-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #46097 üzenetére
Thompsont a 200%-ra stackkelés miatt használom, de van maxos Lvoa C-m, meg esett tegnap egy majdnem maxos amin van kérlelhetelen és halálos az elsőt meg lehet átpörgetem gonoszra, mert na mi van rajta LMB mesterlővész.
Meg a House most a kedvencem az itt a Strikeren 60% chc-s és 84% chd-s.
Az AR-t meg megcsinálom olyanra amit tegnap Sniper írt.Alibiman Nomádban House--al és Endre Agent társsal 4 vs 2 ben 2 Strikert szedtem.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #46096 üzenetére
Thompson nem jó, mindenképpen AR kell a páncélrombolás miatt.
Itt az első amit anno összeraktam, simán használható, ezen a térdvédőn nincs páncélrombolás, helyette inkább életerő van, de azt át lehet ugyanúgy pörgetni, bár nem hiszem, hogy sok jelentősége lenne már.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #46095 üzenetére
DZ lila ládákból szokott még esni nálam az elitsebzés módokból.
És igen sajnos a héten nincs sehol kínálatban.
Anno az 500 fázist ebben csináltam meg UG-ban és a Thompson nagyon adja, meg Skirmishen is jó volt vagy 10 kört mentem, mert pont a Nomádnál a kérlelhetetlen statok nem éltek.Viszont a Megállító helyett tegnap beraktam egy Pakhant az jobban stackel.
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #46093 üzenetére
Én lementem 5300 környékére, nem healel annyit, mint amennyit dob sebzésben szerintem a plusz egy slotnyi TF. (a kesztyűn pl az 5% heal on kill többet dob szerintem).
Egyébként annyira bejött, hogy tegnap este már a 3. karakterre is összeraktam egyet, a negyediknek is van még több mint egy szettre való, azt is meg fogom csinálni, csak kell majd, hogy legyen elitsebzéses módosító vásárolható.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz arnikusz #46093 üzenetére
Engem Firecrest es taktikus erdekel
6000 stamina felett vagyok picivel mikor azzal megyek...nincs meg optimalizalva es teljesen jo igy szamomra
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #46092 üzenetére
A 4 új szett mindenképpen indokolná a 10 napot, mert a korábbi esetében sem a szerverek voltak szerintem a hosszabbítás fő okai.
A mostaniak közül a Firecrest érdekel, a többit meg majd idővel.Kérdésem lenne a Strikert használókhoz, a 6000 stamina mint a képen, vagy a 9000 stamina.
Ja és igen Skirmish és Last Stand szintezéshez szeretném majd használni februárban.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
arnikusz
veterán
Global Event Ambush várható időpontjáról bejegyzés az Ubitól.
Greetings the next GE won't start until the end of this month. Usually the last 10 days of the month.
-
LucentTwo
tag
Már két napja nem esett nekem cf-es item, mondom még visszamegyek egy kicsit divtech-et farmolni. Épp fertőzött esemény volt, dz08-ast megcsináltam és kiesett egy cf-es Striker fegyvertok, ami hiányzott a szetthez.
Kérdésem lenne, hogy szerintetek 5db lila elitsebzéses módosítót rakjak be (195-ös van csak) vagy inkább aranyat? Ha aranyat akkor mit ajánlotok? (pl. 266-os chc-s van) Full PVE-re készül a szett.
Illetve jobb oldalra milyen módosítókat használtok? (Úgy összességében)
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #46061 üzenetére
Én most kettő variációt használok ami a képen látható 56.5% chc és 84% chd, a másik 8275 tűzfegyver és 472 ezer keménység mellett 55.5% chc a chd ugyanannyi.
Viszont a D3 pajzs PVE területen tökéletes 234456- okat sebzett úgy hogy 5% -os sebzés ellenállók vannak ben és nem a 4%-os sebzésnövelők.
[ Szerkesztve ]
-
gabo91
aktív tag
Sziasztok.
Megjelenés óta játszom, kisebb nagyobb megszakításokkal, sajnos a 3. garnitúra játékos társaság morzsolódik már le.
Esténként, 8-10 körül, meg hétvégente játszom inkább.
Figyelgetni fogom gyakran ezt a topicot, játékos listát ahogy néztem jopár ismerős név van GTA V-ből.
PVP-én kivűl bármiben benne vagyok.
tgabo91 -
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #46079 üzenetére
Nem is azért írám, poén.
A hónap végefelelé úgyis ki kell venni a maradék 7 napomat, majd a GE után megpróbálom, addig össze akarok szedni megint 4000 divtechet.
Ha befejezte a PVP szettjei tökéletesítését és van kedve DZ-ni mi Endrével hétvégétől ott sertepertélünk.A következő GE időpontjáról semmi, esetleg csütörtökön benyögnek valamit.
Most viszont az Ubi fórumon DZ bojkottra való felhívás jelent meg délelőtt.
Amire Ubijonah csak azzal válaszolt kifejtve, hogy ott az 1.8-al bejött újdonságok és ők meghallgatnak minden újító ötletet.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #46078 üzenetére
Ez nem verseny, legfeljebb önmagával versenyzik az ember
Az elején 1 Reclaimer volt + 1 D3 + 2 Striker
A végére 1 Reclaimer + 2 D3 + 1 Striker (én)A leghátsó túszt azt nem pajzsal védték, hanem a dupla ledobható fedezékkel, az végig előtte volt.
Ami jó hír a próbálkozóknak, hogy a túszok meghalhatnak nyugodtan, csak ügynök ne fogjon padlót.
Hősin csináltuk, sokkal jobban feküdtek a mobok, gondolom sok mindenkinek volt elitsebzés.
A hősi miatt a vége kicsit neccesebb, de a ledobható fedezék az jól működött.;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #46074 üzenetére
Szégyellje magát kérem.
De még akkor is 4640-en állék.
Milyen összeállításban volt a csapat.[ Szerkesztve ]
-
kiezTe90
senior tag
válasz Oposzumtoszó #46076 üzenetére
Na akkor ha gondolod vegyél fel, és majd együtt is tudjuk csapatni. Ps: kiezTe90
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
senior tag
-
addikt
válasz Oposzumtoszó #46073 üzenetére
Hát, az akkor xar ügy így, akkor nincs más hátra, mint "vitam et sanguinem" a lootért.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #46070 üzenetére
Azt már beadta, mert 5-el többet ír a saját stajaiban, így az már 502 (nem manhunt, hanem rugó kill).
De azóta se nagyon voltam a DZ-ben, majd talán most.DEEEEEE!
Random csapattal csináltuk a Clear Sky-t, jól ment, a gyerek elindította a Stolen Signalt, és egész jól ment az is:[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
addikt
válasz Oposzumtoszó #46069 üzenetére
Üdv!
Még annyit azért hozzátennék akoska07 tanácsához, ha tényleg olyan cucc van nálad, amit mindképp szeretnél kimenteni, és még nem raktad fel a kimentésnél, továbbá ha nincs esélyed elfutni, mert olyan szituban vagy, akkor a végső megoldás, hogy villámgyorsan megnyomod a gépednél a reset gombot. Drasztikus, de hatásos módszer, a Win azonnal újraindul, tehát megszakad a játék, majd betöltöd ismét a játékot, és valamelyik DZ ellenőrző, vagy rejtekhelyen éledsz újra, és ott lesznek a cuccaid a táskádban. Ha szerencséd van, akkor lehet, hogy egy nyugisabb szerverre kerültél, és ott simán ki tudsz majd menteni."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
nagyúr
válasz Oposzumtoszó #46069 üzenetére
Ott bármi megtörténhet ne bízz senkiben.
De ilyen a DZ,nincs is ezzel semmi baj. Sokféle ember el fér ott.Rejtő pulse legyen nálad.
Ha értékes cuccot cipelsz a táskádban csak simán fuss el mielőtt oda érnek más játékosok.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #46063 üzenetére
Bizony bizony lassan utolér a commendation pontokkal, meg 3 kill kell csak hogy meglegyen az 500 manhunt nem.
Én péntekig 4 Altos UG még 3 achi maradt.
Hétvégén pedig DZ farmot ígértem Endrének.
Este meg az UG körök végén megnézem a Nomád kiegészítőit.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
senior tag
válasz Snip3r_HUN #46068 üzenetére
Köszi. Mit mutat a gyakorlat, ha csak bóklászom bent, elképzelhető, hogy egy másik játékos, esetleg játékosok legyilkolnak? Vagy van békés és kevesbé békés része is? :
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Oposzumtoszó #46066 üzenetére
A DZ mondhatni a multi, mehetsz szólóban de kicsi az esélye hogy ne legyen bent egy játékos sem.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
dvd24
senior tag
válasz kiezTe90 #46065 üzenetére
hát igen, classified D3 és a 2 milliós pajzs nélkül felejtős. Alapból az elős HPpajzs bumm a 4-es D3-FNC-nél jön és utána kell a 6-os szett és 9000 stamina, hogy maxos legyen. 6-os classified nélkül használhatatlan gyakorlatilag a pajzs (persze csak olyan helyeken ahol megérné használni)
amúgy a kövi GE valszeg január végén lesz, de pontos info nincs
-
senior tag
Sziasztok!
A DZ-ben lehet single playerben is menni, vagy az csak multi? Fejlődni, lootolni stb.
-
kiezTe90
senior tag
válasz arnikusz #46057 üzenetére
Az a baj én az eventen még nagyon kis szintű voltam (akkor kezdtem el ps-en), és nincs CF cuccom.
Most kipróbáltam a time squaret, ilyen hibrid szettel. D3 pajzsal plusz nomád, és ezek ninja bike táskával. Nem sok a pajzsom életereje csak 700+ezer de miaz hogyha közel jönnek hozzám, 1-2 ütéssel leszedik? Majdnem agyvérzést kaptam.
Már nagyon várom a globál eventet, remélem azért a régi cf szettek is esni fognak. (D3, striker, stb...)
Ez így Nekem csak szenvedés. Arra a hétre ki is kérek 3 nap szabit.Szerk.: Mikor lehetlesz tudni pontosan mikor lesz a global event?
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #46063 üzenetére
Igen, de csak az egyik csalt (nem mintha az nem lett volna elég). 3 manhuntot így is bebuktak. A kesztyű nálam itt vegyesfelvágott, 12% AR és 12% SMG sebzés továbbá 6% crit esély, de szerintem a héten megnézem úgy is hogy az AR sebzés helyett CHD megy rá, és úgy mennyivel lesz gyengébb az M4 és mennyivel erősebb a House.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #46061 üzenetére
Köszönöm!
Ha nem jön be az 5x267 TF, akkor az egyik staminát átpörgetem én is TF-re, és megy be az 5x266ST + 1%CHC... (Mondjuk ki kellene már próbálni egyáltalán )Ez volt a szett amivel az egyik csítert leszedted?
(#46064) Snip3r_HUN
Helyes![ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #46033 üzenetére
-
Rony949
őstag
válasz Anonymus23 #46059 üzenetére
Úristen, de durva ez a ruha meg sisak. Én meg csöves kabátban és pom pomos sapkában nyomom.
-
arnikusz
veterán
válasz kiezTe90 #46055 üzenetére
Most már az új CF szettekben gondolok a Striker, D3 és én pl. Recleimer CF-ben csinálom, nem jelentenek gondot.
A Times Sq a leggyorsabb, csak az eljén a shotisokra kell figyelni.
A Warrengate-nál már rég nem okoz gondot az időre nyitás.
A Napalmnál meg a végén a 4 Agent lefókuszálásával simán megvagy.A múlt hétrn megcsináltam mind a 4 alttal a 3 legendást meg a Sárkányfészket, de e héttől csak 1 alton fogom majd szombaton.
Exo láda nekem csak régi exokat adott és átlag 35 divtech pedig hamarabb megvan DZ-ben.
Gyakorlatilag DZ 8-9 divtech lelőhelyek és 6 landmark ad 30 -a minimum, meg közben felszedjük a ládákat és van 2x9 láda kimentésre.Most viszont a héten ahogy DVD fórumtárs is írja a D3-ban megyek, mert ezen az alton az meg Nomád és Striker van szolgálatban.
[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
válasz arnikusz #46041 üzenetére
Az összes legendaryt végignyomtam vele, a randomok csak futottak utánam és mögülem lőtték az ellent. Ha figyel az ember arra, hogy ne vegyék körbe akkor terminátorként haladhat ezzel szettel, a több mint 2millás pajzsot kb gyógyitanom sem kellett, viszont PVP-ben tényleg felejtős olyan iszonyatos sebzés szorzó van a pajzs ellen.
-
arnikusz
veterán
válasz kiezTe90 #46053 üzenetére
Szia Legendás, hősi exo ládákért péntek.
Heti sima, túlélés,UG. kedd.
Legendás küldetések 3db van most: Times SQ., Napalm,Warrengate.
Hősi Betörések: Falcon, Sárkányfészek, Clear Sky, Stolen Signal
Tehát 7 db exotic ládát zsákolhatsz ezekekkel, de a Signalt szerintem nem csinálja csak mazochista.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Mikor van reset? Arra gondolok, hogy mikor lehet legendáson új exo ládákat kivenni?
Valamint a Napalm üzemen kívül van még olyan küldetés amit legendáson lehet lenyomni? (A falcon lost, meg a többi ilyenen kívül)
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
PETEE78
senior tag
válasz arnikusz #46045 üzenetére
Amit írtál, már volt benne részem. Szintén itt dz06 tetőn csak a kinti részen kaptam hasonlót cccp srácoktól, de az nem mostanában volt. Egy villanás volt, aztán összeestem, majd kb fél perc múlva felértek a tetőre... Nem tudom mi a f volt. Ja megtaláltam:
[link]You are being revived
-
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #46042 üzenetére
Ebben mi volt az élvezetes vagy dicsőséges a bunkó paraszt számára? Nagyon pici lehet a szerszáma...
-
aktív tag
Érdemes PvP-hez a szettbe páncélsérülést rakni / tekerni?
-
pzstm
titán
ilyenkor azért örülök hogy Xbox-on tolom
elvileg ugye ez egy játék, de hogy egyeseknek ez szórakozás és ettől jónak érzik magukat??
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-=Jam=-
őstag
Szánalmas, nem értem, hogy az ilyen egyértelmű csalást, hogy nem tudják egyből kiszűrni...
-
arnikusz
veterán
Szánalmasak.
Reggel olvastam az ubi fórumon, hogy pleasereportmehack nevezetű csaló mintha újfajta csalást használt volna, vagy csak szerverlagg volt.
Lényeg, hogy az Agent Nomádban volt és lövés nélkül (vagy nem érzékelte) mintha villámcsapott volna bele elfeküdt a fent nevezett csalótól.Pedig tetszene ez az új Rugó vadászat ha hagynának vadászgatni, de ilyenek ellen nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez már nagyon az alja. Abot, rpm, wh. Monduk tök mindegy mert aki "okosan" csal (eger macro, no recoil stb.. ) számomra olyan szarházi mint az aimos herok.
[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
-
Snip3r_HUN
addikt
-
arnikusz
veterán
Probáltad Legendary Times Sq?
Nagyon tetszik nálam is, meg UG kihívás minden nehezítéssel is jó.
Ez amit kimaxolok következőnek, tegnap még esett DZ-bosstól egy nagyobb páncélos kesztyű azzal jó lesz.
Viszont PVP-re max. csapatban, Skirmishen pikk-pakk leszedték 3-an a pajzsot.
Tegnap mellettünk a DZ-ben 4 ruszki 2 pajzsos farmolot darálta simán.Még azt figyeltem meg, hogy UG eltrosokknál is elnyel egy cseppet ami elég az előnyhöz, viszont mindenképpen House kell, probáltam Thompsonnal a 110-es tár miatt, de nem adta úgy mint House-al.
Ha meglessz a kimaxolás, lassan megprobálom benne a fekvés nélküli Stolen Signalt.
-
dvd24
senior tag
A classified D3-FNC nagyon jó PVE-re, tegnap leteszteltem legendarykon és nagyon jó lett, végre én vertem össze meleeben az elleneket és nem ők csuktak össze engem
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #46034 üzenetére
A múlt héten volt 266 stamina / 1% CHC, minden karakternél van 5 db belőle
Ki fogom próbálni azt is, de egyelőre marad így, mivel ehhez van egy Kompetens/ádáz/Hozzáértő M4, a kompetenst lehet még rajta pörgetni.
A House meg jön az egyik a stashből, azon pusztító/fogékony van. Vagy ami ma esett, azon ha jól rémlik pont PvP-s cuccok vannak, csak arra nem emlékszem mik.;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
Ragadozó esetén nálam is a 810 löszer miatt ment a 2. altra UG Hunter ellen.
Viszont Nomádot szeretem, ma 4 vs 2- ben mi voltunk Endrével 2-en 2 feküdt, utána 2 vs 2 hátulról betámadókból 1 feküdt, a másikat mivel felkeltette Endre kivégezte.
Kb. 90 perc alatt lett 237 div. meg egy jobb páncélos D3 kesztyű, a többi CF zúzva.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Rony949
őstag
A fegyvereket és egyéb cuccokat - amik nekem nem kellenek - eladjam vagy inkább szedjem szét őket? Melyik éri meg jobban?
-
LucentTwo
tag
Nekem ma lett kész nagyjából a nomád szettem, sajna a kesztyűm rossz (120 pont mínusz a tűzfegyveren), úgyhogy nem is fogom elkezdeni optimalizálni. Nálam 8200/4900-as pontértékekkel van, 55%chc + 95%chd, House/M4 fegyverekkel (PVE szettes fegyverek, mindkettőn rajta a pusztító ). Igen szépen teljesített ma, esett pár rugó/manhuntos. Valamint próbáltam PVE is, végig csináltam vele a 4 betörést hősin, ott is jól teljesített, pedig kb semmi elit sebzés és páncél sebzés nincs rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
Jó lesz ez, stamina nálam is kb. ennyi, különbség talán az hogy én a mostani DZ04-es árusnál lévő 264 stamina + 1% chc módosítókat pakoltam be hogy minél magasabb legyen a crit esély. Skill haste is csak a mellényen van nálam ennél a szettnél. Ha pvp-re pakolod össze nem baj ha zsákon nincs plusz lőszer, oda jó az égési ellenállás. Ma elég sokat haladtam vele, már csak a hátizsákot kell optimalizálni (~80 páncél kell még).
Mivel House-om csak 2 db van, a Brutál - Fogékony (utóbbi lett pörgetve) ment erre a szettre, mellette pedig egy M4 van: Gonosz - Kérlelhetetlen - Fogékony.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #46032 üzenetére
Most pakolászom összefelé a PvP szetteket, mert eddig nem volt még összerakva.
A Ragadozó már összeállt, csak ott az a gond, hogy egyiken sincs plusz lőszer, így viszont elég kevés a DZ-re, a House meg eszi rendesen.
A Nomádot most raktam össze: még módosítók nélkül, szerintem az 5x267/3% Skill haste fog bele menni. Maxolva még nincs egyáltalán:
Fegyver sincs még hozzá kiválasztva, csak beraktam a mentésbe azokat, amelyeken él a tálent.
Szerinted?[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #46031 üzenetére
Következő global eventig úgyis lesz még mit széttörni belőle. Ha meg már GE remélem január 15-ig elindul mert addig szabadságon vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Pakolászok, mert megint kevés a hely, asszem el kell búcsúzni a régi Alfa szettől, mert jelenleg már nincs értelme megtartani, végül is 1.4/5 óta megvannak a cuccok, elég sokáig húzták ezek is.
-
용 Bob
senior tag
válasz Snip3r_HUN #46029 üzenetére
Köszönöm!
Közben megtaláltam redditen is (nem voltam egyedül a problémámmal). Akkor a heti láda bukta utca, majd jövő héten.
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
Snip3r_HUN
addikt
Minden nap 2 db napi ug misszió van, egy hard és egy challange ezekre jár a plusz phoenix credit is. Daily Hard Op és Daily Challage OP néven vannak. Mivel csak napi kettő van, ha egyszer már letoltad ezeket ma akkor mégegyszer nem számolja el csak ha holnap ismét lejátszod.
[ Szerkesztve ]
-
용 Bob
senior tag
válasz arnikusz #46027 üzenetére
Mivel lehet kiváltani? Vagy így akkor buktam a heti ládát az UG miatt? Challange, Custom-al is próbáltam de nem adja hozzá..
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
용 Bob
senior tag
Tegnap még számolta rendesen az UG fealdatokat. Ma kb. 5.-re mentem 3 phase, 2...1, tökmindegy nem akarja beszámolni azt az egy redvás napi küldetést.
Mit csinálok rosszul. Még a missions fülön ki is jelöltem csak 5/6-ot mutat folyamatosan..
[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
válasz akoska07 #46024 üzenetére
Nekem az utóbbi pár napban az ÖSSZES pvp túlélésben dobott deltát. Amikor sikerült visszalépni volt h semmit se tudtam csinálni, és a game úgy érzékelte h egy helyben állok.
Különösen kellemes érzés, amikor lenyomtál 3 playert, full aranyban vagy már a dz közepén... és bumm delta. -
nagyúr
Warren gate végén delta.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
NandorHUN
addikt
Ilyen embereknek egész uPlay fiókjukat bannolni kéne úgy ahogy van, perm. bannal, hogy ha újat vesz azt is rögtön kiszórják MAC cím alapján.
Mi a f*s szórakoztató abban, hogy mások játékát elrontja azt nem tudom.
Szánalmas.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
törölt tag
Valaki nem jön farmolni DZ? Ott vagyok, kb 20 óráig, de 19:30-ig biztos fent leszek DZ meg UG
Maxxsus néven, PC-ről[ Szerkesztve ]
-
용 Bob
senior tag
válasz arnikusz #46012 üzenetére
Köszi. Így megpróbálom, bár ma sikerült egy kimentés. Még 11k kellene a heti feladathoz.
Daily Assigmentsre nem ad valami ládát, ha mindegyik ki van pipálva?? DZ-ben kellett még 10 LMB mobot leszednem és nem adott utána semmit.MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
FaTHI
őstag
No még egy történet ez nem sült Hack!
-
törölt tag
Kemény :/ Tegnap meg DZ6-ban hozzám csapódó kis német sráccal mentünk a kimentési helyre, mikor a radarommal látom h valami nagy galiba történik épp ott. Óvatosan közel lopóztunk, mikor látjuk h egy 4-es rugó cheater csapat támad épp egy kimentős sima 4-es német csapatot.... Volt ott tér-idő ugrástól keresztül falon át lövés, minden.... Már kezdtük sajnálni a 4-es német csapatot, mikor a rugók elkezdtek hullani...
A fagyi visszanyalt, egy másik cheater csapatot akartak lealázni -
FaTHI
őstag
Itt minden van mint a búcsúban! Cheater
[ Szerkesztve ]
-
szucstom
őstag
skacok, van itt olyan játékos, aki ps4-en tolja? DZ-be UG-be és heti célpontokat farmolni jó lenne párosban
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
törölt tag
Tegnap délután összefarmoltam kb 400 DivTech-et, nagyon lehetett farmolni. Csináltam egy térképet, egy bizonyos utat járok végig vele, s közben a lila és a sárga ládákat is szedem, így rengeteget össze lehet szedni.
Ezenkivül esett egy Barret mellény, egy Medved (vagy mi a szösz), egy Thompson, ma meg egy ilyen csuda DZ3-ban az építkezésen a rendőrmotoros behemótból, nem találkoztam vele még soha, nem tudom a maxos LVOA-C és a maxos House mellett érdemes e megtartani LMB, Pusztító, szétszórt talentekkel, -
용 Bob
senior tag
BUÉK!
20 perce várok survivalra, az normálisnak számít? Sokan másnaposak elvileg, mi lehet egy szimpla hétvégén...
Lassan lemegy közben egy Vikings rész.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #46009 üzenetére
Az Úr adta, a Nomád elvette.
BÚÉK minden Agentnek! -
Anonymus23
veterán
Elfelejtettem
Csaló és glitch mentes DZ-t és BUÉK minden ügynöknek!
-
szucstom
őstag
Hehhehe jó lesz ez az új év gyerekek Első coop UG-ból kiváló minőségő LVOA-C esett Ja meg a Nomád maszk is. Igaz, hogy minden más set esett, de ez úgy látom ritka lesz mint a fehér holló.
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
soo277
őstag
BUÉK
BT: wersoo#21211
-
LucentTwo
tag
válasz arnikusz #46001 üzenetére
Engem most aláztak meg DZ-ben, 3 azaz 3 Megállító shotis/striker szettes lövés volt levinni a 430ezer életerős predatoromat. Most már tudom, hogy miért nem szeretek/szerettem eddig is pvp-zni ebben a játékban. Ha erősnek érzed magad egy szettben akkor is van egy olyan hero aki kb megaláz.
Boldog Újévet Nektek!
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
BUÉK! Minden kedves és kedvetlen fórumozónak!
https://www.twitch.tv/ltommys
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.