Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz [hun] warhea #15029 üzenetére
Azért le a kalappal előtted, h próbálkozol ékezetes betűket írni mindezt a Nép nevében!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #14985 üzenetére
WH-nál én arra gondoltam, h látni mindent falon keresztül, nem feltétlenül azt, h lelövi.
Sokféleképpen lehet a csíterkedést mérni, csak legyen jó és tuti biztos, mert ha vki olyat, esetleg több embert vág ki a banhammer, aki nem adott rá okot, na akkor van probléma, sírás, jogosan.
Ja igen, aki a YT-on mutogatja (YT celeb akár, tökmind1), h mit hogyan csinálj a csíttel és ott a uplay neve és még mindig látom, h aktívan játszik, na akkor kicsit nem tudok hinni ezeknek az 5 perc alatt 13 ember vágott ki a szerver.
Egyébként mikortól él ez a dolog? Pl. a képernyőn egyik sarokban ezt szépen kiírhatná, ahogy a PB vagy a FF teszi pl. a BF4 alatt, aztán látnám, h ez tényleg így banolva van és nem parasztvakítás...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz vegitossj7 #14980 üzenetére
Legyen igazad.
-
prokxy
veterán
válasz vegitossj7 #14949 üzenetére
"Bizonyos "impossible event"-ek vannak a szerveroldalon, amiknek adatai ismeretlenek. Valaki eléri az értéket, repült." => oké, akkor le kell venni az RPM-et 9999-ről 3000-re => problem solved!
Ettől függetlenül a WH és társai mennek, szóval ez csak tüneti kezelés kb.
Viszont örülök, h amikor már mindenki aki hackelésre szánta rá magát, az megszerezte a max szintet, illetve a maxos GS geart, akkor lépnek, gratula, jóóóóóóóóó nagy szervezés kellett hozzá.
-
prokxy
veterán
Nemtom, h írta-e már vki, de 3.5GB a patch!
Nagyon gyorsan lejött, a sebességükkel nincs gond.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz warcat #12156 üzenetére
Hali, ezt hogy kell érteni a SET-ekre vonatkozóan? "A hivatalos heti egy darab ugye nagyon kevés"
Hetente egy esik és kész, pl. egy térdvédő az adott küldiből vagy hogy?
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
Most AK74-gyel zúzok, aki Vectort is használ(t), mesélne picit, h megéri-e váltani? Drága az a PC és ezen gondolkozom, h megvegyem-e!
-
prokxy
veterán
válasz daveoff #9867 üzenetére
EMS-sel együtt indítok új karit, ha gondolod, gyere. Ha lesz Trade, akkor feldobja még majd a dolgokat!
Ne aggódj amiatt, h pátyolgatni kellene Téged, simán fekszünk néha mi is!#9866) .LnB: ha nem lesz ma pohár, akkor este 8 után várunk szeretettel!
-
prokxy
veterán
válasz daveoff #9810 üzenetére
Nekem most van kedvem játszani, nem vagyok nagy pro (159/69/19, de ha van tank, akkor 171/55/21), de EMS-ékkel a challenge elég szépen lemegy! Kivéve, ha zero épp pistol only napot tart!
Jelenleg élvezem, hogy meglett a DZ50, vásárolgatok, kraftolgatok, van így fejlődés is, most jön az, h finomhangolom a drágámat, ill. specializálódni kellene vmire, mert az, h mindenki csak a DPS/Heal vonalon szaladgál az elég egyhangúvá teszi a küldiket a csapat részéről.Napizunk, DZ-ben farmolgatunk, ha úgy van, ill. nálam még ott a maptakarítás is. (van jópár mellékküldi szabadon )
A hétvégén indítom a második karakterem, akivel a sztorit helyezem előtérbe, belőle lesz egy bazi nagy tank!Várom már a köv. kieget, hiszen bejönnek a SET itemek, amik felforgatják a dolgokat a setbónuszukkal.
Sokan panaszkodnak, h nem esik csak ritkán HE tárgy/fegyó. Most az jobb lenne, hogy minden bossból az potyog? Teljesen elértéktelenedne az egész, nem értem őket. D3-ban megtanultam, h ki fog esni aminek kell, csak idő kérdése! Nálam napi 4 óra játékkal átlagban kétnaponta esik egy HE cucc, ami nekem pont ideális. Ha jó, akkor upgrade és megyek reforge-olni, ha nem jó, akkor pedig alapanyag lesz belőle.
Bár nekem nem nagyon van ami nem jó, mert a tanknak a skill kell meg a HP, vmelyikre úgyis ad, ha meg túl firearmos, akkor meg reforge és kész.Szóval várunk vissza Mester!
-
prokxy
veterán
Nagyon pörög a topic Srácok, tegnap du. óta 121 új hozzászólás!
-
prokxy
veterán
Nekem kb ugyanúgy van belőve az AK, mint neked, picit több a damom vele (elég jóra sikeredett, 154k). Próbáltam a többi fegyót, de nekem ez jött be a legjobban. Mindkét talentje aktív, 26% krit és +24% dam fejre.
Ma meglesz a DZ50 remélem és akkor kipróbálom az Augot (EMS szerint naon fasza), meg kéne vmi M1A gold fegyó. Vector nekem közelre adta, távolra elég szar. Cascadius vagy mi az pedig jó-jó, de az AK-t nem éri utol. Ja igen, még a leg ACR-E-t akarom kipróbálni, az meg Zero favoritja!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz daveoff #9508 üzenetére
Nekem is nemsokára indul az új karim, a stash-em már tele van a rá váró cuccokkal!
Ő kizárólag single only lesz, max a mission-ökhöz kérek "segítséget", de a sztorí a lényeg.
A főkarakterrel kifarmolt kreditet az új is látja? (főnixet és dz-t is?)
Amint 30-as lesz kap egy szééép tank buildet, mert az ismerősök közül mindenki csak a DPS-t tolja. Persze a challengek lemennek szépen/gyorsan úgymond erővel, de egy tankozással lehetne picit máshogy.Vki egy patch notest/changelogot belinkelne pls?
#9532) Landon: lehet, a story miatt, de a játék nem a single módról szól, hanem coop.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Ma este 8-tól kifulladásig keresek 2 embert LVL 20-25 körül, hogy együtt takarítsuk ki a mapot, közben feldobjuk néha egy kis DZ-nal! TS vagy ingame voice chat kell! Erre válaszolva jelentkezz vagy priviben pls!
-
prokxy
veterán
válasz Gordon32 #7743 üzenetére
Van benne ilyen opció, lesz belőle kék fegyóalkatrész, amit később kraftoláshoz fel tudok használni.
hátránya, h randomot ad, van tól-ig érték és aközött ad be pl egy fegyót. De a típusa, pl. már fix.#7744) cain69: kösz, este megnézem. Egyelőre szinte csak 1 fegyvert használok, ha lesz jó és más típusú másodlagos, akkor változatosabb lesz kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz daveoff #7725 üzenetére
Tudom, csak fejre megyek, amikor még elég erős volt a scar-h, 2000 körüli DPS-sel, lvl8 körül csak azzal toltam.
Mondtam EMS-nek meg Zeronak, h lvl30-nál én is csatlakozom hozzátok, de az még odébb van.
Kedvencem skillem a pokélabda, nagyon bírom!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz daveoff #7715 üzenetére
Jelenleg itt tartok, ezeknél jobb fegyó még nem esett:
Nemtom, h ez most jó-e vagy sem, de DZ15-ösök ellen elég szépen bírtam.
Persze ott 7300-ig feltolom a HP-t egy kis DPS és SKILL rovására.Van még egy erősebb shotim, de azt vettem észre, h nem nagyon veszem hasznát, akkor már tényleg vmi csipa kéne!
Ma kb. 20:00-tól keresek 2 embert lvl12-15 körül szabad foglalkozásra: mission, encounter és persze DZ vegyesen!
#7719) lofagi: könnyen, valóban, ha úgy ráér, mint Te! Indíthatnál kiskarit és jöhetnél velünk, tegnap is elkelt volna a help!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
prokxy
veterán
Tegnap mindenhogy próbáltuk a group csetet aktiválni, de sehogy nem sikerült.
Van vkinek ötlete, h mit állítsak át/próbáljak meg?TS-en leszek este 8-tól.
Ja igen! Aki lvl12-15 körül van, jöhetne este mission-özni és DZ-zni!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Ezek a napi/heti küldik 30-as szint felett jönnek be ugye?
#7640) Gaben1987: én pedig már azt sem tudom, h innen kivel játszottam fél3-ig, 4:50-kor pedig csörgött a teló, h indulni kéne lassan!
Ma leszek este 8-tól ismét![ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Beírom, h /g vagy /p és semmi...
Pedig ez alapján kéne:
/w [Nickname]: This Changes chat to private and write to player Nickname.
/p, /g, /group: This Changes channel to group chat.
/1: This changes channel to world chat.
/s: This changes channel to message (probably this is the local chat so it can read only near u)A /1 az működik. Mi a tök baja lehet?
-
prokxy
veterán
Srácok, szééééétbasz az ideg!
Mivel írok csoport csetbe? Bejoinolok a játékba, csatlakozok csoportba, Enter, majd /group, enter megint és ugyanúgy Pennysylvania Plaza-t ír. Nem vágom...HELP pls!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
-
-
prokxy
veterán
Épphogy lvl9-en, DZ nélkül ez jónak számít? 3300 DPS-2700HP-700SKILL
-
prokxy
veterán
válasz Snip3r_HUN #7331 üzenetére
SniperHUN, Cris99! Hányas szinten vagytok?
Tegnap Cris csapatába bementem, de a drága inaktív volt, csak ott guggolt egy bokorban (hasmenés? ).A group-ba hogy lehet írni? Nekem a /group nem működött, ötlet?
Pohárék is ott voltak, meg másik csoportban innen 2 srác, Zanzamaci talán, ők beszéltek, de engem nem hallottak, pedig azelőtt jó volt a mic-em. Nem vágom...Ma 20:00-tól jövök egy LVL9-es karival, ki jönne attól az időponttól hasonló szinttel?
-
prokxy
veterán
Aki este 7-8 körül kezdené a játékot, vegyen fel pls! TS nem árt
-
prokxy
veterán
Akinek van XL-es pólója, azzal bizniszelnék egyet!
#7229) Sósperec: jóvanna, erre képes a 640-es Lumia!
(#7233) .LnB: úgy akartam, h ne csak a sapi látszódjon, hanem milyen felvéve, mert a neten a sapiról van kép sztem.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Megvan a Gold Edition, a Mammutos 576-ban vettem át!
Én még aggódtam, h nem fogja normálisan szedni lefelé...
Sapka meg ilyen: (melóban a budiban szelfi ) Nekem tetszik ez a sapi, póló csak L-es volt, de nem bántam meg, h a sapit kértem!
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Nekem egy kicsit gyorsabban kéne, na de majd meglátjuk, azért köszi.
Este jövök, TS-re majd gyere és mehet a móka!#7191) malacka87: sokan írták,h Alt+Enter megoldja, nem segít?
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz joco999 #7175 üzenetére
Mammut 576-ot most hívtam, még nem kapták meg a játékot. Vmi kiscsaj vette fel a telefont és megnyugtatott, h 11-re ott a cucc, szóval nem sietik el... Nem mintha számítana, h most van 3-kor.
Aki most/délelőtt aktiválta be, tudja húzni le rendesen a hálóról vagy döcög a letöltés?
-
prokxy
veterán
Ha csak 10 ilyen lesz, akkor az egy délután kb. Persze ha szinthez lesz kötve, akkor kitolja a játékidőt. Bár már a nyílt bétában is az altf4-en volt a kezem, mikor több percig csak kutyagoltam, mert semmi nem volt utamban, viszont próbáltam úgy GPS-ezni, hogy minél több encounter legyen a közelben. Itt az egészben a DZ lesz a lényeg, mert ott lesz a normális loot, ott lehet értelmesen fejlődni...
DZ esetén lehet olyan, hogy egy pl. 14-es szintű szembejön velem/velünk és ledarál?
-
prokxy
veterán
Srácok, elvileg úgy van, hogy a nyílt béta részvétel miatt kapunk a véglegesben vmi sapit. Ehhez elég belépni és ennyi vagy el kell érni vmi szintet, missont meg kell csinálni vagy mi a követelmény?
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
Ebéd előtt 0 új hozzászólással hagytam itt a topicot, visszaértem és nem tudom már követni, ez az, pörögjön csak, kell az új infó!
-
prokxy
veterán
válasz vegitossj7 #2862 üzenetére
Nem értem a kérdést...gondold el, van 3 haverod, egyik nem ér rá, akkor bedobsz a (pl.PH-s) klánba egy kérdést, h jönne-e vki negyediknek pl.DZ12-re farmolni? Mennyivel jobb lenne egy klántárssal, aki magyar és vélhetően az értelmesebb fajta, mint aki egy vadidegen, nem beszélve arról, h még TS-re is felmenne.
D3-ban, BF-ben, multiban ezek a klán dolgok nagy előnnyel bírnak, hidd el. Sőt, lehetne ezt fokozni, mihelyt segíted a klántársad, assist, heal, bármi, akkor kicsivel több XP-t, zsetont kapsz.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Üdv Mester, barilistára felveszlek majd! Összejön a BF-es brigád itt is!
#2860) mrgregoryan: priviben kérhetnék egy monitor típust + véleményt róla. Nekem egyelőre a 21:9 a lényeg, bár ahogy néztem őket, eléggé alacsonyak és optikailag zavaró. Az a baj, h 4K-ra még a 980Ti is kevés, nemhogy a 970-em! Bár jön a Pascal és ott a 980Ti-nek megfelelő lesz a 970-em utódja, így monitor csere is lesz, csak még kérdés, h 21:9 vagy csak 1440p...
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Oké, én is voltam tizenéves, élveztem egy ideig amikor az IDDQD-t meg az IDKFA-t beírtam és én voltam a szuperhíró, nade 1 pálya átvitele után unalmas lett az egész játék. Ez nem a BF, itt nem fogja mutogatni a battlereportot, meg a KD-t, meg a nagy "skillt", mert ugye nem lesz ilyen. Mire jó ez akkor? Just 4 fun, oké, de meddig? Nem hiszem, h pár óránál tovább ez lekötne bárkit...vagy én vagyok a hülye!
Más: lesznek benne klánok, csoportok, bármi, ahol pl. ezt a PH-s közösséget egybe lehet fogni? Mint a BF-ben a Platoon, GTA-ban a Crew, stb...
-
prokxy
veterán
válasz torma1981 #2766 üzenetére
1x taliztam csalóval a bétában, pedig toltam időt bele rendesen. Alapja biztosan van, hiszen foglalkozik a gamer média vele, nem hiszem, h ekkora címnél ezt figyelmen kívül hagyják. de lehet, h túl naiv vagyok!
-
prokxy
veterán
Nekem volt lila SCAR-L (vagy csak kék? nem emlékszem), de az gyengébb volt sokkal, mint az M4. A SCAR-H és M4 votl a befutó a bétában szvsz, utóbbi jobban kedveltem, mert én az a lerohanom és ledarálom voltam! Na meg persze a shoti.
-
prokxy
veterán
válasz mrgregoryan #2726 üzenetére
Dettó, akkorra már alszanak! Legalábbis ez a terv!
Tőlem mehet bármi, DZ, Misson, városnézés .#2727) KnockOut87: jaja, már bizsereg itt is, csak jelenne már meg!
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
576-ból előrendelve a Gold Edition! Most megkérdeztem tőlük mailben (válasz még nincs), h ehhez is jár-e a póló, sapi, poszter, remélem, h igen!
A nyilvántartásba beírtam magam, lehet felvenni barilistára, aki hasonló időszakban játszik: este 8-tól naponta, hétvégén délután is.
-
prokxy
veterán
válasz SkyS1gn #2584 üzenetére
Konzol miatt van így, csak ott ugye ez nem gond.
Egyébként nem is értem azokat akik csalnak, miért jó ez? Este ráverik a répát vagy mi?
Naiv kérdés volt, olyan bele a világba, de megválaszolására nem várok választ!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Nagyon tetszett a béta, tuti előrendelős, várós a megjelenés!
Én M4-gyel nyomtam + shoti és magnum, full kékben, meg pár lila cuccban, nekem az a fegyó jött be, SCAR-L, H nem igazán, előbbi gyengébb, utóbbi meg nagyon szórt. AK-t akartam még kipróbálni, de már a végére nem jött össze annyi DZ zseton.
A játék maga nagyon szép, nem voltak nagy bugok. A pálya remélem jóval nagyobb lesz+több mission is kell, el lehet ezekkel lenni elég sokáig. TS-en, haverokkal (Sky, Perec, EMS, Pohár89 köszi) állatság volt nagyon!Egy dolog nem volt tiszta: a DZ-ben úgymond bolyongani kell, h ellenfelet találjak (NPC)? Vagy a térképen a kék területekre kell menni és várni vagy hogy? Mert volt párszor, h bejártam egy csomó mindent és nem találtunk enemyt, pedig spam-eltük a keresést...
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Kösz Srácok! Sajna még melóban rohadok, szóval estig remélhetőleg rendben lesz minden.
Aki bejut, majd rakjon már ki képeket, esetleg videókat ide pls!#1989) Cris99: csináld meg Mester, mert este Te/EMS/Perec/én együtt nézhetnénk szét NY-ban!
-
prokxy
veterán
Mikortól lehet majd zúzni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest