Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
HI-FI
tag
Sziasztok!
Végre sikerült beszereznem a játékot. A béta pozitív csalódás volt számomra. Ha valaki szeretne csapatban játszani, az nyugodtan írjon privátot! -
Garsza
veterán
Olyan kérdésem volna hogy létezik e a játékban First Wave M1A God változatban Ha igen akkor hol ehet kapni?
-
marquuard
veterán
Miközben valaki csatlakozik a te instance-edhez (nem tudok rá jobb szót), te kickeled az illetőt a teamből, majd mikor odateleportált hozzád, ez a valaki behív másik 4 játékost, és ugyanezt megismétlik, amit korábban csináltál. Lényeg, hogy a meghívott játékosokat csatlakozás közben rakd ki a csapatból, és így semleges játékosként jelennek majd meg a betöltést követően és ugyanúgy tudnak matchmake-et csinálni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
oriic
HÁZIGAZDA
Továbbra sem értem, hog hozták elő ezt a glitch-et.
Live-Die-Respawn
-
marquuard
veterán
PSN ID: marquuard
-
veterán
Este 21:30tol vagyok. Napi kuldi farmolas, utanna kis dz a terv. De tolem a farmolas is mehet vakulasig.
Aki csatlakozna, jojjon nyugodtan. Dedike1985.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
daveoff
veterán
válasz Snip3r_HUN #10085 üzenetére
És iyen Pán Péteres hátizsákokat lehet vele szerezni?
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
raven84
senior tag
Imádom amikor extract közben hátbalőnek aztán vinnyognak a kis hangjukon h. köszönik a lootot. Hihetetlen h. a szignicsör skillt meg kell tartani extractra. Volt nálam gold is.... igaz valami szar amit szétkaptam volna de akkor is. Amúgy nekem a rouge killeket nem számolja rendesen. Persze lehet h. rányom a feladásra mielőtt leüthetném. De majd mindenki?
[ Szerkesztve ]
-
Infernohun
tag
Az első legendary dropom volt.
Nem sok időm van játszani,napi 1-3 óra,de ez most felbaszott.
Gondolom nem elsőnek használta ki ezt a textúra bugot. (vagy mit)
A csávó rogue lesz,és egy helyen kihasználja a textúra bugot.
Utána a szerver ellenőrző pontba rakja be,és nem lesz rogue.
Majd későbbiekben belép és elküldi a helikopterrel.Akkor amikor ő akarja.
Megnéztem én is,és ott tényleg bugos a textura.
Video -
vegitossj7
addikt
válasz Snip3r_HUN #10085 üzenetére
Ja, ezeket osztogattam Xbone, PC és PS4-re anno. Vagy 30 db elkelt. Ingyé persze.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Anonymus23
veterán
Kicsit kibukott belőlem a statiszikus énem.
Nézegettem a statokat a divisiontrackerc.com-on
És ugye van ez a HirraryCrinton gyerek.Amit néztem, hogy 60366 kill, ami átlag 364,5 kill / óra.
Elkezdtem kicsit számolgatni: ez kb azt jelenti, hogy ~10 másodpercenként kinyír valakit átlagban.
Hmm , és itt indult be a gondolatmenetem.
Tegyük fel, a csávó az annyira profi, hogy egy cuccosról azonnal el tudja dönteni, hogy kell-e vagy sem, és pikk-pakk felpakolja magára, kiüríti a ládát és azonnal kraftol, meg minden.
Vegyük a részeket a mászkálásokkal, mindenhova célirányosan megy, egyetlen métert sem tesz meg feleslegesen, soha senkire sem kell várnia, amikor challenget csinál, és mindig a legjobb arany cuccos esik neki, tehá semmit sem kell vizsgálnia, és a legjobb geart és moddokat teszi fel mondjuk a 30 kimentett vagy a még több felvett cuccból. Plusz fel kell néha tölteni a fegyvert (pisztollyal nem hiszem, hogy ez a sec/kill működne), Ő mindig akkor érkezik a kimentési zónába, amikor már csak fel kell rakni a cuccot.Akkor is, ezek kb a játék felét teszik ki, és lehet még keveset is mondtam.
Akkor ez a kill rate amikor gyilkolászik le kellene mennie 5 sec/kill. És ha beleveszem a szórást, hogy az
elején sokkal rosszabb weapon/gear volt, tehát mindenképpen több időbe került akár csak 1 ellent is megölni mint 5 sec, akkor jelenleg 3-4 másodpercenként kellene egy kill. Pl DZ, ahol nagyobb az 1 m2-re eső enemy száma, még ott is jönni menni kell, mire újabb csoportot talá az ember, de ugye 3-4 másodpercenként kellene a kill. Nincs ennyi enemy a pályán, hogy ezt teljesíteni tudja átlagban.Ha mindig csapatban tolja mondjuk csak és kizárólag a napi küldetéseket és mindenkinek elszámolja a killt akik együtt játszanak (nem tudom így van-e, vagy csak arra ad kill-t akit effektíve meglövök is, bár XP-t azt ad elvileg minden teamkillre), akkor még kellene lenni pár embernek akiknek hasonló kill ratio van, mert random csapattal ezt nem lehet így tolni, és a 3. ember a ranglistán már ~fele akkora stattal rendelkezik.
Szívesen megnéznék egy fél órás videót, ahogyan ez a gyerek játszik, de addig:
"Haddddjuk mááá!";) - The Power of the Light Side
-
Snip3r_HUN
addikt
Sikerült beaktiválni az agentorigins promóciót, EU accountról ugye nem lehet, de ha pl. usa vpn szerverre lépsz fel, majd csinálsz egy új uplay fiókot, akkor azt már amcsinak fogja jelezni, ezután az új profillal bejelentkezel a fent említett oldalon, megkapod a kódot, amit ezután már aktiválni tudsz azon a uplay fiókon amin a játék is van.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
.LnB
titán
válasz ScomComputer #10082 üzenetére
Akkor ez félre ment. Csak azt nem értem miért LnB-t írnak a levélben
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Akra_hu
tag
válasz Snip3r_HUN #10074 üzenetére
A hátizsákon, akkor crit dmg nincs?
-
.LnB
titán
Most kaptam személyre szabott Division email-t a statjaimmal megspékelve, tök jó!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
dz6ban már elég kemények a mobok, ha rájukpopol egy groupnyi, főleg a shotisokból meg a cleanerekből, nem feltétlenül fogják túlélni.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
addikt
válasz JanOSX #10063 üzenetére
Játszok, csak kevés időm volt a héten sajnos. DZ05-06-ba senki se megy, sétáltunk perceket mire végre bedobott két behemótot, na azokkal elvoltunk egy fél óráig, de extractnál a két zónában is csak NPC-k jöttek, emlegettem is, hogy biztosan mindenki csúsztat a sok rogue-ról
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
válasz RECSKA #10068 üzenetére
Hogyan riportolhatunk fszfejet?
Aki nem akarja elfogadni hogy kirakják challenge befejezése előtt, hogy a leader haverjai bejöhessenek.
-
.LnB
titán
Érdekes pár óra játékon vagyok ma túl.
Napi challange-ek pikk-pakk lementek random emberekkel.
Aztán go DZ egyedül. Húztam két szintet 30->32-re. De annyira elkóvályogtam, hogy egyszercsak meghaltam. Aztán megint meghaltam, aztán megint. Gondolkodtam, hogy mi a szösz?! Aztán néztem, hogy DZ6-ban vagánykodom egyedül
De csak megöltem egyedül azt a group-ot. Nem ment gyorsan, nem ment szépen. De boss + haverjai + még egy banda. Lement. Kimenekítettem a cuccot meg minden. Igaz DZ6-ból gondoltam visszább mentem DZ4-fele, hogy ott hívjam a helit. De útközbe is lenyomtam egy baromi nagy bandát. Vagyis több volt egyszerre. Szóval meg lehet oldani ezt egyedül is. Nem mondom, hogy pite. De abszolút nem a frusztráló kategória még.
Összességében jó nap volt megint. 2 DZ level. 4x9 kimentett cucc, és semmi para. Egyszer se lőttek le a játékostársaim.(#10068) RECSKA Nekem is tegnap volt először ilyen . De érted..hard küldiből rúgtak ki... nevetséges.
-
Prof01
veterán
válasz marilllyo #9944 üzenetére
Nyugodtan!
Nem használtan semmi guide-ot, elég egyértelműek, egyik se igényel különösebb tippet-trükköt, 90%-a azzal meglesz, hogy csak játszol és nem foglalkozol vele. A gyűjtögetéshez annyit, hogy a biztonsági szárnyban a kutyás egységet ki kell fejleszteni (gondolom megvan már mindegyik 100%-on), mert amint teljesítesz minden mellékküldit és találkozást egy adott területen, megmutatja a térképen az összes gyűjteni való helyét.
[link]Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
SCHwat'
csendes újonc
Megjavult a backpack bug tegnap mar be tudtam lepni.
[ Szerkesztve ]
-
kisfer
aktív tag
Sziasztok.
Ha a bázison kifejlesztettem egy szárnyban mindent,akk ami megmaradt pontom azzal mit lehet kezdeni?
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
Akra_hu
tag
válasz Snip3r_HUN #10043 üzenetére
Szia. A képzettség pontot hátizsák,maszk,fegyvertok képzettsépontjaiból szedted össze?
Hátizsákon gondolom % crit dmg így nincs. Összesen ammo cap. hány %-os? Köszi -
aerosmith
őstag
Na kezdenek megérkezni a fszfejek is a játékba..
Daily challenge, eljutunk az endbossig 25 perc alatt, erre amikor már csak a boss marad, a group leader AOS_crosstmax egy szó nélkül kirúg minket hogy beinvelhesse a haverjait hogy megkapják a challenge achit...
-
JanOSX
csendes tag
Na jól van akkor játszol még , mert az utóbbi pár napban nem láttalak. Tegnap sajnos nem tudtam menni. Viszont tegnapelőtt demmerékkel nagyon megszívtuk, tele volt rogue-al az egész dz, szerintem egy 20-perc/fél óra után ki is jöttünk, mert csak eszetlen gyilkolászás ment.
-
-
duvi
nagyúr
-
veterán
Ja. Valaki 2.-3. Karikent ott boklaszik, kimaxolt cuccokkal. Vegulis nincs elonye.
En mondhatni azert egesz jo eroben vok, de mint a szart, ugy taposnak el 3-4 fos csoportok dzben. Lehet csak en fogok ki buzikat, de leirtunk egy teruletet, segitek nekik, majd korbeallnak, es szetlonek. XD
-
Preda
aktív tag
Aki nem játszik Dz-t lvl 30 ellőtt az kihagyja egy jó részét a játéknak! Arról nem is beszélve, hogy nagy hátrányban lesz amikor bemegy lvl 30 on életében elősször Dz-be.Nem ismeri se a mapot se semmit.Bent meg találkozik olyan tagokkal akik már rég ismernek mindent, és párszor kinyírják lehet el is megy a kedve az egésztől. 8 as szinttől járok be és nekem pl nagyon élvezetes volt akkor is.Ráadásul könnyebben lehet fejlődni kint is mert jobb cuccaid vannak.Ráadásul úgy kell rengeteg szintet felhúzni, hogy sokkal erősebb emberék lövöldözzenek le. Szerintem sokkal érdemesebb a két szintet egy szinten tartani.Dz-t meg a normált.
-
_Andras_
tag
Azt lehet tudni, hogy az ingyenes dlc/frissítés mit fog tartalmazni és mikor érkezik?
-
veterán
válasz ßrainiac #10046 üzenetére
A hangkartyahoz kapott mikit hasznalom ( sound blaster z ) a monitor tetejere rakva. Fel meterre van tolem. Ha a macsek a konyhaba nyavog, azt is erzekeli. Nem szeretem a szam ele belogo mikiket...
Pedig az sem rossz a 9h fulesen, de egyszeruen nem szeretem...
-
ßrainiac
addikt
válasz RECSKA #10040 üzenetére
TS-t be tudod allitani hogy hangra aktivalja a mikit, eleg pontosan beallithatod csuszkaval es tesztelgetheted, hogy akar halk beszedre, vagy inkabb csak akkor aktivalja a mikit ha hangosabban szolalsz meg.
Igy mindig hallanak TS-en, a jatekban meg csak akkor ha nyomod a gombot.
-
DummyBoy
senior tag
Mi hasonló "titkosítást" használunk mint az amcsik a 2. Vh-ban XD Csak mi nem navahóra váltunk hanem magyarra
Life is shor...
-
Hunner
senior tag
válasz Madridista82 #10028 üzenetére
Nálad is van, maximum nem vetted észre, de ha véletlen tényleg nincsen, akkor sem kellene megmondani szegény játékosnak, hogy nem lát jól a szemétől.
1, 2, 3, 4, 5. Csak hirtelen az első öt thread amit a témában találtam, de ezer meg egy másik ilyen van, illetve ebben a topikban is folyamatosan előjön.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
nagyúr
válasz oneal1 #10029 üzenetére
tegnap nekem is besétált valaki a felspécizett vector tűzvonalába, négykézláb távozott. de még ő kért elnézést. kicsit izgultam, mert volt nálam egy sárga markolat. később aztán kiderült, hogy nyugodtan lelövethettem volna magam, szétszedni volt csak jó.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
.LnB
titán
válasz -=Jam=- #10027 üzenetére
Globális grafika beállításoknál van.
(#10029) oneal1 Tuti, hogy az első és utolsó ilyen volt. Ne nagyon szokjál hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
oneal1
senior tag
nem semmi pozitív tapasztalat DZ-ben.
egyik kimenekítési ponton ölöm az npc-ket, gránát megy, minden, erre ott terem egy 4es brrigád, az egyiket véletlenül lelőttem, szóltak egyből hogy nem probléma, baleset volt, semmi gáz.
ilyen is van
-
-=Jam=-
őstag
válasz velizare #10023 üzenetére
Direkt tuning nélkül néztem, a hőfok is ok, 60 fölé nem megy és a táp is 500W-os chieftec, aminek el kell vinni a rendszert.
(#10025) .LnB: Azt nem, mert nem találtam ilyen lehetőséget...
Közben megtaláltam, hol kéne lennie. Mindjárt rá teamviewerezek a gépemre, visszarakom még egyszer, és megnézem.
Power Efficiency Toggle: A new feature introduced in the Radeon™ Settings Gaming tab for select AMD Radeon™ 300 series and AMD Radeon™ Fury X available under “Global Options”. This allows the user to disable some power efficiency optimizations.
[ Szerkesztve ]
-
vitya81
tag
válasz Csabee86 #10006 üzenetére
Még létezik ez a 'bug', nálam folyamatosan jelentkezik. Ahogy mondod. Össze-vissza ugrál, nem reális. Legtöbbször akkor gyanús mikor egy sokkal jobb cuccal minden érték csökken, vagy amit vársz hogy pozitív irányba változzon, teljesen az ellenkezőjét mutatja. Nálam a megoldás és segítség az, hogy kijelentkezek, majd vissza, és helyreáll a 'rend' .[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
.LnB: Tegnap felraktam a 16.3.1 Crimsont, de nekem azzal is egy fél óra után fagyott a gép, meg elküldte stand by-ba a monitort.
-
.LnB
titán
Ja értem, igazad van bocsi. Lehet valóban jó cuccokat craftolni. Csak 30-on az első járókelő jobb cuccokat ad neked egy energiaszeletért cserébe. Na jó nem. De 30-on kell elkezdeni gyűjteni a cuccokat. Amit szintezés közben szerzel az mind múlandó.
-
aktív tag
Úgy, hogy a mellékküldetések teljesítése után 1-1 districtben kapsz blueprinteket amiből tudsz magadnak craftolni, úgy. És mivel -ha jól rémlik- nem tudsz kereskedni így csak saját használatra gyárthatsz és az ilyen jutalmak néha köröket vernek a különféle ellenfelek által dobott lootra ezért értelemszerűen megéri craftolni magadnak még level 30 előtt mivel könnyebbé teheti az életed addig is. Így azt hiszem eléggé releváns volt a válaszom arra a kérdésre, hogy érdemes-e már alacsony szinten craftolni vagy sem.
p.s.: Ha jól rémlik a DZ-ről meg nem írtam semmit, csak a craftolásról.
Javaslom ezt megtekintésre: [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
fyi: kedd reggel kilenckor lesz a szokásos 3órás karbantartás.
-
H4rt1g4n
tag
Este valaki(k)nek lenne kedve csatlakozni a daily küldetéseket letolni, aztán DZ-t farmolni (Xboxon)?
Headsetem van, kommunikálni tudunk.
XONE gamertag: TheZolee88
-
Hunner
senior tag
válasz Madridista82 #10007 üzenetére
Már hogy a fenébe ne lenne ilyen bug, miért szólsz hozzá ha fogalmad sincs róla?
(#10006) Csabee86: Ha a valós értéket akarod látni, akkor mielőtt és miután hozzányúltál a karakteredhez, nyomj egy log out - login-t és a valós értékeket fogja mutatni, amíg nem módosítasz a felszereléseden.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
.LnB
titán
válasz vendingo #10008 üzenetére
Előbb érd el az lvl30-at. Utána lehet craftolni, DZ-zni és minden egyebet csinálni. Vagyis inkább én ezt tanácsolom. lvl30-ig nincs értelme ezeknek a dolgoknak.
-
vendingo
veterán
Mikor érdemes fegyvereket gyártani a játékban? Jelenleg level 15 vagyok. Van értelme, vagy várjak 30-ig?
DZ-be érdemes benéznem, vagy hanyagoljam ekkora levelen?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Csabee86
senior tag
Egy a problémám megint a játékkal. Hogy a DPS értékem össze vissza ugrál. Azt se tudom melyik a valódi, lecraftolok egy itemet de egyszerűen nem tudom, hogy a valós értéket mutatja-e a program. Kijelentkezek, majd vissza de ugyan az. Ezt a bugot a keddig patch nem javította?
-
sith7
félisten
válasz lofagi #10001 üzenetére
Lehet random csapattal is menni
Én még csak lvl 11 vagyok, de tegnap 2 főküldetést is letoltam random csapattal
Persze ki lehet fogni ügyetlenebb csapatot is, de azért nem kell egyedül futkozniMeg ahogy én itt látom a fórumban, olyan még nem volt, hogy valaki csapatot keresett estére , és nem talált
-
.LnB
titán
Köszi a tegnapi játékot prokxy-nak, EMS-nek, és pohár-nak. Láttam, hogy hol tarthatnék én is ha több időm lenne a játékra.
Annyira darálnak a srácok, hogy elkapott engem is a hév aztán meghaltam párszor hard nehézségen! Nagyon ciki. De challange-en próbáltam jobban koncentrálni. Bár annyira nem volt szükség rá.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
lofagi
addikt
válasz warcat #10000 üzenetére
Pontosan, én is ezt szajkózom. Lvl30on aki éppen nem másokkal akarna játszani annak semmit nem nyújt a játék. Értem én,hogy el lehet lenni dzben is egyedül. De az azért nem olyan, főleg, most hogy azért jóval több lett a pvp, mint előtte. Azt az ubi meg csodálkozik,hogy ilyen kiskapukat keresnek a userek.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest