Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz Sebestyen01 #5690 üzenetére
Megnyugtatlak a topikot úgyis olvasom, ha nagyon jók lennének róla a meglátások képes leszek később meg is venni
-
xrace77
tag
Van infó arról, hogy a teljes játék updatelhető-e a bétából, vagy újra kell telepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
faber24
őstag
12 nap még...mindenki izgatott?
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
killer095
őstag
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Edem05
őstag
Tom Clancy’s The Division Meta-Novel - New York Collapse Survival Guide
Vegyetek túlélős könyvet mert az jó.
-
marquuard
veterán
Kicsit primitív kérdés, de ez az endgame mit jelent itt pontosan? Elérünk egy adott community-based célt és vége az egésznek? (Nyilván nem, de nem tudok perpill másra gondolni. )
PSN ID: marquuard
-
pohár
félisten
hol látod, hogy csak ezek az országokra érvényes?
én hirtelen azt sem értem, hogy milyen tízjegyű kódokat kell megtalálni, meg holna jó, lassan leesik a dolog... hogy csináltátok a reget? a saját neveddel/címeddel regisztrálhatsz, aztán később megváltoztatod, ha netán nyernél valamit, vagy hogy?
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
NomadND1
senior tag
válasz Sebestyen01 #5669 üzenetére
Az nem pofázik vissza és sosem fáj a feje
#5671 Részemről inkább kurvázom mert arra az időre / éjszakára (sokáig dolgozom felkiáltással ) owned van
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Szerintem nem "külön" lett fejlesztve...de nem is portolták át egyikről a másikra...
Kb. úgy tudom elképzelni mint a Witcher 3-mat. Kopp ugyanaz PC-n meg konzolon. A menü, az invetory minden. Grafikai szinten sincs égbekiáltó különbség (ha nem nézzük az nv feature-ket). 1.11-től meg a frame is rendben van. Szerintem ez is egy ilyen köztes úton lett fejlesztve figyelembe véve a PS-meg a SexBox hardverét is.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
NomadND1
senior tag
Mi ez az Ubi szünet? :-))
-
.LnB
titán
Még egy kérdés (mert lusta voltam utána googlezni):
Azt a talentet mikor lehet majd kb unlockolni, hogy távolról feléleszted a csapattársaidat? Ha valaki böngészte a képességeket talán talált már választ rá. Bár nem tudom, hogy lehet e ezt egyáltalán így előre tudni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
nekem is marksman mellé kellene egy második fegyver. a nagyobb kaliber miatt assault és lmg fegyverekkel próbálkoztam, de szerintem smg lesz belőle a plusz kritikus miatt.
az lmg szerintem így op az assaulthoz képest. tényleg vagy deploy time kellene, és akkor maradhatna, ahogy most van. mozgásnál újra deploy, de fedezékbe lebukásnál nem kellene újra letámasztani. de ha valaki csípőből tüzelve rambózik az m60assal, annak hadd ne legyen már negatív visszarúgása!
a tárméret meghatározhatná az újratöltési időt. 30-40 lőszerméretnél még ezek a kétsoros szekrénytárak vannak, mint az assault fegyvereknél, felette csigatár, dobtár, ezeket kicsit nehezebb illeszteni, 50-60tól felfelé meg heveder, böszme nagy reloaddal.btw, nyugodtan le lehet törölni a bétát, újra le kell majd tölteni a játékot.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
.LnB
titán
DZ-ben ha lelőnek akkor mit is tudnak elvenni tőlem? Azokat amit használok vagy a hat cuccot amit összegyűjtöttem?
(#5659) daveoff Köszi, akkor jól emlékeztem. Rémlett egy komment, hogy régebben valaki azt írta, hogy amit használsz. Aztán egyszer megöltek DZ-ben, és mikor visszamentem a hullámhoz ott volt az összes cucc a kis táskámból. Szóval végül is én is így tudtam, hogy azt bukhatom el csak.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NomadND1
senior tag
-
Edem05
őstag
válasz velizare #5652 üzenetére
Próbáltam mind a kettőt és mindegyiknek van előnye hátránya. LMG-n nagyobb a tár, assault meg jobban pörög, magasabb RPM. Az én játékstílusomhoz jobban illett az LMG, szeretem ezt a support vonalat.
(#5654) Sárkányvölgy: Ha ezt megcsinálnák amit írtál, akkor nem sok értelme lenne használni.
(#5655) daveoff: Azt is kipróbáltam, jó kombináció. Viszont a shotgunt is kipróbáltam és így az assault fegyó ment a levesbe, ha közel harc van nagyon jó szolgálatot tud tenni az a shotgun.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
assault vs lmg témáról mit gondoltok? az lmg negatív recoilja miatt nem igazán látom létjogosultságát az assaultnak.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Viper26
nagyúr
-
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
válasz Sebestyen01 #5635 üzenetére
Hát persze hogy külön...
Egyébként ezt a kényszeres megmondóember szerepet erőltesd inkább máshol, vagy ahol vevők rá, bár lehet sokkolóan hat, itt senki nem a beosztottad, hogy ezt megengedhesd magadnak.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
nagyúr
-
NomadND1
senior tag
-
CactuS
Arcképgyáros
Elhiszem, hogy félisten vagy, saját cégbirodalommal - az interneten amúgy is mindenki 6 szemjegyűt keres euróban ugyebár - , viszont akkor gondolom terméket állítasz elő vagy szolgáltatsz valamit stb., a lényeg, hogy valahonnan bevételed van. Ha hozzájuk is ezzel a mentalitással mész, hogy csináljanak jobbat, ha tudnak, akkor ők is elküldenek a fenébe, nem? (Költői kérdés volt, nyilván nálad még ezt is lenyelik)
Mellesleg, ha külön fejlesztették, akkor mi az istenért hagyták benne ezt a gagyi konzolos UI-t? Az átbindelhetetlen tárgytörés gombbal, a gagyi inventoryval és a többi konzol "betegséggel" együtt? Mind olyan dolog, amit külön, önálló PCs fejlesztésként sokkal jobban meg lehetett volna csinálni.
Ori: Érdekes a lista. Ezt az "in-game loot loop system"-et kicsit bővebben is kifejthetnék, kíváncsi vagyok mire gondolnak. Plusz ez a rész nekem hatalmas pozitívum: "To those worried the Dark Zone is the only viable way to get the Best-In-Slot gear, equivalent and better gear can also be earned through PvE activities"
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
nagyúr
még jobb lett volna, ha már az open bétára elkészül, de nem is emlékszem, melyik játékhoz jött kaidásra cf profil amdtől.
-
.LnB
titán
"It was stated by a dev there was end-game (besides the DZ) they weren't able to talk about quite yet"
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Sebestyen01 #5624 üzenetére
Ez azért egy elég gyenge érv. Nem tudom esetleg dolgozol-e, de szerintem egy ilyen válasz után a főnöködnek, lehet, hogy másnap már nem kellene bemenned, maximum aláírni a kilépő papírokat.
Nem az a kérdés, hogy X vagy Y miért nem tanul meg normálisan programozni, hanem az, hogy akinek a programozás a szakmája az miért nem tanul meg normálisan programozni.
Az más kérdés, hogy szerintem sem fut rosszul a játék, én konzolporthoz képest sokkal, de sokkal rosszabbra számítottam. Zavaró drop CB és OB alatt sem volt, szóval bőven vállalható a játék. Akinek meg nem fut ultrán (mint pl.: nekem) az vegye lejjebb a grafikát. Highon sem egy randaság a játék és az élményből sem von le sokat.
#5626 A skálázódás jó dolog, csak nem mindegy milyen mértékű. Ha alapvetően szar lenne a motor, de skálázódna a hardver erejével, akkor se lenne optimalizált (Tehát, ha mondjuk egy i7+ titán kombón futna 15 FPSsel, egy i5 + titán kombón meg 10 FPSsel, akkor is skálázódik, de nem jó a kód)
Más: fellelhető esetleg valahol egy developer notes vagy hasonló, ahol követhető, hogy miket változtattak/javítottak az open betahoz képest a fejlesztők?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
veterán
-
Viper26
nagyúr
-
mettek
addikt
válasz Sebestyen01 #5602 üzenetére
Gta5-ben megvan a 60 fps-em (csak a füves részeken esik be), Rainbow 6 Siegeben szintén megvan...sőt 90-100, Xcomban is megvan, Battlefield 4-ben 90-100. Szóval hagyjuk hogy nem tudja tartani mert tudja csak ahhoz egy jobban optimalizált program kell.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
NomadND1
senior tag
válasz Sebestyen01 #5611 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyire lesz tartós a sztori után a PVE rész.
-
nagyúr
kellemes meglepetés ért: a tegnap kiadott 16.2es amd driver tartalmaz cf profilt a játékhoz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Edem05
őstag
The Division: A Level 27 Character Tour - IGN First
Srácok no offense de rossz volt nézni, hogy szenved szerencsétlen ezzel a kontrollerrel.
-
pohár
félisten
válasz westlake #5612 üzenetére
ha 1080p-s monitorod van, csak indítsd el ugyanazt 1080-as, 1440-es, aztán 4K-s felbontáson, tisztán látszik a különbség, még az én kis szutyok 1680×1050-es monitoromon is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz westlake #5612 üzenetére
azért csak szebb még egy 1440p-s videó is az 1080p-snél, hát még egy 4K-s ugyanazon a monitoron
-
westlake
félisten
Egy 4K-s képet még értek, de egy 4K-s videót nem. Már abból a szempontból, hogy minek is nézi meg az, akinek nem 4K-s a kijelzője?
#5613: De hogy lehetne szebb egy olyan videó, ami le van konvertálva? Ezt sosem értettem. A natív felbontás az natív felbontás. Szerintem meg csúnyább, nem pedig szebb. Pont amiatt, mert az eredeti felbontás "összetöredezve" jelenik meg. Én ezt úgy tudom elképzelni, mintha egy 5 méter széles festményt tennél ki egy 4.5 méter széles falra.
#5614: Abban biztos vagyok, hogy van különbség. Abban viszont nem, hogy pozitív irányban. Persze, hogy azt mondod, hogy a 4K-s videó szebb, hiszen tudod, hogy 4K-s videót nézel.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
EXA
aktív tag
Kíváncsi vagyok mennyire lesz tartós a sztori után a PVE rész.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
Érdekes, hogy Babosdöbrétéről elindulva 26 nap kellett csak hogy összeomoljon a világ.
Mondjuk nem értem, hogy a betegeket miért a szombathelyi kórházba vitték, a zalaegerszegi közelebb lett volna.
Azt sem, hogy Szombatheyről ki a tököm repült el hirtelen felindulásból Houari Boumediene-be...
Na mindegy, hát a tények ezek..
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
-
Edem05
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest