Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates2
senior tag
válasz arnikusz #53796 üzenetére
játszottunk anno ellenük 4v4-ben és ölhetők,widdz soloban is ölhető, persze ha nem 100% stackelt strikerbe van,sleepyy0 is ölhető vele 1v1eztem is. Nyilván az fáj a többségnek,hogy ők nem tudnak így játszani és egyszerűbb azt mondani,hogy csal.Higgyétek el ha csalna Twitchről is banolva lenne és mindenhonnan.
-
arnikusz
veterán
Keressétek meg ezt a Játékost a DZ-ben és játszatok ellene, vagy vele a véleménykülönbségek úgysem fognak közeledni egymáshoz.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
ates2
senior tag
válasz p3l9uph #53794 üzenetére
Én azt hiszem nem kockáztatná meg a hírnevét,hogy lebukjon csittel,hiszen ebből akar élni, ebből akar pénzt.
Mindenki tudja ha lebuksz csittel egy életre elvágod magad ebben a körben. Lásd Forsaken CSGO játékost,profi "volt" szponzorok által pénzelt gamer és LAN-on lebukott a csittel,konkrétan az életbe többet nem fog E-sporton belül "elhelyezkedni" -
ates2
senior tag
válasz p3l9uph #53791 üzenetére
Ha csak abból indulok ki,hogy hány HUN-t öltem már meg és hányszor hallottam,hogy "a csiter kurva anyád" akkor neked van baj a fejedben
de tény nincs anti-cheat innentől kezdve mindenki azt hisz vagy mond amit akar. Meglássuk majd div 2-t, ott hányszor fognak a HUN kollégák feküdni aztán kiderül,hogy csak szimplán SZAROK.[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
válasz Anonymus23 #53788 üzenetére
Amúgy logitech g502-s egeret használt régen, most logitec wireless pro-t. marco nem egyenlő a norecoillal.
-
Anonymus23
veterán
Ugyan már, Ő maga "írta", hogy milyen egeret használ a macrohoz az egyik videó alatti hsz-ben.
Kérdezték tőle/írták neki (konkrétan egy magyar, akinek sanszos, hogy ugyanúgy megvan ugyanaz a macro), hogy milyen egérrel használja a macrot, amire vicc válaszolt, hogy nem, hanem valamilyen másfajta egere van...
De tökmindegy, azt gondolsz amit akarsz, én is látom a fegyver/célzás mozgását a videókban.;) - The Power of the Light Side
-
ates2
senior tag
válasz Anonymus23 #53784 üzenetére
ezt is valami noob elkezdte terjeszteni és a bot magyarok átvették. ennyi. ha norecoil-t használna látnád.
tessék egy csaló instant észrevennéd a norecoilt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Div2 előzetes.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Ha a Fekete Zóna szintem az mire jó?
Illetve a haverjaim, akikkel játszani szoktam, érezni fogják bármi hátrányát ha ez magasabb lesz, mint az övékké?Azért kérdezem, mert együtt akarjuk játszani a játékot és amikor nincsenek elfoglalnám magam ott.
We are only Stardust...
-
addikt
-
ates2
senior tag
10k stamina nomad akkor troll, ha előtte manhunton vagy és rohangálsz össze vissza
[ Szerkesztve ]
-
p3l9uph
tag
válasz Anonymus23 #53769 üzenetére
+1
-
ates2
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz p3l9uph #53767 üzenetére
Régen, míg csapatban is működött a nomád, akkor jó volt egy ilyen adott esetben, beszaladt vele az ember rugók közzé, akaratlanul is azt lőtték, volt 28 élete a többiekhez képest, addig a csapattársak elintézték a piszkos munkát.
Ma már kb csak arra jó, hogy felakaszd vele szólóban az életed lootját 4 lvl 5manhunt között;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz p3l9uph #53767 üzenetére
Mennyit játszottál a játékkal? Próbálgatni lehet és jó elfoglaltság, így a végére. Amikor eljutsz oda, hogy kipróbáltad az összes trendi szettet, van annyi belõlük, hogy próbálgathatsz mindenféle unortodox megoldást. A 10000-es Nomád pl. tôkéletes a mostani havi DZ kihívásokhoz. A 10000-es Predator alkalmas volt Last Standra stb. De felesleges magyarázni annak aki nem próbálta.
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
válasz #59036672 #53756 üzenetére
szóval 1 striker vs 1 d3 = striker win,nyilván ha 4 d3 lővi strikert meghal... ezért egy fostrágya ez a játék,mert nerfeltek mindent PVE noobok miatt,mert sírtak,hogy bukják a kulcsot 19sec rogueként meg XP-t,Konkrétan a noob PVE-s droidoknak kedveztek ezzel a patchel a sok sírás miatt. Ütném a fejlesztőket vagy aki kitalálta,hogy így lesz jó minden. Hálisten div2ben legalább van 3 DZ abból az occupied DZ-ben lesznek azok akik tudnak is játszani nomad,pred,d3 nélkül többi meg droidozik másik 2-ben. hasonló eset a DZ police játék várni CP-nél,hogy hol lesz rogue...3éves játék nem tudom elhinni,hogy van aki ezt szereti,hogy 1vSERVER 4vServer majd oda rohan tapsolni aztán közben köze nem volt a játékhoz.Szintén azok is akik még mindig farmolnak...mikor 150 fullos setjük van,kicsit vicc kategória néha.Ha meg elváltod mert nem akarsz 1v23-ba játszani te vagy a csicska meg a noob és azt elfelejti,hogy előtte 4-6x aláztad meg és csak azért haltál meg mert jött 3 pred 5 nomad 6 d3. oké
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A strikert nerfelték persze, hogy elfogysz. Nézd meg vicc videóiban ő is kerüli vagy messziről no recoil mouse scriptel lövi a pajzsost m4 vagy lvoac fegyverrel. Közelről őt is megöli a D3
Ha d3 glitch lenne 10k fa mellett a ház kb 37k-t kritelne a fejedre ami több mint brutál 13-14 golyótól halnál.[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Én csak egyet nem értek,hogy bementek DZ-be 3-4 D3-al és elmegy mindenki, az miért jó nektek ? Az meg,hogy glitchelsz vagy nem kb sose derül ki. Olyan játékról beszélünk ami egy bug halmaz és még anti-cheat sincs. Innentől kezdve mindenki azt mond amit akar.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
A DZ tele ügyes csalóval, ma farmolgattam a lenti Predatorban a havihoz. iNext... csaló kb. fél tárból leszedett és jelentem- csaló, á ő nem csak jó az aimja. Mondom neki Division 2 by by will you Banned, erre ő majd meglátjuk. Írtam is a környéken farmoló 1000 alatti játékosoknak, hogy hagyják váltsanak szervert.
-
Anonymus23
veterán
;) - The Power of the Light Side
-
qukesz
senior tag
válasz Anonymus23 #53747 üzenetére
Ohhh heeeeeeeeeee!!! Semmi baj. Azért köszi.
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Anonymus23
veterán
Gabi, tegnap egy nyomorult tetű csaló miatt buktuk neked a taktikus tokot
Pedig G ahogy elmondta még fullos is volt.[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Pár hete újra játszogatok a játékkal. Tegnapi szerver leállás előtt egy perccel léptem ki. Most belépve azt tapasztalom, hogy elveszett az exotic Ördög félautomata mesterlövész puskám. Ez úgy kicsit kellemetlen, az elmentett kiosztások is ott állnak, az egyik félig üresen, mert nincs meg az Ördög. Hát ez faca, nem került a lerakatba sem.
-
arnikusz
veterán
válasz Kiscsőke #53742 üzenetére
Ha jól emlékszem 4000 divtechből megvolt a Magányos Csillag, Reclaimer, Nomád CF szettjeim kimaxolása. Sárga és zôld ládák kimentésébõl 2 órán belül megvan 300, ha van 4 altod a napikból is összejön 300. Alsó hangon egy hét alatt megvan 4000 divtech.
-
Dave567
addikt
válasz Anonymus23 #53700 üzenetére
Ez a rendes neved is???
Biztos, akkor Bocsánat... -
Kiscsőke
aktív tag
válasz Anonymus23 #53741 üzenetére
Sajnos mivel nincs meg az összes szett-tem így nem tudok minden fegyverhez sajátot rakni. Most a D3-at akarom kimaxolni, ezen kívül még meg van a csapásmérő és a nomád, a többihez még hiányzik 1-2 db.
Meg kb 200000 Div-tech[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
Anonymus23
veterán
válasz Kiscsőke #53738 üzenetére
A bravúrokhoz miért nem olyan szettet raksz össze, ami az adott fegyverhez ad sebzést?
Pl LMG+Shoti, ehhez magányos csillag sokkal jobb, abból is a PvE jellegű itemek.
Sniperhez DeadEye, Vadász hite, Sentry
SMG: D3, de akár striker is
AR: Striker
Pisztoly: taktikussal ha képzettséggel gyilkolsz de pisztoly van nálad, ha jól rémlik akkor beadja a fegyversebzésnek is, nem biztos, de ki kell próbálni, ha nem akkor sentry pajzzsal tökéletes a pisztolyhoz.A PvE Striker az kb mindenhez jó, kivéve pisztoly és Sniper, illetve a shotis-t érdemes Megállítóval csinálni.
-
Lacos8201
csendes tag
-
Anonymus23
veterán
válasz Lacos8201 #53733 üzenetére
Te mondtad akkor, hogy glitchelünk?
Őszintén kérdezem, hogy tudod egyáltalán, hogy mit csinál a glitch és hogyan is kell megcsinálni?
Mert pont, hogy a pjazs életerőhöz hozzá sem nyúl, az nem lehet több mint a 2,35 M HP.
Annyian mondták már, hogy glitchelünk, hogy én utánakérdeztem korábban, hogy mi is ez, hát annak két anyja van, aki ezt életvitelszerűen használja.
Nekem lenne lehetőségem megcsinálni, mivel konkrétan 42 kimaxolt D3 szetitemem van, aki ismer tudja, hogy komplett nyilvántartásom van, hogy melyik mi, de itt van neked meg az összes kételkedőnek a komplett D3 lista, ugyan mond már meg, hogy melyikből is lehetne kirakni úgy, hogy glitcheljek?Megsúgom, minden karakteren van egy PvP és egy PvE szett is a szükséges tulajdonságokkal.
Szólj ha sikerült kimatekozni...
Nagyon egyszerű a megoldásEz mindig is tetszett, az ilyesfajta logika:
Azért nem csal mert vele játszok, ha csalna nem játszanék vele.
Én meg hiszek a szememnek, láttam azt az 1v1-et ahol a pártfogoltad kb 1 sec alatt futás közben hipfire lerakta a másikat. Aha én meg Thomas vagyok a gőzmozdony;) - The Power of the Light Side
-
qukesz
senior tag
Nem kell a száj karate!! Ne akarja már senki megmondani nekünk (és másnak se) hogy mi játszunk.
Úgy macrozott hogy a feje érte a földet. Ehhez nagy skill meg tudás kell.
Danika is vissza vehetne mert még tisztelet sincs benne.
Anonymus-nak oszotta ott az észt. Rengeteg körülmény befolyásol egy PVP harcot.
Van amikor nektek jön ki jobban van amikor nekünk.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
törölt tag
Danika 1v1 szaladt rá pixire közben hipfire lőtt a házzal és elfogyott pixi. Nagyon egyszerű mert ketten bementek dz-be és egyikőtök berugózik míg a másik ráfut kb 20m-ről és hipfire lő a házzal. Elárulom no recoil nélkül kb 5 golyó fogja eltalálni.
D3 szettet meg fogom osztani yt video formájában. Nem csalunk sose csaltunk.
-
Lacos8201
csendes tag
válasz #59036672 #53715 üzenetére
Tegnap 8k tüzerős nomádba sárga ultival m4-el a felét nem birtam leszedni a pajzsából valamelyikőtöknek!!!Sőt a játékos társam 90-es stackel se birt a pajzsotokkal.Arról nem is beszélve hogy pikk pakk feküdtünk mindketten!De tudjuk be egy baba kis szerver laggal nem érdekel annyira....Lagdanival kapcsolatban pedig csak annyit hogy nem csal mert ha csalna nem játszanék vele mivel azt a játékmódot sőt játékosokat szarba se nézem!!!Csak hát persze gondolom lerakott pár hisztis kis vérpistikét és rögtön csaló!Tipikus magyar szokás csaló mindenki aki jobb a másiknál!A másik!Annyira belegázol a kicsi lelketekbe hogyha valaki káromkodik...A tegnapi cigányozás és a 2 hónappal ezelőtti anyázás amikor vagy 3x leraktunk titeket Yuiékkal???Ugy hogy nem kell itt játszani az álszentet a fórumon ti se különböztök a többitől.Üdv: Xx--GePiDa--xX
-
arnikusz
veterán
válasz Kiscsőke #53730 üzenetére
Meg is van a problema, a képzettségnek 120.000.-nek meg kell lennie. ezt úgy tudod elérni, hogy a felszereléselemekre képzettséget pörgetsz 2 ilyen elem van-térdvédő és zsák, valamint a bal oldali módosítokból olyanakat raksz be amelyek másodlagos értékként 3300 képzettséget adnak.
[ Szerkesztve ]
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz arnikusz #53728 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ, akkor még egy House-t vadásznom kell. A mostani PVE-s.
Igen a lőszer az elég húzós azt észrevettem ezért szoktam néha fedezékből karabélyt használni. mert az 1600 lőszer is hamar elfogy.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Kiscsőke #53725 üzenetére
Különböző talentekkel bírnak, az elsődleges Kérlelhetetlen-Sietős van a PVP-re, a másodlagos Sietős -Ragadozó, meg PVE és a Ragadozó talent jól használható a heal visszatöltésére.
Jelenleg a House OP a játékban. A szettelemekben jobb oldalt összesen 4 db 5% pajzs sebzésellenállás módosító van, bal oldalon 4 267-es tűzfegyver/3300-as módosító és 1 267 életerő/3300módosító.
Adottságokból bal oszlop első sor egy más alatti 1-3 egészségügyi és az utolsó oszlop pajzs adottság van beállítva. Én egyedül játszom többségében- nálam ez vált be.Ja és még egy 1907 löszer kell ám ebben az összeállításban, mert a House falja a löszert.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Kiscsőke #53725 üzenetére
Ha soloban mész, akkor a nomáddal sokkal inkább előrébb vagy. Ezért vannak kiosztások, hogy akár egy kimentés előtt átöltözöl, és mindjárt jobb a helyzet, mondjuk ha nomádban vagy, akkor arról vagy arra nem érdemes átöltözni, mert nem lesz nomádod.
De ha hárman vannak, akkor D3-ban is le tudnak szedni adott esetben, főleg ha körbekapnak.
Két ház:
Az egyik PvP a másik PvE;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz #59036672 #53715 üzenetére
Szerintem ezeknek fogalmuk sincs a glitchről, vagy ha van, és csinálja, akkor meg az a gáz, hogy ő glitchelve lő akkorát mint mi normál, ha emiatt sír.
Mondjuk akik sírnak azok belegondoltak akár csak 1x is, hogy ha 10k FA lenne, akkor azzal milyen szinten lehet sebezni? Próbálta már akár csak egy is közülük akár pl nomádban, hogy összerakott 10 FA szettet?
Egyébként este ki tudjuk próbálni a 10k FA Ház sebzést, mert most jut eszembe, hogy ugye nekem még össze van rakva a DeadEye, és azon 10k FA van. Legalább nagyjából látjuk, hogy mennyi a sebzés különbség a jelen D3-hoz képest, annyi, hogy a DE-on nincs a szettben plusz CHC, de a kipróbálás szempontjából ez végül is mindegy.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz Anonymus23 #53722 üzenetére
Nekem a lényeg az lenne, hogy ne haljak meg addig amíg a kimentésnek nincs vége, mint tegnap este is. valaki hívott kimentést, odamentem a srác akasztott aztán én is, békén hagytuk egymást, jöttek 3-an akasztottak, nanem berugóztak elkezdtek minket darálni, nem D3-ban voltam épp taktikait teszteltem, hálistennek még el tudtam dobni egy fürkészt, nem tudta levágni, én meghaltam a cuccom ki lett mentve aztán nem mentem vissza.
arnikusz: Miért jó a 2 House a szettedben?
[ Szerkesztve ]
-
-
Anonymus23
veterán
válasz Kiscsőke #53716 üzenetére
Ahogy írták, az összefoglalóban is van egy, de tényleg van még pár megoldás, ami ugyancsak jól működik, függ attól, hogy milyen fegyvereid vannak, és egyedül vagy csapatban játszol-e, ja meg, hogy PvE vagy PvP, teljesen más a kettő.
YouTube...Egyébként szólóra nem az igazi szerintem, főleg ha egy csapattal szemben vagy akik nem noobok, oda jobb a noob solo nomád, vagy a noob banshee, de brámlyiek noob szett jó, amiben le tudod lőni a másikat, úgyis noob leszel.
Ha meg DZ_Police-t játszik az ember és megy a hordával a rugókra, akkor meg majdnem mindegy mit használsz, ott már csak a létszámtól és az üldözöttek skilljétől függ a dolod[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz #59036672 #53718 üzenetére
Hát a múltkor nem ezt láttam/tapasztaltam.
Egyébként a hétvégén felvátva játszottam a D3-on kívül Predator, 2 féle Csapásmérő, 2 féle Nomád, Banshee szettekben és tényleg csak a D3 maradt.
Az enyém ilyen és semmi kunszt, még tűzlöketes seekert használok a pajzshoz.[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
mert olyan k. nagy választási lehetőség van, hogy lehet összerakni egy sz.ros D3-at... rakj mindent visszarúgásra, képzettséggyorsításra és sebzés elitekenre... ja, nem
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
TommyS_27
senior tag
Mert classified a szettje! Tele van a YT D3 szett videókkal. Nem nagy show jól összerakni. Ott van az összefoglalóban is
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
arnikusz
veterán
Tegnap jót mulattam DZ7-9. kimentés 2 játékos 886 és 1000 pontszámmal, felrakjuk a kimenteni valót erre egyik elkezdi levágni, hát nem addig van az szépen lelőttem őket és most jön a slusszpoén megjelent egy harmadik is aki ezek után szintén vágdosni akart, de inkább elfutott.
Kiment a kimentés üldözöm erre írja mit vadászok rá, meg egyébként is Nomád noob vagyok, mert ő a Magányos csillagban van stb. és milyen galád vagyok, hogy nem hagytam kimenteni.
Holott ő is vágni akart. Sok új játékos nem nagyon kapsisi a játék.
Mindezt a gonoszságot ebben a "farmoló" szetben követtem el.
De semmi gond adtak 10 kulcsot az is több a semminél.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz #59036672 #53711 üzenetére
Az egy dolog, hogy a többieket, de amikor sztereóban megszólal és nekem is ezt kell hallgatni egész este
A rádiós ismerősöm adott pár címet az ilyen programokhoz, megnézem melyik használható, bár azoknál közben rá kell kattingatni a dolgokra, hogy működjön közben, de elvileg könnyen hozzá lehet rendelni a cuccost, nekem 2 monitorral még egyszerűen is kezelhetőnek tűnik, mivel elvileg nem lehet billentyűzetre bindelni. Ha sikerült a te haverodat megkérdezni, akkor majd jelezd már légyszi (lehet átfedés lesz)!
-
TommyS_27
senior tag
Aladeen madafaka
https://www.twitch.tv/ltommys
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #53710 üzenetére
Pixi ezzel bosszant mindenkit. [link]
-
törölt tag
válasz szatyor1972 #53706 üzenetére
Lol a ruszkik utánoznak minket. Hiresek lettünk.
-
Anonymus23
veterán
válasz szatyor1972 #53706 üzenetére
LOL már próbálnak másolni bennünket
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #53704 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
Nem jellemző!
Csak unalmas már hallgatni:
* D3 miatti sírást (holott sokszor má nem is abban megyünk, vagy csak max ketten)
* Glitch-glitch papagájokat (amikor halvány lila fingjuk sincs, hogy ahhoz pl 3 kompett szett kellene és minden pajzs eldobás után újra kellene csinálni az egészet -> nem életszerű használni, stb)
* a sok álszent csalót (no recoil, rpm, dmg boost, aimbot)
* az irdatlan lagot, ami ugyancsak hazavágja az eglsz játékot
és még sorolhatnám, de a többit majd később PM-ben.;) - The Power of the Light Side
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #53702 üzenetére
nana ...
remélem nem ez lesz [link]
-
Anonymus23
veterán
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #53700 üzenetére
Hát ez nem igaz ... most már be kell mennem a DZ - be megnézni, hogy mit művelsz
őrület ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest