitch.tv/ltommys
-
bunfi
őstag
-
Spancho
senior tag
válasz Raulblanco #18018 üzenetére
Akkor csinálja csak aztán majd néz amikor leveszi 800k kredittel.
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Brownage
tag
válasz Raulblanco #18018 üzenetére
Nekem most 390k toughnessem van és ha elkap a tűz, így már van időm kifutni belőle, esetleg egy medkitet benyomni és túlélem. Nem halok instant, mint amikor nem volt 50% exotic resem
Mondjuk én most hibrid builddel vagyok, csak 2 final measure van rajtam + 2 sentry + 2 taktikus így a skill powerem is 23k körül van ha én vagyok a pulse-os ember +dmg miatt. Vagy ha nincs más, aki tolná a smart covert, akkor így is ér kb 45% védelmet. Ha nincs szükség a taktikusságra, akkor 3 final measure + 3 sentry vált be most nálam legjobban.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Raulblanco #17980 üzenetére
Lehet hogy nincs sok haszna a pontos talentnek,de a halálos és az ádáz azért jól jön.
-
bunfi
őstag
válasz Raulblanco #17909 üzenetére
Megválaszoltad a saját kérdésed: ha nem akkor azok híján játékosokat robbantgattam stickyvel, rá lehet kapni hogy egyszerre 2-3 elfekszik tőle.
-
Anonymus23
veterán
válasz Raulblanco #17888 üzenetére
Ez sajnos nem áll meg.
Ha van nálad 204-es fegyver (tatyó vagy láda mindegy) akkor már csak 201+, vagy ha van 240-es item a ládában is akár, már akkor is 201+...
Nekem a 204-es fegyverrel 199 votl a GS, és máris nem engedett be.
Mert 204-es fegyver az durván adja a kis DZ-benMost pl:
3x191 + 3x214 + 182 = 1397 / 7 = 199,6 = ~200 Ezzel szemben 194 GS-t ír ki.De ha beteszek a stashbe egy 204-es fegyvert, vagy egy 240-es itemet, amit fel sem veszek, és ugyebár hiába van a stashben a DZ-n belül nincs stash, akkor már azonnal berak a 201+-ba. Ez mondjuk nettó hülyeség, mert elég lenne neki csak a tatyót és a viselt fegyvereket nézni minden egyes DZ-be való belépés előtt (akkor is amikor lőszerért kimegyek utána), és aszerint eldöntenie.
Hogy miért figyeli a stash-t azt nem igazán értem, mivel a DZbeli képességre csak a viselt és a tatyóban lévő cuccok lehetnek hatással.;) - The Power of the Light Side
-
veterán
válasz Raulblanco #17852 üzenetére
Ez kib@szottjo
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Raulblanco #17842 üzenetére
Norti azt írta korábban, hogy a HVT küldik Kedd hajnalban frissülnek....
Tényleg kellene már valami pontos infó, mert ez elég zavaros amit az Ubi cisnál.
Miért nem lehet mindent egyszerre mindig ugyanabban az időpontban? Vagy a bugok/patch miatt resetelték ezeket vajon?;) - The Power of the Light Side
-
duvi
nagyúr
válasz Raulblanco #17586 üzenetére
Thx! Ezek szerint csak peches vagyok
-
sith7
félisten
válasz Raulblanco #17475 üzenetére
Javították ?
Nálam még most is olyan -
bunfi
őstag
válasz Raulblanco #17297 üzenetére
The extraction departure timer once the helicopter arrived has been increased to 60 seconds... And many more!
A trollkodás megy tovább
[ Szerkesztve ]
-
Brownage
tag
válasz Raulblanco #17301 üzenetére
Ha van esze a rugónak, akkor nem megy középre nyiszatolni a kötelet, hogy céltáblává váljon és a nem rogue-ok lőhessenek először. Max ha nagyon messze van a többi játékos vagy valami. Sztem a szokás ugyanaz lesz. Odarohan a csapat, elkezdenek lőni, hisz sokkal logikusabb úgy rogue státuszt kapni, hogy azzal már rögtön 1 ügynököt ki is iktattak és emberelőnyük van. Leölnek mindenkit, levágják a kötelet és tovább állnak. Legalábbis én ezt tenném.
Mi értelme annak, hogy ott áll 4 ember és arra vár, hogy valaki odamegy-e a kötelet vágni, akit rögtön engedélyezett lelőni.
-
Raulblanco
aktív tag
Ez is jó, lehet vele weapon damage + headshot damage scope-ot craftolni, pár napja kérdeztem valakit és mondta hogy nem azt adja hiába van ráírva, de így már meg kell venni.
Fixed a bug where the Small RDS Scope Mod would not roll weapon damage bonus, even though it was stated in the blueprint as a guaranteed stat.
Ezt is javították
Fixed a rare case where Rogue status would expire too soon.
-
marilllyo
veterán
Tehát ha lőnek akkor lenullázódik a "felkötés" vagy a ládanyitás. Hmm. Magyarán 2x kell kitakarítani minden extraction zone-t is. Érdekes lesz.
-
sith7
félisten
válasz Raulblanco #17292 üzenetére
+látjuk ... illetve nálam pont az idő a kritikus tényező
-
veterán
válasz Raulblanco #17292 üzenetére
Demmernek mar holnap este meglesz minden uj szett 240esbe xD
-
Brownage
tag
válasz Raulblanco #16792 üzenetére
Na de pakkcix, warzor és jómagam magyarok vagyunk. Ha magyarok beszéltek volna alul, akkor ugyanezt én is eljátszhattam volna csak magyarul
Na franciául, oroszul, németül már nem ment volna
-
arnikusz
veterán
válasz Raulblanco #16792 üzenetére
A youtebon megtekinthető a Conflict trailer. Lehet hogy már a héten.
Az AA12 automata shotgun nekem eddig hiányzott most lesz.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Raulblanco #16615 üzenetére
Tegnap este nem volt semmi gond,egyedül bementem aztán rámcsatlakoztak hárman ismerősök közül,de mostanában főleg reggel ha egyedül megyek be tuti hogy kifogom a nyerő szervert ahol legalább egy csaló van. Lehet lottóznom kellene...
-
Brownage
tag
válasz Raulblanco #16574 üzenetére
Jah én is kaptam már vagy 20 ilyen választ. Lényeg, hogy feldolgozták a beküldött reportot. Redditen volt egyébként, hogy nem automata által kiküldött válasz, hanem elolvassák a reportokat, mert a srác rossz linket másolt be először, egy kajarecept volt és ugyanezt a copy-paste szöveget kapta vissza, csak volt egy + mondat, hogy megkóstoltuk a beküldött receptet és tényleg finom
-
ForRedGlory
félisten
válasz Raulblanco #16574 üzenetére
En eddig ezt meg nem kaptam csak masikat. Nyilvan elore megirt szoveg...
-
Anonymus23
veterán
válasz Raulblanco #16562 üzenetére
Nincs annyi csíter az biztos.
De mi is találkoztunk ma egy négyes ruszki csapattal, akik odateleportáltak, majd el, mikor mentettünk volna, jöttek, és lelőttek mindnekit.De minket is lecsíterezett egy gyerek, mondta, hogy megy rólam a riport, pedig kb én voltam a leggyengébb a csapatban csak nekem adta be
Csináltam magamról videót, és bejelentem magamat mint a legszerencsésebb embert a DZ-ben.
Van 20 igazolt rogue killem Biztos csítelek;) - The Power of the Light Side
-
Brownage
tag
válasz Raulblanco #16516 üzenetére
Jah jogos, múltkor eszembe jutott ez a variáció is
-
Brownage
tag
válasz Raulblanco #15854 üzenetére
Sima mod?
A játék nem igazán támogat modokat, a hacker progik tudják ezt megcsinálni, amik belenyúlnak a program memóriájába és a fejre rá tudják ezt rakni. Innen +1 kattintás gondolom a programban az rpm, a teleport, etc -
veterán
válasz Raulblanco #15854 üzenetére
Ez egy mod fájl.
Be kellett másolni a division bizonyos helyére, és kész. Amúgy nem ér nem semmit. Csak sokkal viccesebb igy
Csak DZ-ben ilyen....
Raulblanco : rengeteg embert bannoltak amiatt, amit te is mondassz. bármekkorára lehetett állítani.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Raulblanco #15772 üzenetére
Akkor még/már nem rogue-ok (pl. megöltünk 1-2-t és kimennek a safe houseból, majd ott várják a prédát). De igazából a napjaimat sem szeretném csak azért a safe house-ban tölteni, mert ott egy poénos társaság kempel Mondjuk ilyenkor általában logout és szerverváltás van
-
duvi
nagyúr
válasz Raulblanco #15772 üzenetére
Persze csak ha már rugók. Nem egyszer kempeltek/nek SH kijáratot norál agentek. Kilépsz és mire megkapnád az irányítást, már fekszel.
-
marilllyo
veterán
válasz Raulblanco #15767 üzenetére
Mit nyomtak? Skype? Fbmessenger? Xfire? Nagyon durva.....
Javítottad... pedig jó poén lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
vitya81
tag
válasz Raulblanco #15232 üzenetére
rekalibrálásnál ha nem tetszik a gép által dobott új tulajdonság, csak rúgasd ki magad a csoportból, és lépj vissza. újrakalibrálhatod 'alap' áron, így azért lehet spórolni....
-
sith7
félisten
válasz Raulblanco #15183 üzenetére
-
veterán
válasz Raulblanco #14961 üzenetére
Demmerekkel mi azert belebotlottunk 5-10 cheaterbe... Roppent is a report.
-
warcat
veterán
válasz Raulblanco #14686 üzenetére
Érdekes,hogy pont 40-es tár mellett tartod értelmetlennek az újratöltést,már a falat kapartam a Vectortól amikor végre jött a patch és lecserélhettem a francba
A vigorous-t,mint sok talentet,nem ártana átdolgozni (pl akkor legyen "on",míg aktív mindhárom hpcsíkod),ennek ellenére az overheal first aidet valamint azt az egyszerű trükköt kihasználva,hogy a first aid healfelhőd,amit kibocsájt, háromszor felgyógyít, ha ki-és bemozogsz belőle,a harcok jelentős részét overhealben töltöm.
A destructive talented nyers sebzésben az AUG fölé lendíti a Vectort,de kérdés milyen %-ban fordul elő az a kellemetlen helyzet,hogy lövöd az elitet de pont amikor már halna,kifogy a golyó és tölteni kell.Ez ugye eléggé függ a felszereléstől meg hogy milyen buffok vannak,de azért igenis mérlegelendő.
Én úgy gondolom,hogy az AUG az ideális középút a Vector és az MP5 között és most nagyon olcsón lehet hozzájutni egy korrekt darabhoz.
(csak megjegyzésképp: elhasználtam 999 darabra bespájzolt weapon parts-ot a hozzá tartozó tools-al és nem jött össze egy tökéletes hármas sem - bár legalább lett másodlagos fegyvernek egy navy mp 5 brutal,self-preserved és skilled,ami nagyon jó signature skill feltöltésre)Más: A setekre visszatérve,tényleg ennyire felesleges mondanom,hogy a reckless chest +savage kesztyű elver minden más variációt jelenleg?
Kapsz egy 1.13-as szórzót a sebzésedre,csökkenti 10%-al az összes bekapott sezbést (ez működik a 65% armor cap mellett) a kesztyű meg gyakorlatilag ad 13-14% kritet ilvltől függően (hányszor lapulnak fedezekében mostanság challenge módban vagy akár pvpben az ellenfelek?)
Darálás megy ezerrel ahogy bejönnek az ejtón a spawnolós szobájukból.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
veterán
válasz Raulblanco #14686 üzenetére
Tehat neked megvan a tokeletes vektor. En kraftoltam 100at, egyik sem volt jo. De meg csak hasznalhato se. Craftoltam kb 50 augot. De ez meg azok al is jobb. En nem bantam meg, 51 golyo, 925loves/perc, kezelhetobb a vektortol sokkal.
Fullhp crit : oldalbakerulok. Mire ramfordul a pufi, belefostam a tarat es fekszik. Pont mindegy, hogy aktiv-e a telent, pulse-al ugyis minden loves crit xD
Akinek hasonlo szarokat sikerult craftolni, jo az aug. A sebzese eleg jo.
Mindenesetre elraktam egy brutal-halal talalentes m4et a taskamba, ha epp arra kerul a sor, hogy nerfelik az smg-ket.
-
Htibimor
senior tag
válasz Raulblanco #14680 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek! Beruházok rá!
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
veterán
válasz Raulblanco #14680 üzenetére
Nekem azon aktiv mind a 3 talent, minden loves kritikus vele. Aprit szepen.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz Raulblanco #13481 üzenetére
Köszi. Kb ezeket szoktam én is nézni hogy ha bármit változatok rajta mennyire befolyásolja a sebzésem. Igazából azt nem tudom még eldönteni hogy tárnál mire menjek, fegyver sebzés, tűzgyorsaság, Crit dmg.
OnePlus 8T
-
aktív tag
válasz Raulblanco #13331 üzenetére
Az a gond, hogy az, hogy mindenki megkapja a heti rewardot csak mert a group leader még nem csinálta meg az hiba. Azt gondolom te sem hiszed el, hogy sokan pusztán a véletlen miatt szereztek így extra itemeket mert véletlenül egy ilyen csapattal játszottak Szóval aki így szerezte, akár glitch-csel csinálta meg egy ilyen csapattal akár a szabályos módon az jogosulatlanul szerzett meg olyat amire várnia kellett volna.
A robbanólövedékes sebzés is bug volt ugyanis csak akkor tudtad vele sebezni ha bizonyos pontokon a földet lőtted _alatta_, ha az APC-t lőtted akkor nem sebzett. De igazából az egész arra vezethető vissza, hogy retardált módon volt leprogramozva és a jelek szerint a QA-n is nem kevés pénzt spóroltak meg (különben hogy kerülhetett be egy olyan bug ami lehetővé tette, hogy effektíve a fal másik oldaláról lődd az APC-t miközben téged meg nem tudtak sebezni. -
pzstm
titán
válasz Raulblanco #13339 üzenetére
Négy karakterem van, heti 4 lootra keszultem a jatek megjelenésétől.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Maxtreme
addikt
válasz Raulblanco #13339 üzenetére
Vagy ha az nem megy nekik, felvinni az APC "életerejét" akár több millióra. és a bomba sebzését is ennek megfelelően.
Vagy még egyszerűbb, befalazni a hátsó részt ahonnan glitchelnek a playerek. -
pzstm
titán
válasz Raulblanco #13334 üzenetére
kíváncsi vagyok majd visszajelzéseitekre. Mobile cover-t kiveszik az egy meme volt, a csúszós banán skill-t nem fogják belerakni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Delta Force (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest