Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Van valami Vendor ahol Gold kiegészítőket lehet kapni?
-
ada19
senior tag
válasz Anonymus23 #9592 üzenetére
Ezzel kapcsolatban meglepően pozitív tapasztaltaim vannak, már többször toltuk Matchmaking-et Challenge módban, és szinte mindenki tudta mikor honnan jönnek ki rizikós pakkok, és egyből vagy shock vagy flash grenade ment rájuk.. A tűz is ki tudja őket akasztani.
Mégsenem
-
Anonymus23
veterán
Jó kis fegyó az a Caduceus, csak annyi baj van vele, hogy ha nincs rá páncéltörő képesség, akkor páncéllal rendelkező ellenfelek ellen nagyon keveset sebez eleinte, persze ahogy lekerül a páncél, onnan már durva.
Én pár napja véletlenül eladtam a jó kis Socom CAR-L fegyómat, de tegnap farmolás közben kiesett egy jobb, és annak ugyan kevesebb a DPS-e a Caduceushoz képest, de mivel sokkal jobban bontja a páncélt, illetve nálam a pontosság is jóval felette van, ezért hatékonyabb mint a Caduceus.
Ugyanilyen okokból marad a raktárban egy jó kis AK 74M, ami a hipfire miatt kezelhetetlen.Más:
Challenge küldiben nagyon jól használható még a flash a nagy elitek ellen, de a shotisokat is megállítja, ami elég, hogy szétszedjük őket, bár a mobil fedezék jobb, amikor berakod egy ajtóba;) - The Power of the Light Side
-
.LnB
titán
válasz vitya81 #9588 üzenetére
A craft az random. A receptnél megnézheted, hogy kb milyen lesz a lecraftolt fegyver. De szerencse függő.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vitya81
tag
Tudtok mondani egy olyan oldalt, összefoglalót, ahol az összes High End (esetleg lila is) fegyver tulajdonságai (pontosság, újratöltés, visszarúgás. sebzés) számszerűsítve vannak? Szeretnék legyártani már végre egy arany fegyvert. de spórolni akarok a Phoenix Credittel Így az én igényeimhez választanék.
Köszönöm
-
XeeN
senior tag
-
Garsza
veterán
Nektek már megy a játék? Vagy honnan tudtátok hogy van ez a fegyver? Én még nem tudok bejelentkezni.
-
.LnB
titán
válasz DummyBoy #9580 üzenetére
Nem tudom az én healer buildem mennyire lesz számodra érdekes.
First Aid/Overdose - Ez ugye a túltöltős heal.
Support Station/Life Support - Élettöltő állomás, feléleszti a társakat ha az AoE-n belülre érnek
Recovery Link - Aki padlót fog aztfeléleszti. + Túltölti az életerejüket. (Ezzel várok míg 2-3 ember el nem hullott. Nagyon nagy rajta a CD. Ha lehet főboss-ra kell tartogatni, de sokszor nem is kell használni szerencsére.Én ezt használom. Mivel csak healelek.
Az a barikádos, turrett-es dolog egy más történet. Random emberekkel sokat haltunk a konzulátus challange módban. A társaim is és én is elég gyengék voltunk. Akkor a statjaim valami 70/60/14 körül lehettek. Első challange questem volt. És az egész csapat ilyen kutyaütő volt. Haltunk csomószor. Aztán már nagyon pipa voltam, írtam nekik chatbe, hogy valaki b*sszon már le egy barikádot az ajtókba.. Egynek volt esze, megértette. Meg is csináltuk végül. Bénák voltunk, de kitartóak.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
DummyBoy
senior tag
-
pzstm
titán
köszi a tippet, este meg is veszem (feltételek tényleg nem erősek, a második 30-as karakteremmel is teljesülnek már, lehet veszek is kettőt )
Ezért mondom, hogy Gearekből is találtam olyan item level 31-est, aminek a perkjei jobbak mint a sárgák amiket pörgettem és azt használom sokszor.....
Ez a sárga only módi olyan mint a DPS-es e-pénisz méricskélés.....és egyre jobban kijön challenge módban is, hogy sok esetben nem igazán mérvadó (nyilván kell egy egészségesen magas, ha arra mész, de 120DPS-t felviszel 140-re nem biztos, hogy jobban jársz és hatékonyabb leszel...)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
.LnB
titán
Ja, hát megveszem későbbre, de jelenleg úgy se lenne aktív a talent nekem.
(#9572) cain69 és (#9571) RazoR8402 : Jahogy bug volt! Jól van akkor megnyugodtam: [link]
-
warcat
veterán
Nem gold, de rettentő erős az M1A meg a balaced talent is,itt megnézheted működés közben: FW Balanced M1A
Ja és ráadásul nevetségesek a feltételek a talentek aktiválásához a többségnek.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
nagyúr
több bug is volt a játékban ezzel kapcsolatban. ha vettél egy új modot, akkor azzal hajlamos volt behülyülni.
1.0.2
Fixed an issue where DPS would not be calculated properly when purchasing a new weapon mod.de pl. az accuracy egekbe tolásával együtt skálázódik a dpsed, miközben ugyanakkora sebzésű golyótkat lősz ki, ugyanakkora sebességgel, ugyanakkora újratöltés mellett. ezt az egész accuracy, headshot damage% és kritikus sebzés történetet ki kellene venni a dps statból, vagy csináljanak egy szofisztikáltabb minitáblázatot, mert a jelenlegi formájában túl sok találgatás van benne, hogy komolyan lehessen venni.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
.LnB
titán
Nem tudom megmondom őszintén.
Szerintem a fegyver DMG miatt. Lehet jót fogtam ki. 98k-m van most AK-val, 102k Caduceus-szal. Nekem a DPS csak a fegyón és a modokon múlhat. Mert nem teszek plusz fejlesztéseket firearms-ra.
De egyébként, baromi nagy homály ez az egész stat rendszer.
Leteszteltem kicsit 2 napja, hogy mi alapján írja a DPS, Heal, és képzettség értékeket.Én minden nap zárásként mentek egy képet a karimról, hogy össze tudjam hasonlítani mennyit haladtam egy nap alatt.
És a minap próbálgattam a cuccokat kicsit. Pakolgatta össze vissza. És a következőt vettem észre.
Változtak a statjaim ugye ha jobb cuccot tettem be. De volt olyan, hogy betettem a jobb cuccot és minden maradt a régi. Hiába jelezte, hogy sokkal jobb lesz a statom. Felvettem és semmi.
Kiléptem a játékból és akkor változott. De teljesen más értékre mint amit előzetesen írt. Aztán változik ha a fegyver van kijelölve, és ha felszerelés akkor is. Ezt a mai napig nem értem miért. Na, de az, hogy relog után is... az gáz. szerk.: Ja és mikor visszatettem az előző napi szettet akkor sem azt kaptam ami előző nap volt. Tök más statjaim lettek!!Most van egy olyan gearem ami mindig ugyan annyit jelez minden képzettségre. Nincs az, hogy ha fegyver van kiválasztva akkor nagyobb a DPS. Nem, most mindig fix. De nem tudom hogyan csináltam..
Káosz nekem ez az egész.
(#9568) warcat Gold?!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz -=Jam=- #9562 üzenetére
Köszi, a 3-as pontban leírt dolog lesz akkor a megoldás, mert a dobás előtti rövid G nyomás az elővételhez kimaradt, de jelzem a játékban lévő leírás se így szól.
Más, van ez a sötét zóna, ez mikortól, hányas szinttől lesz majd elérhető, mert ennek se találom nyomát még a térképen?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
warcat
veterán
Azt hiszem még nem volt: a bázisunkon az advanced weapons árusnál 59k kreditért kapható egy Balanced +Accurate First Wave M1A, azonnal megvenni kivéve ha van HE hasonlóban
-
.OM.
aktív tag
Hogy lesz ezer alatti firearms képzettséggel 100k közeli a sebzés?
Nekem most lett meg az arany AK és 2k feletti képzettséggel lesz 100k közeli sebzés.Minden kiegészítőn chc, chd, hs és sok töltény amit hozok. Tűzgyorsaság nincs.
Az AK-n páncéltörés, chc és kevesebb HP mellett több sebzés talent van.
Mi lenne az ajánlott?
ex .Oldman.
-
pzstm
titán
én most Vector Tenebrae kombóval tolom. Tenebrae Sniperrel okosan használva cspat skilljeit olyan 450ezer körüli headshotok mennek challenge módban (M44A snipert akarom még megvenni Dz6 árustól, a baj az, hogy Tenebrae-hez és ahhoz is(meg mindenhez amit DZ-ben kapsz Division tech kell...3 arany....nah azt kell még farmolgatni...., mert 15-18db-ot pikk-pakk megeszik egy kis crafting)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
prokxy
veterán
Nekem kb ugyanúgy van belőve az AK, mint neked, picit több a damom vele (elég jóra sikeredett, 154k). Próbáltam a többi fegyót, de nekem ez jött be a legjobban. Mindkét talentje aktív, 26% krit és +24% dam fejre.
Ma meglesz a DZ50 remélem és akkor kipróbálom az Augot (EMS szerint naon fasza), meg kéne vmi M1A gold fegyó. Vector nekem közelre adta, távolra elég szar. Cascadius vagy mi az pedig jó-jó, de az AK-t nem éri utol. Ja igen, még a leg ACR-E-t akarom kipróbálni, az meg Zero favoritja!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
válasz pendre54 #9553 üzenetére
ha egyszer megnyomod a g-t, akkor a defaultnak berakott gránátot kézbefogod, megjelenik a célterület, és a dobás íve. ha narancs, akkor oda be tudod dobni, ha piros, akkor nem.
a g-t hosszan nyomva tartva megjelenik egy körmenü, ahol ki tudod választani, milyen gránátot akarsz dobni. ez nálam valamiért nem működik megfelelően, mindig a defaultot dobálja.
hotkeyekre is be vannak kötve, általában ezekkel használom. a billentyűzetkiosztásnál megtalálod, én már elállítgattam, és nem emlékszem, mi volt az alapbeállítás.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-=Jam=-
őstag
1. Felhőbe ment a játék, nem fog elveszni.
2. Küldetéseknek az elején tudsz váltani normál vagy nehéz között, illetve lvl 30 után vannak napi küldetések kihívás fokozaton.
3. G hosszan, azzal kiválasztod a gránátot, majd után egy rövig G, hogy elővegye, és csak utána tudod az bal egérgombbal eldobni.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Sebestyen01 #9559 üzenetére
Konzulátus se nagy cucc, van egy egyszerű trükk. Az ajtóba le kell tenni barikádot, hogy a shotisok ne rusholjanak be a szűk helyekre.
szívesen a pró tippet #youarewelcome!
Mondjuk konzulátus challange módban egyszer kicsit meglepődtem, hogy a turretteket meghackelik és a csapatot sebzi... Néztem nagyot.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nekem azzal 152, ak hasonloan bekonfolva 147, de ak jobban aprit.
Ez a fegyver szerintem kozelre jo, mert tavolra nekem jobban szor az aknal.
Amugy meg az ak talentje ( kozelre jobban sebez ) gyokerseg, oda a vector valo. A legjobb husdaralo a gameben ( bar egy midast is megneznek ). Remelem lesznek uj fegyok is...
Sebestyen01 : nem. De nem is vagyunk fullos karakterek. Meg fejlodok en is. Amugy meg a socisok lesz....hatnak xD ruhellem oket.
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
.LnB
titán
Jó tegnap pont volt kettő ilyen rambo gondolatom Gondoltam le 1v1-ezem azt a maradékot. Kicsin múlt. Meg belefért.
Egyébként tegnap ugye megcsináltam a Caduceus-t és 100feletti DPS-em van vele elméletileg. De mikor nyomtuk az első Challange kört, közben visszatettem az AK-t. Valahogy azt jobbnak éreztem. Oké, hogy nagyobb a DPS, de kicsit kisebb a Caduceus sebzése. Ezért ma mág kipróbálom, de úgy, hogy tegnap nagyon kellett a DPS inkább az AK-val nyomtam. Egy erősebb DPS-es csapatba lehet elég lesz a Caduceus. Próbálgatom még majd.
Végén nem tudom figyeltél e de mindig előrerohanok lelőni a két snipert egyedül (Vectorral pite), és az nagy segítség ám.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
A játék felhőbe ment (uplay acc), a gépedre nem. Nehézséget a küldetéseknél lehet állítani (mielőtt belekezdel a "bejáratnál"), az alap világ az "konstans".
Gránátos kérdés passz, én kontrollerrel játszok.
LedyGyuszi: Lehet tényleg ott lesz a hiányzó láncszem
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Na most, 70óra játék után (a game 70órát ír, az Uplay 60-at) azt mondom, hogy most már nincs nagyon gondom a játékkal. Challange mód is elég simán megy, mellesleg baromira bejön nekem. Megvannak a cuccaim amik kellenek. Innentől már csak a finomhangoláson van a hangsúly mert ugye mindenből lehet egy kicsit (nagyon) jobb még. Recskával elég simán játszadozunk most már. DZ lvl50 lenne még a cél, de ez a DZ kicsit nehezen megy nekem, vagyis nehezen tudom rávenni magam. A Challange mód farm jobban bejön.
Egyébként ha online vagyok és valakinek kell segítség Challange módban akkor inveljetek be. Nem 100%, hogy mindig tudok jönni, de akkor úgy is írok majd. Szívesen segítek. Szerintem elég jó healernek mondhatom magam. Néha elkap a hév ilyen félig fun challange küldiken, de nem jellemző.
-
addikt
Üdv!
Tegnap vettem meg a játékot, egyelőre 1-2 órás ismerkedési szakaszon vagyok túl, de már lenne egy-két kérdésem.
1./ Létezik az, hogy korábbi játékállásokat nem lehet betölteni, egyáltalán hova ment a játék? A nálam telepített Ubisoftos játékok aktuális mentési elérhetősége: ProgramFiles(x86)/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/savegames mappában vannak, de ennek a játéknak itt semmilyen mentési nyoma nincs.
Tegyük fel, hogy valami prücök miatt újra kell rakni a Wint, utána meg ezt a játékot, akkor kezdhetek előről mindent, nem tudom az aktuális mentett állást bemásolni valahová?
2./Beleolvasgattam a topikba, és írnak itt a játék különböző nehézségi fokozatairól, ezt hol lehet beállítani, mert nem találom?
3./A gránátot, hogy a bánatba lehet eldobni, mert ahogy le van írva, úgy nem működött. Tegnap az első órában sikerült felvenni egy szem repeszgránátot, megnyomtam a G-t, feljött a választási menü, ott ráálltam erre az egy darab gránátra, majd a leírás szerint megnyomtam a bal egér gombot a dobáshoz, de nem történt semmi.
Próbáltam már röviden, és hosszan is nyomni a bal egeret, de az istenek se jött össze.
Előre is köszi az infókat."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Garsza
veterán
A karbantartás ugye délig tart hivatalosan? Esetleg van rá remény hogy előbb befejezik?
-
warcat
veterán
6 perccel a Kiskunfarma rangadó lefújása előtt még kidobott egy Kadut, +2 weapon parts legalább
Azért bízok benne,hogy valami emberes mértékre tolták fel a challenge módot,jó lenne valamiből kraftolni is azért...Egyébként szarul csinálják eddig - ugyanaz van mint a Diablo 3 indulásakor,átlag ember alig lát legendaryt("high-end") és akkor is elég gyakran béna roll (mint az a szerencsétlen kesztyű a vendornál most).
Így elképesztően kicsi esélye van,hogy tényleg kiesik valami igazán jó,így kevesen fognak lelkesedni.
Míg ha be van ígérve,hogy egész estés farmolás mellett esik 2-5 HE cucc,amiből lehet valami igazán jó statos is,azt sokkal jobban értékelik az emberek.
Ehelyett még pluszban be van lógatva,hogy DZben akkor sem a tied,ha esetleg esik,még kiverhetig belőled az uzsipénzt a helikopterig[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz LedyGyuszi #9548 üzenetére
Asszem a szárnyakhoz tartozó küldetések is ide tartoznak, meg utána vissza kell menni még az adott terület emberéhez a rejtekhelyen.
-
oneal1
senior tag
válasz Balika23hun #9544 üzenetére
jaaa hogy már reggel jön a patch
azthittem később, még nyomtam volna egyet
köszi
-
oneal1
senior tag
sziasztok!
valaki segítségét kérem aki még nem cseszte el a bulett king farmot
én még játék elején kinyirtam őket...
csak annyit szeretnék kérni, hogy valaki lépjen be a játékba én had csatlakozzam rá és ha kilép akkor is tudom csinálni
köszi!!
-
Ellia
addikt
válasz LedyGyuszi #9538 üzenetére
Ha megcsinálod a mellékküldetéseket akkor a jutalom lesz, hogy minden telefon/echo/dron az adott kerületben jelölve lesz a térképen.
-
nagyúr
válasz Csabee86 #9535 üzenetére
egyetlenegy stat helyett választhatsz újat egy listából. ha már kidobta a játék a listát a konkrét értékekkel, akkor már kötelező választani. ezen a tárgyon a továbbiakban már csak ezt az egyetlen statot rekalibrálhatod. a kategóriájából választhatsz ilyenkor mást, de ha egyszer módosította, vagy választottál mást a +lmg damage helyett, akkor a mod slot már rajta marad.
@LedyGyuszi: van a pulsenak egy ilyen módja, de ha kirakós a canine unitot a bázis security wingjén, akkor a körzet mellékküldijeinek teljesítése után ezek megjelennek a térképeken.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Van olyan képesség, jártasság vagy vmi, amivel könnyebben lehet 1-1 kerületben felfedezni a különböző tárgyakat (telefon, drón, stb...)?
thx a segítséget előre isXONE: LedyGyusziHU
-
Csabee86
senior tag
Tegnap kegyes volt hozzám a játék. Kipróbáltam a farmolást. Azt a füstös nevezetű bosst kezdtem el gyilkolni.
Mielőtt elment a kedvem az egésztől na mit dobott? Hát a hőn áhított Caduceus-t. Volt öröm és boldogság.
Aztán farmoltam még egy kicsit, hogy megvehessem a High-End kesztyűt ami volt a vendornál.Másodlagosnak meghagytam a Vector-t.
Míg jelenleg harmadik fegyvernek a Pakhan-t.
Bementem DZ-be és volt ám aprítás rendesen. Eszméletlen jó ez a Cadoceus. Kifogytam a lőszerből aztán Pakhannal is volt osztás. Jó ez a három fegyver kombó. Már csak egy jó High-End mesterlövész puska hiányzik. Esetleg tudtok ajánlani valamit.
Plusz lenne egy kérdésem. A fegyvertáskám mindhárom kategóriához ad pontokat. Ha én ezt lekalibrálom és kapok értékeket, amik közül kiválasztom a nekem legszimpatikusabbat akkor a maradék kettő változatlan marad vagy elveszik?
-
-
prokxy
veterán
válasz daveoff #9508 üzenetére
Nekem is nemsokára indul az új karim, a stash-em már tele van a rá váró cuccokkal!
Ő kizárólag single only lesz, max a mission-ökhöz kérek "segítséget", de a sztorí a lényeg.
A főkarakterrel kifarmolt kreditet az új is látja? (főnixet és dz-t is?)
Amint 30-as lesz kap egy szééép tank buildet, mert az ismerősök közül mindenki csak a DPS-t tolja. Persze a challengek lemennek szépen/gyorsan úgymond erővel, de egy tankozással lehetne picit máshogy.Vki egy patch notest/changelogot belinkelne pls?
#9532) Landon: lehet, a story miatt, de a játék nem a single módról szól, hanem coop.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Landon
őstag
Van ertelme a Divison-t egyedul jatszani? Nem szeretnek meg egy Destiny-t. Ki lehet valamerre probalni? Bar nemmhinnem, hogy ezt a jatekot kiraknak...
Koszonom!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
.LnB
titán
Lehetett egyszerűen lagg is. Elvesztek a lövéseid az "éterben". Tegnap elég rakoncátlanok voltak a szerverek.
-
grHawk
aktív tag
Kis sztori:
Tegnap három haverommal nekiugrottunk DZnek, kifarmolni az 50. szintet a fasza cuccokér a DZ06 vendorhoz. Játszogattunk, gyilkolásztunk erre egyszer csak felbukkan 3 rogue signal a térképen. Hősies módon oda is rohantunk gyorsan. Mire odaértünk, már leesett a rogue státusz, ezért egy-két másodpercig szemmel tartottuk őket, mire az egyik tüzet nyitott a tankunkra. Annyit tudni kell, hogy én erősen Firearmsos DPS vagyok, végre sikerült a dupla Firearms igényes talentpárral lecraftolni az AK74M-et, mindenem High-End, Moddolt, referenciaként: kb. 40-50k-t sebzek fejre, 100k-t, ha crittel, a Tech Signature képességgel pedig ennek közel dupláját, 59 tár kapacitással, és olyan stability/crit kiépítéssel, hogy a fegyver alig rúg vissza, halálpontos. Sokat teszteltem, míg ide jutottam vele. Na de vissza a sztorihoz; a csávók tüzet nyitottak a pajtira, mire én elnyomtam a Signature skillt és - ha visszaemlékezésből rászámolok - úgy 7-8 másodpercig masszívan adagoltam az ólmot a srác fejébe. A csávó hp-ja nem mozdult egyetlen egy staget sem. Kb. 2,5 életereje maradt a 3 csíkból. Nem volt nála pajzs, csupasz volt, mint csiga, kizárólag a felszerelés nyújtotta armora lehetett védelmére, és még talán egy Security Signature, bár ilyen effektet nem láttunk megjelenni rajtunk.A sztorinak nincs tanulsága, csak felmerül a kérdés, HOW THE F*CK? Úgy, hogy haverok is rá fókuszáltak. Létezne még ez a belenyúlunk kliensoldalról a configba, vagy én vagyok naív?
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Sebestyen01 #9519 üzenetére
Tévedés,egyedül is el lehet indítani.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
DummyBoy
senior tag
válasz _Andras_ #9509 üzenetére
Én eleve 2 karaktert kezdtem, pedig nem sok időm van játszani ...
Az egyik az normál kari, singlehez, meg ismerősökkel csapatni, Ő tegnap lett 30...
A másik lvl 7, kizárólag barátokkal való coopozáshoz.Arról nem beszélve, hogy a videóban elmondottakon kívül lehet több különböző típusú karaktered ... Healer, DPS, etc ...
Mondjuk mi majdnem minden játékot így játszunk ... Mindenkinek van egy plusz karaktere coophoz, hogy ugyanolyan szinten legyünk, de mivel teljesen más időrend szerint élünk, így nem függünk egymástól.
Life is shor...
-
JanOSX
csendes tag
Azt hiszem maLLoY fegyvertars lesz a kabalam, mikor vele jatszunk mindig jon egy midas . Multkor a sportboltban ma a konyvtarnal. Elotte a Fustos cleanert farmoltuk, de az nem dobott sajna semmi ertelmeset a fonix krediten kivul.
Udv: Janesz
-
ada19
senior tag
-
ForRedGlory
félisten
A Season Pass tartalmazza a "Military Specialists Outfits" és a Marina Forces Outfits" kinézeteket?
-
Sebestyen01
őstag
válasz Snip3r_HUN #9516 üzenetére
4 emer alatt el sem indul a kihivas...
-
ForRedGlory
félisten
válasz Snip3r_HUN #9516 üzenetére
Akkor értem miért is haltam meg vagy 30x
A végére csak összejött, de az utolsó fázis az elég durva. Nem is a nagy számú ellenfél miatt, hanem hogy több irányból jöttek és nem nagyon lehetett otthagyni a fószert, mert szétlőtték...
-
RazoR
veterán
Ha valakinek nem tiszta a modok használata (angol tudás előny) [link]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz ForRedGlory #9515 üzenetére
Akkor te kihívás/challage fokozaton álltál neki,oda meg ajánlott a 4 ember.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
warcat
veterán
Naugyehogyesikaz?
Nálam volt most olyan,hogy 2x egymást követő killen kidobta,valami elképesztően kicsi esély van rá,de hát ilyen is létezik.
Már csak azt kellene kiderítened,hogy egy jobb példány esett-e (a statjai fixek kivéve a kilőtt golyó sebzését,az elég nagy tartományban ingadozik) Persze alacsony firearms érték mellett ez csak apróság,de nálam mondjuk a gyenge példány modok nélkül 70k felett van valamivel,míg a majdnem maxos az 80+EA: It's in the crate!
-
.LnB
titán
De kellemes meglepetés ért. Volt most egy kis időm. Gondoltam farmolok kicsit boss-t, hogy meglegyen a gold tár receptem az ak-hoz, hogy átlépjem a 100k dps-t. Erre a boss dob nekem egy Casudeust. Amivel alapból megvan az a Dps-em, és a legjobb healer fegyó!! Aztán craftoltam tárat is de az csak a Vectorba jelentett nemi dps növekedést.
-
daveoff
veterán
válasz Sebestyen01 #9504 üzenetére
Egy új karakternek több értelmét látom, mint az értelmetlen farmolásnak, dög unalom. Lehet el is kezdek egy újat majd.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
pzstm
titán
Megsincs skalazott PC NPC-k utan...frissult a changelog..
Phoenix Credits drop have been increased on lvl 31 and 32 enemies in the Dark Zonelease note that due to this fix causing client stability issues, we have to remove it from this update until it can be addressed in a next one •Lvl 30: 1-3 Phoenix Credits •Lvl 31: 2-4 Phoenix Credits •Lvl 32: 3-5 Phoenix Credits
-
pzstm
titán
válasz Sebestyen01 #9504 üzenetére
Ezt ugy hívják, hogy ismerős karaktert húz Neked...6 ora kb 1-30-as szintre.
-
pzstm
titán
válasz Sebestyen01 #9501 üzenetére
RPG-ben két karakterhez?? Ne viccelj...tobb ismerősnek nemsokára kész a harmadik 30-as...
-
vegitossj7
addikt
válasz Sebestyen01 #9501 üzenetére
Most csinálom a 4. 30-as karit.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest