Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #53289 üzenetére
Mizolkánál az a "skill", hogy be van makrozva az egér+bill. 🤣😂 Tiszta óvoda az a pali komolyan mondom nevetséges.
-
Anonymus23
veterán
válasz aerosmith #53287 üzenetére
Phoenix, ezt a múlt héten kellett volna megcsinálnod, GE alatt, pont az egyik legjobb GE volt a sokkolós. De lesz majd még.
Talon, hát ez olyan, hogy nézegesd meg a commendationokat, el kell érni a 3000-et, nagyon sok elérhető benne egyedül is, de elég sokat kell farmolni.
Rebelben és Fangban szívesen segítek. Ezek megvannak pár óra alatt.
;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
Már rég érlelődött de tegnap összejött. Mizol gyerek nehezen emészti, hogy pixel otthagyta.
Tegnap manhuntként megyünk nyakunkban a szerver Mizolkával az élen. Jelentem 100x lőttük le azt a makro huszárt csapatával együtt. Zolika te kis fityf@sz remélem olvasod. -
aerosmith
őstag
Sziasztok,
csapatot keresek a pajzsok megcsinálására:
Phoenixhez 3 huntert kellene csak megölni még.
Rebel és Fang 0%
Talonban nem tudom mi az amihez kell csapat. az 60%on van.uplay: Radical_WL
-
törölt tag
Tegnap jó köröket mentünk majd a leadónál várt minket egy kb 250 pontos játékos. Mind befostunk 1 sec alatt. Ma feltöltöm róla a videot.
-
arnikusz
veterán
A DZ kiholt 2 teleport csalót láttam, meg 2 kezdő rugót lőttem, azt is Bansheeban.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
chris0000
őstag
legyen egy Off üzenet a kedvedért! akárkire is utaltál a lényeg az,h ahogy más sem,úgy te sem engedheted meg magadnak ezt a hangnemet!és ezt pontosan tudtad akkor is amikor leírtad a hsz.-edet!
a legalapvetőbb dolog a fórumozásnál...,segítségként ment ahogy láttad...ha vmi kényszert érzel arra,h ilyeneket írj,arra szerintem itt senki se kiváncsi...[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
És még on-ba is teszi a gyökér...
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
kiserik
senior tag
válasz Anonymus23 #53257 üzenetére
A legfontosabb, hogy mi van a haveroknak esetleg. Következő az exkluzív címek. Online játékoknál érdekes még, hogy PS-en nagyobb a játékos bázis. Én PS mellett döntöttem (slim) és nem bántam meg. RDR2 alatt sem éreztem, hogy gyenge lenne.
-
Polllen
nagyúr
válasz D.Orion #53265 üzenetére
Hjaaaa bocs. Az első részhez max grafhoz RX570-t vennék, ha 60fps a cél. 30 fps-t szerintem az 1050ti is tud, de használtan majdnem egy árban vannak.
A ps4 pro/xox már rajtad múlik, stabil 30fps, graf szint a pc-s max körül van.
(Slimet ne vegyél, az kb. az i5+RX460 2gb)"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
qukesz
senior tag
Meglátásom szerint egy rx580 /590 elég lehet full HD felbontásra erre a játékra 60 fps-hez.
Grafikát meg úgy kell állítani, ahogy a kedves felhasználónak a legjobb.
De én személy szerint nem vennék 4 vagy 3 GB RAM-al szerelt vga-t.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Polllen
nagyúr
Azt, hogy melyiket veszi végül, rábízom. Ami miatt várnék a helyében az az, hogy fullhd High beállítást szeretne. Ezt a pro kb tudja a Division egyben, de 30 fps-sel. Ha jól láttam xox-n is 30 fps a max.
Ha esetleg a 60 fps is cél, akkor nagyon rezeg a léc.
Illetve ha megjelenik a játék, látni fogja a vga igényt is. Itt repkedtek a 100k-k, de lehet a kisebb 570/1060 is elég lenne 40-60k körül (4/3GB). Meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Madoc
veterán
-
chris0000
őstag
PS4-et...mert én is megvettem pont ma egy hónapja és még ki se bontottam annyi időm volt rá...
mondom majd jól kipróbálom az RDR2-őt meg a GOW..GTS..stb..
egyébként jobbak a húzó címek PS4-en szerintem ha ezeket a címeket tolnád...jövőre TLOU2..Days Gone..
én konkrétan az előző PS4-emet csak a LastofUs-ért vettem meg...elképesztő volt..az az atmoszféra...[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Van mindegyik de én a one-x re esküszöm. Más meg majd mást mond. Látványban, erősségben az a legjobb.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
arnikusz
veterán
Én is gondolkodok PS4 pron, mert a napi képernyő előtti munka után egy jó kis fotelből kényelmesebb lenne. Ahol látod 105-ért attól a bandától nem vennék.
-
D.Orion
veterán
Vga-mat cserélném egy alkalmasabbra többek közt ehhez a játékhoz. Ha esetleg valakinek van tippje, szivesen fogadom.
Már vagy 2 éve nem játszottam.
-
chris0000
őstag
hi.
meddig tart a uplay Winter sale?
sehol nem látom meddig akciós egy játék...
thx.üdv. -
törölt tag
Nincs barátlista már megint összefosta magát juhhpléj
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #53246 üzenetére
De aztán önkritikát gyakoroltam és bécsatlakozva 2-szer lelöttem azt a Karl mittudomén kicsodát.
Egyébként meg pont előtted volt egy másik Anonymus csak így simán aki lödözött, azt hittem megint ő az.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #53237 üzenetére
Hogy nézel ki b+!
-
arnikusz
veterán
Mi ez az újítás a Divisionban a hímnemű karaktered kopasz .
-
qukesz
senior tag
Jövök!!! 6 körül!!!
Punisher Q
YouTube sztár!!! Néztem ma videót tőle. Gyökér csaló.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Anonymus23
veterán
-
törölt tag
Ma ki jön? [link]
-
törölt tag
Hallom DMB-s lett a viszkis.
DMB mélyrepülésben van. 🤣😂[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
válasz Anonymus23 #53230 üzenetére
most fogom megvenni az SP-t...van uplay pontom is szerencsére... 8€ tényleg nagyon jó ár lesz.
-
Anonymus23
veterán
válasz chris0000 #53229 üzenetére
Most akkor nekem nem tiszta, hogy megvetted-e avagy sem, de pl most a Season Pass (ami minden kiegészítőt és azon túl is tartalmaz plusz "ajándékot") van karácsonyi vásárként a Ubistore-ban is 10 EUR (ebből lejön 20% ha van 100 Uplay pontod), azaz 8 EUR, ennyit simán megér.
-
chris0000
őstag
válasz Anonymus23 #53086 üzenetére
hogy megértettem amit írtál,h az SP tartalmazza az összes DLC-t...és nem kell külön megvenni,nézelődni akciók után...én meg azt hittem,h az csak 1 sima single kampány kiegészítő...most néztem rá jobban,h betolta a salest a uplay és mit is tartalmaz valójában az SP...
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #53221 üzenetére
Na jó de kinek mondta mert nem volt egyértelmű.
-
m0h0senator
őstag
Ahogy látom elég sokan az anticheat-nek örülnek a legjobban ( köztük én is) alap verzióra benevezek aztán meglátjuk.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #53221 üzenetére
Franciáknál csak Bombi-t tudom idézni ebben Ő volt a mester. "lö lavor lö kád lö demizsóó lö Tour de France😂🤣
-
Anonymus23
veterán
válasz #59036672 #53220 üzenetére
Gabi mondja, hogy ne, mert itt van mögötte egy játékos (volt vagy 100 m-re tőlünk) erre fel csak megy a csík körbe.G, neked nagyon szelektív a hallásod
Nekem előző nap a francia multigroup az jobban tetszett Azok elég sokszor le lettek lőve
Lö demizsoooon[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tegnap az a Q épület.
-
-
nagyúr
válasz #59036672 #53214 üzenetére
Pedig jó lesz.
Hiszem ha látom.
B@szó tvt-t már berendeltem xbox-hoz.
Div2-t ott fogom játszani,nem érdekel már lesz-e vmilyen anticheat.Igazából a beta teszt is csak annyira fog érdekelni,hogy tetszik az új verzió vagy sem,ill.meg vegyem a játékot vagy sem. Kizárólag xbox-ra.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
szaszaboy0
tag
Delta-03
Ez még mindig trendiÜdv Szabi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest