Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Xorith
tag
válasz westlake #6091 üzenetére
Én nem szállok harcba, de ezt öröm látni, hogy van ilyen! Ha valaki megengedheti magának, hogy ilyen ssd-k vannak "elfekvőben" és elajándékozza azok között akik ugyanazzal a jó gameval játszanak mint Ő!
Ez ritka! Főleg itt! Elismerésem! Öröm ilyet Magyar fórumon olvasni, komolyan!
"Kemény" általában Westlake stílusa, de ezt is lássák az emberek akik mindig ócsárolják a fórumot!
Peace! -
.LnB
titán
válasz westlake #6091 üzenetére
Még jó, hogy nem vagyok rászorulva, mert ez a level cap rush mindig elveszi a játékélményt. Így nyugodt, nyugdíjas tempóban élvezem majd a játékot.
Mondjuk ha azt mondod bedobsze egy 980 Ti-t... Na az már más lenne.Egyébként baromi rendes felajánlás tőled, tényleg tiszteletre méltó!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Flynth
tag
Kedden alszom 3 - 4 ig es tolok egy 24h streamet tehat kell az a kedd
Jo tabot toltottem ki, csak vak vagyok, koszi az eszrevetelt
twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502
-
Flynth
tag
Lehet hulye kerdes, closs platform lesz? Vagy hianyzik a gdocsbol, hogy PC/XB/PS az user?
twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502
-
.LnB
titán
Na elküldtem az ismerős kérelmet mindenkinek. Volt pár ember akit nem talált meg az uplay a megadott uplay nick alapján. Nekik kiszíneztem a nevüket.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Flynth
tag
Megtortent.
Jovohet keddre kell szabit kivennem.
Pont eleg UPlay pontom volt, hogy mindent unlockolni tudjak A 3 free key-t ne hasznaljatok el az elejen...
Ma mostmar csak 1-et kell aludni jovohet keddig es utana soha tobbet
Egy vagy ket nap szabi kell vajon ahhoz, hogy ehenhalas szelen elerjem a lvl 30-at?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Na nekiállok mindenkit felvenni Uplay-re. Ha nem írnék ma már többet (tudom ennek sokan örülnének) akkor elbuktam, nem sikerült...
-
duvi
nagyúr
Üdv itt is! Ha gondolod, akkor iratkozz fel a Ph-s játékoslistára.
- Flynth kollégát mindenkinek ajánlom, mint profi játékostársat!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nvidia contest mai kódja megvan már valakinek?
"The Pagani of all Twitch streamers"
Live-Die-Respawn
-
Flynth
tag
Hello mindenki,
leadtam az elorendelest, varom mar nagyon a jatekot, en csak az open beta alatt ultem fel a hype vonatra, de amit akkor tapasztaltam az nekem nagyon bejott.
-
nagyúr
válasz kinghaxor #6072 üzenetére
nem lesz ettől átvariálva egyik csoport sem. vérdíj lesz a fejeden, amit megkap, aki megöl, vagy te, ha lejár a timered.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
kinghaxor
senior tag
Egy dolog nem tiszta nekem ezzel a rogue dologgal kapcsolatban. Ha én rogue leszek és mindenki elkezd rám vadászni a dz-ben, akkor a többi rogue ugyan úgy megölhet és pontot is kap érte mint a többi játékos vagy onnantól a rogue-ok és a sima játékosok is különálló de összefüggő csoport lesz?
-
.LnB
titán
Én már így előre odaadnám neked azt az SSD-t, hogy ezzel is előrébb legyél egy értelmes gép fejlesztésében. Azért, hogy ott tudd hagyni azt a zöld kis "ékszerdobozt" és helyes "útra" térjél.
-
VTom
veterán
válasz Sebestyen01 #6061 üzenetére
Influenzás zombik?
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
westlake
félisten
válasz Dreimus #6030 üzenetére
Én még mindig nem értem, hogy hozzáértő emberek számára a MT miért egyenlő a P2W fogalmával. A kettő nem ugyanaz. A mai állás szerint biztosan nem. Eredetileg azért találtlák ki a "fogalmat", de már rég nem azt jelenti.
#6042: A PC-sek hátránnyal indulnak ilyen szempontból. Nem azért lett csak PC-s, mert egy konzolos nem tudna mitk kezdeni egy SSD-vel.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
-
RazoR
veterán
válasz Sebestyen01 #6061 üzenetére
Simán benne van, hogy lesz ilyen...
-
Sebestyen01
őstag
-
mettek
addikt
válasz Bazsi1987 #6057 üzenetére
Első hónapban biztos hogy rogyásig lesznek a szerverek dz-ben. Mert ugye vannak a multiplayer arcok akiknek ez lesz az elsődleges motivációja a játékban és nem a sztori. Meg be be néznek majd a sztorisok is...aztán ha ráunnak az emberek vagy megvan a 30/30 akkor go vissza Bf4.
Amugy aki igazi taktikai szimulátor jellegű shootert akar az nézzen rá a Squad-ra steamen. Iszonyat jó lesz ha kész lesz a maga műfajában de kizárólag kommunikálva játszható mivel ha csak ugy nekivágsz biztos meghalsz pikk pakk. Sokszor a squad leader mondja merre van az ellenfél (neki van távcsöve) mert te nem is látsz olyan messze, aztán szinte csak a mozgó pontokat lövöd a hegygerincen találomra. Nagyon taktikai és életszagú.
Na ennyi volt az off.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
RazoR
veterán
-
Bazsi1987
őstag
-
mettek
addikt
A gond az volt a Dz-ben hogy méga nyilt betában is lassan spawnoltak vissza az npc-k a helyekre illetve kb csak a parkolóház tetején lévő kimenekítő pont élt mert ennek közelében voltak a jobb npc bázisok, safe house. A másik kettő pont elég vérszegény volt, ezt is balanszolhatnák.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
törölt tag
Javaslom, gyűjtsük össze a PRO, Kontra, FPS hszeket, és tegyük ki a topic nyitóoldalára.
Vagy ne.
Nekem mindegy. -
Xorith
tag
Nincs benne viccelődés. Nem happy mindenki. Teljesen visszaadja a katasztrófa hangulatot. A Metro: Last Light is hozta ezt a hangulatot. És igen ez a tipikus hős vagy benne, de egy nagyon "szar" világban". Vírus pusztított. Rengeteg a halott. Erre még a sok gagnsta fosztogat. Fegyencek élvezetből ölik a civileket. Őrült tisztogatók felgyújtják a kocsit a civil emberekre és hallani, hogy liheg utána jó pár másodpercig. Mintha elégedettség és élvezet mámorában úszna. Attól az echo-tól kirázott a hideg. Nagyon átadta. Pedig "csak" egy hangfelvétel és egy "kép" ugyebár, de mégis.
Hopp kicsit elragadtattam magam. Bocsánat. -
grHawk
aktív tag
Ez az, ami engem is nagyon megfogott. Nagyon hatásvadász az egész és olyat atmoszfrérát terem a játéknak mint anno a M2033. Remélem lesznek nagy döntések a sztoriban és remélem megtartja ezt a sötét hangulatot, amibe olyan érzés, mint ha Te magad, a hős visz fényt. A zene, a látvány teljesen megadja a cselekmények hangulatát. És mivel a DZ-k max. player száma nem változik, területe mégis jóval nagyobb lesz, így az is megtartja majd a hangulatot. Bétában szerintem a DZ kicsit fals tapasztalatot adott mivel relatíve kis helyre tömörítette a játékosokat, néha elég zsúfoltá téve az ESeket.
[ Szerkesztve ]
-
Xorith
tag
válasz kinghaxor #6048 üzenetére
Magyar feliratért Én is hálás vagyok. Elolvasgatok angolul, de azért nem vagyok profi.
Kíváncsi leszek milyen küldik lesznek és, hogy mennyire keményítenek be történet szempontból. A metrós küldetésnél meglepődtem a rengeteg hulla láttán. Bevállalósak és remélem, hogy ilyen komoly is marad a játék.szerk.: RECSKA: Lesz ebbe 100 óra bőven akinek bejön a játék hangulata.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
En 21 orat toltam a betaba, ugy, hogy penteken es szombaton is dolgoztam xD
Szerintem meglesz a 100 a teljesben. Az elso honapban xD
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
kinghaxor
senior tag
Én személy szerint összességében 19 órát bele toltam a bétákba. Igaz, hogy a nyíltba csak kb. kettő ment bele a 19-ből idő hiányában, de így is nagyon jól szórakoztam. Nem is temetem a játékot. Szerintem nincs miért. Elég sok videót megnéztem mostanában, és látszik, hogy bőven lesz benne tartalom. Az utolsó azt hiszem egy vasútállomáson játszódott. 25 percig tartott és végig volt benne akció. Plusz ebben a játékban a fejlődés is nagy szerepet kap. A bétában is sokszor játszottam le a kórházas küldetést hardon csak azért, hogy magasabb szintet érjek el a felszerelések miatt és még így sem untam meg. Ráadásul nem is sikerült komoly cuccokat összeszedni. Sárga fegyverem se volt. Az biztos, hogy én nagyon jól el fogok szórakozni a játékkal. És ami nekem külön pozitívum, hogy lesz benne magyar felirat.
-
sagem
addikt
válasz Dreimus #6030 üzenetére
Tényleg ne bolygassuk a témát, most már csak pár nap és minden kiderül! Azért írom, mert a PCGamer meg ilyet ír: [link] -szóval mindenki ír mindenfélét, majd jön a game és kiderül mi hogy lesz
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Xorith
tag
Még jó, hogy nem mmo a játék műfaja. Vagy én jöttem megint rossz topikba....francbaBazsi1987: Az teljesen jó lesz. Kíváncsi leszek, hogy minden egyes felszedhető "dokumentumot" el lehet majd olvasni vagy csak "dísz" lesz? Telefonok, jegyzetek ilyesmikre gondolok. Gondolom, hogy nem csak szerezhető cuccok és annyi legalábbis remélem.
szerk.: .LnB: Értem. Remélem lesz annyi tartalom, hogy Te is elégedett legyél és ne bánd meg, hogy megvetted! Engem a béta megfogott és kíváncsi leszek mik lesznek benne amit nem nagyon mondtak el. Ugye lesz bázis építés, craftolás. DZ-be szerinted csak egymást kell ölni majd és ennyi? Lehet ott is lesznek esetleg küldi szerűségek.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nem, megveszem. Várom nagyon. Az, hogy leírom a negatív gondolataimat is, nem jelenti azt, hogy ne várnám, vagy ne venném meg.
-
grHawk
aktív tag
Most azokhoz címezem a kérdést, akik oly elégedetlenek a játékkal (mindegy mely aspektusáról van szó), hogy itt savazzák nekünk.
1. Mi célja annak, hogy győzködtök minket, hogy a játék szar? Le akartok beszélni róla? Állításotok szerint nem, más célt mégsem szolgál a folytonos megmondó kapitányosdi.
2. Emberek ez a játék még ki sem jött. Meg tapasztaltuk tudomisén mennyi százalékát és néhányan a nagy kocka múltjukkal dobálózva már tudják, hogy szar lesz. Ugyan már.
3. Igen, az aki tényként közli véleményét a semmire alapozva, az egy marha.
4. Nekem tetszik a játék, voltak/vannak fenntartásaim, de eltudom fogadni mások véleményét. Amit nem tudok elfogadni, hogy itt néhány emberen már tényleg csak az látszik, hogy meg akar győzni arról, hogy szar lesz... közben persze hajtogatja, hogy Ő nem akarja megmondani mire ne költsük a pénzünk. Higgadjatok már le.
5. A DZ endcontent vs. PvE endcontenthez hozzászólva; a PvE alapú tartalmat folyamatosan gyártani kell, míg a PvP alapú tartalmak jó megalapozásával kevés ráfordított figyelemmel is hosszútávú szórakozást nyújthatnak. Valószínüsítem ezért nem a PvE részt nyomatják annyira. Ha bár én mindkettőt élvezem.
6. Jöhet a monológ, hogy elvakult vásárló vagyok, hogy egyre csak könnyebb eleget tenni a játékosok igényeinek pont az olyanok miatt, mint én. Ez van, nekem tetszik Neked nem, Te meg akarsz győzni én nem, Te talán megveszed a játékot én viszont biztosan és a többi. Nem sokat változtat a hőbörgés kedves időutazók, akik már látták a játék alkonyát.Na peace van meg minden fasza -
-
Telda
addikt
"Egyébként kíváncsi lennék ki mit vár/várt a játéktól az endgame tartalommal kapcsolatban."
Részemről dungeon-ök, napi küldetések, outdoor boss harcok, esetleg valami tömeges megmozdulás, eventek, stb. Mind ezt megtámogatva egy normális group finder rendszerrel. Igazából semmi extra, csak amit egy 2016ban megjelenő mmo-tól minimum szinten el lehet várni .
-
daveoff
veterán
Csak nem, abba még single sincs, Divisionben szinte a bétában nagyobb tartalom volt, vagyis jobban odaszögezett a gép elé. Meglátjuk....
westlake: köszi a felajánlást, nem semmi! noliferek előnyben....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Xorith
tag
A bétába mennyi időt toltatok?
Zárt bétába úgy, hogy minden küldit megcsináltam és 1 órát Darkzone-oztam 15 óra belecsúszott.
Nem vagyok az a kapkodós fajta. Szerintem ha vesszük az eddigi Ubi játékokat akkor nagyjából sejthetjük mire számíthatunk. Far Cry 3, Assassins Creed-ek.
Ja és úgy 15 óra, hogy nem volt craftolás ilyesmi.
Egyébként kíváncsi lennék ki mit vár/várt a játéktól az endgame tartalommal kapcsolatban.szerk.: .LnB : Visszamondtad az előrendelést? Bár már lassan nem tudom követni ki veszi meg és ki nem.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Sebestyen01 #6033 üzenetére
Rendben van.
-
Sebestyen01
őstag
Kettőnk közül nem én hisztizik napi szinten higy jaj biztos szar lesz, aztán mutat valaki valamit és uhhh kurva jó lesz, majd jön megint egy hír és ahhoz biztos szar lesz... Szedd már össze magad ember, mutass már egy stagnáló hozzaallast a játékkal kapcsolatban, mert napi szinten még csak read only ba is zsibbaszto ezeket olvasni! Azonkívül mert benyaltad már más gammel, itt volt béta, töltsd is tetszett is akkor mit kivncsiskodsz, miért kell tultolni? Kijon játszol, jól érzed magad, függetlenül a contentektol! A múltkor 50 plusz küldetést számolt össze valaki az csak elég, vagy nincs élet a gépen kívül?
Komolyan mondom agyfax!
Ezenkívül mint látod nem csak nekem válik világossá hogy egyre több önjelölt Nostradamus temeti a gamet, nulla ralatassal, és semmi tudással! Mert hogy nem tud többet mint te vagy én, csak szar, mert szar , p2w lesz biztos, az senkit nem érdekel hogy nyilatkoztak nem lesz... De itt már mondhatni bármit a fejlesztocsapat úgy is mást látna bele a sok emberke aki most is farkast kiált.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Teljesen jól tükrözi ami itt megy a magyar mentelitást. A kitérő és ködösítő válaszok alapján egyből mindenki arra következtet, hogy tuti sz@r lesz, tuti átb@szás, tuti kevés tartalom lesz, stb. ha egy kicsit megerőltetnénk magunkat és próbálnánk pozitívak lenni úgy is fel lehetne fogni ezt az egészet, hogy talán azért ködösítenek, mert nem akarják előre lelőni azokat a dolgokat amitől majd tátva marad a szánk! De egyáltalán minek találgatni? Mindenki javasasszonynak érzi magát, hogy jóslatokba bocsájtkozik? Egy hét múlva úgyis kiderül minden! Ha csak 30 óra lesz a játékban én azt mondom már megérte a mai nagy átlaghoz képest (lásd: Hív a Kötelesség a maga 6-7 óra single tartalmával és évek óta ugyanazt nyújtó multijával más köntösben)! Ne vegye senki magára, de tényleg kezd vicc lenni ami itt megy....
-
.LnB
titán
válasz Sebestyen01 #6029 üzenetére
Jobban esik a kicsi lelkednek ha csak a szépet és a jót olvasod ugye? Az biztos megnyugtató.
[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
-
Sebestyen01
őstag
Akkor mond le, és annyi, unalmas már a 80. embertől is ezt a latolgatast hallgatni, fingotok nincsen semmiről, mint ahogy senkinek se és megy itt a nagy rózsa füzér morzsolgatas...
Én nem tudom hogy egyesek a magánéletben is ilyenek vagy sem, de komolyan mielőtt kilepsz az utcára is ennyit filozol? Komoly kihívást jelenthet egy bevásárlás, mert ott is figyelembe lehet venni faxsagokat...
Hihetetlen.[ Szerkesztve ]
-
-
-
westlake
félisten
Aki ide a fórumra elsőnek kiteszi a (bizonyíthatóan) saját 30/30-as (Level/Rank) PC-s karakteréről készült képet, annak felajánlok egy ilyet.
Én is versenyzek, tehát ha én nyerek, akkor senki nem kap semmit.Hajrá!
#6025: Szívesen, de nem kellett volna szólnod.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
törölt tag
Hát én lépten-nyomon bele botlottam, sokáig azt se tudtam mi ez, de egyszer megnéztem egy hosszabb bemutatót és a hangulata azonnal behúzott. Aztán megláttam mi ez hátrahőköltem, mint akit gyomron vágtak. És ordítottak a fejemben a neuronok, de hisz én egy ilyen játékra várok mióta élek!
Utána meg nyakon öntenek szívószálon keresztül jó hosszan egy tartálykocsi jeges vízzel, hogy felébredjek.
-
mettek
addikt
Én nem sok hype-pal találkoztam pl. Egy két trailert kiadtak youtube-on és ennyi. Aki nem kifejezetten keresi a Division infokat az nem botlik bele lépten nyomon. Legalábbis nem jobban mint bármely más AAA játéknál. Plusz megjelenéskor az online hírportálok is előtúrnak mindent és a szarból is hírt csinálnak mert tudják egy új játék kattintásokat hoz ami nekik pénz.
-
sagem
addikt
"Ehhez képest itt páran tényleg kicsit túltolják" de basszus, miért lett túltolva? Mert a marketing is túl lett tolva. Az éremnek két oldala van. Kb. csak azért lett itt 6ezer hsz a megjelenés előtt, mert a marketinggépezet tú lett tolva. Természetes, hogy pro és kontra vannak túltolt vélemények, mert ezzel bombáznak mindenkit már mióta. Ezért lesz jó, ha megjelenik, végre csend lesz Ennyi.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Frod
addikt
Tökéletesen egyet értek veled.
Mai világban ha egy játék ad már legalább 50 óra valóban jól eltöltött, szórakoztató játékidőt akkor egy szavunk nem lehet. Nem arról van szó, hogy én anno az E3 bejelentésnél nem másra számítottam volna, de túlvagyunk 2 bétán, láttunk jó pár videót, és azért van fogalmunk az ezeken túli információkról is.
Ehhez képest itt páran tényleg kicsit túltolják, de legalább a grafikai e-péniszmérés már nem megy napi szinten.Do you see the white shadow?
-
törölt tag
válasz velizare #6015 üzenetére
Nem teljesen kovetem az osszes hozzaszolast, nekem igy jo ez a jatek ahogy van, amig nem jatszunk vele, nem latjuk a a palyakat, a tartalmat, a vegleges jatekmenetet addig okafogyott a dolog. Ha mar vegigtoltuk a PvE tartalmat es jol megy a DZ akkor le tudunk ulni atbeszelni, min lehetne javitani, valtoztatni.
Nem is ertem miert kell hetekkel, honapokkal elore farkast kialtani.
Legalabb jol megy a jatek a kartyakon/gepeken, nagyjabol mindenki elegedett a teljesitmennyel, akinek elszall a drivere menet kozben vagy telepiteskor, annak javaslom hogy telepitse fel, aztan telepitse ra megegyszer, gep ujraindit es mehet fel megegyszer a driver, Ti-nel is anno meg az FX-nel is bevalt, bar mostanaban nincs ilyen gondom.
Mindenkinek jo kalandozast, gyorsan elszallo egy hetet kivanok
szerk
elso mondatot nem ugy ertettem nem akarok egyet erteni a gonosz kisz Jedi-velPeace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
amióta a closed béta kijött, azóta van tele a net a "váltsuk meg a játékot" típusú "a dz szar, de én (értsd: csak én) tudom a megoldást" postokkal.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
vegitossj7
addikt
Hát, endgame PvP, aminek kb. semmi értelme, nagy PvP lesz, ha megölsz valakit és 20 mp múlva az egész insta rádszáll, mindenhol kijelezve téged, falakon át stb. Lenne valami kockázat a DZ-ben, nem Comfyzone lenne, ahol látod az ellenfelet 30 km-el arrébb a mapon...
Én annyit csinálnék, hogy kijeleztetném a róg édzsentek hátán a halálfejet, és ennyi. A mapot meg a wallhacket el lehet felejteni... Max. ha megölnek valakit, 1 mp-ig lehetne látni, hol ölték meg, esetleg lábnyomokat.A Phoenix credittel meg p2w lesz nagy valszeg, ezen nem nagyon lehet mit magyarázni.
Amikre vártam volna a választ:
-Milyen raidek várhatóak?
-Milyen változtatásokat eszközölnének a tényleges PvP játékmenet eléréséhez? (Az nem PvP, hogy 4v egész insta wallhackel, meg 0 jutalommal [a lootot amúgy sem látja az ember, míg nem öl])
-Mikor kerül bele a trade?
-Hány mission lesz, és mennyi óra PvE content átlagosan?
-Mi az a Phoenix Credit, és hogy lehet szerezni?Nekem ennyi elég lett volna Q&A-nek, ha ennyit csináltak volna.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Titanone
tag
Nekem se a DZ a zsánerem, de azért azzal is el lehet ütni az időt.
Azért én még reménykedek, hogy itt a patchkel ,meg a dlckel bővülhet a játék nagy mértékben.Én nem értem, ott a Blizzard féle Diablo 3. Vegyenek már egy kis példát onnan. Please, bár azt egy ideje nem toltam.
[ Szerkesztve ]
-
NomadND1
senior tag
Nehéz elhinni, hogy ezek voltak a legértelmesebb kérdések.
Adtak a szarnak egy pofont, mert ezeket eddig is tudtuk.#6010: Pedig de. Arra számítanak, hogy az emberek majd jól elszórakoztatják egymást.
Aztán majd jön pár dlc egyre több hangsúlyt fektetve a DZ-be, meg szinthatár emelés és itt kb. ki is fulladt a lufi.
Akkor látok esélyt a játék megmentésére, ha kiadnak hozzá egy küldetés szerkesztőt, vagy ingame lehet küldetéseket szervezni, az ellenségeket meg a gép véletlenszerűen generálja hozzá.[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Pl. a blockbusternek szánt mozifilmek gyártása sem két fillér (csak mert mindig ezzel jönnek a játékkészítők), de ott sincs az, hogy hé, vedd már meg előre a jegyed az új Pán Péterre, benne lesz a Hugh Jackman, nagyon tuti lesz tényleg, úttörő becsületszavunkra! Nincs ilyen. Beleteszik a pénzt, költenek bőséggel a marketingre is (csak éppen nem abból a pénzből amit már úgyis beszedtek), kijön a film, írnak róla az újságok, rajongói oldalak, aztán vagy megnézik a nézők vagy nem. A példa esetében: a film rossz lett, a mozikban megbukott. Ha előfinanszírozták volna, akkor persze a pénzüknél lettek volna azzal a rémes filmmel is, így meg legalább rájöttek, hogy ezt nem így kellene.
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Én sok mindenben egyetértek veled, de itt nem az UBI a hibás, hanem mi, akik előrendelünk minden játékot, mert azt mondták, hogy jó lesz Régen ez úgy ment, hogy megjelent a játék, megjöttek a tesztek, majd jöttek a vásárlók. Vagy nem jöttek, mert kiröhögték a játékot. Most meg..előrendelésben rekordot döntenek eladásban..Érted, pénznél vannak, úgy hogy szép képeket/videókat, meg -max- egy demot tettek még csak le az asztalra. Lehetne jobban csinálni, de minek? Majd a második részben. Régen max 1-2-3 újságot tudtak megkenni, hogy jó tesztet írjanak róla, de ez nem sok mindenre volt elég, szépen bele is állt a földbe egy-két kiadó, meg nagy dérrel-durral beharangozott AAA cím. Most, gyakorlatilag az EA/UBI féle bukták nem is igazi bukták, mert nem veszteségesek.. És akkor még ott van a Kickstarter/Steam Early Access, ami még rosszabb, mert sok el sem készül vagy csak egy nagyon-nagyon kiherélt verzió lesz belőle, de tőled elvárják, hogy megfinanszírozd a nem számon kérhető ígéretüket. Előre.
Kiadóként biztos mi is ezt csinálnánk sokan Aztán majd ha kipukkad az előrendelési lufi, akkor talán visszatér minden a régi kerékvágásba. Kijön a játék és sz@r? Így jártatok, lehet keményen akciózni, mert kutya nem fogja megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát ez semmi.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Leszek megint én a vészmadár, meg a károgó hülye akkor. Előre is bocs, lehet erős nyelvezetűre fog sikeredni mert "idegállapotban vagyok Maunika!", vagyunk már annyira felnőttek, hogy eltudjátok ezt fogani. Max azt gondoljátok rólam majd, hogy egy káromkodós suttyó vagyok.
Naszóval..
Egy héttel a megjelenés előtt vagyunk. Némi információval a birtokunkban előrendeltünk egy 18, 35, 10 ezer forintos játékot. És várjuk a csodát. Igen a csodát. Mert ahhoz, hogy ez a játék tényleg igényes, tartalmas, szórakoztató, és emlékezetes legyen egy kisebb csodára van szükség szerintem. És a csoda nálam nem egyenlő a DLC-vel!
Nem tudom..ha én készítenék egy játékot mint amilyet ők ígérnek és ígértek akkor nem hallgatnám el az információkat. Nem ködösítenék az endgame-mel kapcsolatban, a küldetések számát illetően, a craftolási rendszerről, a DZ változatosságáról. Mert ha én egy valóban fasza játékot csináltam akkor nem lenne miért ködösíteni. Igen is megosztanám a vevőkkel, a játékosokkal, "hogy ez van fiam, ez oda fog bszni", "megcsináltuk ezt", "megcsináltuk azt", lesz 5 raid, 70 küldetés, "nem fogtok unatkozni", "hónapokig lesz elég content benne".Erre itt mos mi van?! KUSS!! Büdös nagy semmi. És ez csak nekem gyanús?! Csak én vagyok ennyire pesszimista? Írhatja nekem oric 200x privátban, hogy "nyugi jó lesz". Oké, jó lesz. De meddig?! Egy hétig? Három napig míg át nem látom majd, hogy "basszus ez üres".
Eltöltöttem már jó pár évet ezzel a hülye kocka hobbimmal, és nem arról van szó, hogy végigjátszottam minden szir-szart ami velem szembe jött. Volt ilyen is. De inkább arra gondolok, hogy átlátom azért ezeket a dolgokat már. Ubisoft, ígéretek, kamu, meg ilyesmik jutnak eszembe.
Amit birorichard kiemelt kérdést az a legsokatmondóbb. És mi a válasz?! A DZ. Csakhogy a DZ se lesz hosszú távon szórakoztató. Mert abban nincs annyi. Jó móka meg minden, de nem hosszú távú szórakozás.
Túlpörgőm? 1-3 hónapos game?! Hát én baromira nem ezt várom. Én egy olyan játékot szeretnék ami sokáig okoz meglepetést, sokáig nyújt újdonságot! Konkrétan úgy gondolom, hogy 100óra is szenvedés révén lesz csak meg.
Elnézést akiket irritál ez a komment, én így gondolom. Megveszem, várom a jövő hét keddet, és biztos boldog leszek vele egy ideig. És reménykedem, hogy hosszútávú szórakozást fog nyújtani számunkra!
szerk.: Ja és igen a mikrótranzakcióról is volt vagy 500 kérdés! Az se véletlen nem lett megválaszolva, bár én azt letojom.
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
Annyi idővel bőven ki lennék békülve de számomra az a gond, hogy a DZ nem jön be, mikrotranzakcióval meg pláne nem. Ez utóbbi lesz (lehet a fejeket a homokba dugni, és mindegy, hogy a kiadó minek nevezi, attól még lesz, mindenki nyugodjon meg), a PVE endgame pedig várhatóan a missionök újrajátszásával ki is merül. Ezért nem 1-3 hónap tartana nekem a játék, hanem kb 1-2 hét, az pedig sovány 20 000-ért. Értem én, hogy vannak itt olyanok, akik szerették meg fogják játszani a DZ-t, engem nem zavar, nekik megéri, jó szórakozást hozzá, őszintén. Sokan viszont vártunk valami értelmes, kézzelfogható PVE endgame contentet, az nem lesz benne, ennyi - nekünk nem éri meg. Itt szerintem ki is merült ennek a témának a boncolgatása, legalábbis részemről.
A következő gondolat nem neked szól, csak b*ssza valami a csőrömet egy korábbi hsz miatt - jöhet bárki, újabb iqhuszár, aki megint lemarház, nem akarom mondani, hogy milyen magasról, mit csinálok a primitív véleményére. Ezt el szerettem volna mondani, mielőtt megint lemegyünk a béka segge alá, felnőtt emberként óvodás színvonalra (bár nem akarom megbántani az ovisokat), nyeljen mindenki egy nagyot, aki ettől a hsz-től fészkelődni kezd a fotelben és próbálja megemészteni az olvasottakat felnőtt, érett nő/férfi módjára, ha nem megy, ignorálja és keressen egy pszichológust, kösz. A többiektől bocs az off-ért.
-
sagem
addikt
Ez tökéletesen így van. Szerintem összességében rendben lesz a játék. Az a baj, hogy az UBI eszement hypeot generál a játék köré. Ez volt a WD esetében is, olyan felfokozott várakozás előzte meg a promóciós hadjáratnak köszönhetően, hogy még ha szipi-szuper játék lett volna, akkor sem tudta volna beváltani a hozzá fűzött reményeket, s úgy, hogy még "hiányosságai" is voltak, nem a tisztes iparosmunkák közé sorolt be, az emberek két hónap alatt elfelejtették, aztán 1500 Ftért dobálták már a kódokat hozzá.
Más kérdés, hogy az UBInak így is megérte, mert bőven visszajött amit fejlesztésre/hypera költöttek, anyagilag sikeres lett a cím.
Viszont itt volt béta, ami szerintem jó dolog, aki akarta kipróbálhatta, nem teljesen zsákbamacska.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz birorichard #5999 üzenetére
szerintem túlpörgiik az emberek ezt a játékot. Egy tökéletes, 2-3 évig megújuló tratalommal bíró játékot várnak. Ez nem az lesz. Ez nem egy WOW, hogy életed végéig szintezhetsz benne. Ez egy 1-2-3 hónapos game, kinek mennyi ideje van plusz a DLC-k.
(#6001) Xorith: így van
[ Szerkesztve ]
-
Xorith
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest