Új hozzászólás Aktív témák

  • Zizi123

    senior tag

    válasz pucz #54228 üzenetére

    En nem tudom, hogy ki milyen cheat-et hasznal, de fura, hogy cikk-cakkban futva "A Ház" fegyoval 50m-rol 1.5s alatt leszedi pl a Predator cuccom 600e HP-jat, amikor 1 fedezek mogott allok.
    Es ebben nem volt semmi tulzas!!!! Tenyleg 1.5s!!! Annyi idom nem volt, hogy a gyogyitast megnyomjam.
    Es ez nem egyedi eset. Pedig gyanitom, hogy "A Ház"-on mondjuk Fogékony és Kérlelhetetlen talent van, tehat messzirol 10m+ -rol azert nem kellene, hogy igy sebezzen. Foleg geppisztolykent ami nem is a pontossagarol hires... Foleg nem olyan gyorsan cikazva, hogy az ellenfel (az az en, kovetni nem tudom a monitoron)
    Allitolag a fegyver tuzgyorsasagara van valami hack, hogy a teljes tarat kitudja loni 1s alatt az arcodba, es igy nincs a fegyvernek szorasa es elmozdulasa sem, mert olyan gyorsan lovi ki...
    Allitolag....

    Na mindegy is.
    Nem az zavar, ha veszitek PVP-ben (eddig mindig :( kb 0/100 aranyban), mert mindig PVE-re voltam szettelve, hanem az, hogy amikor tobben mentunk 1 jatekosra, akkor is ugy haltunk meg, hogy "megkarcolni" nem tudtuk...

    En gyanitom, hogy aki manapsag renegat-ra valt DZ-ben az tudja, hogy mit csinal, es fel van keszulve mindenfele foldi joval, hogy ne legyen eges belole, es az elso jott-ment ne loje le.

    Mondjuk amikor 1.5 ora alatt 1 kimentest nem tudok megcsinalni, mert mindig lenyuljak a cuccom, pontosabban a cucc nem is erdekli, csak kinyir, az azert bosszanto :)

    Kedvencem amikor beall mogem, arnyekkent kovet mindenhova, akar perceken keresztul es amikor elkezdesz valakivel harcolni atvalt renegatra, es kinyir...

    Mivel lassan a letezo osszes szettem megvan a jatekban, amit akartam, igy privatban varom a manapsag legjobban hasznalhato PVP konfigot!!!
    Lassan 80. DZ szintu vagyok de meg nincs 1 1vs1 PVP gyozelmem sem, ezen jo lenne valtoztatni :)

    Rengeteg videot megneztem hogyan PVP-z DZ-ben, de azok vagy konzolon keszultek, ahol nincsennek csalok, vagy nem tudom, de 1 jo resze vicc, hogy azzal a szettel hogy tud egyaltalan barkit is leloni, nemhogy 30 jatekost.

Új hozzászólás Aktív témák