Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Igen, de ha Te mint neutral agent vadászol Rogue agentekre, az sokkal kifizetődőbb. Rogue sem leszel, max cuccaidat bukhatod (minimális XP és DZ creditet), illetve ha sikerrel jársz elveheted a másét.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
warcat
veterán
Ezek tipikusan olyan számok,amiket állítgatni kell mire eltalálják.
Annak semmi értelme,ha roguenak lenni kifejezetten jövedelmező,az egészből egy free for all mészárszék lenne,ahol 4-es csapatok vadásznak mindenre ami megmozdul.
Ne felejtsük el,hogy papíron lenyúlhatod a fertőzött cuccokat is attól aki kifarmolta,az is jutalom.EA: It's in the crate!
-
pzstm
titán
Rogue-nak lenni valahogy nem annyira éri meg, mint a closed beta-ban....2 ember megöléséért és 120 másodperc túléléséért 200 körüli DZ credit járt...amit 5-6 NC-ből is össze tudsz szedni....2 ember megölése után viszont ha Veled véeznek, akkor 580XP és 600DZ credit körüli bukó..
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zlcsi
senior tag
lehet tudni, hogy mikor indul?
-
RazoR
veterán
Rendesen kivagyok, hogy nem tudom ma nyomni veletek a bétát.....
-
VGNGR
senior tag
Eljött a nagy nap. Este én is kipróbálom. :-) Van automata a grafikai beállításoknál? Kalkulál valami kiindulópontot, vagy nulláról kell vele elbogarászni?
-
oneal1
senior tag
de tulajdonképp ha úgy nézzük akkor a goldal alap hogy járna is minden
-
daveoff
veterán
válasz SkyS1gn #4683 üzenetére
Hát eddig ez nem volt teljesen tiszta, vagyis senki nem tudta biztosan rávágni, hogy így lesz. A cikk írója is úgy nyilatkozik, hogy most bizonyosodott meg erről. Ezért gondoltam megosztani a dolgot...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
Ebben a cikkben azt írják, hogy SP-ben minden platformon benne van az összes ruha pack. Szóval a Gold Edition-al mindent megkapunk.
Key The Division Season Pass Details Arrive
Separately, we now have confirmation that the gear sets and clothing previously billed as pre-ordered exclusives for specific retailers in North America and Europe are also included in The Division Season Pass
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Edem05
őstag
válasz Sebestyen01 #4678 üzenetére
Igazából még nincs elkésve... csak az 576-os goldról csúszott le.
-
Bibgr0
aktív tag
Gold-ra itthon nincsen más alternatíva. Ami még szóba jöhet:
21k HUF, de itt rögtön levonják a számládról a pénzt. Mondjuk, ha meggondolod magad visszautalják pár napon belül.https://uk.gamesplanet.com/game/tom-clancy-s-the-division-gold-edition-uplay-key--2631-2
-
koco
csendes tag
Gondoltam nyílt béta után én is előrendelem a goldot pc-re, ha elfut a vasamon, de 576-ban már nincs, steam/uplay pedig ~90 euroért kínálja, hogy lehet ennyi különbség az árakban?
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz m0h0senator #4666 üzenetére
nem tudom, honnan kukázta. lehet, hogy valami alacsonyabb szintű fegyó, de nem igazán használható. nagyon rambózik vele, de mindig rongyá lövik.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
mettek
addikt
válasz m0h0senator #4666 üzenetére
az lehet egy alap shoti, én a zárt bétában lootoltam egy kéket vgay lilát asszem amivel 1-2 lövés volt egy ellenfél.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
nagyúr
nem túl ügyesek. a tetőn lelőtték a bosst, de az utolsó hullámban 4 darab lilával már nem bírtak, szóval kezdhetik újra a helikopteres részt.
de most már komolyan fogják venni
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
új legendary fegyverek dz safehouse vendornál. az első egy lmg, a másodikat meg látjátok a képen.
h4Kc_tEh_dIvIsIoN
[ Szerkesztve ]
-
Edem05
őstag
BTW tegnap találtam ezt a videót... 7 Ways to Dominate the Dark Zone
-
nagyúr
válasz D.Orion #4646 üzenetére
a zárt bétában a kórházas küldit lehetett hardra téve végigvinni. darabra ugyanannyi ellenfél volt, csak mindegyikre (a boss kivételével) rákerült egy teljes réteg armor. tehát amelyik sima piros volt, abból lila lett, a lilákból pedig sárga. valamint jelentősen többet is sebeztek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszi mindenkinek a figyelmet, DZ-t majd csapatban toljuk!
Live-Die-Respawn
-
-
nagyúr
-
D.Orion
veterán
Ha a véglegesben is ilyen könnyű lesz szanaszét lőni a PVE ellenfeleket, akkor azt hiszem a legnehezebb fokozaton kell játszani a játékot.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz ScomComputer #4634 üzenetére
Nyíltban lehet maradnak amit a zártban elértél, általában más játéknál meg szokott maradni, de teljes verziót 0-ról kezdi mindenki ez 100%.
OnePlus 8T
-
nagyúr
válasz ScomComputer #4634 üzenetére
el.
@ori: a scar-h, amit a cleaneres küldiben dobott a böszme lángszórós, tud sorozatot lőni, vagy csak rövid sorozatot/félautot/egyes lövést tud?
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
suppressed: néha látod felvillanni ellenfelek feje fölött ezt a feliratot. azt a hatást írja le, amikor az ellenfelet a sok kilőtt golyóval fedezékbe kényszeríted. eltalálni nem kell hozzá. úgy néztem, hogy ilyenkor nem is támad.
-
ZsyfKo
senior tag
Mostmár csak az a baj hogy nem találtam sehol se ahol lehetne még előrendelni Gold-ot, vagy csak én nem találok.
OnePlus 8T
-
nagyúr
úgy látom, assault fegyverrel is jön a supressed. a closed bétában csak lmgvel láttam.
-
ZsyfKo
senior tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy megéri a Gold-ot venni? A SP miatt kérdem, nem tudom hogy lehet e majd külön venni és ha igen mennyivel lesz drágább mint most a játékkal, vagy ha külön meg lehet venni a dlc-ket akkor azok is mennyik lesznek. Tudom senki se jós és nincs erről infó, de érdekelne a véleményetek mert nem akarok szarul járni, mert most csak alap játék van előrendelve, de ha jobban megéri bele fektetnék a Gold-ba.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
nagyúr
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Perceken belül kezdem a The Division streamet Xbox-ról. Stream már megy.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz velizare #4615 üzenetére
Hol terjed? reddit? Mondjuk legyen igaz a pletyi. Mert amerikaiak, oroszok mindenki megkapja kb ingyen, csak mi nem. :/
(#4621) cain69 Ja, ok. Megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
nagyúr
-
RazoR
veterán
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz velizare #4609 üzenetére
Nálam még mindig a rendőrös a nyerő, aztán a mentős. Az a Hazmat féle Gordon Freeman szöveg elég gyenge..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
preorder kitekről nagyfelbontású képgaléria
kezeket a paplan fölé!
-
Ditoo0225
aktív tag
-
Open bétahoz valakihez lehetne majd csapódni? Csapatban még is csak jobb péntektől folyamatosan rá érek
-
Dave567
addikt
Mennyien lehettek egy csapatba? 4 fős?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest