Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz cyberkind #40752 üzenetére
...szeretem ezt a játék koncepciót... sokáig tudom hajkurászni a jobb geareket stb, már ha nem a szerverekkel, laggal csalókkal kell szórakozni 60 óra alatt kiégetett a Division . Át is nyergeltem a D3-ra. És érdekes élvezetesebb. Hogy nem a krumpli szerverekkel kell küzdeni.
De fura... Activision-Blizzardnak telik szerverekre.Nem kell se Delta nekik se Mike... Csak mint Titanfallban. Ha csaláson fogja a rendszer. Külön szerverre teszi. Mehet a többi csíter ellen. A Respawn megtudta csinálni.... ők is megtudnák....
Akkor saját magukat gyógyítanák meg a csalók. Előbb utóbb csak elunja.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
HANDO88
senior tag
válasz cyberkind #40752 üzenetére
A nyár hátralévő részében azt hiszem a paducok,domolykók,márnák fogják megbánni hogy nem a billentyűzetet verem.Télre meg kész lesz a Fallout4 magyaritás azzal el leszek tavaszig.
Igy 50 fölött 2 nappal vigan van az ember,főleg ha néha kijózanodik.[ Szerkesztve ]
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Anonymus23
veterán
válasz cyberkind #40623 üzenetére
Azt értem, de ha nincs kivel tolni, akkor még a PUG is jobb mint a semmi. Néha olyan jó csapat jön össze, hogy végigtoljuk az összeset, mert minden működik normálisan.
Ha exo kell, akkor vagy a heti küldik, vagy próbálkozol a bossokkal, ami olyan mint as kutya vacsorája szürkület után.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz cyberkind #40617 üzenetére
De miért egyedül?
Egyébként a Napalm az egyik legnehezebb (a többihez viszonyítva), kb az elspő 2 percben látszik, hogy akik csinálják, azok tudják-e a dolgukat, vagy felesleges az időpocsékolás a csapatra.Szerintem a Sólyom/Sárkányfészek a legkönnyebb és gyorsabb az exoticot adó küldetések közül, aztán TS, WG, Napalm, a CS-ről letettem randomokkal, viszonylag nehéz értelmes csapatot kifogni.
Az elveszett vagy ellopott jel (asse tom mi a neve) egyszer csináltam meg, nem éri meg a kínlódást és a befektetett időt szerintem.;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz cyberkind #40529 üzenetére
A jelenleg használt Skull kesztyűm Last Stand lerakatból esett, régebben volt egy táblázat 1.5 idején ami mutatta a rátákat, de sem az sem pedig ahol a legtöbbet játszol kitétel nem mérvadó.
Vagy nagyon szerencsés vagy.
Egy állítás továbbra is áll, hogy DZ-ben ha nem Midas, Hungry Hog, vagy Thompson esik a bossból akkor ott nagyobb valószínűséggel Skull vagy Bullfrog, de azt még ki is kell menteni.Kivéve, ha supplyból, vagy fertőzési esemény rewardjaként kapod.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
válasz cyberkind #40532 üzenetére
Én általában (99%) egyedül tolom a DZ-t is.
Annak is megvan a hangulata és izgalma.
Azzal viszont számolni kell, hogy akár a te általad hívott kimentéshez jön egy csapat és az utolsó pillanatban kirabolnak.
Csak úgy, heccből.
Ketten-hárman egy emberre, igazán férfias cselekedet, de hát a DZ az már csak ilyen[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz cyberkind #40522 üzenetére
És?Így is könnyen megoldható.Játék amúgy sem kell hozzá.Ps plus meg mindig van. ;-)
Ezt már rég szerettem volna megkérdezni:
A tervrajz árúsnál van ugye 256-os tervrajz,van 30-as szintű is.Utóbbit is ajánlott megvenni ugye?A fegyverkiegészítők 30-as szintűek.Abból gondolom nincs 256-os. ? -
-
Elims
veterán
válasz cyberkind #40517 üzenetére
Elég nagy az élet..Az a 20-30 division játékos a barátlistámon van.
Ettől azért jóval nagyobb az élet. :-) Bármit elindítasz egyedül pikk-pakk talál társat.
Bontatlan division 5e Ft. ps4-re.Ha meggondolnád magad vmikor,üzenj rám. ;-)Egy-két nappal ezelőtt ps4 survival-ban is voltak komoly lag-ok és nem az internet miatt.
Keményen beragadt sok helyen a játék.Ráfogtam a "pts"-re.
Mondjuk még most sem teljesen értem,hogy minek kell ez konzolra... -
Elims
veterán
válasz cyberkind #40513 üzenetére
Ha ps4-en játszanád tudnék 20-30 fős csapatot.Közülük 10-15-en mindig ezzel játszanak.A nap minden szakára lenne állandó társ.
(Ha megvan még a ps4-ed gyere át ;-) )
Én kb.5-6.hónapja csak ezzel játszom.Pár napja gondolkoztam el,hogy kicserélem a gépben a lemezt a sniper elite 4-re,de a survival-tól nem tudok "megszabadulni".Kb.1órája takarítottam ki benne a fekete zóna déli/középső részét,lett volna legalább 14e pontom a survivalban,de elbénáztam. :-((((( 2óra ment a levesbe. :-(((
-
Anonymus23
veterán
válasz cyberkind #40511 üzenetére
Tőlem azt csinálsz amit akarsz, de mivel most nincs akcióban nem éri meg egyáltalán.
A másik meg, hogy ez a te dolgod eldönteni, hogy mire és mennyit költesz, de megvan az UG feelingje is, nem beszélve a Survival-ról.
Én mondjuk egy fillért nem ölnék a játék jelenlegi állapotába már, az is biztos;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz cyberkind #40505 üzenetére
Melyik változatod van meg?
Én anno az alapot vettem meg majd tavaly nyáron a season passt abba benne van minden.
Elméletileg meg lehet venni külön a Survivalt és a Last Standet, de nincsennek már steam akciók?
Ne felejtsük az Undergroundot amivel jött a Sárkányfészek incursion majd ez éven a Stolen Signalt sem.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz cyberkind #40478 üzenetére
A fókuszált Talent miatt van meg az a 2K és mivel egyedül tolod kell a képzettsêg, meg 6% os sealf heal módok. Most a heti kínálatban van 262 tűzerő 3% képzettség gyorsítos mód, ha a múltkor nem vettél 264 est.
Ha ezeket berakod jó lesz ez a képzettség is a fenti Frontlineban ilyenek vannak 267, 265 és 3 db 264-es.DZ West 53 a 262 mód de stamina és nem tűzerő bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
arnikusz
veterán
válasz cyberkind #40463 üzenetére
Szia!
Jelzem én elfogult vagyok a Ferro maszkkal.
PVP helyzetben Last Standen használom a Rambo és a Frontline szettben, mert nekem ad plussz 2 secet míg átgyaloglok a seeker tűzőn és fél tárat az ellenfélbe. Tegnap a korábban linkel cseppet javított Frontline szettben egyszerre 4- játékos ellen helytállt a tűzben 3-at leszedtem a 4. kapott csak el.PVE területen Dragon Nest Incursionon is nagyon jól alkalmazható, meg a dagilángszórós bossok ellen is.
Mik a Ferro maszk statjai?Lvoa C, ha magas az alapsebzése és jó talentjei vannak jobb lehet mint az M4.
-
arnikusz
veterán
válasz cyberkind #40396 üzenetére
Mellény Virgonc vagy Barrett.
Maszk Refressed, én szeretem a Tenacioust is.
Térdvédő dps hez Shortbow.
Hátizsák Specialized.
Kesztyű Skull.
Fegyvertok Nimble.
Magányos lövöldözős nálam a képen látható.
Mellény - Térdvédő- Hátizsák + életerővel ahogy a többiek is írták.
A Ferro maszkon van 9 feletti képzettsêg, a módosítokkal pedig 21% a képzettséggyorsítás.
Az Lvoa C n tudom a fókuszált nem a legjobb, de az ádáz helyén valami önfenntartó volt a 3. fogékony. Most ezt használom Last Stand, DZ és PVE, ha kell MDR vagy M700 carbon, a maxos MP7 most nem nyerő az a stashba van.
Viszont sok lüketóni szaladgál MG5-el miután látták a videot wdztől.
Ami ne felejts el jó lenne egy 170-es képzettség az Alphára, hogy healelni tudd magad.
DZ East 64 bejárat jobb oldalt a legfelső bolt ahogy Sniper is írta tűzfegyvermódosító 264 és 3 % képzettsêggyorsítással.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz cyberkind #40391 üzenetére
Próbálj ki egy ilyen Predatort, meg egy kis képzettséggyorsítást kb. 20% körüli már jó PVE re.
Barrett mellény ha egyedül mozogsz, Virgonc ha csapatban és van healer, hátizsák Specialized.
1.7-el pedig hajts rá majd a classified 6 db-os szettekkre.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz cyberkind #40389 üzenetére
Konkrétan nincs kikötve hogy mennyi a szívósságod, ezt nagyban befolyásolja az is hogy a mellényen / térdvédőn / hátizsákon és a fegyvertokon van-e plusz életerő, példa okán 3000 stamina mellett egy olyan karakteren ahol a fent említett itemek közül egyiken sincs plusz életerő és a módosítok sem plusz életerősek akkor ~230k szívósságod lesz, ami kevésnek tűnik de mégis élhető. Jelenleg szvsz az arany/exo páros (akár full dps-re akár skillpoweres hibridre), a ragadozó, taktikus, deadeye a leghasználhatóbbak. (Persze a d3fnc, a striker és még egy-két szett sem rossz, na meg 1.7-ben megint megéri összerakni pár régi szettet.)
Példa okán az elsőnél semmin sincs plusz életerő, a másodiknál pedig a mellényen és a térdvédőn van:
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz cyberkind #40387 üzenetére
Túl sokat raktál staminára,3000 (- max 3800) de több felesleges. Ha full pve még csak elmegy,de a focused-nek az M4-en nem látom értelmét,mivel ha képzettséget használsz már bukod is a talentet. Na meg,szvsz jelenleg könnyen összehozható jobb szett az alpha-nál,mivel sajnos a nerf óta már közel sem olyan jó.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Dendytv
senior tag
válasz cyberkind #35267 üzenetére
Jah, jah ők lesznek a "HERO Division Agent-ek"
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Dendytv
senior tag
válasz cyberkind #35257 üzenetére
Én valahogy nem látom rosszabnak a loot-ot ! Nálam, ugyan olyan ! Ugyan-ugy esik egy valamilyen fegyver kieg meg egy táska
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz cyberkind #32436 üzenetére
Mindegy mivel megy az ember valmiért mindig sírni fognak.
Hofit idézve :
"Te, nyúl . . . adj egy cigarettát!" - "Há' milyet parancsoltok? Füstszűrőst, vagy nem füstszűrőst?" - "Nézd az anyja szentségit, megin' nincs rajta sapka!"In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
nagyúr
válasz cyberkind #31850 üzenetére
Hát a 6-9 tálenttel csak törölni tudják.
Necces,hogy a 4-es szett bónuszt fogják megváltoztatni.
Csinálnom kell majd mentést a nevesített fegyverekről is (van bőven) a patch előtt,hogy lássam mit változtatnak rajta.
#31852 CactuS :
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz cyberkind #29689 üzenetére
Lenyomod simán őket .
#29692 Snip3r_HUN :
Ahogy fentebb is írták,nem tudják a gear-t olyan hamar feltolni.
Aki meg csal azzal eddig sem tudtál mit kezdeni.#29694 Csoffadalom :
Heti feladatok,napi feladatok,DZ,és a 14 boss-ból is eshet.
Nekem már 3 van,1db 229-es,és 2db 256-os.Tegnap szereztem egy jó fajta AK-t,ma tesztelem,nemsokára.
Aki szeretne csatlakozni,jöhet.#29697 VTom :
Én integettem. Nem láttad ?
Én azt is láttam,hogy a pilóták részegek.Milyen a buli ott ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
TommyS_27
senior tag
válasz cyberkind #29498 üzenetére
80 órával elhiszem! De 1100 óra felett elhiheted, hogy nincs kedve az embernek missionöket csinálni meg farmolni dz-ben! Az egy PvP zóna mobokkal. Lehet farmolni mást ha nem akar az ember PvP-ni.
@Petee78 Igen, engem nem zavarnak az olyan hsz-ek amiket toltok! Nektek az az érdekes nekünk a PvP! Csak minket leoltanak érte, pedig a pvp is a játék része tehát nem off topic!
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
yozsee11
aktív tag
válasz cyberkind #29372 üzenetére
Az 5 nomád pazarlás, az 5. nem ad semmi extrát. Az egyiket lecserélhetnéd vagy egy arany testpáncélra (pl. virgonc, reckless) vagy arany hátizsákra (pl. specializált) vagy akár egy savage arany kesztyűre. A módosítókat is érdemes lenne cserélni, ahogy látom a táskán nem arany van. Olyat ajánlott betenni, amin alapból van magas páncél (min. 250 felett ajánlott, de legjobb amin 270 fölötti a páncél érték).
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
-
-
arnikusz
veterán
-
VTom
veterán
válasz cyberkind #29250 üzenetére
Igen. Jöhet bossoktól, lezárt csomagoktól (Amiket árusoknál is vehetsz) a terminálban a fegyverárusnál zöld csomagból, bossok melletti mobokból, igazából bárhonnan, ahonnan loot esik. Játékosokból is
A teljes szettet elég nehéz összeszedni, most valami megint csináltak szerintem a loot-tal, mert mindenki panaszkodik, hogy semmi normálisat nem dob a játék. Én úgy vettem észre, hogy vannak napok, mikor 2-3 jó cuccot is dob, és vannak napok amikor az ég világon semmit.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
válasz cyberkind #29245 üzenetére
Ameddig csak lehet De szívósság maradjon mellé azért.
Kettőt is, hármat is berakhatsz szett itemből, ha jobb, mint a mostani geared, arra már ad bónuszt. Ma pont esett egy nomad hátizsák, csak nem tudtam megosztani, mert csomagból jött
-
VTom
veterán
válasz cyberkind #29241 üzenetére
Én elektronikából pakolnék még DPS-re.
Meg a stash-ben nézz körül, hogy nincs-e egy szettnyi cuccod valamiből (4 egyforma) és ha van, akkor lehet próbálgatni, mit tud(#29242) CactuS Ez nem általános, ma ingyen adják az Assassin's Creed III-at, szerintem azért hasaltak el a Ubi szerverei. Nálam most már jó.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
-
nagyúr
válasz cyberkind #29022 üzenetére
t5ön lelőttem a tegnapi napi küldi kihívást egyedül. undergroundban is mintha a mobok hpját a csapattagok száma alapján súlyozná.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
arnikusz
veterán
válasz cyberkind #29024 üzenetére
Tüzfegyver kevés nővelni kell 5000 fölé ezért a Talentjeid nem élnek a fegyvereken.
Módosítókat a felszerelés helyekbe.
Farmold végig a kinti bossokat.
Dobálnak fegyvert , szett itemet módosítót.
Bulletking és Apollo LMB modokat szokott dobni.Ha van PxC-d Terminal boltban megvenni a Stamina Mod rajzot, Extended Magazine rajzot.
PxC- van 6 milliód 15 ládát vehetsz körbejárva a PVE boss vadászat során a boltokat és veszel mindegyikben ládát.
Egy láda átlag 16-20 körül ad PxC-t.Ami a bosstól esik 2 item + kis piros mob ad zöldet, ha nem jó eladni és venni ládát.
Igaza van Snipernek 350-380 szívóssággal elvagy.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
Egyedül is meg lehet csinálni,max. egy kicsit tovább tart. A héten minden nap vagyok reggel ~7-től ~11-ig ha kell tudok segíteni. Nálam mindhárom karakteren 350-380k szívósság van csak,sokan mondják hogy kevés,de én elvagyok vele.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Első és legfontosabb
Milyen Tierben vagy?Tier 1: enemy lvl30, gear score rewards 163
Tier 2: enemy lvl31, gear score rewards 182,
Tier 3: enemy lvl32, gear score rewards 204
Tier 4: enemy lvl33, gear score rewards 229
Tier 5: enemy lvl34, gear score rewards 256Meg milyen a szett/fegyver felépítésed?
Én kihívást ha nincs csapattag randomokkal szoktam.
A Warrengate utálatos és hosszú.
Hudson vannak robbanó RC-k de csak oda kell figyelni.
Lincoln nem jelenthet gondot.
Lexington a leggyorsabban végigtolható.
Orosz követség már odafigyelést igényel.
Grand centrál is megoldható.Viszont közgyűlést még nem csináltam- abból van kihívás, bocsi ezt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- League of Legends
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest