Új hozzászólás Aktív témák

  • woker

    aktív tag

    válasz velizare #11529 üzenetére

    Pont tegnap beszélgettem erről valakivel küldetés után. Az a gond, hogy a pvp ami itt van az sima ambush pvp nem rendes pvp.
    Szükség lenne egy standing rendszerre (olyasmire mint ami Pl. eve-online-ban is van) mert egyszerűen a jelenlegi rendszerben csak akkor ismered meg egy játékos szándékát amikor az hátbalőtt, tehát effektíve nem tudsz ellene védekezni mert mindig lépéshátrányban leszel. Csak egy példá a most hétvégéről: Recskáékkal mentünk a DZ-ben de mivel nem volt sehol semmi szokás szerint ezért eldöntöttük, hogy lövöldözünk kicsit rogue-okra (volt egy szerverváltás közben, pedig pont levadásztunk volna egy manhunton lévő csapatot pár másik játékossal karöltve :((( ). Szóval szokás szerint a rouge csapat campelt a tetőn amit normálisan nem lehet lerohanni. Végül megérkezett egy másik csapat játékos akik a másik oldalról támadtak így végül kinyírtuk őket. Fentvagyunk a tetőn éppen mondom nekik, hogy szép volt erre alámvágja a sticky-t és mielőtt még felfoghatnám, hogy mi történik és figyelmeztethetném a többieket felrobbantja, kb. 2 mp múlva mindannyian feküdtünk a parasztja meg ott röhög a chaten.
    És ezen a jövő heti update csak rontani fog, mert a hasonló parasztok maguk alá csinálnak majd örömükben mert pikk-pakk lelövöldözhetnek egy rakás embert úgy, hogy nem is kell végigszaladniuk a DZ-n.

Új hozzászólás Aktív témák