Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzstm
titán
válasz CSiPet2 #10494 üzenetére
Incursion-bol ketto lesz. Egy aprilisban, egy májusban. Free update-el jön. Ez rémlik. Normal es hard incursionrol pletyka mintha lett volna, meglatjuk.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
.LnB
titán
Central Park az DZ lesz nem?!
Remélem a Raid-ben Aaron lesz a főboss. Adnék a pofájára mert ilyen rossz fiú volt!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
CSiPet2
tag
Legalább 1 új helyszín tudjuk hogy lesz, a repülőgép hordozó. És elkaptam Hamitch-től egy fél mondatot, ahol egyértelműen nem Incursion-t hanem Incursions-t mondott többes számban. Lehet hogy a hajón lesz több "map", vagy ennek is lesznek nehézségi módjai.
Ha nem lenne már most is ott a mapon az incursion jel, ahol tudjuk hogy a hajó van, simán kinézem belőlük, hogy a meglévő challenge-re dobnak rá plusz nehézséget egy halom extra mobbal és beengednek 8 embert négy helyett, de így nem hiszem.(#10493) pzstm: Ha jól rémlik azt mondták, több meglévő küldin fognak challenge-et engedélyezni.
-
pzstm
titán
Ismerős azt mondta, mintha új challenge modrol is szo lett volna )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
CSiPet2
tag
Pár infómorzsát azért elejtettek incursion kapcsán ebben a heti beszélgetésben:
- a héten lesznek infók (nem mondták hogy kifejezetten ezzel kapcsolatban de a kontextusból eléggé valószínű)
- az egyik beszélgetőtárs (valami youtube-er) felvetette, hogy meglepően jól viselkedik a játék ha sokan (4-nél többen) beglitchelnek küldire, mintha fel lenne készítve ilyenre a motor meg szerver, mire Hamtich nagy vigyorral kijelentette hogy nem tudja miről beszél.
- a nehézségről annyi, hogy állítólag úgy lett belőve, hogy az ő irodájukban legyen csapat ami le tudja tolni a küldit. Jelenleg van egyetlen csapatuk... Warrengate jelenthet messziről? -
nagyúr
válasz vegitossj7 #10485 üzenetére
all drops != item.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
-
vegitossj7
addikt
válasz velizare #10481 üzenetére
Már 2x leírtam, gear≠item, scavenging pedig item-ből ad jobbat.
A geart 15% scavenging mellett is ugyanolyat kapsz, mint 1000% mellett. Voltak összehasonlítások, de mind1 bullshit, mind szerencsén alapszik, lásd. nekem a bullet king-nél kemény 15%-os scavenging mellett esett 2x egymás után 2 arany fegyó, haveromnak meg a 280-as scavenging mellett sem esett több kör után se arany fegyó. (Kb. 100 kört tolt le.)
Viszont szinte minden iteme arany volt a bázison, de így is volt annyi neki a farmolásból, hogy fölösleges volt.[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
.LnB
titán
Nem tudom, hogy mi fog másokat rávenni, de én a kezdetek óta arra készülök. Nekem ez a DZlvl50 is azt jelenti, hogy ha elérem akkor megvehetem azokat a tervrajzokat/fegyvereket amiket majd Raid-en használni fogok.
Aztán lehet fals dolog, de én így gondolkodom.Nekem nem azért kell a jobb cucc, hogy DZ-be még gyorsabban farmoljak.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Hunner
senior tag
válasz velizare #10481 üzenetére
Mielőtt ferdül a fordítás miatt a tartalom, a scavenginggel kapcsolatban ez hangzott el:
"Scavenging
A confirmation of how the scavenging stat functions was given. It applies to all drops that have a chance of various qualities and it applies an increase to the chances of rolling a higher quality item. Note that it does not increase the chances of dropping an item: it increases the likelihood that any item dropped will be higher quality." (Source: gamesring )Az all drops nekem nem csak materialt jelent, hanem bármit ami kiesik bármiből.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
nagyúr
válasz vegitossj7 #10478 üzenetére
ez nem válasz a kérdéseimre.
@.LnB: simán lehet a raid egy contested pvpve terület/dungeon is nx8 player limittel, mint a dz.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most én két dologra leszek kíváncsi:
-az incursion az egyfajta dungeon lesz-e?
-mi fogja rávenni az embereket a raid-re? lesznek csak ott beszerezhető fegyverek/setek/egyebek?
(#10482) Akra_hu
Ezt gondoltam, de csak és kizárólag itt, vagy DZ-ben és PVE single-ben is beszerezhetőek lesznek? Mert nem mindegy az, hogy valakik csak funból mennek raid-re, vagy kötelezően mert egy fegyver csak ott esik ki.
Btw én várom nagyon, elvagyok még mindig a játékkal.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz RECSKA #10476 üzenetére
Igazan faja lenne 7 tarsammal dzben apritani!
A raid nem azt jelenti, hogy a parti számát megemelik. Hanem egy olyan küldetés (doungeon) ahol csak 8ember képes átverekedni magát mert annyira nehéz. Vagyis általában ezt jelenti, az hogy a The Division-ban is ez lesz e az még talány.
De a DZ az nem PVE. A raid pedig PVE. Szóval ettől DZ-ben nem mehettek többen együtt.
-
veterán
Az uj, 8 fos raidektol tudni lehet mar valamit? Csak az uj kuldetest lehet majd 8an nyomni? Vagy csinalnak egy brutal nehezsegi szintet a tobbire is?
Igazan faja lenne 7 tarsammal dzben apritani!
Szerk : koszonom, mindjart aprilis van, remelem csepegtetnek valamit. ( Ori - ti boxon hamarabb kaptok valami kieget, nem? )
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
RichieTri
senior tag
válasz flash- #10467 üzenetére
...sőt még a telefonokat, kézikönyveket, echokat, szb is be kell gyüjteni
najónem, de előbbieket ha kimaxolod kapsz kabátokat amik közül 2 vagy talán 3 elég jól néz ki.
én lepucoltam a térképet és két szárnynál maradt 200+ pont és egynél meg majdnem 500. remélem ezeket később lehet majd értelmes dolgokra "költeni"live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
nagyúr
-
Hunner
senior tag
válasz Hunner #10396 üzenetére
Erre válaszul egy reddites thread-et tudnék ajánlani magamnak is, meg nektek is nézegetésre.
Elvileg belenyúltak, hogy számolódik a dps, hogy egy pontosabb számot mutasson, mint eddig. Szóval, ha belogoltok és kisebb számot láttok, nem kell megijedni, a régi sem volt jobb, csak a formula számolt hülyén.Állítólag. Vagy mégse.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
flash-
veterán
érdemes minden mellékküldetést és találkozást megcsinálni a játékban?
kapnék jártasságokat ha mindent megcsinálnék? -
VirDan
aktív tag
Sokan írtátok hogy a DPS érték szeret össze vissza "mászkálni". Nem tartom kizártnak, hogy a rendszer a scavageninggel is bekavarodik néha. (csak vizuálisan nem változtatja az értékét)
PSN / Steam / Epic / Ubi : Nomad-HUN
-
Hunner
senior tag
Nálam 135-143% közötti értékkel alig esik sárga, szóval ott ne tartsátok, az tuti szar
-
nagyúr
válasz VirDan #10458 üzenetére
nem igazán világos, hogy működik pontosan továbbra sem. lootnál a loot minősége egy 100%os esemény. valamilyen besorolása mindig van. hogyan lehet ezen változtatni? 100%nál nagyobb valószínűséget nem lehet elérni. ha 1,5% a he alapértéke, akkor +200% scavageninggel ez nem 201,5% lesz, hanem 4,5%. de minden qualityt nem lehet így növelni, különben egy 300%os skála jönne ki, ami nem lehet igaz.
-
VirDan
aktív tag
válasz Hunner #10460 üzenetére
Próbálgattam változtatni, hátha begajdul a rendszer pl egy 80-90%-os scavagening érték változtatásra, és dob legalább 1-2 sárgát mutatóba. De simasemmi..
RECSKA: Na én 180%-ra tuti nem fogom felsakkozni. . Marad a craft.
cain69: Laikusan ha valaki a scavagening értéket nézi, akkor 101%-on a loot minőségének javulást kellene mutatnia, változatosan, a DZ szintet figyelembe véve.
Mindenesetre én most felrakom a jobb cuccaimat a scavagening érték rovására.
Kicsit elszakadok a % számítástól.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Hunner #10460 üzenetére
80% korul semmi sem esett. Most 180% korul van, es potyog szepen a sarga... Kb orankent kapok egyet.
Persze hasznalhato nem sok volt eddig belole, sulyos fonix creditert tuningolt cuccaim sokkal jobbak xD
( tegnap lettem 50es dzben. El is vertem 1000fonix kreditet 1 perc alatt. )
[ Szerkesztve ]
-
SütiGTi
senior tag
válasz bulikavagyok #10444 üzenetére
Na most irt sogorom hogy 12ora ota nem tud jatszani :-)
-
VirDan
aktív tag
válasz velizare #10451 üzenetére
Én direkt rámentem a scavagening értékre, folyamatosan tartottam 110% felett. 128%volt a legtöbb. Bezzeg semmit se javult a quality... zöld/kék tömkelegével, sárga csak egyetlen egyszer esett DZ-ben. A poén az, hogy akkor esett a sárga, amikor 45%-os volt a scavagening..
-
vegitossj7
addikt
válasz velizare #10455 üzenetére
Szerintem elég egyértelmű, hogy az Itemek-re érti a quality rate-et, vagyis a materialok minőségét befolyásolják. Nem tudom miért hitte valaki, hogy a loot minőségén javít. Ez az elejétől tiszta volt.
Bár lehet magyarul máshogy volt leírva.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
nagyúr
ha olvasod a topicot, akkor látod, hogy eddig 4 ember ötfélét mondott róla. ezt most hamish mondta.
-
kisfer
aktív tag
válasz LedyGyuszi #10412 üzenetére
Hello
Itt van egy.
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
SütiGTi
senior tag
válasz bulikavagyok #10450 üzenetére
Igen most nalam is megy mar :-) Ma vagyok otthon szabadnapos mar vartam hogy elinduljon :-)
-
nagyúr
nincs update, csak karbantartás. még egy hét hornet farm.
kiderült, hogy a scavagening nem (azaz NEM) növeli a drop ratet, tehát emiatt nem fog több (értsd: TÖBB) tárgy esni. amit növel, az a drop quality, azaz, hogy ha már loot van, akkor az fehér/zöld/kék/lila/sárga.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
-
SütiGTi
senior tag
válasz Snip3r_HUN #10447 üzenetére
Ha hiszel nekem ha nem, eddig folyamatosan jatszott...beszelek vele chat-en es reggel ota jatszik...latom is hogy DZ-ben volt meg hallom is.
[ Szerkesztve ]
-
SütiGTi
senior tag
válasz bulikavagyok #10444 üzenetére
Az nem lehet, hogy a nem argentin vasarloknak maskor van a karbantartas?
-
SütiGTi
senior tag
válasz Snip3r_HUN #10443 üzenetére
Nem viccelek...
ausztriaban van...nem tudom ez szamit emost is jatszik...probalok csatlakozni hozza de ugye nekem jon a hibauzenet..
-
nagyúr
-
SütiGTi
senior tag
válasz bulikavagyok #10440 üzenetére
Es az miert van hogy valakit nem erint?
Sogorom reggel ota vigan jatszik :-( -
nagyúr
-
flash-
veterán
nem tudok játékot kezdeni.
" a division szolgáltatások jelenleg nem elérhetőek. kérjük próbálkozzon később.
Delta 20010186.volt már ilyen nem egyszer.
nektek is ezt írja ki? -
sith7
félisten
válasz Snip3r_HUN #10436 üzenetére
köszi
-
-
.LnB
titán
válasz velizare #10432 üzenetére
Bakker... van targetdummy?! Teljesen ki is ment a fejemből lemenni oda próbálgatni a dolgokat! Emlékszem, hogy kifejlesztettem a lőtért, de nem esett le akkor, hogy mire lehet jó.
-
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz RECSKA #10424 üzenetére
Okos fedezék + pulse + sok crit chance és crit dmg. Többre mész vele mint, hogy 200k-t ír szerintem.
De ez csak egy változat. Én tegnap így challange-be folyamatosan critet lőttem egy ideig. MEg is volt az eredménye. És mit ír a DPS?! 87k-t. Überbrutálstat.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
veterán
Ok. Ezt en tudom is. De mikor lovom az ellent, latom hogy 18-22 kozott sebez, mikor megcsinalom dpsre meg 30-50 kozott xD
Azert nem mindegy. Semmire nem megyek vele, ha pontos, de max a felszint karcolgatja. Legyen olyan mint az aug. Mikor crit-el, dobalja a 90-100e-t xD
-
.LnB
titán
válasz RECSKA #10421 üzenetére
Hallod, semmit nem jelent a DPS amit kiír. Jegyezdmármeg. Lehet vele villogni, de előrébb nem vagy vele. #mostkomolyanmá'!
Jövök ahogy tudok, de majd írok úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
158 az augom. Daral ahogy kell. Ak-mon kellene picit javitani. Atom pontossa tudom tenni ( szinte semmi oldalra huzas, fugolleges is minimalis... ), csak akkor a dpsem csokken nagyot. Sok fegyom van, de nekem most az ak az, ami kegyetlenul bejon
Lnb : este menjunk. Ha tudsz jonni. Remelem ma is beragad majd a karimon a gyogyitas.
-
Snip3r_HUN
addikt
Na ugye hogy jobb az AUG mint a Vector ? Az a +23% HS sebzés azért jól jön,továbbá egy “életcsík” hiánya +9%,- 2 hiánya pedig +22% sebzést ad. (Legalábbis nekem ezek a talentek vannak rajta)
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz marquuard #10416 üzenetére
Lehet hogy az ubisoft-os szerver számolja dps-t,és nehéz összeadnia a 3+2-t. Ma újrakalibráltam pár darabot a gear-ből,de ott is kellett neki egy újra bejelentkezés hogy a valós értékeket mutassa.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
marquuard
veterán
válasz Snip3r_HUN #10409 üzenetére
Nálam le se kell szedni kiegészítőket. Bejelentkezés után 132k DPS-t mutat, inventoryból rámegyek az elsődleges fegyverre és felugrik 144k-ra.
A hab a tortán az, amikor 3 fegyverrel az inventoryban 144k, 4 fegyverrel meg 137k, és ugyanaz van felszerelve mindvégig.
PSN ID: marquuard
-
DariusTrox
tag
Sziasztok! Új játékos vagyok DariusTrox90 név alatt. Rengeteget vacilláltam, hogy megvegyem-e a játékot, beta-t is kipróbáltam, ami nagyon tetszett. Sok negatív dolgot hallottam és olvastam, de azt kell mondjam hogy az első 10 órában ezek a dolgok nem jönnek elő, nyilván majd end-game-ben, de összességében ez a játék nagyon jó, élvezetes. Aki megszánna egy noob-ot vegyen fel nyugodtan jól jön a segítség és előre is köszönöm.
I will take what is mine, with Fire and Blood!
-
.LnB
titán
válasz RECSKA #10408 üzenetére
Én jönnék, mert amúgy is rég játszottunk együtt, de tudod... kérdéses megint, hogy leszek e. De ha leszek összejöhetnénk már végre négyen.
-
vendingo
veterán
Tegnap bemerészkedtem DZ-be. Pár perc alatt cseréltem is a felszerelés egy részét, mert jók potyogtak.
Elsőre nagyon tetszik, kb 10-13 fővel vonultunk és aprítottunk. Senkinek nem volt kedve belénk kötni, így mindig mindent kimenekítettem
Alig várom, hogy meglegyen a 30-as szint, hogy több értelme legyen a DZ-nek.Más: Új crimsonnal próbálta valaki a játékot?
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
LedyGyuszi
addikt
nem talált vki véletlenül egy olyan térképet, ahol az "utcai" bossok vannak feltüntetve?
XONE: LedyGyusziHU
-
Hunner
senior tag
válasz Snip3r_HUN #10409 üzenetére
Tudom, eddig mindig helyre jött nálam is, de ez jelenleg két napja ilyen, viszont elképzelni nem tudom, hogy ez valós érték lenne . Sőt mikor építettem az AK-t valami 175+ra emlékszem, aztán beállt erre, és azóta ilyen. Fegyverváltogatás közben néha magasabb lesz, de azonnal visszaáll ezekre az értékekre. Megnézzük mit hoz a karbantartás, hátha megkapom a valós számokat
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Hunner
senior tag
válasz Gordon32 #10399 üzenetére
DZ02 harmadik nap ráadásul ilvl31. Sajnos a talentjei nem a legjobbak, de idáig elkísért és nagyon szerettem. Minimális horizontális recoilja van, simán lehet vele tunkolni is, nem kell a burst, viszont az AK annyival jobb nála hogy kénytelen voltam váltani.
Szerk: most látom az előző kommentben annyit ugyeskestem a képekkel, hogy a két kiskép ugyanaz. Természetesen három különböző nagy kép van mögöttük.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Tegnap este megpróbáltuk hárman a challange Daily mission-t. Nos atom jó volt, de nem tudtuk megvédeni a ládás hölgyet, mindhármunknak csak 75-80K dps-e van. Az azért kevés még.
-
nagyúr
-
veterán
Eleg tartalmas voltna hetvege
Sok-sok jo cucc esett, dz50nek koszonhetoen pedig megtomtem foldi joval magam, mar csak a division technology kell tonnaszamra. Arany eleg keves volt xD
Mp5-n, aug legyartva, meg csak 1-1, ennyire volt eleg nyersanyag. Augot tartottam meg, igazabol en azt mondom, erzesre u.a. mint a vector. Kozelre kegyetlen.
Ma este 9kor napikuldizem, aki tarsulna, nyugodtan irjon ram uplayen.
-
marilllyo
veterán
Meddig lesz ma maintance?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Szólánc.
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest