Hirdetés
-
GAMEPOD
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #46196 üzenetére
A visszarúgástól
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #46189 üzenetére
A fegyvereknek "magyar viszonylatban" visszarúgása van, nem? Szerintem az helyes
-
PETEE78
senior tag
-
PETEE78
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #43803 üzenetére
komoly megmozdulás.
Csak mert megérdemlik...
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #43493 üzenetére
most még...
Nekem is így volt nyáron...
-
PETEE78
senior tag
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #42985 üzenetére
A deltákat hol kapod? Küldetéseknél? Mostanában megint aprítom, eddig főleg (csak) LS-re mentem, ott még egyszer se kaptam 1.7-óta Deltát.
Egyszer még 1.6-nál volt kontakt hibám a router kimenő csatijánál, akkor kaptam jó pár deltát. Persze ez nem jelent semmit, csak jelzem nekem volt már ilyentől sorozatos deltám.
-
PETEE78
senior tag
válasz
arnikusz #41993 üzenetére
2 napja frissítettem 1.7-re gondoltam ránézek hátha megint lázba hoz.
csalók, lag... még szarabb mint volt
Az a csaló aki nem csal?
Lesz ebből még valami? vagy csak a lassú kivérzés?
Jó lett volna pár csapattárssal még játszani, de pár kör után feladtam.
Figyelek, ha bannhullám lesz () újra mehet a csépelés. Addig pihi.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Mizol25 #38833 üzenetére
Nem kell senkinek elfogadni se a stílusát, se a szélsőséges megnyilvánulásait gondolok itt pl a névhasználatra...
Az hogy valakinek tetszik vagy nem tetszik az megint más dolog.És "vicces" hogy havonta 1x benézve mindig ilyen és ehhez hasonló marakodásokról l olvasni...
-
PETEE78
senior tag
válasz
BobMunkatárs #37037 üzenetére
Hát akkor ki kell kérni a bizonyítékot. Ha nem tudnak semmit szolgáltatni azon kívül hogy magas volt a K/D arányod, akkor nincs miről beszélni, nem szabad hagyni, sőt viccen kívűl még kárpótlást is kérhetsz.
Majd adnak 20 uplay pontot(#37039) xyvalaki
mostanában divat lett a mob Dzsekó dance
-
PETEE78
senior tag
válasz
bandras54 #37024 üzenetére
Milyen alapon végleges? Véglegesen? Ez nekem ultra magas. Verbális bántalmazásért elveszik valaki tulajdonát? Ezek szerint csak béreljük a játékot?
De az orosz csítmatyi feltörheti az accot ugye és olyan bénák, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. Azért nem lehet őket karóba húzni mi? Ezek után már csak dicsérni lehet majd a csítereket, ha nem teszed akkor 1 hét bann. -
-
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter #36597 üzenetére
Enyhén szólva bosszantó tud lenni, mikor mész vissza B-re 4. alkalommal és 4v1 meg 3v1 helyzetekbe leszednek, majd rohansz fel a lépcsőn és befutsz a textúrába, majd beragadsz és ismét leszednek! Tegnap is
ez történt. A csapat fele állt a másik fele meg mobozott. Ja és a játék feléig vezettünk...[link]
-
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter #36537 üzenetére
Kimentésre jönnek mint az ingyen kajára. Multigrupiba vár mindenki aztán, ha megunják akkor a 20 német vagy orosz együtt leszed egy 4-es csapatot, majd megint kiállnak a sarokra mint a repedt sarkúak.
Ha 20 embernek megyünk vissza négyen és egyet-kettőt leszedek közülük már megérte.
A last stand meg jó volna, de valahogy túl populáris a játék összességében. Emlékszem amikor először mentem DZ-be, az tetszett meg benne amit a neve is takar. Volt egy sötét hangulata. Most már ez az érzés abszolút elveszett. Jó volna, ha ezt vissza tudnák hozni és az nem a hullazsákok darabszámán múlik, hogy hány darabot dobálnak be a zónába.
Lehet ezzel is úgy vannak, mint mostanában minden játékkal, univerzálisra akarják venni, hogy a 6-99 éves korosztály mindenki megtalálja benne a maga örömét, csak így a játék egyénisége tűnik el a semmibe.
Igen ettől függetlenül még mindig nem tudom lerakni -
PETEE78
senior tag
válasz
arnikusz #36340 üzenetére
A végén taktikusban voltam, úgy is le lehet tolni. Random csapattal. A lényeg, hogy te legyél a leader, aki nem csinálja, vagy bénázik annak tedd ki a szűrét és keress új csapattagot. Szemétség vagy nem, de a te játékélményed rombolja, ha nem együttműködő. 4-5 ember lecserélődik, mire összeáll egy jó csapat.
-
PETEE78
senior tag
Azért ezt a lost sign betörést odatették. Nem gondoltam volna, hogy ennyire húzós lesz. A végén dobott egy ferrot. Na mondom de jó még egy, erre már majdnem kiléptem amikor írta az egyik csapattárs, hogy a championja kell-e valakinek. Elcseréltük...
Végig Alphaba, majd a végén taktikusban voltam.A fele módosítók hiányoztak...Eddig ez tetszik a legjobban az összes betörés közül.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Krissz1983 #35715 üzenetére
Domination, ponthúzogatós, foglalós játékmód. Ahol belépsz az LS-be, ott az ajtó előtt a terminálnál van egy okító anyag, amit többször meg lehet nézni.
-
PETEE78
senior tag
válasz
#18193920 #35709 üzenetére
Abszolút asszertív hozzáállással...
Az a tag, aki nem osztja az észt, csak poénkodik vagy esetlegesen még rosszak is a meglátásai, ugyan-úgy részese a topiknak. Nem kategorizálhatsz, rangsorolhatsz ez alapján senkit (maximum magadnak). Ha valaki tényleg odáig megy, azt a közösség hidd el helyre rakja.
Részemről van akit a poénjai miatt bírok, mást meg éppen a szakmaisága miatt. Nem kell ráparázni senkire. Teljesen jól megvagyunk.
-
PETEE78
senior tag
válasz
#18193920 #35698 üzenetére
A kép lényege, hogy szoros volt a mérkőzés. Se több se kevesebb. Jó érzés volt így végigjátszani a játékot.
Mindenkitől elnézést kérek, akinek beletapostam bármijébe is.
Én telesírtam éjszaka a párnámat a "nézd hány pontom lett" képek miatt. Ezért raktam ki bosszúból.Ha nem próbálnál egy ilyen kép mitatt itt rendet rakni, nem is volna feszkó.
The End
-
PETEE78
senior tag
válasz
#18193920 #35691 üzenetére
Köszönöm a kimerítő tájékoztatásod!
Akkor majd szakmai szemszögből is megközelítem ezt a posztom. Pár óra, csak írok róla egy 10 oldalas esszét.
Ez a topik már tényleg vicc...Még szerencse, hogy a játékostársak 90% át innen ismertem meg, és senkinek nincs ilyennel problémája (akikkel én játszok) és nem függök ilyen szinten ettől a topiktól, De lassan már mindenkinek elveszitek a kedvét attól, hogy egyáltalán megosszon valamit. Értem én az OFF topikot csak nem tetszik, de tudomásul veszem.
Csak Te akadtál fenn ezen senki más...
-
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter #35686 üzenetére
-
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter #35588 üzenetére
Erről a képről eszembe jutott egy régi emlék...
Egy lepukkant buszjáraton utaztam, már nem emlékszem hova. Egy rossz arcú "nő" állt a a csuklós résznél a busz közepén. Melléálltam, majd ahogy lenéztem a kezére a kapaszkodón, csak egy kifakult, szétfolyt tetoválást pillantottam meg a kezén az alábbi formában: "ÜS!" Igen, így ahogy írom -
PETEE78
senior tag
Azt valahogy érzi az ember, hogy a szokottnál nagyobbakat darálnak a HP-jából.
Ilyenkor általában még 1-2x visszamegyek az illetőre, hogy valóban én topáztam-e (igen olyan is van, hogy jobban játszik...), vagy tényleg valami van a palacsintában. Ha 3-4 alkalommal ugyan úgy bedarál, akkor hagyom a fenébe.
Mert, ha valaki nagyot sebez, annak normál esetben könnyebben is jön is le a HP-ja, ha nincs okosítva...Tegnap LS-en volt egy shotis csávó kergetett végig
Kb 1x tudtam leszedni, azt is segítséggel. Számomra egyértelmű volt, hogy okosított titánnal álltam szemben.
Alapjában én is kevés csalóval találkoztam eddig.Eddig... -
PETEE78
senior tag
Sentry-t próbáltam tegnap M4-el, csipával+ heal box+fürkészaknával. Kellemes meglepetés volt. Nekem bejött.
Köll még rajta alakítani, de már most egész jó...
Majd a taktikust is ki akarom próbálni...............
Konkrétan még ládát nem vettem 1.6-ban, és tele vagyok lóvéval. Ha már tüsszentesz akkor is ad egy ládát. Nincs kedvem vásárolni-nyitogatni, pedig azért farmoltam orrvérzésig
Egész jó cuccokat raktam el 1.5-ben, nem érzem szükségét, hogy vegyem harmincasával a ládákat. -
PETEE78
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #35290 üzenetére
-
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter #35156 üzenetére
Jó is az az M870
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #34793 üzenetére
Rendben, ha összeraktam a gépet írok nekik , hogy start
Vagy nyomom a piros gombot
-
PETEE78
senior tag
Annyira ráállt mindenki a gyűjtögetésre, hogy tuti biztos emelni fognak a láda árakon. Főleg, ha Matolcsyn múlik a beárazása
-
PETEE78
senior tag
válasz
Krissz1983 #34449 üzenetére
Többen írták, hogy a páncélrombolás 1.6-ra kuka. Az meg már mindjárt itt van remélhetőleg.
Basszus jövő hét keddnél előbb nem lesz összerakva az új konfig, a régit meg részben elpasszoltam. 2 napja nem játszok, de már most elvonási tüneteim vannak.
Akkor addig kompenzálom egy kis horror movie-val.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #34374 üzenetére
A Bullet Kingnél volt olyan bugom, hogy nem tudtam leadni a safe house-ban a küldetést, így boss se volt, bármikor mentem oda. Aztán most hétvégén haverral csapatban már le tudtam adni. Azóta van Bullet King is.
-
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter #34264 üzenetére
Pont tegnap teszteltem a többiekkel az M700 carbon-t. Nem finomkodik, ha jó a gear és a többi kigészítő könnyedén elaltatja az ellenfelet.
-
PETEE78
senior tag
válasz
myckey #34202 üzenetére
Relax! Főleg ebben a "feszült" időszakban!
Köszönjük, hogy megosztottad a videót. Az, hogy valaki csalónak minősíti, azon miért akadsz fel? Nem irányult feléd semmilyen támadás ezzel a kijelentéssel.Elmondta róla a véleményét, lehet már máskor is. Nagy kaland ugord át. Más nem biztos, hogy tisztában van vele. Egyébként, ha jól tudom valaki írta, hogy találkozott is vele már párszor DZ keretein belül és nem volt elájulva a viselkedésétől.Más is írta már, hogy szerinte csaló. Ettől függetlenül még hasznos a videód amit linkeltél. A kettőt ne keverd.
A végére meg odaírod, hogy mindegy, meg peace.
Inkább először peace és utána ne akadjunk fel ilyeneken.Ez nem kioktatás, hanem kérés.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #33829 üzenetére
Szerverhiba miatt az SP árát levontuk a lakossági folyószámládról. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.A megerősítést használva visszaállíthatod a DLC kiegészítéseket, de ezzel némi pénzed elveszhet.
'----' Megerősítés Esc Mégse -
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter #33715 üzenetére
Inkább jöjjön kicsit előbb, de anticheattel
-
PETEE78
senior tag
válasz
Rossonero89 #33525 üzenetére
"Misi"-ék 4-en tegnap este betaláltak minket is kimentésnél... leszedtük őket, majd 4v3-ban (ebből egyikünk farmolós szettben) leszedtek. Aztán utánuk mentünk a tetőre. Megkérdeztük kell-e a táskájuk amit elhagytak. Akkor már nem akart senki ugrálni.Elkezdtünk dumálni, megnyugodtak a srácok aztán még lövöldöztünk egy kicsit mobokra, majd én leléptem. Ebből csak azt akartam kihozni, hogy annyira azért ne sajnáld őket. Hozzánk se úgy jöttek oda, hogy de jó magyarok vagytok csáó, hanem volt egy kis éle a dolognak (kb: JÉÉÉÉ "EZEK" MAGYAROK kezdés után volt egy érdekes hanglejtése az egésznek)+persze bepróbálkoztak.Kezdők vagy nem kezdők tök mindegy.
Ez is a dz egyik arca.
Bocs Razor, de ez még kikívánkozott belőlem a tisztánlátás végett. Ha problémás a poszt, töröld nyugodtan. És igen ez csak egy játék... -
PETEE78
senior tag
Ez a DZ már tiszta Battle Royale
Tegnap esti DZ lakógyűlésről a csoportképet megkapta már valaki? Szépen megvolt mindenki egymás mellett. Megköszönném, ha belinkelné.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #33251 üzenetére
azt kiírta, csak a semmiből jött csapástól estünk össze mi is 3-an...
Tudod, mint egy kék halál
-
PETEE78
senior tag
válasz
pendre54 #33249 üzenetére
Tegnap dz6 kimentésen ugyan ez. egyszerre feküdtünk 3-an. Nem is láttunk semmit. Majd odajött a srác, a nevét nem tudom (otthonról majd linkelem, de szerintem ez egy másik volt) és még elkezdte lehordani a csapatunk, hogy omg az egész loot mennyire sz@r és erre kellett idejönnie?Mekkora pofa
-
PETEE78
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #33101 üzenetére
Akkor talán most nagyobb szerepet kaphat a Barrett mellény+ special táska.
Aki meg nem tudot jófajtát farmolni magának.... Majd biztos adnak mindenkinek egyet ajándékba -
PETEE78
senior tag
válasz
Anfänger #33087 üzenetére
Jaja én is így használtam mostanában, besegítettem a páncélrombolásban, de takarításhoz is nagyon jó. PVP-re azért heal láda+ sekker kombó hasznosabb. Olyan lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem helal-tem a csapattagokat...
Vagy 2 DPS 2 Taktikus kombó-val már megint más a helyzet. Az egyik marad mondjuk seeker+sticky kombón, a másik meg hozhatja a dobozkáját.
-
PETEE78
senior tag
Viszont, ha hosszútávon nem kezdenek a cheat kérdéssel semmit, akkor azok akik ráuntak a PVE-re és benéznek DZ-be azok is le fognak lépni, illetve a játékot is leteszik.Mondván 150x megcsináltam már PVE-ben ezeket a küldetéseket, a sörvájvör mindig deltát ad, amúgy meg összeraktam a szetteket amiket akartam, de többihez már nincs idegem, mert mindig sz@r a loot, DZ-ben meg állandóan leszednek a csalók. Aztán elmegy inkább For Honor-ozni. Akkor lesz majd megint játékos visszaesés.
-
PETEE78
senior tag
Nem lehet, hogy azért hisztiznek többen a tárazásra, mint a cheat-re (hozzáteszem nekem is szúrja a szemem nem is kicsit, ez most lényegtelen is), mert azok akik ezt szóvá teszik java része csak PVE-ben érintettek és baromira nem érdekli őket a PVP meg a cheat-erek? Arányaiban mennyi lehet a PVE és PVP játékosok száma?
-
PETEE78
senior tag
válasz
arnikusz #32668 üzenetére
még egy kis off ...
A régebbi állapotokhoz képest, mivel gyenge a gépem, egy ideje csak félelmetes minimum beállításokkal tudok játszani DZ-ben. Kb fél évvel ezelőtt minden probléma nélkül tudtam rohangászni, töltési és egyéb anomáliák nélkül, 720p-ben, elfogadható beállításokkal. Szerencsére alakul a vasam, de ez akkor is érdekes... -
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest