Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RichieTri
senior tag
válasz Balika23hun #20947 üzenetére
esküszöm ezen gondolkodtam én is...
most ugye 229-lett a HE ruhák max GS-e is.
ráadásul itt minden darabnak van saját "bónusza". nem úgy mint a zöldeknél ahol 2,3,4,5-set bonuszok vannak.
kár, hogy nincsenek BP-k ezekhez az új 229-s gold ruhákhoz.marilllyo:elvileg lexi-hero-n eshet swostopper
[ Szerkesztve ]
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
kovimester
aktív tag
válasz Balika23hun #20930 üzenetére
Nem ne agodj én 34 eliteknél (fingom sincs hányas DZ) ott voltam legutoljára és semmit nem adod.
-
sith7
félisten
válasz Balika23hun #20089 üzenetére
igen, sajnos ... aki ezeket hordja, 3-3 felállásban, esetleg végső megoldással keverve, holnap, amint belép a játékba már nerfelve is lett a felszerelése
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Balika23hun #19848 üzenetére
Az SMG nerf pont hogy a jó döntések közé tartozik.
A sentry / striker nerfet passzolom, gondolom ugyan az az eset mint az SMG, mindenki azt használja, csökkenteni kell a számot ezzel. Egyébként pedig tényleg OP a többihez képest. -
nagyúr
ezeket meg fogod kapni, ha megveszed a dlc-t ha nem. fizetni az új tartalomért fizetsz, nem a balanceért.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
bunfi
őstag
Ha hinni lehet ennek a számításnak, akkor 5--8%-kal jobb lesz a jelenlegi chc smg, mint a patch utáni. Ez természetesen megint nem kicseszés azokkal, akiknek nem tudták még a patch előtt lecraftolni a godroll AUG-ot.
A sentry/striker nerf konkrétan pofátlanság. Nem bírják elviselni, hogy te nem úgy játszod a játékot, ahogy ők szeretnék, de ahelyett, hogy alternatívát adnának (amit meg is tettek szerintem, mielőtt meg is nerfelték/késleltették volna - exotic dmg/blind rifle) kényszerítenek és ha nem tetszik akkor a sós krv nénikéd.
Egyébként annyira ígérték a stash növelést, most meg nagyon hallgatnak róla. Szerintem ez sokmindent elmond a tervezőmérnöki tudásukról... vagy annak hiányáról, hogy ekkora energiába kerül a stashet megnövelni, miközben a szettek száma 12-re (12x6-ra) nő.
(#19846) sith7
amit most is meg lehet tenni a gear leépítésével a DZ - ben Persze meg lehet, ha szeretnéd magad szivatni... pakoljál ide, lépj át, pakoljál oda, lépj vissza. Pain in the ass, megint csak a hülye tervezés (tényleg bele kell számítson a stash, TÉNYLEG?) és a mocskoskodás (level 1 pisztoly lowlevel rugózás/fresh30 kari rugózás stb.).Én nagyon remélem, hogy működni fog ez a DLC. Ha nem, akkor meg remélem óriási botrány legyen belőle, hogy a nyáladzó sajtóértékelések ellenére megmaradjon az emberek fejében, hogy istenesen elrontották ennek a játéknak az óriási potenciálját és behorpad a Ubi renoméja. Már ha azt lehet még horpasztani
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
dvd24
senior tag
válasz Balika23hun #19376 üzenetére
Ha nem veszed meg a DLC-t akkor csak az új incursionről, 4 új setről és az Undergroundról maradsz le.
1.3-as patch attól függetlenül is jön mindenkinek minden platformra június 28-án, abban pedig benne lesznek az új fegyverek (a B.L.I.N.D. fegyó is), lesz egy eddig még meg nem nevezett új set, az általános fegyver balance, heroic mód az eddigi két incursionnek és a challange missionöknek (valamint több missiont lehet majd challangen és heroicon tolni) és egy rakat bug javítás.
Bár még hivatalosan nem erősítették meg de ebből kifolyólag szerintem evidens, hogy DZ 05-06-ban és heroic nehézségen esni fognak magasabb szintű cuccok, szóval nincs miért aggódnod.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Balika23hun #19383 üzenetére
Nem ér véget, Te is megkaphatod, Te választottad azt, hogy nem kell, mert neked nem éri meg. Innentől nincs miről beszélni. Már megjelenés előtt tudta mindenki, hogy lesz fizetős dlc.
-
veterán
válasz Balika23hun #19398 üzenetére
Igy igy.
Sentry és Striker amúgy is idejét vesztette, jó volt, de már most egyre kevesebben mennek vele...
Dz-be amúgy sem megyek. Egyszerűen sok a rambooo... Aki pro és azért lelőhetetlen, mert Twitchen közvetít
várjuk meg, semmit sem tudunk, simán lehet, hogy a dz-ben esni fog a régi szetteknek nagyobb GS-ű verziója. Már csak 10 nap
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
veterán
válasz Balika23hun #19383 üzenetére
"de azért nekem ne érjen véget a játék és a karakter fejlődésének a lehetősége mert te többet fizettél érte"
Na ezt nem értem...
Tehát Te ugyan azt akarod, mint én, csak ingyen...Igenis ennyi volt az alapjáték. Patch még jön hozzá, de tartalmat már nem igazán kapnak az alap játékot birtoklók. Bemehetsz DZ-be, de ha agyonlő egy kimaxolt 26x-es karakter, akkor IJ.
A PVE területen pedig addig játszol, ameddig akarsz. Nem fogja kiírni a játék, hogy akkor neked itt most vége.
-
veterán
válasz Balika23hun #19380 üzenetére
Akkor kerlek nezd el a fejlesztoknek, hogy velunk kiveteleznek. Ugyanis mi fizettunk erte. Sokat...
-
Spancho
senior tag
Vagy delete helyett ,megveszed a dlc-t vagy 4000 forintèrt, ès elvagy vele 1-2 hónapot. Aztán megveszed a következőt stb...
4000 forint nem valami sok ,pár doboz cigi ,vagy 2 pizza.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
veterán
Eddig is ment a problemazas, hogy aki 1000 orat beletolt, az elonyben van... Fair dz-t??? Az itt sosem lesz...
Pve teruleten el tudsz lenni, es biztos vagyok benne, hogy dzben is.
Viszont abban is biztos vagyok, hogy en nem megyek majd dzbe, mert ott fognak trollkodni a kimaxolt karakterekkel. Es tegnap megint talalkoztunk a nem sebzodik 3 tartol sem, de o 3 sec alatt lelovi a 400 szivossagot... M1a-val celas nelkul, futtaba fejeseket lo... Tudom, tudom... Prok voltak... Igy nem oromot ad a dz, hanem bosszussagot. Emiatt is varom a dlc-t, az lesz a pve dz...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Balika23hun #19367 üzenetére
Ez igy van rendjen. Tudom, ingyen is adhatnak a dlct, akkor meglenne mindenkinek, de na...
-
pzstm
titán
válasz Balika23hun #19356 üzenetére
1 új Gear Set lesz nem DLC-seknek is...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
felteszem azért lesz ez így, mert az új szet csak a dlc területein esik majd.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
TTomax
félisten
Egyetértek...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Raulblanco
aktív tag
Nem rossz, nem rossz, egy sráctól kaptam DZ-ben, persze nem önként adta, kár hogy csak 182-es, de az vigasztal, hogy 2 hét és úgyis kuka lenne:
-
PETEE78
senior tag
válasz Balika23hun #19033 üzenetére
De ott van, hogy +1 mód tárhely... Írtam előzményben, hogy vagy x5 megpörgettem. Amikor kiválasztottam sorsolás után, hogy +1 tárhely akkor az nem adódott hozzá az alap 1 tárhelyemhez.
Ja és tegnap FL-ban 15 hullámnál elvéreztem egy random csapattal.
[ Szerkesztve ]
You are being revived
-
TTomax
félisten
válasz Balika23hun #18853 üzenetére
"aki kemény munkával összeszed egy megfelelő ruhát"
Ezen azért érdemes elgondolkodni,amikor egy játék átmegy "kemény munkába",ott komoly gond van.Bár egyébként inkább a "vak szerencse" lenne a helyes kifejezés,csak hát akkor az egész mondat értelmetlenné válik.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Balika23hun #18853 üzenetére
Eddig is voltak hülyeségei, de ezzel a csaló és rugó ugyan az a kategória álláspontjával szerintem végképp nevetségessé tette magát mindenki szemében, kész röhej
-
Brownage
tag
válasz Balika23hun #18769 üzenetére
az all skill-be nem tartozik bele a signature skill. Arra külön hivatkoznak ugye signature skillként. Mint ahogy slot modokon is külön van skill haste, ami az összes skill cd-jét csökkenti és signature skill resource gain, ami a signature skillt gyorsabban tölti.
-
nagyúr
a skilled fejlövéses ölésenként, a trained critical találatnál csökkenti a signature skill reuse-ját.
a coolheaded fejlövésenként, a determined pedig ölésenként csökkenti a skillek reuseját.
afaik mindegyik a leírásnak megfelelően működik.@Madridista83: pvpben jó tud lenni a shoti, de sajnos ez pve talentekkel van tele. a ferocioushöz ráadásul kell 2k+ mindhárom statból. az alapsebzésétől függően lehet használható, vagy sem. craftolni tudsz szerintem jobbat.
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco07
aktív tag
Valaki pár napja, talán War-zoz azt mondta, hogy a coolhead csökkenti a signature-t is, de nem néztem vagy próbáltam, szóval passz. Én a leírásból arra gondoltam, hogy nem csökkenti a signature-t, illetve logikus is lenne hogy nem, hiszen a skilled kevesebb "jutalmat" adna akkor ritkábban és nehezebben teljesíthető feladatért mint amit a coolhead ad.
-
veterán
válasz Balika23hun #18767 üzenetére
Coolhead - Fejlövésenként csökkenti a skillek CD-jét. ( Q , E )
SKilled - FEjlövéses ÖLÉSENKÉNT csökkenti az egyedi képzettség CD-jét! ( T )Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
ForRedGlory
félisten
válasz Balika23hun #17444 üzenetére
Most beengedett, bár ne tette volna. Az fps minimum harmadolódott és szaggat. Azt hiszem megint pihentetnem kell, amíg ki nem irtják ezeket a bugokat
-
Pacy
aktív tag
válasz Balika23hun #14424 üzenetére
Szóval ez egy "trükkösen" feltornázott dps kép?
-
Pilok
tag
válasz Balika23hun #13821 üzenetére
Okes akkor nem kell masodikat kraftolni
-
D.Orion
veterán
válasz Balika23hun #13305 üzenetére
Két-három nappal a fix boss arany előtt lettem lvl 50 DZ-ben ha jól emlékszem. Folyamat 95-98% volt a gyűjtögetésem, mert úgye 100% felett az is bugos elvileg.
Napi szinten játszok a megjelenés óta, lvl12 óta vagyok dz-ben, napi 2-3 kimentés és összesen egy kibaszott MIDAS esett aranyban!Haveromnak ugyanez, összesen két arany...Az elmúlt napban az én tech karimnak kibaszott felszerelés módosítók és fegyvermódok estek. Semmi más!
Velem együtt lévő dps karinak 30% svaceng mellett atomfegyverek. Balanced karinak meg kibajó zsák, térdvédő. Ezt is nagyon gyorsan meg kéne csinálni.
Lassan nincs értelme a dz-nek és vele együtt a játéknak sem, számomra. Meg lehwt nézni feljebb a cuccaim, hogy mekkora átlag alatti vacak, ezt adja a dz. Dps kari nem is tudnék lenni. -
Lefty
addikt
válasz Balika23hun #13305 üzenetére
Na igen, meg ahhoz, hogy normalisat kapj vagy 15-szor le kell craftolni legalabb, na most az mennyi alapanyag egy 200 gear score koruli fegyvernel? Rohadt sok. Aztan mehet a veget nem ero guberalas DZ-ban.
-
marilllyo
veterán
válasz Balika23hun #12318 üzenetére
Szóval folytatódik a grind-fest.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Balika23hun #12318 üzenetére
"Arany M1A recept dz rank 75-től "
Hogy miii? Hol? Mennyibe kerül?
szerk:
Valakinek jó cuccokat dobált.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Lefty
addikt
válasz Balika23hun #11956 üzenetére
Azokat a tervrajzokat mar ugy sem PC-ert tudod majd megvenni.
-
pzstm
titán
válasz Balika23hun #11857 üzenetére
Az meg a masik, hogy a dz-t ketteszedik ugyebar....de a sarga itemek level szintje miatt mi varhatoan csak DZ5-6ban leszunk, bar ketlem, hogy a tobbi magas szintű jatekos nem igy tenne...akkor viszont ezt ha meg megspékeljük egy kis supply droppal, akkor én igazi vérfürdőre számítok 😁
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Balika23hun #11857 üzenetére
"ha jól sejtem tömegével fognak hullani a fegyver és ruha módosítok"
Meg a fegyver modok. Ezt beszéltük tegnap épp, hogy vajon miből kapunk majd többet. Lesz 500 Midas mindenkinél, vagy csak modokat kapunk majd dögivel?
Live-Die-Respawn
-
ZsyfKo
senior tag
válasz Balika23hun #11816 üzenetére
Nem is rossz ötlet.
VGNGR: jól mondod, ma kipróbáltam asszony gépen, mert lehet ő is megvenné, gondoltam előbb nézzük meg menne e, mert nincs meg a minimális követelmény, de i5, gtx 560ti, 8gb ram is bírta a játékot lowon.
OnePlus 8T
-
addikt
válasz Balika23hun #11816 üzenetére
Meglátjuk, nem fog azért gyakran gear set darab hullani szerintem
[ Szerkesztve ]
-
ada19
senior tag
-
Hunt3r22
őstag
-
Egonyolc
aktív tag
válasz Balika23hun #11146 üzenetére
Nyersanyagra alternatíva, hogy csinálsz egy új karakteret, elmész a Nagypostáig.
Lila cuccot (3K-8K) a 30-as beteszi a "stash"-be, kiskarival eladod, megveszed az alacsony szintű kék(zöld) cuccot (300-500) és vissza "stash"-be. Nagy karival szétbontod.[ Szerkesztve ]
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
vendingo
veterán
válasz Balika23hun #11146 üzenetére
A maszkot már megvettem, az jó vétel volt.
Próbáltam kihíváson lexingtont, de nagyon lassan ment le random csapatokkal, volt amikor 50 perc után kiléptem, mert meguntam.
Főbázison időnként változik az emeleti vendor készlete?
Most láttam nála egy arany vectort, de nem mertem megvenni, helyette maszkot vettem.norti: köszi
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
VirDan
aktív tag
válasz Balika23hun #10339 üzenetére
Okay, rápróbálunk egy párszor
PSN / Steam / Epic / Ubi : Nomad-HUN
-
marquuard
veterán
válasz Balika23hun #10339 üzenetére
Minden challenge mód ad 30+ PC-t, nem muszáj napi küldetésnek lennie.
PSN ID: marquuard
-
oneal1
senior tag
válasz Balika23hun #9544 üzenetére
jaaa hogy már reggel jön a patch
azthittem később, még nyomtam volna egyet
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest