Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
-
VTom
veterán
válasz akoska07 #54244 üzenetére
Bizony. Én is emlékszem, mikor Razorral ketten még toltuk hajnali háromig, és egy négyes orosz csaló banda nyomába eredtünk két fullos deadeye-jal.
Feküdtünk mi is sokszor, de mindig lelövöldözgettük őket manhuntkéntA manhuntból is sokkal jobb volt az időzítős téma, mint a leadóhelyes. Az jelentősen csökkentette az élvezeti faktort.
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
-
Pferi
senior tag
válasz akoska07 #54189 üzenetére
Pár hónapja 4 euro volt a Season Pass, ennyiért a világ legjobb vétele volt, rengeteg játékidőt lehet vele szórakozni, sajnos már ennyiért nem lehet kapni.
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
s7evcsenko
addikt
-
s7evcsenko
addikt
válasz akoska07 #53991 üzenetére
Igen, láttam, köszönöm.
De itt is szinte ingyen adják a DLC-ket..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #53689 üzenetére
Én már csak poénból járok be a DZ-be, most a havi ranglistán lévőket csinálgatom, csak mert volt párszáz kulcsom, meg egyedül farmolgatni tudok, nagy Rugólettó vadászat max. a kezdők ellen, de az a tapsztalat, hogy a Rugók zöme használ valami okosságot.
Így ez maradt. Épp tegnap néztem 28. voltam a havi DZ ranglistán nem az arcoskodás miatt, csak magamnak, hogy meg tudom csinálni.Egyébként meg csak az utolsó pajzs maradt már nekem ebből a játékból a többi nem izgat.
Holnaptól meg a másik hobbim a Shot Show az ezévi késújdonságokkal fog majd lekötni.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #53679 üzenetére
A baj az az,amikor a rájuk köszönő ne lőjj magyarokat anyázza és pve noob-ozza a pve hős.
Látod itt látszik, hogy hazudsz! Soha nem anyáztam magyarokat.
Még mengelének sem emlegettem, lehet nem tehet róla az anyja, hogy ilyen lett.Az, hogy a barátaid nem tudják megszámolni az "I"-ket az már ne az én bajom legyen, de számomra csak azt bizonyítod, hogy mennyire egy gerinctelen senki vagy, elbeszélve a másik mellett rágalmazol.
Gratulálok, gyerünk ákos, megy ez még neked, hazudj még kérlek, lesz ez még lejjebb is...[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
-
-
-
-
nagyúr
válasz akoska07 #53181 üzenetére
Mai legnagyobb duma DZ-ben :
Look this DPS... k**va anyád.
---
Másik :
- Ti rógóztok ?
- Má' 5-ös szinten vagyunk hülyegyerek...[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #53162 üzenetére
Mindjárt megkapod, hogy károgsz, meg temeted a játékot.
Tegnap bementem egy cseppet megint estve és úgy van ahogy mondod négyből az egyik mindig használ valami okosságot. Pl. először Bansheetől simán fekszik, majd Nomádtól meg se karcolódik és végül a D3-al nagy nehezen fekszenek 2-en.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #52929 üzenetére
A makró mióta hardver adta lehetőség? Számtalan makró program van, nincs hardverhez kötve.
Biztosan így tervezték akik a játékmenetet kitalálták, hogy majd makrót kelljen használni.És miért ne lenne csalás egy ilyen makró? (nagyon sok játékban simán nyiltan tiltva is van, mert nyilvánvalóan nem ez volt a cél a játékmenet tervezésénél)
Ez kb. nem arról szól, hogy minden ládát külön kell megvenned, és a nyitogatás is rohadt unalmas és csak időrabló, hanem simán azért, hogy előnyben legyél más játékosokkal szemben, főleg ha egy predator szettről és az MDR-ről beszélünk.
Ez ugyanaz mint a makrós futás, vagy a chicken-dance, csak gratulálni tudok az ilyen játékosoknak!;) - The Power of the Light Side
-
qukesz
senior tag
válasz akoska07 #52796 üzenetére
Nem is. De mások attól használják. Csak most látom nehezen viseled azt amiről igazából senki nem tehet csak a játék fejlesztők.
Jah de mert a striker túl erős volt. Ezért sírtak a playerek.
De itt ennek a játéknak vége van. Nem lesz már nerfelve semmi se.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
TommyS_27
senior tag
válasz akoska07 #52774 üzenetére
Azért Ákos mert akik sírtak a striker miatt azok nem tudtak vele érvényesülni. Ha nem találtad el az ellent úgy nyilván nem volt stack!!! Na és akik akkor sírtak azok használják most ezt a broken szart, mert ezzel van sikerélményük. Tisztelet a kivételnek!
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
TommyS_27
senior tag
válasz akoska07 #52770 üzenetére
Igen és ha lelövöd a kazánajtót róla úgy fut mint a nyúl!
De kell a sikerélmény az ilyeneknek is. Ezzel a patchel kedveztek a kevésbé ügyesen mozgó és célzó embereknek mert ez kb olyan noob shit most mint anno a fullos smart coverben ülve deadeyozni. ott is elhitte minden ilyen okos, hogy tud játszani aztán amikor nerfelve lett a smart csak esés kelés volt.
A baj ugyanez a D3 userekkel is! Elhiszik, hogy jók, pedig a pajzs nélkül párolognának!
Ha lenne countere akkor nem szólnék semmit a szett ellen. Nekem is van, jól
is játszom vele, de rohadt noobnak érzem magam amikor néha használnom kell.És ott az a retek house! Ha az nem lenne a D3 nem tudna karcolni sem. De ez a játék már kuka jelen állás szerint.
Gabi bementetek, de közel sem voltatok ilyen “ügyesek” mint most.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
qukesz
senior tag
Kedves Ákoska!!!
Ezzel csak az a baj hogy a sok aim hero ellen csak ez a jó.
Játék kényszeriti bele az embert ebbe.
Ha van egy csapat amibe éppen a valaki nem D3 úgyis azt lövik először.Azért valljuk be a striker nagyon erős volt.
De gondolj csak bele.
Azért például mi előtte is bementünk mindenféle szettbenMindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
pucz
senior tag
D3-al nehéz jól játszani. Striker nerf után Én is előkaptam. Azóta jól tolom vele. Szoktam is hallgatózni manhunt után, amikor a magyarok beszélgetnek. "Nem tudom miből van a gyerek pajzsa, de nem lehet lelőni." Másik kedvencem, amikor szidnak, hogy csalok. Pedig nem lehetetlen lelőni. Csak tudom használni.
Mostanság előkaptam a Striker-t. Kicsit módosítottam rajta. Azóta már soloba is azt viszem. Rendszerint sírnak, hogy csitelek. D3 szereti!
D3 ellenszere meg a távolság. Ma négy D3-t fingattunk meg ketten. Igaz lőszer mind elment, medkit is, és nem keveset futottunk. De meg lett...
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #52728 üzenetére
Én már csak az LS-t csinálom meg, 1,7 M pontnál tartok, de közben meglett az Odyssey is, és eléggé beszippantott az a játék is, bár most sokkal kevesebb időm is van, hiába voltam szabin a múlt héten, szinte csak este volt időm játszani.
Na meg persze DZ a srácokkal, az érdekes tud lenni;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #52625 üzenetére
Nekem? Semmi.
Erre reagáltam:
"Es el kell majd ismerni azt a 3-4000 ora DZ ben toltott PvP tapasztalatot az ellenfelnek. Nem egybol le csiterezni!"A másik aki érdekes volt, annak meg van 38 napja a játékban, és 196 rugó killje...
Aha, 3-4000 óra DZ PvP???
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #52612 üzenetére
Őszintén? Amikor nyilvánvaló csalók ellen játszunk, akkor néha erős késztetést adnak a hangok a fejemben, hogy szerezzem be valahonnan, de nem vagyok hajlandó ilyen szintre lealacsonyodni!
Akkor inkább abbahagynám, ha már csak ezzel lehetne érvényesülni.
Ja, majd egy témában meg majd megkereslek PM-ben...Pedig közel sincs annyi cheater, mint előtte.
Másrészt azért a D3 nem ad skillt, és azt is tudni kell használni. Szerinted mennyi D3-at használót lőttünk le úgy, hogy megkarcolni is alig tudott minket. Harmadrész meg jó védelem az aimbot ellen (már ha szemben vagy a csalóval. Nem utolsó sorban 1v1-ben is le lehet lőni, csak tudni kell a gyengéjét a pajzsnak.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #52610 üzenetére
Naná, még a csalás is, mivel nekem nincs (rá szükségem )
Kazánajtó:
Azért az LS-ben tényleg találkozok glitcherekkel, mert ott ugye a 9K stamina csak úgy van meg, ha szinte semmi TF-ed van csak hozzá, de némelyik mégis akkorát sebez, hogy tényleg leesik az ember feje.Menő nagyon egyébként, a DZ-ben egyre többen használják, mivel jövő héten jön a GE, még többen fogják, mivel ki lehet simán farmolni. Csak már nem játszunk, szétszéledt a csapat eléggé.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #52608 üzenetére
Ez érdekes, mert nekem az volt a tapasztalat tegnap este, hogy eltűnt az a lag, ami az utolsó pár napban jellemző volt.
Igaz én most csak LS-t tolok, egyelőre bejövős a játék, főleg hogy így napi 90-100k kredittel a 3M is belátható távolságba került, nem utolsó sorban érdekes is, mert minden meccs mást hoz, és este bőven vannak játékosok is, így nem sokat kell várni a matchmakingre.De van ettől még lejjebb, ahogy közeledünk a Div2-höz, egyre jobban lejjebb fog menni a színvonal.
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #52605 üzenetére
Support.
Csinálj screent ahogy elindulsz, majd a végén, hogy mennyi időt voltál benn, és ugyanannyi az elszámolt idő, elvileg be tudják állítani, hogy megkapd.
Achiknál is meg tudják adni a bebugolt achikat/patchet, amiket megcsináltál, de még sincs benne pl a listában.;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #52605 üzenetére
A GE-ra csak rendberakják a szervereket-vagy nem.
De próbáld akkor úgyse megy senki túlélni.
Én kedd óta be sem léptem és majd csak a következő pajnál ami gondolom szintén meg kell csinálni újra az összes Legendás küldetést.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
válasz akoska07 #52542 üzenetére
A szett pisztolyra van kihegyezve,így mindenki olyan elsődleges másodlagos fegyót használhat hozzá amit akar.
Próbáltam fejtörő kesztyűvel is,a 6 jelölés miatt eredményesebb a 6-os CF szett.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz akoska07 #52200 üzenetére
amúgy miért szívatod magad a tier3-al?
hiába dobja ki az itemedet ha ilyen alacsony szintű, fél tonna div techet rá kell költened mire kimaxolod. tier5-ben is ugyanúgy lehet darálni őket.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest