Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
GAMEPOD
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
válasz
Snip3r_HUN #16714 üzenetére
Jah kb mi is ezt tapasztaltuk. Az egyik annyira üres volt, hogy ördögszekereket fújt a szél.
RazoR8402 Türelem, rózsát terem.
De csaló mindig lesz, ilyen az emberi természet na.
-
hommeros
őstag
válasz
ForRedGlory #16708 üzenetére
Most jártak le a 14 napos bannok.
Ez van. A következő már perma nekik.
-
hommeros
őstag
válasz
[hun] warhea #16496 üzenetére
Ez milyen szomorú. Micsoda gonosz világ ez.
-
hommeros
őstag
Ezek a sinter csitterek, fölháborító!
-
hommeros
őstag
Jön valaki lexingtonozni?
-
hommeros
őstag
Na hogy jártam, leírom, hátha más tanul belőle. Hornetet farmoltuk, esett 8-10 sárga item. Mikor a leader úgy gondolta elég, kirúgott mindenkit a csoportból. Gondolom ő tudott lootolni. Mamba.Negra a neve, ha ne adj isten egy csapatba kerül valaki vele, sűrűn lootoljon.
Ja és cheatelt mint állat, 1-2k sebzése volt.
-
hommeros
őstag
Ha kell valakinek ember farmolni (DZ, Hornet) vegyen fel.
Ma kb 30x öltem meg hornetet, de 1 sárga esett.
Van valakinek ötlete mi ez a gyengus drop? Állítottak valamit?
-
hommeros
őstag
válasz
oneal1 #10587 üzenetére
200k felett 70k-t szoktak ajánlani. De igazából szerintem az armor és a crit a fontos, hogy minél kisebb sebzést lehessen bevinni neked te meg minél nagyobbakat krittelj. A 70k úgyis csak mobok ellen jó, PVP-ben 3 lövés lenne leszedni 70k hp-t, ha kicsi az armorod. Igazából a DPS sem minden. Sokszor nagyobb dps-el kevesebbet sebez az ember.
100k dps m1a1:
130k dps mk17 -
hommeros
őstag
Valaki este hornet farm? 200k dps.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest