Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
nekem mára ennyi is volt a játék. Megint felidegesített. Egy csapattal eljutottunk a napi challenge küldi feléig erre 2 embert kidobott a játék aztán 20 perc alatt se talált mást így ki kellett lépjünk, fantasztikus SZAR
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Garsza
veterán
Térj vissza a Garnet terület rejtekhelyre, mellékküldetést nem akarja megadni.
-
he7edik.
addikt
Senki nem jár már discordra? Tegnap nem lehetett 4 embert összeszedni napi küldetésre..
Égő szöveg a flém vázon
-
Bazsi1987
őstag
Gyűjtőm a telefonokat meg ezeket de nézem hogy pl valamelyiket nem számolja vagy pl van egy echo amit megnézek de nem tűnik el nem tudom felvenni😒 ezek bugok lehetnek?
-
warcat
veterán
Hát az bizony,viszont már 850 creditnél járok,capnél megyek vásárolni
Nem olvastam át a topikot mióta kirakta,lehet,hogy le van írva miért nincs,tippre már korábban megölted őket valamikor.
Annyi a jó benne,hogy válogatni lehet a fegyverek között ahogy potyognak,már kiszedtem pár elég komoly talentkombót,ha másra nem,tesztelni jó lesz.High-end cucc nem esik szerintem.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Anonymus23
veterán
Tegnap kétszer is letoltuk mi is napi küldetést challenge módban, kaptam arany cuccokat mindkétszer, bár szinte használhatatlanok
Először demmer18-ékkal, aztán meg Schwat-al két ismeretlennel, akik bejöttek.
Azért volt adrenalinSzerintem be kell próbálkozni, semmit sem veszíthetsz. Ha van 3 ember akinek van komoly DPS-e, akkor +1 tápos helaerrel meg lehet csinálni, persze ha nem szaladnak szét a szélrózsa minden irányába, mert akkor nem tudsz, max 1-2 embert gyógyítani.
Szerintem rohadt jó buli, hardon gyakorlatilag végigszalad az ember, feltápolt 30-as karakterrel már nem kihívás.;) - The Power of the Light Side
-
Droughert
tag
Sziasztok, társakat keresek, akikhez tudnék csatlakozni. LV30-as szint megvan, DZ rank 30 ma meglesz. Két gyerek+ 1db feleség mellett játszom, hétköznap délután 16:30 és este 22 között, kisebb szünetekkel. Hétvégén meg többet vagyok online, akkor szabadabb vagyok. Ha van olyan csapat, ahová beférek, szivesen látnak, vagy valakihez hozzácsapódhatok, akkor az jelezze valamilyen formában, vagy vegyen fel, Droughert-néven vagyok uplayen is.
-
Garsza
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jaj, ez nagyon unalmas lesz egy idő után.
szerk:
Kipróbáltam, nálam nincsenek ott mobok.
(#8985) Csabee86
Csak felpakolható tárgyakat kapsz, fegyvert nem. A tárgyak viszont hiába sárgák, full random az hogy milyet kapsz, lehet hogy jobbat, lehet hogy rosszabbat.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
warcat
veterán
Na mi történt,hogyhogy nem hírezte senki a Bullet King farmot még?
50sec-1 perc egy kör, 1-3 Phoenix kreditet dob meg 2-3 30as lilát.Jó farmolást,de csodálom,hogy még nincs javítva,hajnal óta megy.A haverjait ne öljétek meg,legalább egy maradjon.
EA: It's in the crate!
-
DummyBoy
senior tag
válasz Sebestyen01 #8974 üzenetére
"Pscyho - Vo-volna egy kis meló"
@.LnB: Jah, ott még nem tartok ...
Life is shor...
-
veterán
válasz Sebestyen01 #8974 üzenetére
Dz gearem felveve 110k dps, 60k elet, 25k skill. Egyedul elvok, csak elfogy a 2x 1000 loszer xD
Random team vicces. Sracok ujonganak, hogy menjek elore, ok meg 2krol csipassal lovik az ellent, de szerintem el sem talaljak... Vasarnap vegig dzben leszek. Hatha dobna valamit.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Csabee86
senior tag
Tegnap volt a Lexingtonos küldetés Napi kihívás fokozaton. Sikerült kétszer is megcsinálnom random csapattal. Hatalmas élmény volt. Kérdésem az lenne, hogy láttam még küldetéseket amiken elérhető a kihívás fokozat. Azokat a küldetéseket amelyek voltak napi challenge küldik, azokat újra és újra megcsinálhatom?
-
.LnB
titán
-
RazoR
veterán
Valaki aki február elején rendelte elő a gold kiadást 576-tól meg tudná mondani, hogy milyen kiegeket kapott hozzá? A felszerelésre gondolok.
-
Sebestyen01
őstag
Kell oda a taktika es a pofazas team speaken, bar mi multkor 4 en 2 ts-en voltunk, ugy toltuk le, abbol egy ember sosem beszel, o a csendes pusztitonk EMS-nek 20pluszk az elektronikaja o jol tud skillezni, aki meg marad az daral Vector kozelre egy tar egy 32es arany ipse
-
veterán
válasz Sebestyen01 #8970 üzenetére
Akkor visszarakom a daralos geart...
Tudom, sokan irtatok mar. De en a random teammel nem jutottam be a kapun. Sot, egyik srac elszaladt ijedteben, es az npc-k a kuldi kornyeken agyonlottek. Az a kemeny... Es ilyen megy kihivas nehezsegre... Mikor kispistollyal ( 65edps ) pancel nelkul leolom az arany 30asokat is, ezt az itt setalo 25-26os npck kinyirtak. XD
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
Az mas kerdes hogy tegnap majdnem 37-rol lementem majdnem 36ra
Viszont nem letkerdes a 100k hp nekem csak 58k van de majd nem minden cuccomon 600 plusz a pancel, egesz jol birom!
Ami nagyon adja most az a para a 182 skulo gyonyort okoz meg fejfajast, mert mire kilehelem a tarat zsong a fejemNekem a fegyvertaska kivetelevel arany a gear, az is csak azert nem mert vagy nem azt kapok, legyartani majd dz 50 tol lehet, es ami arany van az szar!
140k dps sniperen, 120k meggymagkopon love vector , 110k lmg-n, 16k elektronika[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Sebestyen01 #8970 üzenetére
Napi 2-3 arany.... Én játszom napi 2-3 órát. Akkor már kellene lennie egy aranyamnak [link] mert egy órát volta össz-vissz bent.
(ezt jól kiszámoltam)(#8970) Sebestyen01 Nem tudom milyen gearrel érdemes egyáltalán próbálkozni Challange szinttel. Nekem ugye sok DPS-em sose lesz. Most is csak 60k felett van kicsivel. Ezen egy Gold fegyó mondjuk segítene.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sebestyen01
őstag
Nekem 15% a gyujtogetes, es dz-ben ha toljuk napi 2-3 arany esik, tegnap is esett arany midas, meg fegyverkieg, EMS jatekostarsnak adtam, mert nekem mar meg van!
RECSKA:
Ne mar megint az a fos a napi.... a vege a szar nem az eleje.LnB:
ha nem 4 top ember all kotelnek kb teljesithetetlen a warre gate... a tegnapi az sima dolog volt, 3 szor toltuk le!
Az eromu vegen 10 perc van a mob horda leirtasara, elzarni a szelepeket etc...[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Az "jó" előjel . De ne butítsd le azt a DPS-t. Szerintem Challange módba kellene. Kettő DPS, egy Tank meg én. Kíváncsi lennék mennyire nehéz az. Mert a Hard az Easy volt eddig.
(#8969) RECSKA Random team volt?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz DummyBoy #8964 üzenetére
Ha lvl30-as vagy és direkt arra fejlődsz akkor lőhetnél egy képet a karidról.
Érdekelne.
Mert én arra gearelődök is meg minden. Amennyire tudok.(#8962) norti Nem azt kérdeztem, hogy szoktad e magad healelni? Hanem, hogy bementek négyen játszani, és neked az a dolgod, hogy gyógyítsd a társaidat, és feléleszd őket. (Mindezt persze stílusosan mentős felszerelésben mint én)
Más: Most már majdnem egy órát voltam összesen DZ-ben, és nem dobott aranyat! Kezdek türelmetlen lenni!
csak vicceltem
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
Én tegnap legyartottam az arany parat annyit mondok 110k dps 182 skulo rambo kutyafaxa
-
.LnB
titán
Van még rajtam kívül valaki itt aki healer-t játszik?
-
Garsza
veterán
válasz bendeguz76 #8953 üzenetére
Nincs az sem. Tudom hogy van ahol azt kell kinyitni. De a szóban forgó helyen nem találtam.
-
veterán
válasz bendeguz76 #8954 üzenetére
Nem mondanam hatranynak. Csak egy healer mellem. XD
-
- = Zk = -
félisten
válasz STC Speed #7853 üzenetére
jah..Reshade+SweetFX
[link]" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
grHawk
aktív tag
Kicsit melós volt át verekedni magamat a Support szokásos "kövesd a FAQ segédletet" című hegyi beszéden, amit a botszerű Bruno lenyomott nekem, de végül sikerült.
A Gamesplaneten vásároltam PC Gold Editiont és a Hazmatos 12 jegyű kódomat nem tudtam beváltani a megadott béta oldalon, a hibaüzenet mindig "YOUR CODE IS INVALID" volt. Akinek hasonló problémája van, az keresse fel a supportot és követelje a cuccát.
[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
Van majd 200k Dz penzem,es konkretan eddig csak szemetet lattam vendoroknal arulni,a lv50 dolgok elott ne is nagyon varjam, hogy el tudnam kolteni?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
veterán
-
Hunt3r22
őstag
Első sárga cuccot találtam Dz-be, természetesen egy lópikulát érő mod volt az. Nyersanyagnak jó lesz.
Xr
-
Garsza
veterán
Helló! Kéne egy kis segítség. 21 szinten vagyok van két olyan küldetésem, hogy látossak meg egy adott menedékhelyet. Elmentem oda beszéltem is a tiszttel de nem adta meg a küldetést. És hiába álok a küldetés pontos helyén nincs lehetőség újabb interakcióra. Ennek mi lehet az oka? Mit kell még csinálnom?
-
VTom
veterán
Csak úgy mellékesen...
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
szallasi007
őstag
válasz yodamester10 #8931 üzenetére
1-es gombon valami géppityu 2-esen meg vmi sniper cucc hármason meg pisztoly. Nem emlékszem a játék elejére de szerintem nincs szinthez kötve. Ha most megnyomod a kettest milyen fegyvert vesz elő neked?
-
spooner81
csendes tag
válasz yodamester10 #8929 üzenetére
Én sem vagyok profi de mint elsődleges fegyver csak egy lehet. Viszont másodlagosnak is azt állítasz be amit csak akarsz. Az eszköztáron belül a fegyvernél kiválasztód a másodikat felülről és ami fegyver azon belül felajánl az be is állíthatod. Ugyanezt az elsődlegesnél is. Csak na járj így mint én. Más-más gépkaragély volt beállítva mindkét helyre csak épp a lőszer is eggy volt hozzájuk és így hamar elfogyott. Rajtam is itt segítettek a kollégák.
Uplay: runner671_HUN
-
yodamester10
őstag
válasz szallasi007 #8930 üzenetére
-
szallasi007
őstag
válasz yodamester10 #8929 üzenetére
Két elsődleges nem lehet, 1 2 3-as gombok 3 fegyvernek amiből az utolsó vagy pisztoly vagy rövid csövü shoti. Vagy mire gondolsz?
-
Htibimor
senior tag
A DZ kulcsokat érdemes megvenni a uplay-en vagy egyébként is dob majd a gép?(illetve a főnix crediteket) 17/11-es vagyok.
[ Szerkesztve ]
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
spooner81
csendes tag
válasz yodamester10 #8916 üzenetére
Eszköztár jobb felül, kinézet. Oda kerülnek a rucik.
Uplay: runner671_HUN
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #8925 üzenetére
Paks 2
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #8923 üzenetére
Nàlam egy AX 1500i van.
-
duvi
nagyúr
Egy friss hazai értékelés:
Tom Clancy's The Division - Menekülés New Yorkba / 82%[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vendingo #8919 üzenetére
vagy táp. az enermax ugyan nem rossz, de a 290x elég sokat tud enni. pláne, hogy elég sok kütyüd is van még a gépben.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
yodamester10
őstag
Hú de jó,hogy van ilyen fórum Már kilences szintű vagyok de a bánatért nem jövök rá,a csókát hogy kell öltöztetni Kaphatok egy kis segítséget?
-
flash-
veterán
produkál a the division érdekes dolgokat.
videókártya:r9 290x
driver:legújabb
oprendszer: windows 8.1 x64kifagy piros képpel, újrainditom a gépet és ilyen összevisszacsúszott csíkozódott fekete kép fogad.
ki kellett a gépet kapcsolni 10 percre.másnak is vannak gondok a legjuabb radeon driverrel?
-
veterán
Az a fegyo specko kepessege, adottsaga. Aktivalasahoz megfelelo stat kell. Passziv skill. Jobuli. Nekem mindket fegyon mindket skill aktiv. Lila fegyverek. Egy aug 130edpsel es egy fura gepkarabely 103edpsel. Mindketto lila.
Erdemes olyan fegyverrel menni, melynek a skillje fekszik a jatekstilusodnak. En daralok az auggal, es tolti az eleterot xDNézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Allien
veterán
válasz marquuard #8901 üzenetére
Egy láma kérdés. A fegyverek mellett van két ikon hely. Azokat hogy a lótúróba lehet felhelyezni? Van olyan fegyóm, melyen "gyárilag" van már, de nem jöttem rá, hogyan lehet lecserélni/bővíteni.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
törölt tag
Hol érdemes megvenni a játékot online?
-
Htibimor
senior tag
Megtört a jég! Társultam egy csapathoz, és 3-an már egész jól elvoltunk a DZ-ben! Egész más élmény volt! Sikerült is pár sajnos inkább kacatot is kihozni, de legalább végre ez is ment!
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
killer095
őstag
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Sebestyen01
őstag
válasz vegitossj7 #8904 üzenetére
Helyes ma már 30 perc volt a napi küldi
-
vegitossj7
addikt
válasz Sebestyen01 #8903 üzenetére
Akkor igazak voltak azon feltételezések, hogy 2 hetet adnak felgearelődni a raidek előtt.
Igaz nem raid, hanem incursion, de akkor is.Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Sebestyen01
őstag
válasz vegitossj7 #8902 üzenetére
helyes.
-
vegitossj7
addikt
"The game may have just released but we already have a new update for you to dive into! This will be in your hands next week and fear not, more information about it will be revealed very soon so keep your eyes peeled.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
marquuard
veterán
Friss 30-as:
PSN ID: marquuard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest