-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz PETEE78 #37028 üzenetére
Én is hallottam már olyanról, aki beszólásért végleges ban-t kapott, nem tudom milyen mértékű és vulgáris volt, valószínűleg "eléggé".
A "vicc" az egészben az, ha pl egy csíter felveszi azt ahogy őt szidod, téged simán bannolnak, Ő meg röhög a markába.
Más dolog a mérték, ezért ugye azonnal végleges ban, míg csalásért meg figyelmeztetés, meg stb stb.
Meg ki se bannolják, pedig folyamatosan csítel...;) - The Power of the Light Side
-
BobMunkatárs
csendes tag
Ez az amit mondok, hogy cheatelhetek orrba-szájjba , csak ne beszéljek csúnyán???? (Hozzáteszem, hogy az npc DZ02 checkpointon talán, úgy hív hogy "Hey stupid come here") A valódi okot, persze nem mondták meg, mert kérdeztem tőle a beszélgetés alatt nem eyszer, hogy mondja meg mikor, és mi volt az ok, mert nem egyértelmű a ban oka (csúnya beszéd LOL) ez csak az én ötletelésem. A másik, hogy ha pedig ez az ok akkor hol van a lépcső mármint 1. warning, 2. suspend. 3. peranent ban. Ez esetben nem volt meg a két lépcső, amit mondtam is Uborka Józsinak, de sztem Ő nem beszélni angol tökéletes, mert csak a sablonszöveg ment!!
[ Szerkesztve ]
-
bandras54
aktív tag
Tiltott szóhasználatért más online játékban eddig csak chat bann, vagy pár nap, max. Egy hét account tiltással találkoztam. A súlyozzással elég nap problémák vannak ubisoftéknál. Pedig aztán én anyáztam már (és még durvábbakat is) DZ-ben egy-két gyökér miatt. Úgy látszik eddig mákom volt, h nem csengettek és vitték el az egész gépem.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!