Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz Garsza #11593 üzenetére
DZ 1-4-ig DZ creditért bevásárolhatsz, mivel ebből bőven van. DZ 5-6-ben már nagyon gondold meg, mivel itt PC-ért lehet csak vásárolni. Másrészt vásárlás előtt nézd meg, hogy mennyi gold Div. teched van. Harmadsorban lehet, hogy jobban jársz, ha megvárod a 12-i patchet, mivel sok DZ receptről leveszik a Div tech követelményt és bekerülnek új, jobb receptek!
-
nagyúr
válasz Garsza #11593 üzenetére
boo vendornál van pc-ért 8x szkóp. mondjuk én azzal nem tudok célozni, ezért olyan fegyóra rakom csak fel, amit legfeljebb vállhoz téve használok.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Garsza
veterán
Ma meglett a DZ 50 szint. Kéne pár tanács miket vegyek elsőnek. Gold fegyvereim vannak már kiegészítők azok hiányosak, hangtompító tár markolat tervrajzom már van, optikát még nem találtam. A gearem is gold de azon van hová fejlesztenem. Elsősorban a critical damaget és esélyt szeretném továb fejlezteni. jelenleg kb. 100/22% járok.
-
DummyBoy
senior tag
DPS téma: craftoltam 2 AK-t. Az egyikben Accuracy talent van, a másikban Deadly meg stable... Az Accuracy-snak kb. 30%-al nagyobb DPS-e van, míg a másik szimplán klasszisokkal jobb... Ha az M1A-ra +70% ammos tárat rakok, akkor megugrik a DPS, de ha +30% headshot damage-t akkor nem... Szép dolog a statisztika, meg a valószínűség számítás, csak bizonyos helyzetekben sz@rt sem ér.
I WIN gomb: Anno Diablo-ban tök elvoltunk haverokkal míg összekínlódtuk magunknak ami kellett... Aztán külföldi cimbik megkértek, hogy csatlakozzak be, mert magas szintű rifthez kellene még ember. Kb. 10 perc alatt felhúztak 1-70-re, majd kaptam fullos gear-t, és tény hogy jó móka volt, de soha többet nem játszottam azzal a karival... I WIN gomb után shift+del jön sokaknak...
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
SCHwat'
csendes újonc
Azert az EvE PvP-t nem erdemes belekeverni, az nagyon "retegjatek" - "Microsoft Excel the game", eleg sok PvP jatekmod van FPS/TPS-re, nekem teljesen megfelelne a pirosak utajlak a kekeket cimu. Itt hivhatnak 1. vs 2. hullamnak vagy aminek tetszik
Az mar reg rossz ha a predat a rougeoknak ugy kell becsalogatni a DZ-be, es nem azert megy be a jatekos mert jo (mint a WoT kis tierben anno)
-
aktív tag
válasz velizare #11585 üzenetére
Rossz oldaláról nézed szvsz., mert fél százalék esélyed akkor lenne, ha abból a 4800 játékosból mindössze 1 lenne rogue a valós helyzet (meg az eddigi tapasztalataim alapján) inkább 1-4 rogue van per instance különösen, hogy ezek szeretnek csapatban mászkálni és a statisztikát tovább borítaná az, hogy azok is célponttá válhatnának akik egy ilyen rendszerben akik ugyan épp nem gyilkolásztak neutralokat de a múltban megtették több alkalommal is.
Szóval ilyen szemszögből elég jó esélyed lenne összefutni vérdíjas emberkékkel. -
.LnB
titán
Kedden lesz a patch élesítve ugye? Nem változott a dátum?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
minél több a játékos, annál több a dz instance. minél több a dz instance, annál kisebb az esélye, hogy egy vagy több kiválasztott (bountys vagy bewarolt) játékossal ugyanabba az instanceba kerüljetek, és ott is maradjatok. 0.0ban lokációhoz vannak kötve a sovos allyk, itt a játékosok nem a dz safehouseban/landmarkon vannak. marginális esélyed van most egy kiválaaztott és nem grouptag játékossal ugyanabba az instanceba kerülni. hányan szoktak játszani egyszerre? 4-50ezren, és ez csak az, amit a steamspy mond. legyenek egyszerre csak 4800an dzben. emiatt lesz legalább (!) 200 dz instance. az esélyed, hogy egy kiválasztott instanceba kerülj 1/200, azaz fél százalék.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
vendingo
veterán
Engem a rengeteg bug jobban zavar, mint a pvp.
Tegnap sikeresen belesüllyedtem a textúrába, majd kirakott a map túl felére. Ez csak egy a sok probléma közül. Ez a játék simán béta állapotban van, se a program, se a játék nincs rendesen kidolgozva.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aktív tag
Van néhány jó meglátásod, de azért 1-2 eléggé barokkos túlzás: pl. level 11-es soha nem fog összekerülni level 30-assal mert eleve a rendszer külön bracketbe sorolja őket.
Másrészt az általad pure pvp-nek nevezett dolognak semmi köze a pvp-hez, igazából csak arról szól, hogy ki a nagyobb g*ci pont (tipikusan soha nem számol azzal egyik fejlesztő sem, ha mód van rá akkor előbújik az állat az emberből). Ezzel pont az a gond még véletlenül sem segíti a pvp-t és ezzel együtt a játékot mert így inkább elkerülik a játékosok a DZ-t és majd azután a megrögzött rogue-ok sírnak majd, hogy de hát nincs préda.
@cain69: miért ne működnének? Semmi olyan nincs benne amit limitálna az, hogy csak 24 játékos van egy instance-ban. Effektíve ugyan azt a lekérdezést a rendszert használná amit akkor használsz amikor megnézel egy játékost valamelyik safe house-ban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Egonyolc
aktív tag
vagy ne csak gear meg DZ rank alapján csinálja a szerverekt, hanem ki hány percet töltött rouge-ban.
Aki állandóan rouge, azt rakja be a hasonló beállítotságuakkal együtt, aki meg egyszer egyszer mert balfaszkám befutott elé, azt a többi normálisal.++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
vitya81
tag
+1
Nagyon jól leírtad, teljesen egyetértek veled. Hozzáteszem 100+ óra fölött vagyok és még én sem találkoztam/vettem észre cheatert, de ha találkoznék vele egy logout-login biztos megoldja a dolgot. Ne foglalkozzatok elsődlegesen a DPS-sel (kamu, és nem az a legfontosabb. crit. chance+crit. damage, armor, életerő visszatöltés lövésenként, normális HP mellett (80.000+) Ettől lesztek DZ huszárok, és sírni sem fogtok annyit..... szvsz
-
aktív tag
válasz velizare #11543 üzenetére
Van egy lényeges különbség azért, ott a PVP-nek (pontosabban kalózkodásnak/grieferkedének) hosszútávú következményei vannak/lehetnek (lehet watch listed és a negatív standing eltakarítása nem annyiból áll, hogy podolnak 1x és kész), itt legfeljebb addig tart amíg 1x meghalsz. Pont a fent leírt esetnél volt olyan, hogy mivel látta egy másik bagázs, hogy nem élik túl a manhuntot szépen kinyírták egymást és utána rögtön tisztalappal kezdtek.
Meg azért az NBSI kicsit más mint ez, mert ott tudod, hogy rád fognak lőni itt meg max abban lehetsz biztos, hogy talán rád fog lőni _amint_ hátat fordítasz. Szóval szeretnék látni egy olyan rendszert amiben hosszan tartó következményei vannak annak, hogy ha valaki rendszeresen rogue lesz azaz legyen megjelölve (pl. amikor látótávolságba kerül és ránézek akkor jelölje meg mint dangerous/extremely dangerous/stb) az aki szeret gyilkolászni és ne adj isten büntetlenül lelehessen kaszálni az ilyen játékosokat anélkül, hogy rogue-á kellene válnom csak mert épp nem ölt meg senkit vagy letelt a timere. Ezt persze meglehetne még fejelni vérdíjjal is ha már eve-ről beszélünk.Szóval a lényeg az, hogy sok-sok olyan apróságot lehetne beletenni a játékba ami illeszkedik a sztoriba és tompítani lehetne a jelenlegi ambush pvp élét.
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #11571 üzenetére
Mindegyik hasznos tud lenni, ha nem laggol a szerver, mert akkor úgy átmennek mind a sticky-n, mind a könnygázon, mint a lövedék a papíron.
Valamelyik nap csak néztünk (és hullottunk) mert olyan laggok voltak folyamatosan, hogy képtelenség volt stickyvel eltalálni őket, nem hogy gépfegyverrel lőni, teleportáltak ide-oda;) - The Power of the Light Side
-
LÁZ
addikt
na, most én is pipa vagyok picit, tegnap kiszenvedtem 3 láda cuccot dz-ből , erre most megnézném mit lehet velük csinálni, és amit 'szemét'-nek jelöltem, hogy eladom, azok full eltűntek az inventorymból , persze mind lila volt, hát qrva jó
11497 vki
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz daveoff #11570 üzenetére
pzstm:
Közben megnéztem a videót az előző hsz után, ez nem az anyahajó, hanem valamilyen romboló lehet.
#11573) daveoff
Mivel ingame láttunk már egy anyahajót is, most meg itt van ez, teljesen biztos vagyok benne, hogy új helyszínként ezt a rombolót is megkapjuk.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz daveoff #11566 üzenetére
azok ehhez túl rövidek szerintem.
@.LnB: passz, nem jöttem rá. eleve jó messze húztuk ki a shotisokat, hogy oda még ne jöjjön ki a többi.
@Snip3r_HUN:
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz velizare #11565 üzenetére
Tényleg, a lángszórós turrettet mi alapján hackelik? tech pont minél alacsonyabb annál könnyebben hackelik? Mert nekem 2300+-szal is simán hackelték régebben a konzulátus küldinél.
(#11562) storm3 Az csak egy megoldás volt a konzulátusos shotisokra. Eleinte tanácsoltam ezt azoknak akinek kicsi volt a DPS-ük, és random csapattal mentek. Összeszokott társaság simán stunba tudja tartani jó időzítéssel őket. Eleinte én ezt alkalmaztam randomokkal pár alkalommal. Most meg? fél tár sincs egy shotis.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
válasz storm3 #11562 üzenetére
sose dobtunk covert azt ajtóba konzulátuson. amikor nem volt elég dps lenyomni őket, cc-ztünk. könnygázos seeker mine, lángszórós turret, stb. amíg állnak, és szívják a gázt, vagy hadonászva lángolnak, le lehet őket darálni.
-
.LnB
titán
válasz hommeros #11563 üzenetére
Én meg így: [link]
Mert letojom ha lelőnek. Számolok vele, hogy előfordulhat, nem stresszelek rá.Ha meg én ölök rugót akkor így folytatom az utam tovább: [link]
-
hommeros
őstag
Én a DZ-ben így megyek :
[link]Ez valahogy nekem bejött.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
storm3
senior tag
válasz velizare #11560 üzenetére
Nem akarok I WIN gombot, ha ez jött le akkor félreértetted. Az se fáj,hogy más csinálja és én nem. Inkább ez a töketlenség, ami Ubi részről van, az zavar.
A játék számomra élvezhető,még úgy is hogy többnyire randomokkal megyek. Nincs gondom a mechanikával, azzal sem hogy a shotis oneshotol, de ne az legyen már az ultimate megoldás, hogy odadobok az ajtóba egy mobile covert és nem tud átszaladni a kismalac az ólajtón.
Lehet amúgy,hogy én vagyok egy szőrszálhasogató pets, vagy túl sokat várok.
[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
.LnB
titán
válasz velizare #11560 üzenetére
És azt sem szabad elfelejteni, hogy van egy bizonyos szint amitől fogva már nehéz fejlődni. Sokkal több belefektetett időt igényel. De! Én elég jelentős lemaradással, de lassacskán utolérem az átlag játékosokat. És mivel efelett belassul a fejlődés, úgy gondolom megállom most a helyemet, és semmi szégyenkezni valóm nincs. Csak ugye bele kell tenni azt az időmennyiséget. Az mindegy, hogy lassan, vagy gyorsan (1-2 hét alatt).
-
nagyúr
válasz storm3 #11557 üzenetére
igen, akinek több ideje van, jobban ki tudja használni az alkalmi lehetőségeket. glitchek nélkül is jobb gearje lenne, ha egyszer ismeri a játékot, és nálad meg nálam sokkal több időt tud rászánni. ezen ne akarjunk változtatni, ne kérjünk I WIN gombot csak azért, mert nem tudunk eleget játszani (én sem). ezt a játékot is a játékélményért játsszuk, az pedig megölné azt.
-
sith7
félisten
válasz [hun] warhea #11551 üzenetére
hát még én
-
[hun] warhea
tag
-Rohadt, szemét ubisoft, hogy nem tud olyan játékot csinálni amiben nincsenek cheaterek!"
Senki sem tud! Nincs olyan online játék ahol ne lennének cheaterek. Ha ez zavar tessék menni pasziánszozni!- ott meg a szemet gep csal.
[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]
-
storm3
senior tag
Szerintem nem. Akinek "fasza" cucca van,az a matit hozzá többnyire bulletking/hutch/rusconsulate glitchből szerezte. DZ-ről nem ejtek szót, mert nem a high risk high reward gameplay van ott,amire én számítottam.
Kraft:Értem én,hogy a tradet akarják pimpelni ezzel a kraft nerffel, de teljesen unbalancolt az egész,mind a droprate a matiknak, mind az hogy miből mennyi van. Pl van 150+ fabricom(sárga) meg 3 Tool-om és minden cuccomat kraftoltam.
Teljesen nonszensz nerfeket raknak be aztán próbálják korrigálni. Tökéletes példa a PNX coin. Először esik 15/boss(bitchpls kategória,ez tényleg baromi sok) amikor dz kb üres,egy hétig farmolnak a "prők",aztán hopp 1-3 lesz a droprate és tele vannak a DZ szerverek. Azért érzed az árnyalatnyi különbséget remélem. 150-el mész egy üres autópályán, vagy 50-el tötyögsz egy telin,mikor érsz oda hamarabb?
Azt is viccnek tartom, hogy olyan pofátlan csítelés van DZ-ben,hogy az hihetetlen. Kidobsz majd 100 eurot a játékra,természetesen SP-vel mert Destinyből mindenki tanult, majd kiszúrják a szemed ilyen amatőr dolgokkal.Ne értsd félre,ez nem sírás,csupán egy vélemény. A játékot szeretNÉM, ha ezek ellen az elbszott dolgok ellen lépnének,és időben. Az mi már,hogy csóri paraszt lekraftolja a hátizsákot,és 3 hétig nem tud belépni? Nem kellene ezt orvosolni egy hotfix-szel,hogy na,ha már a bunkója kicsengette a lét,tudjon is játszani?
Farm: DZ-re korlátozódik(na meg spamelheted ugyanazt a 4 küldetést,mindnek ugyanaz a jutalma,nehézsége kb ég és föld kategória(igen igen csapattal blabla,ne kezdjük el,te is tudod mire értettem ), vagy a glitch fest,jelenleg így áll. A jövőbeni tartalommal meg egyelőre várjunk, mert lehet ott is átcsúszol majd a mobile coverrel valahol.
Mégegyszer hangsúlyozom,ez nem flame,csak vélemény.
[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
.LnB
titán
Összefoglaló kibővítése a saját stílusomban
-Nincs endgame
De van endgame. Ott vannak a challange küldik, és ott a dz. Majd most ott lesz a incursion (raid) és kibővítik a lehetőségeket mind dz-ben, mind a napi/heti küldetéseket illetően.-Aljas módon lelőnek dz-ben, nem jó ez így
De jó. Előre el lett mondva, hogy a dz-t ilyennek szánják. Ott nincsenek erkölcsi és játékbeli megkötések. Mindenki olyan módon játszik ahogy akar. Ha hátba akarja valaki lőni a másikat akkor hátba lövi. Ez nem egy jótékonysági rendezvény. Ne lepődjünk már meg ezen századjára is!!-3v1-be lelőnek dz-be, és mikor visszamegyek akkor is simán lelőnek mert egyedül vagyok!
Minek mész vissza?! Ilyenkor ki a h****??-"mindenki csal mert egy golyóból lelőnek
Talán nem "nyóccázezer dps", nulla hp és armor karikkal kellene vagánykodni a haveroknak, hogy milyen kemény vagy. Mert nem vagy kemény, egy papírmasé vagy, akit az első értelmes gearrel rendelkező játékos eltapos mint egy apró bogarat.-Miazhogy bemegyek dz-be de egyetlen mobot nem tudok lelőni? Pedig már durva 11-es szintű vagyok?!
Aki bemegy dz-be lvl30 alatt az készüljön fel a szopórollerre. Többször leírtuk már, hogy lvl30-tól van igazán értelme. És friss 30-as karakterek is sokáig izzadhatnak míg eredményesek nem lesznek bent.-Bementem dz-be mert elég erős lvl11-es vagyok és a szemét lvl30-as rugó mindig lelő, mert ezt élvezi.
Lásd az előző válasz-Sok a cheater!
Igen, vannak cheaterek. De nem mindenki csal! Ne az legyen az első gondolatod, hogy az aki lelő az csal. Ha fal mögül lő le akkor oké. Rengeteg elmélet van cheaterekre. De kevésre van megalapozott tény, hogy milyen típusú cheateket lehet használni a játékban.-Rohadt, szemét ubisoft, hogy nem tud olyan játékot csinálni amiben nincsenek cheaterek!"
Senki sem tud! Nincs olyan online játék ahol ne lennének cheaterek. Ha ez zavar tessék menni pasziánszozni!-Túl sokat kell farmolni, és amúgy sincs semmi értelme!
Ilyen típusú játékoknál a farm mindennapos. Alap pillére a játékstílusnak. De kifizetődő. Mindenki annyit nyer ki a farmokból amennyi időt, energiát belefektet. És szerencse kérdése is a craftolás.-"Abszolút pvp ellenesen lett felépítve dz"
Mi lehet annál pvp-bb, hogy ott van két ember, megkötések nélkül és az győz aki az erősebb. Semmi korlát nincs. Ez nem competitive pvp ahol balance korlátok vannak. Ez pure pvp. Az a sírós fajta mikor a gyengébbnek nem marad más csak a megaláztatás és a rinyálás.-Megölnek dz-ben és bukok egy szintet
Bocsánat, hogy nem jutalmaz a játék azért mert balfék voltál.-Challange módban a shotis one shotol, dz6-ban a shotis one shotol. Én meg őket nem one shotolom!
Ez már tényleg a dedós szint. Mit vártok emberek? Ez a játék egy casual szint. Ennél sokkal durvább, nehezebb MMO játékok vannak. Illidan fight sem arról szólt, hogy bementél a raid-be, odaszaladtál Illidan-hez, adtál neki egy pofont ő meg kifeküdt. (WoW) Aki ilyet leír az alapjaiban nem érti a játékot, a gearelődést, a nehézségi szinteket.. semmit.-Hamar kifullad a játék 50óra elég.
Én jelenleg 118óránál járok. Most vagyok egy olyan szinten, hogy vagánykodhatok dz-ben és challange módban is egyaránt. De nem vagyok halhatatlan, és rengeteget van még hova fejlődnöm. Aki szerint 50óra után kifújt a játék, az nem látja át a benne rejlő lehetőségeket.-Nézd mennyi DPS-em van!
Ez nagyon szubjektív vélemény, de a DPS szinte semmit nem számít. Sok fórumtársal játszottam akinek nálam jóval magasabb dps értéke van. És ahogy elnézem egyáltalán nem darálja be nálam gyorsabban az ellenfeleket. (De ezt támasszák alá ők) Én szinte folyamatosan critet lövök.szerk.: A legfontosabbat kifelejtettem! 118 óra alatt egyetlen cheaterrel sem találkoztam. EGYETLEN EGGYEL SEM!
A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve!
Aki esetleg feltételesen magára ismert, akkor biztosíthatom, hogy nem, nem ő az. Te mindent jól csinálsz, folytasd csak úgy ahogy eddig! És nem kell megsértődnöd!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szallasi007 #11552 üzenetére
mert a bugos dps stat egy hazugság. ha nem lenne bugos, akkor is az lenne, de így meg pláne. nem tudjuk elég sokszor elmondani. a már említett arany shotgunommal nincs 90k dpsem sem. de ott van az előbb említett videóban az állatorvosi ló, a shotgunos ürge. itt megnézheted a gearjét és egyből állítsd meg a videót:
arany benelli s90 destructive+brutal+responsive talenttel, 59k lövésenkénti sebzéssel ~82k dps, és ezen már van egy minimális accuracy mod is.
arany socom m1 destructive+balanced lézerágyú, 98k dps.
és ott a sok videója, meg lehet nézni működés közben.az egyetlen, amire jó, hogy az ugyanabba az osztályba tartozó fegyvereket összehasonlítsd. de ha teletolom az egyiket accuracyval a poén kedvéért, már félre is vezettelek. pedig az sok dps-t jelent, csak éppen a sebzésem nem lesz több tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Én sokat gondolkoztam ezen a DZ és rugó dolgon, és igazából nem tetszik, mivel többnyire nem azért fekszik az ember, mert egy skilles ellenfél lelőtt, hanem mert köcsög volt.
Nekem sokkal jobban bejönne a következő:
DZ belépésnél választhatnám, hogy kihez akarok tartozni, a renegát első hullámos ügynökökhöz, és akkor kvázi a mobokkal lennék, ott választhatnék frakciót, és a saját frakció nem lőne, de még így is lenne mob frakció, akit farmolhatok, plusz az összes 2. hullámos ügynök ellenség.
Ha 2. hullámos ügynökként mennék, akkor meg gyakorlatilag csak a 2. hullámos ügynökök lennének velem, az összes többi ellenség.
Ezzel mondjuk a köcsögség szintje megszűnne a renegát módnak, mivel eddig gyakorlatilag esélyem se volt a renegátokkal szemben, mert váratlanul és többnyire hátba kapta az ember.Megszűnne a friendly fire renegátság, meg a csomó köcsög mehetne máshol kiélni a beteg hajlamait...
Lenne egy max létszám mind a 2 fajta ügynökre szerverenként, és akkor mehetne a manhunt, de akkor legalább tudnám, hogy mire számítsak;) - The Power of the Light Side
-
szallasi007
őstag
válasz velizare #11549 üzenetére
Hát nem tudom nekem se kerek vmi. Van 56% dam redem, 200k dps 35 crit chance, nem túl sok de vmi 10% health regen, meg 70k hpm és panaszkodtam a többieknek hogy akinek "csak" 120k dpse van jobban darált mint én. Wtf? Tegnap meg belépek és van 180k dpsem...
Dzbe meg bejön a hülye és ledarál?
Másik amit nem értek hogy dz-be néha a lvl30 mobok is lenyomnak másnap meg lvl32 mobokon is átmegyek mint kés a vajon...
A craftolástól meg a hajam az égig ér, ha 50 vectort nem gyártottam le és nem képes gyakorlatilag normálisat adni a szemétje.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
jah hogy csak weekly assignment teaser...azt hittem valami extra. Thanks
szerk.: nah meglestem: felülről nem pont az az anyahajó van mutatva amihez kiglitcheltek?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
válasz #45052928 #11538 üzenetére
hm. esetleg ha körülnéznél a karakterlapodon, hogy állnak a resistjeid, azt is tudnál, miért fetrengsz annyit. ha üvegágyúnak öltözöl, akkor viszont ne akard kitankolni se a shotist, se a gránátot. utóbbit egyáltalán ne akard kitankolni.
kb. egy hete, hogy átalakítottam a gearemet közelharcra. azóta az m1a és a vector egymást váltják a lelátón és a kispadon. tegnap esett egy arany ak, 9.4 alapsebzés, destructive+balanced+valami lézerágyú, de azt sem érte még meg, hogy felmoddoljam. mondjuk azóta is sokat borulok (a kelleténél mindenképpen többet), de ez a játéktudás hiánya (hardtargetes mmokhoz szoktam, nem t/fpshez), és a gearem tökéletlensége miatt van, és nem a balance hiánya miatt.
az open béta jelleggel én is egyetértek, sok a bug és a nem jól működő talent, de nem kiemelkedően sok.
@woker: jónak mondod, van nekem is pár évem 0.0ban. a mechanizmus meglepően sok rokon szálat mutat. a pvpnek itt is és ott is következményei vannak, csak ott a concord vadász le, ha highsecben gankelsz, itt meg a zóna.
0.0ban meg azért lőnek le, mert ott voltál. ha végre behozzák ide is a klánrendszert, akkor lesz majd értelme standingolni, csak ha mindenki beáll valahová, és a klánok körbekékelnek egymással, akkor meghal a pvp, és az egész dz egy nagy rózsaszín pve mennyország lesz, mint észak.
evehez képest nagyságrendekkel szoftabb itt a pvp. a gearedet eleve nem bukhatod el, csak xp-t, meg kulcsokat, meg amit RNGesus bent neked dobott.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Új heti feladatok. Volt már róla szó korábban. Új feladattípusokkal, és rewardokkal. Lesz mit csinálni nem csak a napi küldetések és a DZ lesz.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz velizare #11529 üzenetére
Pont tegnap beszélgettem erről valakivel küldetés után. Az a gond, hogy a pvp ami itt van az sima ambush pvp nem rendes pvp.
Szükség lenne egy standing rendszerre (olyasmire mint ami Pl. eve-online-ban is van) mert egyszerűen a jelenlegi rendszerben csak akkor ismered meg egy játékos szándékát amikor az hátbalőtt, tehát effektíve nem tudsz ellene védekezni mert mindig lépéshátrányban leszel. Csak egy példá a most hétvégéről: Recskáékkal mentünk a DZ-ben de mivel nem volt sehol semmi szokás szerint ezért eldöntöttük, hogy lövöldözünk kicsit rogue-okra (volt egy szerverváltás közben, pedig pont levadásztunk volna egy manhunton lévő csapatot pár másik játékossal karöltve ). Szóval szokás szerint a rouge csapat campelt a tetőn amit normálisan nem lehet lerohanni. Végül megérkezett egy másik csapat játékos akik a másik oldalról támadtak így végül kinyírtuk őket. Fentvagyunk a tetőn éppen mondom nekik, hogy szép volt erre alámvágja a sticky-t és mielőtt még felfoghatnám, hogy mi történik és figyelmeztethetném a többieket felrobbantja, kb. 2 mp múlva mindannyian feküdtünk a parasztja meg ott röhög a chaten.
És ezen a jövő heti update csak rontani fog, mert a hasonló parasztok maguk alá csinálnak majd örömükben mert pikk-pakk lelövöldözhetnek egy rakás embert úgy, hogy nem is kell végigszaladniuk a DZ-n. -
törölt tag
A Játék megjelenése óta azon vannak hogyan lehetetlenítség el a farmot.
Kezdve a DZ pc nerf dropot. Az hogy Dz1 ben az xp és drop ugyanannyi mint DZ 6 ban teljesen irreális mikor 3-4x nehezebb megölni. Az hogy egy challenge mód amiatt tart addig ameddig mert gránát oneshotol, a shotis oneshotol, te skilljeid és shotgunod viszont őket nem. Mindezt full HIghEnd gearben.
Abszolút pvp ellenesen lett felépítve dz kezdetekben, de most sincs igazi rewardja, elviheted a másik kukás dropját amit materiálnak kiakart menteni. Hurrá. Ellenben ha megöltek -2 dz lvl. Most már nem, de így indult.
Dz credit teljesen haszontalan, a normál credit és árusok teljesen haszontalanok, vagy legalábbis voltak, az új patchet még nem néztem.Teljesen egyetértek az open béta jelleggel.
Kevés a használható cucc. Fegyverek kimerülnek az SMG+Sniper+AK val.
Armour érezhetően nem számít, a hp stack nem számít, support rolenak nincs külön szerepe, tank nincs a játékban, az egyébként se sok skillből, fix 5-6ot ha használunk.
Mechanika minden mapon ugyanaz, lődd le sniperrel pötyögtetve mielőtt odaér melléd.
Ha jobb a snipered, nem kell 2 tár bele.Grafika 5*
Játék meg 50h ra van lőve, amit teljesít, de endgame tartalom erőssen megkérdőjelezhető.stb.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Egonyolc
aktív tag
Szerintem nincs nagy baj a bővítés ütemével. Kb egyhónap után jön a frisítés.
Ha felsoztjuk a játékos bázist 4 részre,
még nincs level 30
már level 30, de csak lila gear vagy rosszabb
már level 30 és van sárga gear
és full sárga 31-es gear vagy jobb,
akkor szerintem az utolsó kategóriába kb 10% ha tartozik. Aki normál ütemben játszik az valahol a 3. kategóriában van.Annak se lett volna értelme, hogy mindeki sír, hogy ott van a küldetés, de minek, ha sose lesz olyan gear-je, hogy mehessen, vagy ez sz@r nerfeljék, mert 5 másodperc alatt meghal...
A kraftoláshoz annyit, hogy szvsz, (ismét) nem mérték fel a játékosok leleményességét. azt próbálják ellensúlyozni, hogy kis karakterrel gyártjuk az alapanyagot. Ha nem tradeltél, akkor kb 7-8 lila kelett egy sárga crafthoz, ha trédeltél, akkor 2-3 (kb, nem számoltam ki centire). Most ezt próbálják vissza billenteni, csak kicsit túltolták...
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
nagyúr
tévedés. mondja is a videóban, amikor ledarálja őket, hogy sorry guys. rossz időben voltak rossz helyen. nem kell ebbe többet belelátni.
-
duvi
nagyúr
"a rogue level magától nem jut el manhuntig. az élvezet nem ez, hanem amikor a komplett zóna rád vadászik."
Jelenesetben ez a kettő szorosan összefügg egymással. Ha valaki nem élvezné a másik hátba lövését, akkor nem is tenné meg. Nem állt szándékomban morális vitát indítani és tudom, hogy mindenkinek mások az erkölcsi normái, csak néha nehezebben tudom túltenni magam az említett incidenseken. Ettől függetlenül még mindig nagyon jó játéknak tartom a Divisiont és biztos, hogy meg fogom duplázni a jelenlegi 180+ játékórámat -
Hunner
senior tag
Hátbalövi hát. Simán. Bár nem vagyok egy Rogue mágus, elméleti síkon az én felfogásom is az, hogyha már az vagyok, mindenki meghal. Gondolj bele, most még csak mobokkal harcol, de mivan ha megölik azt a két lilát és meglátnak engem a manhuntos csávót akit már így is kerget a fél szerver. Ha utánam jönnek, az én dolgom lesz nehezebb.
A sport boltos hátbalövöldözés meg alap. Valahogy el kell kezdeni a roguekodást.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
nagyúr
válasz vegitossj7 #11525 üzenetére
a kraft nerf annak a kiegyensúlyozása, hogy már cserélgethettek tárgyakat az 1.1ben. nagyon nem akarja a massive, hogy túlgearelődjünk.
tegnap mondjuk sikerült lecraftolni egy destructive+brutal talentes super90et.
@duvi: a dz pvpve zóna, nem bajvívóterem. másrészről pedig a rogue level magától nem jut el manhuntig. az élvezet nem ez, hanem amikor a komplett zóna rád vadászik.
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
létezik az hogy amióta a Crimson ról visszaválottam a 15.11 beta-ra azóta kevesebb az fps?
vagy csak képzelődök?
-
duvi
nagyúr
válasz VirDan #11505 üzenetére
Mindamellett, hogy elismerem a srác technikai tudását, ős is gondolkodás nélkül hátba lövi az NPC-vel harcoló játékosokat. Tudom, aki bemegy DZ-be, az aláírta a "beleegyező nyilatkozatot"... Ettől függetlenül elég frusztráló ez a lehetőség, mivel itt nem a tudásról van szó, hanem az emberi természetről. Van aki élvezi ezeket a pillanatokat és van akit kimondottan taszít a gondolat is. Ha jól sejtem elég sokakat (engem is) zavar a jelenlegi DZ koncepció ezen része. Lehet, hogy sokaknak megoldás lenne, egy külön PvE DZ, keményebb NPC-kel, vagy legalább visszaállíthatnák az eredeti (keményebb) büntetésszintet a rugóknak . Ezekkel a megoldásokkal rengeteg játékost megtarthatnának ubiék.
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #11523 üzenetére
értem, sajnálom ... én most kezdek bemelegedni
ilyen AK nekem is kell
-
vegitossj7
addikt
Crafting miatt... Amihez eddig 100 zöld cucc kellett, hogy legyen sárga cuccod, most már 1500 kell. Ez kiverte náluk a biztosítékot, meg alapból is, a változatosság hiánya. A DZ-t kerültük, majd ha tiszta lesz, szólok nekik, de 1 incursion miatt nem vetik bele magukat.
Én is írtam, el kellett volna halasztani a játékot 3 hónappal, mert az, hogy 1 nap megcsinálod a challenge módot, másnap ugyanazt hardon, aztán megint challenge módon, nagyon kiakasztó...
Lenne benne 20 mission, senki nem szólna egy szót se, tolnánk is rendesen... Talán fanyalognának, de nem hagynák abba 1 hónappal megjelenés után.
Így lehet én is abbahagyom, az 1. DLC-nél várok egy minőségi ugrást, több missiont, 2 incursion-t farmolni nem egy nagy újdonság.
Mert alapból nem rossz a játék, de olyan, mintha még Bétában lenne az Endgame, édeskevés...
Hagyok magamnál 1k PC-t, és majd meglátjuk hova jutottunk...
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
-
Anonymus23
veterán
Nincs mit, mi még próbálnánk szórakozásból játszani, nincs is annyi idő rá, mint sokaknak, de sajnos kezdi elveszíteni a játék a kezdeti csillogását, főleg a DZ miatt.
Tegnap is rohangáltunk körbe, és alig volt npc, se frag, se loot.
Ez így unalmas kezd lenni. Arról nem beszélve, hogy tényleg rohadt nagy az eltérés jelenleg gear és gear között. Ezeket összeengedni céllövölde.Az egyetlen poén lassan az egészben, amikor nem véresen komolyan vesszük a dolgokat, és tudunk röhögni a saját hülyeségeinken 1-1 küldetés alatt...
Más:
Tegnap előtt amikor befejeztem a játékot, akkor az AK valami 155k DPS-t mutatott, tegnap este meg már 188k DPS-t írt ki, hogy hozzá sem nyúltam. Remélem ma már 200 felett leszek ha este géphez jutok;) - The Power of the Light Side
-
RazoR
veterán
Ez az amire gondolok?
"Added support for reporting players on PC. Players can now type in chat /report" -
pzstm
titán
válasz vegitossj7 #11519 üzenetére
Uhhh...azt sajnalom. Patch notes miatt vagy mas okból?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vegitossj7
addikt
Én olyan randomokkal toltam, akik közül csak 1 embernek volt Sig. Skillje... Nekem. Így jöttek Power Plantre
A kedvencem, mikor én szólok, hogy alap Seeker mine-t használ, meg alap support stationt. Sokat fog segíteni a GS majd...
Igaz, erre a patchre hárman abbahagyták a 4 fős csapatból, fingom sincs most hogy fogom letolni az Incursiont...
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
pzstm
titán
válasz hommeros #11517 üzenetére
hard daily-n találkoztunk olyan randomokkal, hogy nem tudták merre kell menni az adott pályán
De 2 napja volt a legviccessebb. Ketten joinultunk két randomhoz. Challenge módra. Indul a küldetés és 27-es pirosak. Mondom WTF? Azt mondja srác, haverját csak húzták, hogy 30-as meglegyen, de ez a kületés még kimaradt....Mondom ok, és mik lettek a statok vagy hanyadik karakter? azt mondja első karakter, 24ezer/20ezer/5 ezer
Kiléptünk hirtelen
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
Randomoknál jah, örülhetsz ha az egyik nem AFK-zik, a másik a cipőjét cserélgeti, a harmadik meg megkérdi, melyik zöld itemet tegye be, melyik jó ide.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
pzstm
titán
válasz hommeros #11515 üzenetére
8,5 perces rekordunk van összeszokott csapattal. Randomokkal azért nem rossz köridő
.LnB: felröhögtem képen
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
10 perc felett szégyen Lexington. Mi mértük is tegnap! De ahogy darsza is mondta, ha nem mindig feküdnék, jobban is haladnánk.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
kívánom, hogy mindenki ilyen randomokat kapjon challengeben mint én most. Lexington 11 perc. Mint a végére kiderült, olyan jól elbeszélgettünk, 212ezres DPS-el a legkisebb voltam
-
sith7
félisten
Anonymus23
Köszönöm a tegnap esti köröket, végre részt tudtam venni kihívás nehézségen is a napi küldetéseken, aminek meg is lett az eredménye , 2 sárga cucc, + sárga AK - t tudtam készíteni
Tudom sokaknak ez már semmi, de nekem aki eddig full lilába volt, ez nagy előrelépés
Papíron 80k - ról felment a sebzés 94k -ra, és jött vele pár finomság is pl.: a mesterlövészpuska már nem csak 90k - t, hanem 210k - kat is krittel már
Azért így már más a buli
Remélem nem voltam nagyon terhére a csapatnak ... bár azért párszor kellett éleszteni
Ha lesz még ilyen lehetőség, akkor szeretnék még élni vele
-
.LnB
titán
Hogy lehet lecsúszni a létrán?! Rég meg akartam már kérdezni.
(#11511) Vtomi80 Köszi! 118 óra játék után is tanultam ismét valamit.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
kiezTe90
senior tag
Olvasgatva a hozzászólásokat egyre több a csaló a játékban. Kezd kicsit idegesítő lenni. Érdekes amugy, mindig a rogue manhuntosok csalnak. Tegnap én egy csapatba botlottam bele már szerintem az egész dz őket üldözte, természetesen minden hiába volt. Csak tudnám hogy mi a f*szom értelme van csalni egy játékban?!
Tuti valami idióta kis pöcsök akiket szarba se néznek az életben, majd mikor leül a gép elé azt gondolja, hogy "Na majd én megmutatom...". Basszameg az összes az ilyen az egész családjának a női felmenőit...Na de a lényeg is. 140k dps-em van 67k élettel. Nem a legjobb de majd ha dob egyszer egy értelmes cuccot is akkor jobb lesz. Konkrétan 160+ óra játékkal, 2 midas dobott eddig. Öröm és boldogság
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
VirDan
aktív tag
PSN / Steam / Epic / Ubi : Nomad-HUN
-
warcat
veterán
Természetesen vannak csalók és jelentsétek őket,de jelenleg rengeteg kihasználható játékhiba is van a játékban (ugye kapásból a bugos gyógyítós maszk,ami ráadásul perpill pár rongyos phoenix kreditért meg is vehető,ledobsz magad alá egy flashbanget és elkezd folyamatosan gyógyítani utána).
Az egy golyós halálra ez is megoldás (robbanólőszert ha aktiválod,minden lövés bárhol is ér fejlövés sebzésnek számít,ezt kombinálod egy M44 bolt action sniperrel)
The Division - High Ex Rounds, Don't Leave Home Without Them[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Balika23hun
aktív tag
Hogy rohadna rájuk a temető kapu, már elnézést.
Eddig az egyetlen normálisabb lehetőség a gear és a fegyverzet fejlesztésére a crafting volt. Nagyon remélem hogy cserébe rendbe teszik a loot rendszert mert az hogy 110 órával és dz 43 rank-al még egyetlen egy high-end item sem esett dz-ben az vicc. Eddig ez nem zavart mert tetszik a crafting (izgis, olyan mint a szerencse kerék, sose tudod mit dob ) de így is alig tudom összekaparni a megfelelő mennyiségű materialt, most meg majd 3x annyit kell.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Petykasz
csendes tag
válasz Snip3r_HUN #11500 üzenetére
Nem volt rajtuk......................................... és ha még aktiválták akkor hogy mentek 15 percen keresztül ultival ugy hogy nem is 1 hordában voltak?
Szeretem amikor idiótának néznek[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
CLNR nevű klán minden egyes tagját várom Bp-en személyesen - igen magyarok - bárhol ahol számukra szimpatikus. Rollio "bandavezér" megmutathatja hogy igen ügyesebb mint én 3v1-be pvp-be és ettől bizony a fütyiméret eléri nála 3 centit én meg fekhetek le rosszkedvűen mert szerintük az a boldogság hogy hátba lő mikor nálam a loot majd angolul elkezdi a kiakeményagáton szöveget csak véletlen becsúszik néhány ö betű és mikor beírom hogy nem kéne a kemény gyereket játszani akkor kuss van.
anyukája az ilyet miért nem állatkertbe zárta vagy minek engedte ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest