Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Zizi123 #54254 üzenetére
Lehet átsiklottál azon,hogy ez már csak fedezékből működik.
Mármint a 100% CHC.Jó arányban adja CHD-t fedezéken kívül is,de nem 100% CHC.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
qukesz
senior tag
válasz Zizi123 #54237 üzenetére
Solo-ba valóban jó a nomád. Ha mázlid van többször is megmenthet.
De volt már alkalmam olyannal találkozni aki valószínűleg rosszul is rakhatta össze.De kinek mi jön be. Nomádnak pont az a lényege hogy bele kell mászni a csávó arcába.
fogékony-Halálos HÁZ a legjobb vagy Halálos- Sietős.Ha gondolod lövök pár képet a szettről is megosztom veled.
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
arnikusz
veterán
válasz Zizi123 #54230 üzenetére
Egyedül sajnos nincs értelme a PVP-nek főleg Div 1-ben, mert jönnek és ledarálnak az aim no recoil herok. Jó szett még a D3FNC, meg a Striker. Én a múlt héten 2 napra visszaraktam az 1. részt, de dettó ugyanez, ami számomra már nem volt meglepő, mivel nem volt Clantárs 2 nap után törlés és visszamentem a Div2-be.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz Zizi123 #54233 üzenetére
Amiket leírtál azok az elvi max értékek, nagyon ritkán esik ilyen, akár lootból, akár craftolásból.
Amit még érdemes nézegetni, az az árusok heti kínálata.
Ha úgy van mint régen, akkor Szombat hajnalban vált, néha lehetett egész jó maxos cuccokat venni, sok jó módosítót így szereztünk be.Nekem ilyenek vannak:
C79-nél CHD 18% már nagyon jónak számít (nekem a maxos az 19%). CHC 2,5-3% esik jellemzően. HS 6% az sűrűbben előfordult.
E helyett még jó lehet a Pro Red Dot is, ugyanilyen százalékokkal.Tár:
119-120% az már elég maxos, de előfordult 121% is, én még az életben nem láttam 3,5% CHC-st, csak 3%-ost., RPM nekem a maxos 5,6%, annál nagyobbat bővített tárnál még nem láttam.SR-7: Hasonló mint a C79, mármint a %-okban.
Hangos csőszájfék is jó az SR-7 helyett, pl SMG-re csak ez mehet ha jól rémlik.Small Grip: CHD nekem 19% a max, a többi az szokott lenni 5-5%-os.
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz Zizi123 #54230 üzenetére
Ha egyedül mész, akkor neked a Nomád az ami egyáltalán szóba jöhet, mert akkor van esélyed, hogy 1-2 játékossal szemben harcolj, vagy elfuss adott esetben.
Vannak még fenn szettek az összefoglalóban is, jó lehet még a D3 is, de sok játékos ellen az sem ér semmit.
Rugók ellen jó még a Banshee is, vagy a hibryd szettek, keress rá, pl Banshee-Pred."Kedvencem amikor beall mogem, arnyekkent kovet mindenhova, akar perceken keresztul es amikor elkezdesz valakivel harcolni atvalt renegatra, es kinyir..."
Ez mekkora nyomorék már Arra nincs bátorsága, hogy benyomja f2f;) - The Power of the Light Side
-
pucz
senior tag
válasz Zizi123 #54224 üzenetére
Nem vészes, el lehet funolni. Engem a laggolós, halhatatlan Striker hülyegyerekek jobban bosszantanak. Amúgy, olyan igazi "mindentbele" csalóval viszonylag ritkán találkozok.
Egyedül sok esetben gyenge a játékos, mert tumultus szokott lenni, és egész jó nevekkel. Meg kevés a szerver, és nehéz kifogni azt, ahol kapják is az enemyk rendesen.
Halhatatlan Striker titkára viszont még mindig nem jöttem rá.... Gyanítom, aki szétkúrja a szervert egymagában, strikerrel, az csaló. Szarul nem célzok, de van egy bizonyos távolság, ahol már sok stacket veszítesz a spray miatt, meg a denszelő vérpistikék miatt. Mondom ezt úgy, hogy 4:3 stretched-be tolom, szóval még könnyebb is a dolgom.
-
-
addikt
válasz Zizi123 #54207 üzenetére
Szia, ha jól értem alacsony DZ-ben szeretnél csak játszani, a 30-as szintű endgame-ben nem? Mert akkor csak a DZ marad, mint loot forrás, a PvE területen szintet lépsz a 30-asig biztosan...
Esetleg ha megvetted az Underground kiegészítőt, ott tudsz még farmolni, az elvileg külön szinteződik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest