Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
Még annyit kibogarásztam hogy a Survival dlc a Dark Zonehoz kötődik és abban lesz valami küldetéses vagy hasonló dolog.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
marilllyo
veterán
Itt mondjuk nincs nagy különbség a PC-s és a konzolos vonal között. Lehetne rosszabb is. Lásd Batman.... Az azért nagy érvágás volt.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
mettek
addikt
válasz velizare #2689 üzenetére
Na megnéztem, a hivatalos oldalon ez az infó a Season Passról:
Egy év tartalmi frissítés, havonta speciális tartalmak, feladatok, jutalmak. 3 nagy csomag: Underground, Survival, Last stand néven - részletek megjelenés tájékán. Ezen kívül a Season pass tulajok megjelenéskor kapnak egy speckó shootgunt, fegyverskineket, illetve ruhákat.2695, Ditoo:
A megjelenés után olvastam hogy azt nyilatkozták hogy a legjobban nyitó játék volt az ÚJ címek között és hogy tanultak a hibákból és sok újdonságot pakolnak majd a második részbe.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee86
senior tag
válasz mrgregoryan #2693 üzenetére
Kinek szóltam még be? Mesélj.......
-
Ditoo0225
aktív tag
A Watch Dods annyira bukó volt nekik, hogy lehúzta a negyedéves statisztikákat. Nem tudom honnan vezsed, hogy bejött nekik és ezért lesz Watch Dogs 2
A térképet pedig nem mondták ki nyiltan, de kb körbeírták egy nyilatkozatban virágnyelven, hogy némelyiket ingyenes DLC formában kapja meg mindenki. De nyilván nem fogják megmondani a legfontosabb kérdést ami felmerül a playerekben rögtön az elején.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz marilllyo #2691 üzenetére
Most már pc-n is haldoklik a warez, az utsó cím a Syndicate volt amit feltörtek de az is 1 hónapba telt. Ami a Denuvo védelmet használja nem tudják feltörni jelenleg. És ez is ezt fogja használni ahogy a Tomb Raider és a Far cry is. Aki játszani akar pc-n az mostantól zsebbe kell nyúljon.
-
marilllyo
veterán
válasz mrgregoryan #2682 üzenetére
Mert konzolra mindenki megveszi... Pc-n meg ott a warez. Konzollal könnyebb dolguk van. Noha kevesebb a kraft de nincs annyi variáció amit le kell fedni. Szerintem...
-
mettek
addikt
válasz velizare #2686 üzenetére
De nem tudjuk hogy ebből mennyi lesz beletéve kétlem hogy a komplett eredeti alagútrendszer benne lenne...de ha mégis annak nagyon örülünk. Én a central parkot szerettem volna még ha beleteszik szintén föld alatti elemekkel, az eléggé adta volna hogy nem csak betondzsungel van hanem egy kis természet is. Iszonyat jó hangulatot lehetne a central parkban teremteni...fák közti köd, hóesés, reccsenő hangok, esetleg bandák tábora az erdőben. Jo lenne.
Mondjuk lehet nem véletlen hogy ezt a részét választották a városnak mert innen lehet menni Central P felé is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz mrgregoryan #2678 üzenetére
az biztos, hogy a dz nagyon lutri hely lesz kerbírkedésre. de igazából senki nem tart vissza attól sem, hogy összeálljatok, és sz@rrá lőjjétek őket. amikor először kilő, tudni fogod a nevét, onnantól lehet vadászni rá. előbb-utóbb majdcsak megunja, és kilép.
@marilllyo: nem, ma te vagy az első.
@KnockOut87: valóban nem tudjuk mennyi lesz benne, de azt tudjuk, hogy lesz. szóval a sommás kijelentéseid (nem tudni, lesz-e egyáltalán tartalom, stb.) pont nem igazak.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Csabee86
senior tag
válasz mrgregoryan #2682 üzenetére
Szerintem Te nem vagy tisztában amiket írsz. Benyögöd ide azt ami már rég lecsengett téma. Mi értelme lenne egy olyan játékot fejleszteni ami 600-700 ezer forintos gépen lenne álleejtős és normálisan játszható? Magyarázd már el nekem? Te szeretsz többször dolgozni? (kétlem)
-
marilllyo
veterán
Elvileg jön nyílt béta is... (vótmá?)
-
nagyúr
az első dlc-vel a térkép háromszintessé bővül. közép-manhattan alatt kb. 70 (110+ km) mérföldnyi metróalagút fut, plusz állomások, kiszolgálólétesítmények, mellékvágányok, stb.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
.LnB
titán
Hol a legérdemesebb előrendelni? Ki ígéri a legtöbb plusz cuccot az előrendelőknek? Én eddig az 576Kbyte-ot néztem ki magamnak. Azt vágom mondjuk, hogy lehet nem lesz sapka.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mrgregoryan
tag
szia!
először is én 980 TI-n vidáman futattom 1440P ben. 2160-bancsak azért nem mert ott már valóban 22-25 FPS em van max grafikán.
Amúgy meg a tendencia úgy szokott kinézni, hogy a LEGDRÁGÁBB VGA-ból ha van 2 db legalább, azon menjen el jól a game.
Ne mondja senki nekem hogy 2 titánon vagy 980TI-n nem menne el FHD-ben vagy akár 2160 ban olyan csuda grafikával mint a 2013 as demo.
ok, hogy csak páran tudnák megfizetni, de ez az üzletpolitika! Nvidia sem azért csenget, hogy mindenkinek akinek zöld kártyája van jól fusson.. hanem hogy mindenki vegyen DRÁGA és minél több VGA-t.Annyira nem áll messze a játék attól, cssk pont az apróságokban, amitől az összkép romlik, sérül.
-
mrgregoryan
tag
válasz Raysen623 #2681 üzenetére
én ezt a hó effektet nem vettem észre de megnézem majd.. jól hangzik.
itt nem kevés vagy nem kevés ről van szó..
hanem hogy tudná a motor. ehhez képest le van sz IS butitva.
mármint a törés.Lehet nincs igazam, de valamiért megint a konzolokat okolom, mert azok miatt kell midnig csökkenteni csökkenteni.
Nem értem miért nem PC re fejleszt mindenki, és abból butit konzolra. abból kellene portolni.
Ok laikus vagy a game programozásban, de egyszerűen fel nem fogom. Nvidia meg haverjai egy csomó pénzt tolnak a játékokba, hogy az ő kártyájára fejlesszék aztán kb nem éri meg megvenni PC-re mert egy konzolportot kapsz. -
Raysen623
addikt
válasz mrgregoryan #2678 üzenetére
Lehet neked kevés, de amikor szakadó hóban havas lesz a sapkám és a kabátom válla meg eleje,na az nagyon tetszett nekem. Az autókat én is lőttem, de nekem bőven elegendő amit most tud effekt szinten.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
mettek
addikt
válasz velizare #2679 üzenetére
Most mér? Nekem bejön a játék. Betát végigtoltam, kimaxoltam és megszereztem kb mindent. Annyit mondtam csak hogy az SP se tartalmaz igazi térképet. Ennyi. Az 1 év meg a tendencia. Ha jók az eladások akkor kb pár hónapon belül neki is állnak a folytatásnak ahogy a Watch Dogs 2 is készül.
2678:
Az e3 video valóban odavert de valljuk be, nincs olyan játék a piacon jelenleg ami úgy nézne ki vagy azt ígérné hogy úgy fog kinézni...pláne open worldben. Felfoghatjuk techdemonak vagy nagyon távoli irányvonalnak. Én azt mondom hogy a jelenlegi konzolgeneráció de még a pc-k se képesek ilyen látványvilágra egy dinamikus openworld világban.
Oké hogy egy cső menetes Codban vagy Bf-ben csillog villog minden meg oda van scriptelve a ház összedőlése de egy nyilt világban ezt nem tudják megcsinálni. Jelenlegi ennyi fér bele a vasakba. Kétlem hogy jókedvükből butítanak.
Én még így se tudom 1440pben futtatni 60fps-sel egy gtx980-on. Örülni kell hogy egyáltalán van és a mai trendekhez képest ilyen jó állapotban van már most és nem egy bughalmaz fos....lásd Batman, Watch Dogs, AC Unity, Cod és társai.[ Szerkesztve ]
-
mrgregoryan
tag
Hát sajnos most megint hibámra megnéztem a E3 2013 as videót.
jó hülye vagyok!
intha más játék lenne. Az tele van efektel! becsúszik a bácsi, porzik a talaj, meg felveri a havat!
Tegnap játszottam az autóüveg lövöldözéssel, hát azt kell mondjam ritka szar! már elnézést!
annyit tud, hogy átlövöd és a másik oldalon is kiöri az üveget! Amúgy hulladék.. bele lövök 3 at pisztollyal vagy gépfegyverrel, esz rajta 3 luk, már full pókháló az egész, de nem esne ki!
Ha továb lövöd, talán lesznek nagyobb lukak, de a végén már mikor egy kört lőttem bele, még a szentlélek még mindig tartotta azt az üveg darabot benne.. ehhez képest a videóban dinamikus, élethű, marhajó!
Továbbá a kocsi kerekét mikor lövik, hatással van az autóra. itt a betaban asszem az sem.Mondhatnám, hogy remélem az efektek fele ki van kapcsolva, de félő, hogy enm ez az igazság!
Kiábrándító.. ettől függetlenül előrendeltem, mert nagyon bízom bene, hogy legalább a story nem lesz olyan rossz és végig lehet coop-ban vinni...DZ, hát persze.. csapatban poén..HAAAAA te vagy abban a köcsög csapatban amibe tegnap én is, akik uralják a DZ-t és minden boldog boldogtalant ki irtanak benne.
ha nem, akkor igy jártál.. fizettél X eurót a jatekert, és van egy szar estéd....
persze ott vannak a jó cuccok.. de mikor kimenekités van és szaladsz oda és 2 ember CSAK arra vár, hogy aláddurrantson, eléggé illúzió romboló. -
pzstm
titán
válasz Kicsimix #2674 üzenetére
Az jutott eszembe, hogy komolyabb endgamek is várhatóak ugyebár...raid es társai....
Ha hetente nem egyszer hanem háromszor tudod megcsinálni máris nagyobb a loot esélyed ugyebáriPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
mettek
addikt
válasz kinghaxor #2672 üzenetére
1 évnél tovább biztos nem foglalkoznak vele tartalmi feissítésekkel. A Season pass tekintetében lehet már tudni hogy 3 csomagot tartalmaz majd amiből az első New York földalatti rendszere lesz játszható (single, coop). A második frissités csak fegyvert, meg ruhákat hoz, a harmadikrol még nem mondtak semmit. Magyarán a SP se nagyon megy rá a térképbővítésre, nem tudom lesz e egyáltalán.
-
Kicsimix
őstag
Én szinte biztos vagyok benne, hogy igen. A nehézség az egészben, hogy minden karakterrel végig kell vinni a játékot, hogy unlockold a képességeket meg a szinteket, hogy használhasd a dolgokat/átadott itemeket.
Szerk;
Tulajdonképpen ez nem kimaxolás mert mindegyik képesség mást ad, az erejük mindegyiknek ugyan annyi ezt az itemjeid határozzák meg, hogy mekkora.[ Szerkesztve ]
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
kinghaxor
senior tag
válasz SkyS1gn #2665 üzenetére
Szerintem valamilyen formában a kivágott pályák is visszakerülnek. Ha máshogy nem akkor egy dlc csomagban. Nem hiszem, hogy veszni hagynák ha már egyszer le lett modellezve, programozva. Nagyon remélem, hogy hosszú távra terveznek a játékkal és nem csak egy egyszeri fejős tehén lesz belőle. Nem várok én WoW szintet de jó lenne ha hosszabb távon is foglalkoznának vele.
-
Kicsimix
őstag
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Na tegnap volt lehetőségem kipróbálni a játékot.
Nagyon bejött, elis felejtkeztem magamról, és sokáig fent maradtam. Most meg mehetek melózni...
A grafika jó, a gépem bírta szépen, néha volt 1-2 nagyobb szagattás, de ezt a béta számlájára írom! . Valamint egyszer keményen kifagyott a játék. Nemis értettem.
Elővételben megvan véve, 576-tól. Kérdeztem tőlük jár a sapka, póló, poszter is hozzá elvileg. Na majd meglátjuk.
Ha van lehetőség feliratkozni a játékosok listára akkor megtenném, csak kinek kell írni?[ Szerkesztve ]
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
SkyS1gn
félisten
Én mindent maxra toltam, aberráció tényleg mos a sarkokon, jobb off-on. Szép. kiváncsi lennék az első gameplayen mutatott helyszinekre hogy néznek ki a véglegesben.
(#2664) wjbhbdux Ez tuti? Minap direkt néztem azt a gameplayt, az valahol a jobb felső részében lehet a mapnak nem?
Nemár itt is megcsinálja az ubi hogy komplett kész pályarészeket dob ki a kukába csak mert beetetésre jóvolt oszt cshő?!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
duvi
nagyúr
válasz Kicsimix #2655 üzenetére
Én kipróbáltam. Csináltam két karaktert és tuti, hogy közös a stash tartalma Szabadon lehet ki/be pakolni a cuccokat a két karakter között is.
(#2661) RazoR8402
Tom Clancy's The Division / Felhasználó lista (HU)[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz underdark #2654 üzenetére
Én olyan infókra emlékszem hogy a sztori előre haladásával változik majd a város is (elvileg). A bázison meg a 3 fő képességet fogod fejleszteni: security, medical, technical. Ezekből kapsz perkeket, képességeket. Plusz itt tudsz majd összeszedett alkatrészekből fegyvereket készíteni, itt tároljuk a nagy ládában a DZ-ből kimentett cuccokat.
-
Kicsimix
őstag
válasz gyomorHD #2653 üzenetére
Igen ez tényleg jó de azért 1 dologra figyelni kell.. Ennyi karaktert párhuzamossan ápolgatni nehéz.. Ezt úgy írom, hogy D3-ba beletoltam több mint 2000 órát.. Rengeteg idő mire összeszeded a maximumhoz közeli itemeket 1 karakteren is.. Ha párhuzamosan csinálja az ember akkor megeshet, hogy mind a 3-4 karaktere gyengébb lesz 1 erős helyett. Diablo 3-ban továbbá a stash tartalma megosztható a karakterek között.. Tehát ha az egyikkel szereztél egy jó itemet akkor az a ládán keresztül átadható a másik karakternek is.. Viszont szerintem ez itt nem így lesz.. Még gyorsan ki kellene próbálni....
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
Engem az érdekelne, hogy a bázisról tudunk-e már valamit? Mi lesz a szerepe a játékban, hogy lesz stb?"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
Kicsimix
őstag
Miert ne? Mindegyiket máshogy geareled meg más buildet állítassz be neki.. Aztán azzal mész ami éppen jobb a csapatba.. Legalábbis megvan a lehetőséged erre.
Szerk;
A kérdés csak az, hogy a 3 képesség helyére mindegyik ágból 1 dolgot rakhatsz-e be vagy pl techből 2 medből 1 stb.. Diabloban variálható minden..[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
-
Hunt3r22
őstag
Teljes verzióban a kasztok hogyan lesznek?
Itt bétába mindenre enged pakolni. (már ami a bétába elérhető)
Xr
-
duvi
nagyúr
Hátha valakinek még hasznos lehet. Grafikai beállításoknál kapcsoljátok ki a Chromatic Aberration- t és emeljétek fel a Sharpen image-t legalább 75%-ig (én 80-al használom). Látványosan javul a kép élessége
(#2642) 0519
Win 7 64bit. 8+ óra játék alatt egyszer sem volt fagyás, vagy összeomlás.[ Szerkesztve ]
-
0519
senior tag
Péntektől Vasárnapig a három nap alatt kb 7 órát játszottam vele és ez idő alatt nyolcszor összeomlott. Kétszer a windowst is magával vitte.
grafikai driver: AMD 16.1
A gép minden eleme "régi", stabil. a egyedül VGA vadi új, pénteken tettem be először. BF4 alatt stabil.Nektek stabilan futott?
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
sulu1701
aktív tag
Arra gondoltam ha ti is úgy látjátok akkor a játékos listát kibővithetnénk egy "megveszed?" Oszloppa.
-
Kicsimix
őstag
válasz vegitossj7 #2637 üzenetére
Pontosan.. + Mi rendesen játszottuk azt is... Azért ha futni kell mert üldöznek + bevédeni magunk + mindenfele figyelni úgy sokkal parásabb...
-
kinghaxor
senior tag
válasz vegitossj7 #2637 üzenetére
Tudom, hogy a teljesben nem lesz ilyen de 8-10 rogue ezzel a trükkel tönkre tudja tenni mindenki más játékát a bétában. Tegnap volt benne részem. Semmit sem tudtunk csinálni velük. Inkább mindenki kiment DZ-ből. Csak annyit kéne csinálniuk, hogy aki kimegy és nem jön vissza az idő letelte előtt az simán meghal. Problem solved.
[ Szerkesztve ]
-
kinghaxor
senior tag
válasz Kicsimix #2621 üzenetére
Semmi para nincsen benne. Sőt ha lelősz valakit és rogue leszel csak annyit kell csinálni, hogy kimész a pályáról. Ha lejár az idő akkor betesz a safehouse-ba. Ott meg nem tudnak lelőni. Csak várni kell és kész. Tegnap este igy szopatott be mindenkit az a kb. 8 fős rogue csapat. Szétlőttek mindenkit aztán kimentek a pályáról majd folytatták előlről. Remélem ezt is javítják az open bétára mert ez igy ebben a formában elég nagy hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
raven84
senior tag
Mentünk hard hospitalt 3an és egyikünk sem tudott lőni, ezzel találkozott már vki? Konkrétan nem tudtam elsütni egyik fegyveremet se.
-
ScomComputer
veterán
Nem tudok írni a chatbe állandóan ezt írja,mikor begépelem a szöveget és entert nyomok....állandóan mismatchol,nem tudok csatlakozni a barátokhoz.....most nagyon felb@szott....
-ja de közben látom jobb oldalon a groupba benn vannak,és látom mit írnak csak én nem tudok visszaírni...
(#2633) raven84
Igen volt már ilyen..ez valami bug...[ Szerkesztve ]
-
Csabee86
senior tag
Annyit beszélünk itt a grafikáról meg minden másról. De az ügynökeinkről nem.
Itt az enyém:
[link]Nektek melyik volt a fontosabb? DPS, Health vagy Skill?
Nekem kesztyűt nem dobott csak standardet. :S
Viszont ma tök sok NPC-be botlottam a Dark Zone-ban. Volt irtás rendesen. Egyszer botlottam Rogue Agentbe, ki is iktattam.
-
Csabee86
senior tag
Ez volt már?
-
Xorith
tag
válasz torma1981 #2624 üzenetére
DarkZone-ba a metrónál vannak tisztogatók. Ha jól tudom tűzoltókból összeállt őrültek. Nem a kormány emberei.
szerk.: Mármint igen mi a kormány emberei vagyunk.szerk 2.: CLEANERS: Fight against the Cleaners, who wear hazmat suits and wield flamethrowers, set on cleaning New York from the virus by burning everything and everyone. Most of them are former firefighters who turned crazy when the virus hit, and now believe it is their duty to cleanse the world.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
El tudom képzelni mondjuk hogy a piros helyeken, amik ugyebár erősen fertőzöttek mert általában holttestekkel van tele, talán ott majd tisztitók (lángszórós npc-k) lesznek. Csak lehet a betában ezt se akarták ellőni. Magyarán még sokmindent tartogat a játék.
-
mettek
addikt
Nah ma elég sokat nyomtam vele. Nekem egyre jobban tetszik ahogy többet nyomom vele elég sokmindent láttam ma.
Rouge-ok agyon szivatták a népet mivel befészkeltek egy egy olyan háztetőre ahova egy létra vezet...na igy lehet túlélni. Aztán nekem is volt részem az égben vagy a felhőkarcoló oldalán mászkálókkal akik az épületeken keresztül lőttek minket szuper volt.
Illetve tudom javasolni a Scar H-t kipróbálásra, DZ-ben a Safe Houseban lehet megvenni. Iszonyat adja vele.
A garfikát meg sikerült úgy belőnöm high-ra hogy kb 60fps alá nem nagyon esik. Várom a megjelenéstValaki kérdezte mit jelentenek a türkiz, fényképezőgép ikonnal jelzett helyek, nos ezek kiemelt helyszínek ahol időröl időre találhatók ellenséges csapatok, npc-k. Ezeken a helyeken érdemes végigrohanni lootokért. A piros helyeknek nem tudom lesz e jeentősége a teljes játékban, jelenleg nem véltem felfedezni bennük semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Bibgr0
aktív tag
-
Kicsimix
őstag
válasz cyberkind #2615 üzenetére
Örülj neki, hogy most derült ki mert így elég nagy nyomás helyeződik rájuk, hogy eltudják adni a játékukat és megoldják ezt az "aprócska" kis gondot.. Muszáj lesz lépniük mert csomóan lehozták hírbe..
Tudnak már róla amúgy.#2616
[link][ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Egyre jobban tetszik a játék a videók alapján, de az hogy már most tele van csalókkal, és ez csak egy szaros beta, előrevetíti a játék sorsát PC-n, annyira kár érte, marad a single coop-pal.
[ Szerkesztve ]
-
Titanone
tag
Úgy nézem már repülni is lehet benne.........
-
D.Orion
veterán
-
Pcgamers
tag
Már várom az Open bétát
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Hali.... a chat-et mivel tudom engedélyezni,nekem tegnap óta nem müködik...mindenféle üzenet ír ki,hogy mit vettem fel,hol járok de ha írok kiírja : chat not avaible.....
-
aizen92
addikt
válasz vegitossj7 #2602 üzenetére
Szerver terhelés teszt lesz ez szerintem. Nagyon helyes amúgy.
Tanulnak a korábbi launchokból ( saját illetve más gyártók negatív példái )[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
oneal1
senior tag
mi baj van ezzel?
-
Ditoo0225
aktív tag
Nagyon jó kérdés de nem is baj, mert szerintem az fogja eldönteni, hogy megveszem e vagy sem.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz vegitossj7 #2599 üzenetére
Nem tudom miért nem kapták meg időben, csak annyit, hogy azt mondták tolnak a bétán mivel volt, aki csak tegnap este kapta meg.
-
gyomorHD
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest