-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz kiserik #41733 üzenetére
Erre azért kíváncsi lennék, hogyan terelsz te össze 8 baltást, amikor eleve gyorsabban futnak mint te, és mire összeterelnéd őket, már rég fekszel a fertőzés miatt. Egyedül még a 2 fejlövéses segítség sem működik.
De komolyan kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan tudnád megcsinálni.Tényleg senkit sem érdekelt ez az achi?
Vagy lehet hadi titok a megoldás(#41732) arnikusz
Hiába marad fenn valaki, azonnal megpusztul a fertőzésbe, amikor körbeveszi 2-3-4 mob.Ha meg tényleg egyedül kell megcsinálni, akkor érdekes a helyzet, mert ahol van 8 mob (pl Sárkány parkoló) ott is az első lövésre szétrebbennek, és a fele elbújik fedezék mögé, ergo esélytelen...
Talán a Metronál is vannak 8-an, a ládás rész előtt...
Nah ma este megpróbálok pontot tenni a végére[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz kiserik #36439 üzenetére
Azért én kíváncsi lennék a WG 10 perces etapját egyedül hogyan hozza le valaki
Nem elég, hogy van-e elég DPS+heal, ezek a mocskok bújkálnak állandóan, ott szerintem elvérzik.Bár azt nem tudom, hogy skálázódik-e az ellen ha csak egyedül megy be az ember?
Van különbség létszámban és mob szívósságban vajon?
Pl UG-ban van szívósságban skálázdás, vagy PvE területen meg létszámban mindenképpen.;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz kiserik #36439 üzenetére
Én a húsvét előtti héten tervezem, hogy mind a 4 karakterrel megcsinálom a 3 Legendaryt.
A Times SQ talán még egyedül okés is ( mert véleményem szerint a 3 közül az a legkönnyebb), de a többi csak csapatban és ismerősökkel. A Warrengate 1 randommal simán ment, viszont a Napalm egy IQ huszár randommal felidegesíthet.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
VTom
veterán
-
nagyúr
válasz kiserik #21750 üzenetére
már akkor is nettó hülyeség volt. nem a te hibád, hogy akkor nem szólt miatta senki.
sajnos a sokadik, mert maga a játék is az sok területen (dps vs. damage, toughness vs hp, gear score amit látsz vs. gear score amit a játék valójában használ).
a dobozoknál és ds brackethez történő besorolásnál is a játék egy "theoretical" gear score nevű rejtett tulajdonságot használ. szómagyarázat:
theoretical gear score: elméleti. az éppen viseltből, az invertorydből és a stashedből ha minden felszerelésből a legmagasabb gs-űt raknád fel, akkor ennyi lenne az effektív gear scoreod.
effektív gear score: amit használsz, annak a gs átlaga. ezt látod a játékban.
rejtett: nem jelenik meg a karakterlapodon (sem).értelemszerűen mivel az elméleti gear scoreod határozza meg, milyen gsű dobozt kapsz, tökéletesen ugyanaz, ha az invertoryban van, amire cserélni akarsz, vagy rajtad, vagy a stashben.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz kiserik #21722 üzenetére
jó lenne már, ha ez a legenda végre kihalna. a drop pillanatában már eldől, milyen gsű cucc van a dobozban.
Gyk.: GS eldől, amikor kiesik. Típus+tulajdonságok pedig amikor kibontod.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
.LnB
titán
válasz kiserik #21398 üzenetére
Ok, csak pzstm írta, hogy 220-as GS felett esik jó fegyó. Addig nyomjam nyugodtan? Az ismételhető?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
válasz kiserik #18053 üzenetére
pve-re gyenge, mert ahol nem lövitek egyből agyon a mobokat (azaz ahol van ideje tickelni a dotnak), ott nagyon sok hp-jük van az npc-knek, ergo nem fognak egy sarokban ülve elvérezgetni ilyen 40-50ks tickektől, de pvp-re, pláne a bleedet területre procoló perkkel nagyon durva lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Brownage
tag
válasz kiserik #17529 üzenetére
Minek kéne 200+ alá menni? DZ1-ben csak 32-esek az NPC-k, azok nem nehezek. Senki nem mondta, hogy rögtön kötelező DZ6-ba járni. Mindenki rá van kattanva a legmagasabb esélyű lootra és automatikusan megy DZ6-ba. Aztán meg bosszankodik, hogy hal. Tudomásul kell venni, hogy DZ6 nehéz.
-
Brownage
tag
válasz kiserik #17158 üzenetére
balanced nerf után nem lesz olyan nagy különbség a kettő közt lövési időben. Mivel M1a-val picit többet kell várni míg összemegy a célkereszt, addigra az M44 is majdnem betölt így szvsz az M44 elég jó alternatíva, mert nagyobbat sebez. én gyorsan megvettem a receptet mindenesetre. A perfomance mod receptet is meg a gripet is.
-
veterán
válasz kiserik #16732 üzenetére
Ezt a nagyfej cheatet picit tulmisztifikaljak sokan. Ha nagyon megnoveled, csak csipaval tudsz celozni, mert kitakarja a celkeresztet. Amikor fedezek mogott sebzodsz, az tuti emiatt van. Ha wallhack-et hasznalnanak, akkor 1 loves vagy. De amikor bebujva fal moge, sebzodsz, az azert van, mert kilog a buksi... ( en ismerem elegge ezt a cheatet xD )
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- nVidia tulajok OFF topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.