Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz #35434496 #36588 üzenetére

    Azt nem is írtam még hogy mindkét meccsben az volt hogy 1v4 támadtam a B pontot percekig, a csapatom sehol (forever alone) és már a sirás kerülgetett hogy mégis hol a (sok-sok káromkodás) -ban van a csapatom hogy megint egyedül támadom a B-t, de mint késöbb kiderült azért, mert befoglaltak 1et a kezdö bázisunkbol igy senki nem tudott rám vagy a közelbe spawnolni, csak hátra, ott meg épp spawncampwlték öket (csak ezt ugye 1v4 közben nem nagyon volt időm megnézni) a seekermineos meccsen 3 seeker mineos a másik meccsen meg 3-4 deadeye :))

    A legjobb az volt mikor az egyik seekeressel 1v1eztem. Elhajitotta a seekert, aztán körbe-körbe futott strifeolva, nem lött rám, hát ugy good luck lelöni :) Futott körbe körbe mint ha megkerült volna amig visszajött a seekere, aztán ismételte a kis ritusát.

    Le kellett volna b.szni egy shokkturretet és agyonlöni de nem volt annyi lélekjelenlétem amikor egyedül voltam elől ismét, és a csapatomat közbe meg spawncampelték. :)

    Mondjuk amikor 1v3ban 2 Deadeye nem tudott lelöni (pedig 2-3 lövésüktöl feküdtem a meccsen ha eltaláltak) inkább sárga ultiztak egy szál személyemre na az priceless volt :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák