Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
válasz velizare #10481 üzenetére
Már 2x leírtam, gear≠item, scavenging pedig item-ből ad jobbat.
A geart 15% scavenging mellett is ugyanolyat kapsz, mint 1000% mellett. Voltak összehasonlítások, de mind1 bullshit, mind szerencsén alapszik, lásd. nekem a bullet king-nél kemény 15%-os scavenging mellett esett 2x egymás után 2 arany fegyó, haveromnak meg a 280-as scavenging mellett sem esett több kör után se arany fegyó. (Kb. 100 kört tolt le.)
Viszont szinte minden iteme arany volt a bázison, de így is volt annyi neki a farmolásból, hogy fölösleges volt.[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Hunner
senior tag
válasz velizare #10481 üzenetére
Mielőtt ferdül a fordítás miatt a tartalom, a scavenginggel kapcsolatban ez hangzott el:
"Scavenging
A confirmation of how the scavenging stat functions was given. It applies to all drops that have a chance of various qualities and it applies an increase to the chances of rolling a higher quality item. Note that it does not increase the chances of dropping an item: it increases the likelihood that any item dropped will be higher quality." (Source: gamesring )Az all drops nekem nem csak materialt jelent, hanem bármit ami kiesik bármiből.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest