-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz kiezTe90 #46055 üzenetére
Most már az új CF szettekben gondolok a Striker, D3 és én pl. Recleimer CF-ben csinálom, nem jelentenek gondot.
A Times Sq a leggyorsabb, csak az eljén a shotisokra kell figyelni.
A Warrengate-nál már rég nem okoz gondot az időre nyitás.
A Napalmnál meg a végén a 4 Agent lefókuszálásával simán megvagy.A múlt hétrn megcsináltam mind a 4 alttal a 3 legendást meg a Sárkányfészket, de e héttől csak 1 alton fogom majd szombaton.
Exo láda nekem csak régi exokat adott és átlag 35 divtech pedig hamarabb megvan DZ-ben.
Gyakorlatilag DZ 8-9 divtech lelőhelyek és 6 landmark ad 30 -a minimum, meg közben felszedjük a ládákat és van 2x9 láda kimentésre.Most viszont a héten ahogy DVD fórumtárs is írja a D3-ban megyek, mert ezen az alton az meg Nomád és Striker van szolgálatban.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!