Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz Mizol25 #37825 üzenetére
A Razer egerem programjában ezt a funkciot macronak hivták. Kénytelen voltam külső programot használni hogy egy billentyüt (V) az egér oldalsó gombjára állitsak, mert a Division játék nem volt hajlandó felismerni a Mouse Button 4-et. Szóval én is külső programot használok hozzá.. Akkor ez már csalás nem? De ha viszont ez nem macro, akkor mi lenne a macro?
Szerk.:
(#37826) Anonymus23 lol
(#37827) RazoR értem, köszi
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #37790 üzenetére
Én ebben a játékban semmit nem tartok már elképzelhetetlennek
-
micafighter
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #37772 üzenetére
Ugy még talán használhato is marad valamennyire. Ezzel kellett volna kezdeni btw, nem tudom mennyit játszottak a saját játékukkal hogy azt hitték 4mp-re egy fedezékben lehet maradni pvpben.
-
micafighter
nagyúr
válasz Gtaati #37694 üzenetére
,,Te fizettel az o "termekukert", mi jogon fosztanak meg a tulajdonodtol???" Tévedés. A játék amit megveszel, nem lesz a tulajdonod, csak "bérbe" kapod kvázi. Az EULA-ban nagy betükkel van kiemelve: THIS PRODUCT IS LICENSED TO YOU, NOT SOLD. [link] Ez egyáltalán nem egyedi dolog, kb minden játék igy müködik, egyik sem lesz a tulajdonod amikor megveszed.
És ez is benne van az EULA-ban:
1.3 While using the Product, You agree to comply will all applicable laws, rules and regulations. You also agree to comply with certain rules of conduct that govern Your use of the Product (“Rules of Conduct”), which are not meant to be exhaustive and can be modified at any time by UBISOFT. In all cases, You may only use the Product according to anticipated use of the Product.
For example purposes, and without limiting UBISOFT’s rights to take action against You, You may not:f. transmitting or communicating any material or content which, in the sole and exclusive discretion of UBISOFT, is believed or deemed offensive, including, but not limited to, language that is harmful, threatening, unlawful, abusive, harassing, defamatory, disparaging, obscene, sexually explicit, or racially, ethnically, or otherwise objectionable;
g. harassing or threatening any other users in the Product;Ettől még ugyanugy undorito szerintem hogy a "csunya beszéd"-ért bannolnak, de a csalókkal nem birnak kezdeni semmit. Ha meg épp a csalót szidod, téged bannolnak, nem őt. Na ez a kabaré
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #37668 üzenetére
Hát ki mire használja a fórumozást Van, aki információgyűjtésre, van, aki informácio megosztására, van, aki segítséget keres, van, aki segít másoknak, van aki trollkodásra.
Egyet értek vele egyébként, ez a topik már már olyan mint egy kabaré
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz arnikusz #37664 üzenetére
Szerintem gúnyolódott a forumtárs, nomád szett az egyik leggyengébb LSre
De ez ne vegye el senki kedvét, végsö soron ez egy játék és ha valakinek jo a nomáddal játszani vagy ne adj isten szereti a kihivásokat, akkor hajrá Nem mindenkinek a célja a 20+ streak. Azonban solo DZben többet érnek a bónuszai.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #37640 üzenetére
A 450k pontodért vért izzadtunk, de továbbra is dobálják a sarat az emberek anélkül hogy utána néztek volna hogy működött egyáltalán, pedig megpróbáltam már leírni hogy nézett ki pontosan az a glitch, de hát ugy látszik hiába..
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz akoska07 #37626 üzenetére
Beszéltem szóban itt a topikbol pár emberrel a legaktívabbak közül, hogy ki mit gondol arrol hogy mi való ide az on topikba meg mi nem, eléggé eltérö vélemények voltak
Végsö soron ki vagyok én hogy eldöntsem kinek van igaza? Van véleményem nekem is, de az csupán egy a sok közül.
(#37627) Anonymus23: kérem ne vonjanak be az 1v1ükbe Ott a DZ rendezzék le, vagy felnőttek módjára beszéljék meg, nekem mindegy de hagyjanak ki
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz RECSKA #37616 üzenetére
Ez mind rendben van, de most visszautalnék arra amit fentebb irtam, hogy aki nem kezdő az szerintem ugyanugy próbálgatja a geareket, igy kvázi nem sokat oszt vagy szoroz nekik hogy ki mit oszt meg. Másrészt pedig ahogy észrevettem a játékosbázis kb 60%a (de inkább több) nem akar belemélyedni a játékba, nem néz streameket meg YT videókat, nem akar ezer féle buildet kipróbálni, össze akar rakni egy valamit ami nem rossz és azzal megy, kvázi "casual". Na most nekik megint nem segit a titkolózás mert ugyanúgy nem fognak utánajárni a dolgoknak.
Az F1-es hasonlat ott sántít, hogy ott minden futamon ugyanaz a pár csapat versenyzik egymással, egy online multi játékban viszont nincs közvetlen ellenfeled, mert ha itt meg is osztod az überbrutál builded, nem túl sok az esélye hogy összetalálkozz egy olyan fórumtárssal, aki olvasta amit megosztottál, ráadásul itt egy buildet összerakni nem annyi idő hogy berakod a cuccokat ha nincsen hozzá meg minden, akkor ki kell farmolni.
Illetve szerintem valamennyire a skillről is szól ez a játék, ugyhogy kicsit furcsa nekem hogy az amugy nem rossz és az önbizalomban sem hiányt szenvedő DzP fiuk "félnek" hogy a saját buildjük majd valamikor szembe jön
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Nyilván mindenkinek szive joga mit oszt meg, én csak azt nem értem, hogy mi értelme van, mert a kezdők nem hiszem hogy bármit vétettek volna a titkolózók ellen, aki meg nem kezdő az ugyis tudja annyiból hogy "arany szett" hogy miről van szó
(#37613) RazoR: lehet csak én nem értem, de nem látom mivel esett neked De én már kezdem elveszteni a fonalat
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz LeonAran #37574 üzenetére
A céltáblára leadott lövésre rá kell tenni a PvP modositót, ami 0,46 körül van, vagyis ha 350k-t löttél a céltáblára, azt szorozd meg 0,46al, ez lesz az alap sebzésed. Ebböl lejön még az ellenség páncélja, ami 35% körüli érték, vagyis 0,65el tovább szorozhatsz. Ez persze kicsit módosulhat ha van rajtad ellenséges páncélsérülés, azt már régebben leirtam hogy kell kalkulálni, de PvPben tul sokat nem oszt nem szoroz, 6% páncélsérülés az kb 1% plusz sebzés egyébként jelenleg.
Tehát ott járunk hogy 350k x 0,46 x 0,65 és ebböl lejön még a célpontod damage resistance-je, ami max 60% lehet, és booster shot, critical save, survivor link, on the move stb talentekböl jöhet pl. Ha azt felstackelik ellened akkor az egy további 0,4es szorzó a sebzésedre.
Plusz ott van még az optimal range a fegyverednek, ami mesterlövészeknek a legnagyobb, de optimal range módosito (amit amugy nem nagyon szoktunk használni föleg nem pvp) nélkül mesterlövésszel is könnyen "túllősz" az optimal range-en, ami tovább csökkenti a sebzésed.
Amugy van egy PvP sebzés kalkulátorom, majd ha lesz egy kis idöm megosztom.
[ Szerkesztve ]
-
-
micafighter
nagyúr
válasz akoska07 #37524 üzenetére
Az MDR témához értek, sok youtube videó, stream stb stb Meg én is több órát teszteltem a fegyvert különböző szettekkel/modokkal. A cheatekhez nem értek, csak tippeltem ha van autoaim meg norecoil, gondoltam van nospread is Amugy felőlem mindenki azt használ amit akar meg úgy ahogy akarja, az eredeti megjegyzés az volt hogy a pontos talent nagyon rossz MDR-en, erre reagáltam.
-
micafighter
nagyúr
válasz akoska07 #37520 üzenetére
Ezt irtam hogy mindegy mennyire jól célzol, ha nagy a fegyver szórása, mellé fog menni golyó egy bizonyos távolságtól kezdve Persze ha 5 méterről lösz akkor ugyan mindegy. Bár egy MDR-t én nem 5méteres távra használnék. Persze ha auto-aim mellé van no-spread hack is akkor szintén ugyan mindegy
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #37511 üzenetére
A legtöbb fegyveren a pontos az egyik legrosszabb talent, az MDRen viszont az egyik legjobb. A pontos talent miatt kevésbé nyilik szét a célkereszt vagyis nem fog annyira szórni a fegyver. Alapból az MDRnek elég nagy a szórása, ugyhogy mindegy mennyire jól célzol, ha 100% pontosan az ellenség fején tudod tartani a célkeresztet még úgy is olyan 10-15 méternél már a golyók fele kb mellé megy az alapból nagy szórás miatt ha fejre célzol. Szóval a fegyver sebzését papiron nem növeli, de ha 10ből 5 golyó helyett 10ből 7 fog betalálni a kisebb szórás miatt, az plusz 20% sebzés.
Ha testre lősz MDR-el akkor nem kell pontosság rá mert annyira nem lesz nagy a szórás, de célszerü vele fejre lőni mivel az MDRnek nagyobb a HSD módosítója mint a többi AR-nek.
Pontosságot leghatékonyabban pedig a pontos talenttel meg a Sentry szettel lehet növelni.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #37436 üzenetére
Ha nem viszi nekem adhatod
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #37400 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek aki irt, egyik kedves fórumtársunk a videót is volt kedves belinkelni. Azért azon besirtam amikor 3an lelöttek a fiuk egy solo játékost aki shock turret-et használt, aztán Mengike megjegyezte utána hogy "shock turret b..zi", miközben neki is (meg Tommynak is) shock turret volt berakva
-
micafighter
nagyúr
válasz #75376384 #37405 üzenetére
Mellényen legyen egy plusz hp, a skill haste meg az exo egyaránt jó mellé, én egy kicsit az exot preferálom a leirtak miatt. A módosítókon nem érdemes plusz skillpowert vinni, nem tul hatékony. Több statot kapsz ha az ele + skillpower módosítók helyett az egyik staminás cuccodat átpörgeted electronics-ra, a módosítókat meg cseréled ele + HP-ra. Ele + skillpowert én max full skillpoweres karakternek vinnék, de annak se biztos hogy az Ele mellé a plusz skillpower a legjobb stat a módosítókon.
-
micafighter
nagyúr
válasz #75376384 #37392 üzenetére
Mármint életet akarsz rápörgetni gondolom Én részemről exo-t hagynám fent, mert igen hasznos stat és mellényen meg maszkon kivül másra nem nagyon tudod rakni. Módositon is lehet persze, de akkor is jobban jössz ki ha a mellényen marad exo a modositokon meg 3x5=15 % skill haste
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
Nem értem mitöl lenne olyan eget rengetö ez, eddig is lehetett minden burst fire fegyverrel szinte full autoba löni némi gyakorlással, persze az egérkapcsolo meg az ujjak izületei nem feltétlen hálálják meg. Ettöl függetlenül az RPMet nerfelni fogják szerintem, egy régebbi sotogban erröl beszéltek.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Askformore #37171 üzenetére
Akkor szerintem a haveroddal van a baj
-
micafighter
nagyúr
válasz persil #37144 üzenetére
Nálam eddig több száz óra játék után egyik általad emlitett bug se volt. Intel + AMD van nálam, meg azt észrevettem hogy a háttérben futo programok és mindenféle overlay (afterburner pl) bekavarhat, nálam amd gaming evolved ha megy akkor a játék be se tölt hiába kapcsolom ki az overlayt a programban, kifagy, ugyhogy leállitom és megy gond nélkül a játék.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #37116 üzenetére
De ez is igazából zöld macskanadrággal lenne az igazi
-
micafighter
nagyúr
Mondjuk a 3-3 szettekben nem látok tul nagy fantáziát. Eszembe jutott egy pár kipróbálni, de mindegyiknél tudtam jobbat összerakni másképpen 4es szettel vagy arany szettel. Striker 3.as bonusz pl szinte semmit nem ér PvP-ben (kevesebb, mint 2% plusz sebzés), a 2es bonusza egyiknek sem tul erős. 2es szett bonuszból csak a nomádnak meg a final measure-nek látom értelmét, 3asból meg csak a firecrestnek. A többiből csak 4est érdemes rakni szerintem, vagy inkább arany szettet. A tactician az a szett amelyiknek minden bonusza jó, de az is 4esben a legjobb szvsz, 2 vagy 3as bonusz helyett már összerakható hasonló vagy jobb aranyból is.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz Krissz1983 #37106 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
Persze, a "max" annyit jelent hogy mi lehet a legnagyobb roll a fegyveren. Ez lesz az "alap" érték a kesztyüből jövö pluszal, amit a százalékos bonuszok tovább növelnek, pl reckless, predator szet bonusz, AB szet bonusz vagy pl a fegyver talentek. Minél nagyobb az alap, annál többet adnak pluszba a százalékos bónuszok.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz bandras54 #37029 üzenetére
Én találkoztam már végleges kitiltással hasonlo okokbol más eléggé népszerü, multiplayer orientált játékban is, na de ott nem figyelmeztetés nélkül ment a dolog, hanem több lépcsöben, aminek csak a legutolso foka volt a végleges ban.
Ez a csipöböl végleges ban felszólítás nélkül elfogadhatatlan számomra morálisan, föleg egy loot orientált multiplayer játékban, ahol nem csak a játékot buktad, hanem az addig összeszedett cuccaidat is.
Én már csak elvi okokbol se hagynám magam és verném az asztalt Ubinál. Ja és emiatt a magatartásuk miatt most pár évre elég volt Ubi-s játékbol.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz BobMunkatárs #37018 üzenetére
Ha szoktál csunyán beszélni más játékosokhoz a játék beépitett hangcsevegését használva, ugy tudom azért előszeretettel bannolnak.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Rossonero89 #36957 üzenetére
Nem kell hogy valósághű legyen, de legyen ellene rendes counterplay, legyen ellene taktika ha már egy multi orientált játékrol van szo.. Seeker ellen száz féle taktika van. Deadeye ellen mit tudsz csinálni?
-
micafighter
nagyúr
válasz RECSKA #36962 üzenetére
Nem kötekedni akarok csak megjegyzem, a seeker az tényleg noskill, mert autoaim van rajta, ahhoz meg nem kell skill hogy megnyomd valamelyik billentyüt aztán kattints az egérrel Ilyen szempontbol jobb lenne szerintem ha oneshot most csak stickyvel menne, azzal célozni is kell legalább.
Az más kérdés, hogy aki oneshot seeker-re huzza az 170k HP-ról simán oneshotolni tud, megint más dolog hogy ahogy irtad is el lehet gurulni meg még száz módja van a seeker elleni védekezésnek, illetve az megint más dolog hogy ha rád hajitja nem tudsz elgurulni, ha final measure-ban vagy akkor 8 másodpercenként hatástalanitod ez tiszta sor, de akkor meg egy jobb játékos aládver egy gránátot aztán egyből dobja a seekert, a gránátot hatástalanitod a seeker meg rádrobban De engem se zavar tulzottan a seeker mert ha nagy ritkán megöl akkor általában azért halok meg mert nem figyeltem eléggé a többi irányba és hátulrol / oldalról alámvertek egy seekert.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Rossonero89 #36952 üzenetére
Az Alpha bridge - provident builddel kellett célozni is Mert ott akkor tudtál oneshotolni ha fejre löttél. Deadeyenél nem kell tudni célozni (célozni = eltalálni a fejet) mert akárhol találod el a testét, ugyanannyit sebez. De a másik gond ami talán mégnagyobb a Deadeye-el szvsz hogy bad gameplay. Bad gameplay alatt azt értem, hogy ideális játékban egy sniper szerintem ne legyen már képes rádrohanni és fél méterről ugyanúgy 3 lövésből lelőni mint egy kilóméter távolságból.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz #35434496 #36925 üzenetére
És ebben mi az uj? Te sose osztottál meg senkivel semmi érdemit Amugy vicces hogy pont te állsz itt bele itt az emberekbe, te aki egy szalmaszálat nem tett még keresztbe a közösségért itt a DzP-s játékostársaiddal és pár másik forumozoval ellentétben
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Felvesz valaki? A felhasználónevem: nemisvagyjózan!
Szerk.: ja nem az más csak az asszony szokott úgy hivni. Hol találom a felhasználónevet??!?
Szerk.2: az elöbb rámlött valaki!!4! Nekem nem mondta senki hogy ez a játék ilyen veszélyes! Vigyázzatok! Részemről irány észak, de csak óvatosan!
[ Szerkesztve ]
-
-
micafighter
nagyúr
Konzolon is ugyanolyan halálos, csak nyilván nehezebb célozni Konzolos streamert is nézek, az is aprit deadeyeban ugyanugy. Sőt az aim assist miatt tudtommal konzolon terjedt el elöbb a deadeye btw persze azóta ugy tudom kapott nerfet az aim assist de attol még ott van.
Konzolon reálisabb szerintem a 4-6 lövés ha ugy számolunk hogy a fele mellémegy.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Nem, deadeye szett lényege hogy nem kell fejre löni, mindenhol ugyanannyit sebez rád. Ha a bal kislábujjad bütykét horzsolja akkor is 1-2 lövés vagy ugyanugy, mint ha fejre lőne.
Volt egy másik szett 1.5ben ami 1 lövésböl le tudott szedni, de az csak fejlövéssel müködött, ami joval nehezebb egy gyorsan mozgó (föleg strifeoló) célpontnál, de azt 1.6ra a sárga földig lenerfelték.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Nem tudom néz e még valaki sotg-t, az e hetit most néztem, hamis elsütötte az év viccét, aszondja: a vadász hite countereli a deadeye-t :,DDD
(Csak ugy zárojelben megjegyzem hogy a jobb deadeyek Last Standben 1-2 lövésből szednek le full HProl ha 3-4böl szed csak le akkor valamit szarul csinál )
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #36879 üzenetére
Igen, ugy vettem észre összesít.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz Garsza #36848 üzenetére
Nekem DZ-ben a nevesitett bossok dobtak többet is, leginkább azok akik supply drop mellé jöttek. Persze semmi használható nem esett, de dobtak
(#36851) venom8888 Milyen videókártyád van? Driverben vagy játékban be van kapcsolva a vsync? Nekem egy darabig semmi gond nem volt, utána elkezdett szaggatni, próbáltam rengeteg féle beállitást driverben és játékban is, végül az nyert hogy játékban vsync-et bekapcsoltam, driverben kikapcsoltam, illetve nállam a process lasso program ha megy akkor valamiért szaggat a játék (lehet nincs rendesen beállitva a process lasso). Szóval a háttérprogramokbol zárj be mindent amit csak tudsz, lehet onnan kavar be valami.
(#36857) players111 neked nem Amugy passz.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz arnikusz #36828 üzenetére
Továbbra is áll az ajánlatom bár nem tudom a héten össze tudjuk hozni, ma 10 előtt már nem leszek, a többi nap meg nem tudom leszek-e délután
Pajzsos, dps, meg healer kell hozzá szoval sniperen kivül szinte bármi jo, csak nekünk a nyerö kompozicio 2 pajzsos( d3 fnc), 1 dps 1 healer volt. Nekem minden össze van rakva ugyhogy bármelyik szerepre tudok menni
A lényeg igazábol annyi hogy a végén legyen három 1M feletti életü pajzsos a túszokat megvédeni, meg a legutolso boss ellen 1 dps nem elég, és kell egy jo healer. Ezért jo a pajzsos (d3 fnc) mert az DPSt is tud osztani és a pajzsa is jo.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Mondjuk betesz a rendszer 3 randomhoz, elindultok manhuntot támadni, melletted megy 4 semleges játékos, a társaidtol le vagy válva, ök meg rugónak mennek mert direkt rálönek valakire. Rugo lettél hirtelen, nem voltál rá felkészülve, melletted 4 másik játékos, szerinted mennyi az esélyed a túlélésre? És ha azt gondolnád áh ennek kicsi az esélye hogy megtörténhet: ugyanez megtörtént már velem amikor ráadásul nem is randomokkal voltam, hanem haverokkal, bár ott nem trollkodtak velem hanem manhunt vadászás közben véletlen meglöttek egy nem rugót a fiúk.
Ha pedig több száz kulcsod van akkor egyetlen halállal simán vesztesz 50-60 kulcsot is akár.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #36757 üzenetére
,,jobb drop DZ-ben" volt már rá példa, én akkor még nem játszottam, de aki játszott és kérdeztem, nem sirja vissza azokat az időket Viszont azzal egyet értek, hogy lehetne több ösztönző ami DZ-be vonzza az embereket, ha nem is jobb loot, akkor legyen mondjuk több. De ez se feltétlen jó mert amugy sok loot szokott jönni csak a nagy része szemét, ezért kéne szerintem a loot minőségét egy az egybe feltolni szvsz. Vagy legyen DZ-ben több féle képpen garantált exotic. Mondjuk minden kulcsos ládában lenne fixen exotic, vagy lenne minden zöld ládában fixen egy exotic, vagy minden Supply drop-ban fixen lenne exotic, vagy minden boss fixen dobjon exoticot. Vagy esetleg ezek kombinációja
(#36758) TommyS_27 Igen, egyet értek. Manhunt szerintem úgy lenne jó ha manhunt lettél, onnantól kezdve minden lelőtt játékos után járna neked a plusz jutalom, mondjuk 20k pénz megy 3 kulcs fixen. Lelősz 10 játékost és tuléled a manhuntot, akkor 200k meg 30 kulcs plusz. Ha meghalnál akkor meg valami minimálisat buksz.. De a manhunt kiiktatása is hasonló módon legyen jutalmazva. Csak mondjuk akkor kéne valami értelmes dolog amire el lehet költeni a több millió DZ creditet.. Mondjuk csak sok sok DZ creditért vehető skin vagy emote. Mondjuk egy jó kis tánc emote 10M DZ creditért. És akkor tudják az emberek ha azt a táncot járod akkor erős vagy
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz arnikusz #36731 üzenetére
Ez rendben van, de DZben pl ha nem rugozol akkor bármikor tudsz tankolni medkitet, az meg ugyanúgy leszedi az égést, ami amugy sem tart sokáig ha van rajtad 70% égési ellenállás cuccokbol UGbe meg ha cleanerek vannak akkor tudsz vinni immun ládát, de ha sehogy se fér bele immun láda, akkor valóban jo lehet a ferro mask cleanerek ellen UGben.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
LSben ninjabike közeli, LSen kivül egy fokkal jobb de én máshol se haaználnám, van jobb maszk szerintem. Egyedül cleaneres küldetéseknél lenne értelme, de ott se olyan gyakori hogy nagyon hiányzik.
Akkor lenne több értelme a maszknak, ha 100% égési ellenállást adna, akkor a sebzést se kapod be. De igy ugyanugy meghalhatsz a tüztöl csak tudsz közbe futni meg löni.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Not-a-nimble-nerf A kis hamis..
Azok kedvéért akik nem tudnak angolul: nimble fegyvertok (a talent nevét nem tudom magyarul) jelenleg úgy müködik, hogy fedezékből fedezékbe való mozgásnál minden megtett méter után 2% -át visszatölti a max hp-dnak abban a pillanatban, amikor odaérsz a célba.
Na most hamis szerint az nem nerf, hogy ezt arra változtatják, hogy amikor célbaérsz, a heal-t nem egyből kapod meg, hanem 4 másodperc alatt, 4 részben, ugyanazt a mennyiségü gyogyitást összesen. Ja és csak akkor ha a fedezékben maradsz
Azok kedvéért, akik nem éreznék át egyből a 4 másodperc súlyosságát, gondolkozzanak el rajta, hogy mennyit is jelent 4 másodperc, amikor jelenleg egy jobb deadeye 2 lövésből leszed Last Standben, de ha 230k-nál kevesebb a max életünk és nem overhealben mászkálunk, 1 lövésből is le tud szedni ha nagyon szeretne.
Na most két eset lehetséges, ha ez hamis szerint nem nerf:
1) hamis hülye
2) hamis nem ért a saját játékukhoz
A szavazatokat nálam lehet leadni
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz bombibmw #36660 üzenetére
Érdekes amugy hogy a seekert hozzátok a legtöbbet fel. Teljes mértékben értem hogy 0skill meg mennyire frusztráló mikor hirtelen összeessel, én egyszer nem vittem még oneshot seekert emiatt se DZ se LS, de a seekeres buildeket a legkönnyebb kijátszani az OP-k közül, rengeteg féle dolgot tudsz ellene tenni, ellenben pár másik builddel.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz arnikusz #36635 üzenetére
Én valoszinüleg a TF-et pörgetném rajta, mert igy lenne egy jó barret mellényed amin a fő érték (TF/Életerő/Elektronika) kb szabadon változtatható nem megy már ugye a végtelenségik az újrapörgetésekkel az árak, azt hiszem mellénynél valahol 330ezer-nél megáll, ami annyira nem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Képregény topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DUNE médialejátszók topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok