Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice_hun
újonc
Üdv.
Ma 4x játszotta el a játék, hogy a szokásos FPS érték felét ha produkálta.. kilép restart megint jó egy darabig..
Majd feltűnt, hogy a uPlay ablak mögött figyel egy "Ó, jajj, összeomlott" kis üzenet, jelentés küldéssel.Valaki tapasztalt ilyet? Esetleg ötlet, mi a baja?? /tegnap estig minden faja volt.
Köszi előre is.
-
Petykasz
csendes tag
Nem tudom hogy vagytok vele de 150k dps-el 70k hp-val és 4k armorral 3 szerveren át mindenhol manhunt ellenfelekkel találkoztam. Mind a 3 manhunt csapat játékosok nem kaptak be semmi sebzést 4-en lőttünk 1 jatekost akin nem volt ulti kapott scant és damage buff healt nyomtam és 1 kocka se ment le az életéből de ő 0,3 másodperc alatt foldrevitt minket. Ja és ki se nézett a oldalfal mögül és lelő attól lett tele a F*szom a játékkal 3 szervercsere 3 "Biztos HE gearjük van" csapat akik mindent leszarva nem is bújnak csak mennek és játékosokat ölnek. Ez a játék jó "szünet" lett volna de elbaszta az ubisoft megint. Farmolok hogy minél jobb cuccom legyenés van is de erre folyamatosan olyan jatekosok amikbe nem sebzek és instant meghalok és beleröhög az arcomba.
-
LÁZ
addikt
Kérdés, pár dolgot összegyüjtöttem, teló/missing agent/drónok stb, a jutalomért járó dzsekiket a főbázison lévő vendornál lehet átvenni, ahogy a többi ilyen jutalmas/preorder dolgot?
azért kérdezem, mert nincs nála semmi ilyen: sierra/frost/highland/meadow jacket
ps. lehet logout megoldja..
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
DummyBoy
senior tag
válasz marilllyo #11490 üzenetére
Én próbáltam Skill powerre és HP-ra gyúrni lila cuccokból, healing és revive talentek, és ha sikerült a napikat letolni, mentem Lexington vagy Tunnel körökre... Így szépen gyűlt a tapasztalat, a gear és a Phoenix kredit is. Utána lehet venni blueprint-eket és craftolgatni...
Life is shor...
-
pohár
félisten
-
Bennyboy
őstag
szánalmas a ubifos. Dz-be egyhitel a csaló szar amikor fal mögött van és nem is lát. gratulálok, soha többé ubifos játék.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
[hun] warhea
tag
komment nelkul... piccardo. volt a nick, ha valaki latja megbosszulhatna eselyem se volt
[ Szerkesztve ]
[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]
-
marilllyo
veterán
Egyébként ti kapásból úgy mentetek a challenge nehézségre mintha erre születtetek volna és csak én vagyok úgy, hogy ...próbálok nem láb alatt lenni és inkább csak heal-elgetni?! Kb. egyelőre erre vagyok jó.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
vegitossj7
addikt
Szerintem a craftingot be kellett áldozniuk a fejlesztőknek a csapatjáték jegyében...
PvE ugye
Nézzétek, most kb. semmi értelme csapatba menni, mert egyedül te kapsz geart, viszont ha még hárman jönnek és adnak potenciális geart a buildhez, több értelme lesz ismerősökkel tolni.
A crafting "nehezebb lesz", viszont a geart 3x nagyobb eséllyel kapod meg, ami kell.Én electrotankként electronicsra megyek, míg a DPS cuccot bárki másnak odaadom.
Így annak nem kell lecraftolnia. Szerintem ezért nerfelték az egészet.Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
pohár
félisten
baaaazz... lehet megint guberálni minden szart össze, hogy legyen elég weapon part
Increased costs for converting crafting materials and crafting High-End items:
- 10 Standard (Green) materials instead of 5 to craft 1 Specialized (Blue) material
- 15 Specialized (Blue) materials instead of 5 to craft 1 High-End (Gold) material
- 10 High-End (Gold) materials instead of 8 to craft 1 lvl 31 High-End (Gold) itemChanged deconstruction yield of Standard (Green) and High-End (Gold) items:
- Deconstructing a Standard (Green) item yields 1 Standard material instead of 2
- Deconstructing a High-End (Gold) item yields 1 High-End material instead of 2[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
.LnB
titán
Ezt esküszöm láttam előre ezt a kommentet. Gondolkodtam is, hogy ha törlöd akkor visszaesek?! De azért ne próbáljuk ki.
(#11478) pzstm Köszönöm félisten!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Bocsi srácok! Ennél offabb off kommentet nem lehet írni.
De ezzel a kommentemmel érem el a PH nagyúr rangot! Semmi különös nincs ebben, csak pár napja már tudtam, hogy lassan elérem, és szerettem volna valami jó topikban meglépni. Nem csak úgy random. És bár sok helyen jelen vagyok (és biztos mókás lett volna egy Cod, vagy Titanfall topikba ezt jubilálni ), azért választottam inkább egy topikot. És ez a topik megérdemli, főleg most, hogy a játék ennyire meghatározó lett számomra. És szerintem jó társaság gyűlt itt össze.
Nem kell gratulálni vagy ilyesmi, mert ez nem jelent mást csak, hogy mennyire sokat tudom jártatni a po*****-mat.
És mivel nagy "gif mániás vagyok" az avatáromhoz illő (konkrétan az avatarom ez alapján a karakter alapján van) kis ünneplés: [link]
És komment vége.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
[hun] warhea
tag
-
pzstm
titán
most van midas, Tenebrae, Pakhan, Liberator....mondhatni szinte dupláznak (bár lehet kimarat valami...amúgy pont elég az elkövetkezendő 1 hónapra, amikor újabb incursion jön )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kemény 3db nevesített fegyver? Wow.
(#11474) pzstm
Jelenleg ezek a neves fegyverek vannak a játékban:
-Caduceus
-Cassidy
-Liberator
-Pakhan
-Midas
-Damascus
-TenebraeEzekhez jön most 3új, nem túl sok. Főleg hogy 99% hogy lesz náluk jobb gold fegyver a patch után.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
frenkye
csendes tag
Sziasztok!
Régóta követem a fórumot, sokat tanultam Tőletek. Ezúton is köszönöm! Inkább csak csendes olvasó voltam, próbálgattam a megosztott apróbb trükköket. Pár embert ismerősnek jelölök, ha gondoljátok, fogadjátok el a jelölést. Random emberekkel szoktam menni, de jobb lenne, ha közületek lennének a társak a csatában! Nyugodtan felvehettek engem is (Frenkye_Junior), általában du. - este érek rá. 30/30-as vagyok jelenleg. Jelenleg így állok:
-
pzstm
titán
Update 1.1: Incursions - Patch Notes (OFFICIAL)
nagyon kellene, hogy közös legyen a crafting material
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
.LnB
titán
válasz Edem05 #11464 üzenetére
Ha te mondod akkor elhiszem, hogy cheater. Elég vagány kis dreamteam csapatot hoztatok össze ahogy látom DZ-re Ott ha titeket oneshotolt akkor fix cheater. Tessék reportolni.
-
vegitossj7
addikt
válasz Edem05 #11464 üzenetére
Még jelenteni se lehet...
Kihasználja, hogy nincs report gomb a játékban. 12-én változni fog a helyzet.
Fifában is ugyanez van PC-n. Ugyanilyen nevű, l és I keverékkel tarkított felhasználónevek, ne tudd jelenteni. Hiába jelented vagy csinálsz videót róla, az Ubi se lesz előrébb ezzel... Ide csak a menüpont használ.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
aktív tag
válasz Maxtreme #11460 üzenetére
Egyszerű: bug. Előfordul sajnos (én csak 1x találkoztam vele eddig de volt már rá itt panasz párszor, a jellemző nálam a pálya be nem töltése volt) nagyjából ugyan olyan rossz amikor nem sokkal a kapu utáni területen nem tölti be a pályát és beesel a map alá.
@Edem05: remélem jelentettétek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Maxtreme
addikt
Srácok.. Én vagyok gyengeelméjű, vagy ezmiez? (Lincioln alagút, első kapu ahol eddig be lehetett jutni)
Zárva van a Lincoln alagút első ajtaja, ott ahol eddig be lehetett jutni.
-
pzstm
titán
válasz demmer123 #11455 üzenetére
szép. Mire sikerült rakni? Én tegnap akárhogy néztem 250 felé nem tudtam csúszni
Poén, hogy 20 ezerrel kevesebb DPS-el több a Firearms-om
[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
jól értem, hogy akkor nem csak dz level 30/50-s korlátozások lesznek hanem több kategória lesz a cuccokra?..
remélem sikerül majd rendesen szétosztani szintenként a motyókat.
eddig elég nagy szakadék volt a szintek között gear/weaponban.
én a 45-ös karimmal hozzá sem tudtam szagolni az 50 felettiekhez, de a 30 alattiak meg egy pillantástól elhullottak.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
nagyúr
válasz Egonyolc #11450 üzenetére
melyik? a dz gear set szerintem dzben fog esni. és van egy olyan érzésem, hogy a supply dropokból jöhet ilyen. a pve gear setek eshetnek a raidből, igen.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Egonyolc
aktív tag
Ha a hackereket megoldják (normalizálják), meg nem eresztik össze a full gear-esket a friss 30-asokkal akkor lehet élvezhető lesz a DZ is.
Meg tökjó, hogy nem fog mindenhez dzlvl 50 kelleni, de kiváncsi vagyok, hogy melyik levelhez milyen szintű cucc fog tartozni. dzlvl20 lila, dzlvl40 30-as sárga, dzlvl60 31-es sárga stb...Más, ahogy én értelmeztem az új gear set, csak az új helyen fog esni, se dz, se máshol...
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
ada19
senior tag
válasz velizare #11448 üzenetére
Volt akkora szerencsém hogy egy közel perfekt roll-t kaptam, egyetlen statot kellett rajta újrahúzni 3x és meg is lett (30+49+77 PC ha jól rémlik).
Firearms + Damage to elites + Crit dmg + Crit chance + 13% out of cover crit talent.
Ennek egészen tegnapig örültem, amikor szóltak hogy egyébként iLvl31 kesztyű BP is kapható, és 30 is - én persze csak 30-at vettem, eszembe se jutott hogy van 30 és 31 is...
[ Szerkesztve ]
Mégsenem
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #11447 üzenetére
kesztyűt kifejezetten undorító kraftolni.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Anonymus23
veterán
Nekem is hasonló a tapasztalatom, HE cuccokból max craftolás és rekalibrációval lehet olyat csinálni, ami a játékstílusunkhoz megfelelő...
Ez a craftolás is olyan, hogy piszok nagy mázli kell, hogy a tulajdonságok közül tényleg csak 1 legyen olyan amit meg akarna változtatni az ember...
;) - The Power of the Light Side
-
pzstm
titán
Incursion is dobhat újat és DZ-k meg Challengek is szerintem. De majd kiderül.
Én is a 6 daily-t és 3 challenget letolom naponta ha jut ennyi időm rá, meg DZ-t húzok akkor
-
ada19
senior tag
Én már biztos nem veszek semmit és nem is craftolok, addig esetleg napikat letolom és részemről keddig ennyi.
Viszont, módfelett kíváncsi vagyok arra hogyan oldják meg az új geareket - ha csak BP-be tesznek iLvl 31 és 32-t, akkor értelmét veszti a farmolás (bár nem mintha eddig túl sok hasznos esett volna), Incursion farm nem életszerű (ha tényleg olyan nehéz lesz mint mondják).
Én reálisan valami olyasmit tudnék elképzelni hogy DZ4-5-6 csak iLvl 31 és 32 eshet például.
Szerk.: typo.
[ Szerkesztve ]
Mégsenem
-
-
pzstm
titán
pontosan
De akkor a héten már többi blueprintet lehet meg sem veszem.....jönnek újak, és csak 340 PC creditem van így is. No sebaj, péntekre lehet majdnem 1000
-
ada19
senior tag
Van egy olyan érzésem, hogy azért veszik ki mert már nem fognak nagyon sokat érni.
(#11432) pohár: jövő heti patchbe ígértek csomó új BP-t, iLvl31 és 32, gondolok ezekhez fog kelleni a DT, a többihez meg nem.
Szerk.: ha lehet hinni a reddit threadnek, ma jön a részletes patch notes.
"Patchnotes for 1.1 will be released later today – these are the highlights"
[ Szerkesztve ]
Mégsenem
-
.LnB
titán
/ 75 / 90 ?! Nemár!!
Új dzlvl limit 160. Pedig szegény demmer már azt hitte... Aztán mégse..[ Szerkesztve ]
-
ada19
senior tag
Mai "State of the Game"-ből kiemelnék pár fontos változást. Forrás: Weekly Scheduled Maintenance - Tuesday, April 05 / State of the Game / Patch Notes
Blueprints
-New Level 31 / 32 BlueprintsCrafting
-Older Blueprints will not require Division Tech anymore
-The New ones will need Division TechDark Zone changes
-Items can be bought with these Dark Zone Ranks (15 / 25 / 40 / 75 / 90) more granular DZ Ranks
-New Dark Zone Brackets (below 160 / above 160)
-160 = almost full high end gear equipped.Mégsenem
-
mettek
addikt
tele van hackerekkel ez a szar. DZ-be nem is érdemes bemenni, egyedül legalábbis nem. Ma 1 óra alatt kb 10szer lőttek le noobok, úgy hogy páran lelőhetetlenek voltak, főleg egy Choobakka nevű kis pöcs.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Preda
aktív tag
Ezt az Agentorigin es skinpacket VPN en keresztül bárki megkaphatja. Még vpn program se kell hozzá csak simán win meg egy ingyenes US vpn kell hozzá. Lehet, hogy volt korábban nem tudom ,ha valaki nem tudja, hogy kell segítek szívesen.
-
[hun] warhea
tag
válasz aerosmith #11400 üzenetére
Lehet, hogy mazohista vagyok de en elvezem meg akkor is ha 3 oran at tart. nem szeretnek elindulni a grindeles iranyaba vagy a powerfarming iranyaba mert ismerem magam es ra fogok unni a jatekra. nekem ez bejon, hogy tobbszor kell probalkozni ki kell szenvedni. ha le tudnam tolni 20perc alatt elvesztene a varazsat. es mindemellett jokat mokaztunk, nevettunk epitette a csapatot meg ha a csapat fele random is volt.
volt nalunk is ket srac aki nem birta idegszallal es szerintem mar a hajukat kiteptek az elso 3-4 sotistol. megertem en ezt is hiszen kulonbozoek vagyunk es ez igy is van jol.[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]
-
.LnB
titán
válasz Anonymus23 #11419 üzenetére
Hogy magamat idézzem: "Ha belépsz a DZ kapun akkor ezt el kell fogadnod, hogy ilyen lehet."
Kommunikáció challange módba? Néha kuruttyolnak franciául, oroszul aztán haladás van. 2x20perc volt tegnap, kétszer letoltam. Mindenki tette a dolgát. Shotisok pillanatok alatt olvadtak el. Már nekem is elég talán egy fél tár vector beléjük. Hp-m van face2face se instant killel egy shotis.
Perzse szenvedtem én is néha, de nagyon ritka. Eleinte volt segítségem innen. De egyedül is szerencsésnek mondhatom magamat a random csapatokkal. Ráadásul eleinte én csak healeltem, ezért óvatosan játszottam. Most meg? Kérdezd meg Recskát, nem tudom komolyan venni. Leállok a Heavy gunners-ben 1v1-be pakeszkodni. Aztán sokszor ő az erősebb.
-
hommeros
őstag
-
Garsza
veterán
Van most valami karban tartás? A főmenübe eljutok de a játék már nem tölt be Delta hiba van.
-
Anonymus23
veterán
Értem én, mondjuk nekem az a fontos, hogy érdekes legyen, ne mindig ugyanazt csinálja az ember.
Mondjuk tegnap nagyon felhúztam magam...
Nem kommunikált senki sem a csoportból, emiatt ment a fejetlenség.
PL tipikus dolog, ott vagyok shotissal szemben, lövöm a fejét ezerrel (crit healel engem vissza), erre a társam (random) fogja magát beáll elém lepkefing HP-val, én meg még nem tudok reagálni, kilövöm a tárból ami még volt, persze őt leszedi, és belém is lő, mire fegyvert váltanék, addigra meg már ott a másik, és együtt leszednek. 1x még OK, de hogy folyamatosan ezt eljátssza, és emiatt borul az ember vagy 3-4x, ott már legszívesebben kivágtam volna.Tegnap nekem is elegem lett a játékból. Mentenék kifelé, jön 4 agent, lelőnek, mondom jól van hülyegyerekek 4v1-ben leszedtetek, soha ne legyen nagyobb örömötök az életben, visszamegyek, az egyiket majdnem sikerül kinyírni a második kb félig lett, de a 4v1 csak győzött, erre beállnak a DZ bejárathoz kempelni. Hát az ilyen rohadjon meg.
De az Ubi is, mert ez nem PvP, hanem kacsavadászat...
Mivel a craftolás abszolút szerencse kérdése, az,hogy mi esik ki, úgy szintén, ennek sok köze a skillhez nincs.;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
nincs patch notes, szóval legfeljebb a szerveroldalon piszkálhattak valamit, arról viszont nem szoktak közzétenni logot. később lesz majd patch notes, de az az 1.1ről fog szólni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Volt ma valami patch, vagy csak a szokásos karbantartás volt?
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
State of the Game
As every week, there will be a discussion during the maintenance about the State of Game. So, when the maintenance starts, check out the official The Division Twitch channel, to get the newest updates: Check it out here.
Rewatch it here: LinkDivision Tech
Can drop from NPCsBackpack Issue
No modded items in the Inventory
It should be fixed and it will be patched in the 1.1 update
But can also have other fallout, but it is under investigation.Cheating
Cheating report helps and they are also asking for reports from the community
Can be reported in-game after 1.1
They are also scanning themselves with server side tracking
Suspension and banning is happening
It is not perfect, but they are working on. Better solutions will be implemented in the future.
There is a 3 day suspension, then there is a second chance, but then it is a permanent ban
There were also many false reports because some Players are very high geared (the new Dark Zone Bracket in level 30 will probably help the situation)
/report (Username) to report player in game after 1.1Stats
Completion Rate: 41% of all character created have the story completed (only 8% of those went to the last Echo)
37% of all character have reached level 30%News next week
New Podcast about Incursions / Endgame / Balancing will be released later this week.
New Article about Gear Sets and Incursions
Next Update can be downloaded during maintenance on April 12Incursion update 1.1 Preview
Falcon Lost is the new Incursion that will be released next week
4 Gear Sets (1 Dark Zone / 3 more PvE Focused)
More information about that during this week
Gear Score will be implemented
Assignments are daily and weekly activities (new every day) Dark Zone / PVE / Crafting
Supply Drops in the Dark Zone. That are guarded by NPCs
Trading among team-members (give feedback if it not OK)Patchnotes for 1.1 will be released later today – these are the highlights
Phoenix Credits changes will be included
Level 30 enemies drop 1-3 Credits
Level 31 enemies drop 2-4 Credits
Level 32 enemies drop 3-5 Credits
Blueprints
New Level 31 / 32 Blueprints
Crafting
Older Blueprints will not require Division Tech anymore
The New ones will need Division Tech
Dark Zone changes
Items can be bought with these Dark Zone Ranks (15 / 25 / 40 / 75 / 90) more granular DZ Ranks
New Dark Zone Brackets (below 160 / above 160)
160 = Full high end 31Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
veterán
Nekem tokeletes a 300as crit minden nelkul, persze lecserelem majd egy m1a-ra ( ha lesz tervrajz v. Esetleg megtisztelne a jatek egy normalis dobasaval ), de ugy erzem, az a 3 talent aktivos mk17 nagyon fogja adni. Este kiderul. 400crit siman meglesz vele ( felrakom a mesterloveszkesztyum ( +1700 sebzes, 6% krit esely, 35% kritsebzes... )
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
marquuard
veterán
-
.LnB
titán
Az mennyire nevetséges már hogy a gamestar.hu minden szerverkarbantartást kihírez?! Annyira gáz..
-
pzstm
titán
válasz RECSKA #11410 üzenetére
415 nekem a crit, 147% headshot damage bonus emlékeim szerint, 600 körülit Radar és smart cover kombóval lehet kihozni. (39,2k rémlik, de este majd meglesem)
-
pzstm
titán
válasz RECSKA #11405 üzenetére
no igen....first wave M1A-m van, azzal mindennel együtt 500-600 között lövöldözök jobb pillanatokban, 300-400 az viszont akkoris ha közben vacsorázok (és ez csak egy Lila First Wave M1A)
-
.LnB
titán
válasz Anonymus23 #11403 üzenetére
Csak mikor az ember lenyomta kb 40-szer probléma nélkül azt a részt akkor kicsit értetlenül áll ez előtt, hogy miért kell 3szor wipolni. Mikor simán meg lehet csinálni alap taktikával is.
(#11406) baker_ Szedtek majd magatokra egy kis DPS-t meg húst (HP-t) és nevetve fogjátok nyomni.
Addig meg kábító sticky és/vagy smartcover (blokkolni a shotisokat), és Healer.[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz [hun] warhea #11372 üzenetére
2-2,5 oran at csinaltuk azt a szart tegnap, nagy nehezen osszejott egy 4es csapat normalis emberekkel es felszerelessel, aztan a panikszobanal 1 lelepett, aztan mar nem birtuk. Nem gyenge amugy ez a kuldetes kihivason.
-
veterán
Egy nem tul jo darabot probaltam ( 101edps modok nelkul, modokkal 162e), 23e sebzes 150% fejloves), azzal rohangalok 2 napja. Balanced es fejloves talentes. 3. Nem aktiv. 34xl/p.
Tegnap kikraftoltam este egyet, melynek probajara mar nem volt idom. 3 talant aktiv. Balanced, fejloves es kritikus esely, 25e sebzes +160% fejloves, 130edps alapbol modok nelkul. Ez eleg faja lesz ugy erzem.Persze hogy jobb az m1a, de abbol nalam normalis meg nem jart. Lila sem, nem hogy arany...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #11403 üzenetére
simán oda lehet érni. bedobjátok a gázt, aztán usgyi! menet közben meg lőni a snipert, hogy fedezékben maradjon. ha már ott vagytok, akár puskatussal is agyon lehet verni.
szvsz ami jó ma a vendornál, az ez. last callnál lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Pedig az sem rossz módszer, ha összedolgoznak, azt a helyet egyszerűbb bevédeni, de el kell oda is jutni egyáltalán.
Azért egyszerűbb bevédeni, mert nincs sniper aki szivat szemből és oldalról egyszerre. Az egyiket azonnal leszedik, utána ide valahogy lassabban jönnek az enemyk, mint a liftes részre.
Aki ismeri ezt a módszert, akkor nem rossz.;) - The Power of the Light Side
-
.LnB
titán
válasz RECSKA #11398 üzenetére
Olyanom van HE, valamelyik boss dobta. Mondjuk pontosan nem tudom milyen.
Nekem az nem tetszik. Olyan kell nekem mint ami EMS-nek van M1. Azzal keményen zúzott. Meg tegnap az egyik random csapattársam is azzal nyomta. Baromi keményeket sebez.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz RECSKA #11398 üzenetére
mekkora DPS-el? túl soknak nem tűnik, ha crit hite ennyi Ha simán fejre ennyi minden buff nélkül, az már elég jó.
DZ6-ban van ha jól rémlik a blueprintje ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest