Hirdetés
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
RECSKA #19385 üzenetére
Ne haragudj hol írtam olyat hogy én ugyanazt akarom mint te csak ingyen????
Én azt írtam hogy lehetőséget akarok hogy tovább fejlődhessek a régi szettek segítségével.De úgy látom hogy más irányból kell megközelítenem a dolgot, ha a régi szettek gear score-ja nem növekszik csak az újjaké akkor ti is kukázhatjátok a sentry és striker itemeket és maradnak az újak ergo kevesebb kombinálási lehetőség lesz.
Ha csak az új területen lehet magasabb gear score-u fegyvert és szett itemet szerezni akkor az eddig tartalom számotokra is elavul mert nem fogtok bemenni falconra vagy clear sky-ra hacsak 204/240 esik, dz-ről nem is beszélve. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
RECSKA #19385 üzenetére
"Igenis ennyi volt az alapjáték. Patch még jön hozzá, de tartalmat már nem igazán kapnak az alap játékot birtoklók. Bemehetsz DZ-be, de ha agyonlő egy kimaxolt 26x-es karakter, akkor IJ."
Ez így ilyen formában kicsit szemétség nem gondolod ? Az oké hogy ne kapjanak tartalmat a season pass-al nem rendelkezőknek, de azoknak akiknek megvan nekik meg ne adjanak akkora fölényt... Attól hogy nem vettem meg a dlc-t még had élvezzem a DZ-t, és ne agyongear-el emberekkel dobjon össze, vagy csináljanak egy új dz bracket-et.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- GTA V
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SörcsaPH!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest