Hirdetés
-
GAMEPOD
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Bazsi1987 #14255 üzenetére
Csak azért mert egyszerűbb konzolra játékot fejleszteni mint és ezért lusták rendesen kiadni egy játékot PC-re ezért nekem ne kelljen konzolt venni. Semmi bajom a konzollal 4 évig csak X360on játszottam, de számomra egy konzol nem tudja helyettesíteni a PC-t. Amúgy a legjobb ha van az embernek mindkettő, de ahhoz meg sok pénz kell.
-
marilllyo
veterán
-
Maxtreme
addikt
válasz
Bazsi1987 #14122 üzenetére
180 körül már neki lehet állni, de fontosabb a jól összeszokott és tapasztalat csapat.
szerk: Vagy a kihívás nehézséget kérded? Oda sztem 200 alatt (és még így is necces nagyon) meg egy iszonyatosan kitartó és jó csapat nélkül nem érdemes menni... különben az első 2 ellenfélnél el fogtok akadni.
-
Edem05
őstag
válasz
Bazsi1987 #10109 üzenetére
Engem hidegen hagy. Ami sokkal jobban érdekelne az egy olyan AK kipörgetése a kraftolós gépből amin Deadly és Brutal talent van egyszerre... De csak nem dobja ki, pedig már lekraftoltam vagy 20-25 darabot biztos
Más: Egyébként, a speckó árusnál a bázison nem lesznek új tervek? Mert kb az összeset megvettem már és kéne más is amihez nem kell használni azt a hülye division tech-et.
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
Bazsi1987 #6465 üzenetére
AZ alapot rendeltem (Ps4), pár napja kaptam emailt, hogy a rendelédkor járó előrendelői ajándékokat meg fogom kapni...
Ennyi!Ja, és tegnap rákérdeztem tőlük, akkor még azt kommunikálták felém, hogy a Game kedden kerül kiszállításra!
Amúgy sem értem ezt a, " júúúúj B*ZMEG, Hétfőn kezgyükmádejóleszNemKedden dolgot
Ha Kedd, akkor Kedd.
EZ is csak egy JÁTÉK -
mettek
addikt
válasz
Bazsi1987 #6057 üzenetére
Első hónapban biztos hogy rogyásig lesznek a szerverek dz-ben. Mert ugye vannak a multiplayer arcok akiknek ez lesz az elsődleges motivációja a játékban és nem a sztori. Meg be be néznek majd a sztorisok is...aztán ha ráunnak az emberek vagy megvan a 30/30 akkor go vissza Bf4.
Amugy aki igazi taktikai szimulátor jellegű shootert akar az nézzen rá a Squad-ra steamen. Iszonyat jó lesz ha kész lesz a maga műfajában de kizárólag kommunikálva játszható mivel ha csak ugy nekivágsz biztos meghalsz pikk pakk. Sokszor a squad leader mondja merre van az ellenfél (neki van távcsöve) mert te nem is látsz olyan messze, aztán szinte csak a mozgó pontokat lövöd a hegygerincen találomra. Nagyon taktikai és életszagú.
Na ennyi volt az off. -
RazoR
veterán
-
sagem
addikt
válasz
Bazsi1987 #5385 üzenetére
És mégis, így két béta után és sok ezer hozzászólás után mit szeretnél még a játékról beszélni, ami nem lett kibeszélve?
Ha van valami új kép/videó/infó az is bekerül. És ezen kívül legyen akkor egy hónapig csend?
Vagy csak azt szabad beírni, hogy minden szipi-szuper, és már csak x nap, és minden nap leveszünk 1-et az x-ből?
Minden játék topikjában ez megy, szerintem nincs ebben semmi különös. Megjelenés után is lesz kismillió technikai jellegű kérdés, merthogy ez egy PC-s fórum, meg persze lesznek pro és kontra vélemények
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- PlayStation 5
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest