Hirdetés
-
GAMEPOD
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendeguz76
aktív tag
Vajon miért tünt el a 44-es hsz?Ez sokmindent elárul erről a topicról!
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #21840 üzenetére
Miért csak 7000xp-t ad ilyen szinten ennyi nehezítéssel?többet kéne adnia nem?
-
bendeguz76
aktív tag
azért heroic szint 3fázis plusz 4nehezités-en már dobálja a jó zöldeket rendesen.csak 268-as taktikus hatalma meg blind cuccok jöttek.fegyverek 229-es socom m1a meg egy mp5.54perc alatt végeztünk is.ma már nem akarom látni a divisiont.
-
bendeguz76
aktív tag
Ki lett vesézve a karaktered rendesen.de ez nem is rossz ötlet,aki akar tanácsot kérni csinálhatna pár screen-t a karakteréről a "nagytanács"meg javasolna dolgokat a fejlődésre.eszméletlen amúgy nekem,hogy valakik mennyire komolyan tolják a számok analizálását miközben én csak naponta ha van időm 1 max 2 órát lövöldözök dumálok ismerősökkel.
-
bendeguz76
aktív tag
Tegnap mentem egy random sráccal nagyon badass volt.olyan karaktere volt,hogy a komplett 4fős csapat a pálya 70%- ban robbanó golyóval löttünk.folyamatosan 4 karakter volt a fejem felett.mi kell egy ilyen karakterhez?eszméletlen volt.challengen konkrétan mint kés a vajon.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
hitvanyalak #20720 üzenetére
Nincs az a nyersanyag mennyiség ami ne fogyna el,ha komolyan nekiállsz finomhangolni.
-
bendeguz76
aktív tag
Tűzfegyver minél több annál jobb
-
bendeguz76
aktív tag
Akkor a legjobb még mindig a brutál, halál,páncélrombolás?
-
bendeguz76
aktív tag
4 órát játszottam underground- dal,nagyon bejön.kihivás nehézségen 4 emberes csapattal kellemesen nem rambózva simán hozhatók a küldetések.a végére 400 ezer dps 3800 tűzerő 330 szívósság 2800 életerő lett a statom.
-
bendeguz76
aktív tag
Délután 5 órától leszek egész estig.kiderül megérte-e a season pass.
-
bendeguz76
aktív tag
-
bendeguz76
aktív tag
én is megvettem a season pass-t.7800ft,ha valakit érdekel priviben leirom az elérhetőséget.
-
bendeguz76
aktív tag
Egész jó lesz ez a kiegészítő szerintem.
-
bendeguz76
aktív tag
Beszarás milyen jó az m44 robbanó golyóval,mint egy ágyú olyan hangja van.sebez is nem is keveset.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
hitvanyalak #18178 üzenetére
+ jómunkásemberek
-
bendeguz76
aktív tag
kicsit off.behalt a 6 éve használt egerem.gondoltam veszek egy "gamernek" kikiáltott tipust.melyiket érdemes?lövésem sincs a témáról.csillagászati összeget nem akarok rákölteni,annyira pro játékos sem vagyok konkrétan csak a division-nal tolom most.ki mit használ?
-
bendeguz76
aktív tag
Dz mobokat nagyon megerősitették.egyedül kemény nagyon.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #17135 üzenetére
Hát nem erőltették meg magukat.aug-ot vártam.
-
bendeguz76
aktív tag
Ha valaki falcon challenge-t nyom este bevehetne.randomokkal még egyszer sem sikerült.
-
bendeguz76
aktív tag
Mivel lehet leggyorsabban 65-ös dz szintet 75- re húzni?tegnap 4 óra alatt 61 végéről 65 eleje lett.
-
bendeguz76
aktív tag
Gyertek dz-be.szabad a délutánom,még 13 szint kell 75-höz.jó lenne ha összejönne.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #16101 üzenetére
Tegnapi együtt dz-ben nálam sokkal halkabb voltál mint gplayer.
-
bendeguz76
aktív tag
Kicsi off.Egyre jobban idegesit,hogy nem tudok kommunikálni DZ társakkal.Gondoltam beruházok egy headset-re.Túlzás ehhez a programhoz ez a tipus?beyerdynamic mmx2
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
[hun] warhea #16017 üzenetére
Valaki felmenője tuti munkásőr volt.genetikával meg ugye nem lehet mit tenni
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #16009 üzenetére
Azért 4 emberes csapat 2-3 óra alatt komoly összeget össze tud aprítani.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
ForRedGlory #14935 üzenetére
én átveszem tőled a season Passt.irj privit mit kérsz érte
-
bendeguz76
aktív tag
Érdemes megvenni a season pass-t?
-
bendeguz76
aktív tag
Akinek van kedve vegyen fel.bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
[hun] warhea #14273 üzenetére
Szívemből szóltál.
-
bendeguz76
aktív tag
miért érzem ugy,hogy a lexington nehezebb lett kihiváson?
-
bendeguz76
aktív tag
Bendeguz_HUN néven vagyok én is-DZ level 35-ön állok,ezt szeretném feljebb tolni de egyedül nem izgalmas.
-
bendeguz76
aktív tag
Nekem van egy klasszikus gold m1 163- as.kb mi az erősorrend?klasszik,socom,first wave?
-
bendeguz76
aktív tag
Életerő nem?
-
bendeguz76
aktív tag
2 db zöld hiányzik a sniper féléből.kettőt vettem kettő meg esett.maradék kettőt hol tudom megszerezni ill megvenni a teljes szetthez?ez teljesen random?
-
bendeguz76
aktív tag
Warren gate,kétszer neki szaladtam 3 vadidegennel,egyszer sem sikerült megcsinálni.nekem eddig ez a legnehezebb napi küldetés.valami tipp?vagy normális emberek kellenek?mást sem csináltam csak élesztettem őket,persze közben engem is lekaszáltak
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ford topik
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest